Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 88 PVA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40942-ag-88-pva.html)

schumi_86 20-04-09 00:02

Re: AG-88-PVA

Ai facut treaba buna,felicitari.....
Am o intrebare,cat ai taiat din filetul de amortizor? Ca vreau si eu sa ma apuc sa o las si vreau sa am idee cat trebuie sa tai.bafta:-P

bolidu' 20-04-09 16:57

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2248942)
prea frumos arata.....
sa te dai pe curbe sanatos

M-am dat pe curbe pe Transfagarasan pe unde prindeam portiuni de drum mai bun si sta extraordinar de bine ...doar ca trebuie sa tund un pic din pasaj pe interior ca imi freaca putin cand e incarcata si iau viraj stanga.

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2249494)
ai mai putea sa tai un pic din arcurile de pe spate :D dar na acuma cum preferi tu

Arcurile spate deja s-au mai lasat si roata este mai intrata sub caroserie...o sa pun poze mai incolo!

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 2250230)
:rolleyes2 ce iti mai place :)) cand ii dai jos plasa de pe semnalizari?cand o vopsesti ?cand o mai bibilesti ???:P:P:P:P:P CRITICULEEEEEEE :lol:

plasa nu o dau jos,de vopsit dupa ce o sa trec in 4 prezoane si o sa pun pasajele pe spate si de bibilit o bibilesc tot timpul!:lol:

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2250811)
bolidule, mise pare mie sau e un pic mai ridicata de spate stanga? sau e pozitia ciudata in poza?

masina sta drept.cred ca e din cauza terenului sau unghiului din care e facuta poza.

Quote:

Originally Posted by schumi_86 (Post 2250895)
Ai facut treaba buna,felicitari.....
Am o intrebare,cat ai taiat din filetul de amortizor? Ca vreau si eu sa ma apuc sa o las si vreau sa am idee cat trebuie sa tai.bafta:-P

aproximativ 1cm...nu am masurat.

bolidu' 25-04-09 18:22

4 Attachment(s)
findca ieri mi s-a rupt un tampon de la cutie (care abea acum vre-o luna ii schimbasem) azi am avut de lucuru la PVA si pe langa asta am dat jos si presurile spate si am schimbat tripoda uneia dintre planetare ca face urat de tot si burdufii ca erau sparti.
pun si 4 poze facute pe fuga prin ploaie sa va faceti o idee cum da fara presuri...

BTL-gordini 25-04-09 21:11

Alex cand ai fost pe Transfagarasan, ca si eu am fost luni de paste

clif 25-04-09 22:52

nene nu am cuvine e belea sa ai parte de ea poate ne intalnim si noi odata sa stam de vb cas multe de vb respectele mele pt munca depusa

KillerINC 26-04-09 11:27

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 2266484)
Alex cand ai fost pe Transfagarasan, ca si eu am fost luni de paste

el sta pe Transfagarasan :lol::lol::lol:

bolidu' 26-04-09 17:10

Dany luni eram si eu la munte si am urcat pana sus la Capra dar nici urma de BTL pe acolo....
Clif oricand cu placere.:D

bolidu' 26-04-09 20:48

6 Attachment(s)
abea acum am facut si eu rost de pozele de la munte de Paste.....:D

AG-20-MCA 26-04-09 21:10

ai fost la munte si pe mine nu m-ai anuntat... sa iti fie rusine:-P

B-61-KYS 26-04-09 21:12

ai chipuit-o la mastertuner ? :) Parerea mea e ca bara fata trebuie inlocuita/reparata ca e cam ciufulita. Ti-as recomanda si alti suporti de numar. parca aia cu ford..nu e de acolo !

bolidu' 26-04-09 21:33

KYS stiu ca bara fata nu e asa cum ar trebui sa fie si nici mie nu imi place dar am montat-o deoarece dpdv al nichelului e impecabila.daca reusesc sa o mai indrept o tin pe asta daca nu sper sa gasesc una dreapata si cu nichel pe ea(am vazut azi un mos prin oras cu una impecabila....poate il las fara:))))
de suporti am vrut sa ma ocup de mult dar nu am gasit unii pe placul meu.
MCA scuze!am uitat....:P

RobertRFG 26-04-09 21:35

am gasit eu una la dezmembrari la noi in perfecta stare,fara pic de indoitura sau rugina cu 15 ron dar pacat ca nu am avut bani indeajuns sa o iau...
defapt si aia de pe spate era perfecta
arata bine rau masina asa lasata

bolidu' 26-04-09 21:37

iti dau eu banii pe ele numa du-te si i-ale.............

b08ygs 26-04-09 21:37

bolidule ce masina misto ai frate, lasata asa:D sper sa o facem si pe amea mai lasata:D oricum bafta cu ea de acum incolo ca mai ai de tras cu ea daca vrei sa o aduci unde vrei tu:D

bolidu' 26-04-09 21:40

ma bucur ca iti place!stiu ca mai am mult de tras dar usor-usor se face cum vreau eu...nu e graba!:D

All times are GMT +2. The time now is 21:05.

- Copyright 2026 4Tuning