Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

vlad_vdo 11-01-10 09:40

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

salut bobby! am si eu un film cu gsi-uri!

http://danniel.ro/deci-se-poate-epis...in-viteza.html

bobby_gsi2 11-01-10 11:18

Salut vladut... la multi ani si cat mai multe podiumuri! Mersi de filmulet.

vlad_vdo 11-01-10 12:12

La multi ani! merci sa fie sie la tine la fel!;)

bobby_gsi2 16-01-10 15:22

Desi fac greseala sa imi mai scape piciorul drept pe pedala.... in curand o sa remediez conducta la radiatorul de ulei si ne intoarcem la ulei bun ;).
Momentan masina are rotile de vara pe spate....si pe fata avem cuie.... ce plm.... insa astept zapada ca incep sa se toceasca :)

bobby_gsi2 18-01-10 11:45

Astazi baba a trecut din nou ITP-ul fara probleme...insa se pare ca am un mic joc in rulmentii fata.... plm..sunt schimbati acum 4 luni.

GJ 64 GAB 18-01-10 14:36

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2988724)
Astazi baba a trecut din nou ITP-ul fara probleme...insa se pare ca am un mic joc in rulmentii fata.... plm..sunt schimbati acum 4 luni.

Schimba-i din nou!... :D

Radu_print 18-01-10 15:04

recomand rulmenti SKF. Sunt mai scumpi dar merita. Frate-mio la un clio este la al 4-lea set de rulmenti pe fata, ieftini.
Sau varianta b, pentru care tocmai am optat si eu, rulmenti buni second (schimbati cu tot cu fuzeta) - pe considerentul ca sunt originali.
Bafta si felicitari oricum pt RAR, in 2 saptamani ar trebui sa ma prezint si eu, da mi cam frica....
P.S. stii sa-mi zici ceva de un cablu de frana de mana pt punte cu discuri? este la fel cu cel de la tamburi sau nu?

bobby_gsi2 18-01-10 15:07

Eu nu am mers niciodata neaparat pe piese ieftine....din contra insa eu am mers ceva vreme cu directia aiurea si probabil de aici jocul in rulment. Momentan merg cu ea asa...si cand o sa fie cald....mai schimb una alta.
Radu...cu cablu de frana nu stiu ce sa zic...am inteles ca difera, ala de la tamburi cica ar fi mai scurt.

Radu_print 18-01-10 15:15

mai scurt sigur nu...
eu am ramas cu cablul de la tamburi, si nu-l pot regla acum pe puntea cu discuri, pare sa fie cu vreo 2-3 cm mai lung, si cum ti-am zis ca se apropie RAR-ul....
da ma mai documentez, merci :)

bobby_gsi2 18-01-10 15:25

Ma rog...mai lung....sa ma anunti si pe mine...ca acum o sa vina vremea sa schimb si eu puntea....si macar stiu ce am de facut :)

Radu_print 18-01-10 15:40

cum aflu un raspuns concret, o sa comand cablul si-ti spun daca functioneaza :)
si ca o paranteza, ii una din cele mai eficiente modificari care se pot face pentru franare...eu acum voi vrea sa-mi schimb si pompa de frana, dar si dupa schimbare puntii franarea s-a imbunatatit simtitor.
Bafta

bobby_gsi2 09-02-10 08:39

De aseara beneficiem iar de serviciile radiatorului de ulei ;) , s-a montat o teava in locul lipsa.....puse coliere zdravene si montat totul la loc. Pana acum e ok, sper sa nu am surprize.
Avem si ulei nou Valvoline 10w60 :))) oferta... 80 ron 5 kile plus filtru ulei.
Uleiul din motor era chiar naspa.... mirosea aiurea rau, mare tampit sunt, puteam sa fac motorul zdrente.

06XPT 09-02-10 16:21

de unde oferta asta asa buna?/?nu ne dai si noua un ajutor care mai vrem?

bobby_gsi2 09-02-10 19:16

Atat mi-a zis baiatu` de la magazin ca ma costa....si pe mine ma uimeste cateodata ce preturi imi da.....asa e cu prietenii. Pana acum se comporta bine...si eu ca tantavanu` dadeam 200 de ron pe castrol rs :))

Rebel_Boy 09-02-10 19:42

Pai tu compari Castrol-ul cu Valvoline-ul ? ... stii vorba aia "dai un ban dar stai in fata"

All times are GMT +2. The time now is 19:57.

- Copyright 2026 4Tuning