![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
Una peste alta, intalnirea a fost foarte reusita. Felicitari organizatorilor!:bunch:
Nu se poate astfel in fiecare vineri? Intreb si eu......;) |
cu oleaca de efort din partea tuturor sar putea face ceva...banuiesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in urmatoarele 2 saptamani am aprobare de la primarie pentru intalnirile NSL care vor avea loc la stadion in fiecare vineri, de la 8 la 12 (pt intervalul asta de ore pot obtine aprobarile necesare)
poate o sa facem ceva impreuna cu Katana si cu 4tuning....da momentan sa vad documentele in mana si mai vb dupa aia ;) |
Quote:
|
NSL`ul ramane la locatia veche pina la finalizarea documentelor
oricum n vedem prin oras ;) |
Aline unde se tine intalnirea din seara asta? Tot in parcare la Central?
|
NSL nu prea are nevoie de promovare....are site propriu si toate conditiile necesare pt o mediatizare cat de cat optima.
oricum o sa iti dau un dvd cu toate pozele si filmele de pe 25....la urmatoarea intalnire...NSL ;) PS: www.nospeedlimit.ro |
Mai orgoliosilor ...e vorba de un site al orasului Piatra Nemat unde intra multa lume si era vorba de prezentarea activiitatii cluburilor auto din oras ...la nivel local .... nu era vorba de clubu X ci de imaginea orasului ..... of of of prea multe orgolii intre cluburile astea DECI REPET nu e vb de a prezenta un club national ci doar sectiunile care tin de Piatra Neamt si de soferu Gigel XXX care are masina NT BLA BLA .... deci o prezentare pe care o vad oameni simpli care intra sa vada informatii despre Piatra Neamt .... oameni care nu o sa intre niciodata pe 4tuning , nsl sau stiu eu ce alte siteuri specialitzate auto :P)
DACA CUMVA LIDERI DE CLUBURI nu se implica in prezentarea cluburilor la nivel local .... orice sofer care vrea sa isi prezinte el separat masina cu poze ...bla bla...este bine venit si i facem pagina separata in siteul de care vb .... daca vreti va putem face si un forum si ce vreti voi .... numai sa va implicati sa pregatiti materiale ..... |
Quote:
am auzit si eu de ideea ta Ghici, si sunt placut surprins. noi de abia am aparut "pe strazi" , noi ma refer cei de la KATANA, asa ca sper sa ne mai acorzi niste timp pt a aduna materiale. este un termen limita?? si lasa si u un id de mess ceva, ca sa mai vb una alta`:) salut |
NSL Piatra Neamt - poze, evenimente, contact, intalniri ..... www.piatra-neamt.info .... asteptam si alte cluburi din Piatra Neamt sa isi prezinte pe siteul orasului activitatea
|
Intalnirea la Stadion ... sper sa fie toata lumea prezenta ...ora 20:00 in parcare valabil pt toate cluburile ...vreau sa vad daca ne putem intalni toti!!! Is curios!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning