![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
1. O spalatorie cu apa calda?
2. Spalatoria automata din pacurari, din spate la petrom, are si un program fara perii? adica sa nu iti atinga masina deloc? 3. Un broker serios unde pot sa fac un casco? |
1.Spalatoria de pe sararie e cu apa calda.
2.Spalatoria din spatele PETROM-ului din Pacurari, din cate stiu, nu mai functioneaza. |
Quote:
Salut. |
Quote:
669 RON incl.TVA / bucata. As avea banii dar stau in dubii.... Dar te rog sa imi zici ceva.. la ce te referi cand spui suspensii fixe? La cele sport? |
Salut baieti, imi puteti spune si mie unde pot scoate niste stickere auto in Iasi ? ceva mic L 20 si latime 1.5, scrisul alb si sa fie cu foaie de transfer. Multumesc
|
Quote:
Rih85 de ce te temi sa nu cobori mai mult? Pune suspensie fixa sport, adica arc+ amortizor sport, masina nu o poti ridica dar nici nu lovesti de pamant, ar trb sa fie mai rigida. Acum fiecare cum doreste :) eu m-am obisnuit sa topai. |
Quote:
Reglabile pot fi tot de 3 feluri: pe inaltime, pe duritate, sau (rare si scumpe) si una si alta. Insa in 90% din discutii alea "reglabile" sunt suspensiile care pe amortizor au un filet, 2 piulite mari, si in functie de cate spire ridici sau cobori piulitele iti urca sau coboara garda la sol. simplu si plictisitor de facut prea des :lol: |
Quote:
Daca am inteles eu bine tu vrei doar sa o cobori si in cazul in care nu vrei sa faci performanta iti recomand o reglabila doar pe inaltime. Se gasesc chiar si aici pe forum la preturi accesibile. Salut. |
Quote:
|
Cunoaste cineva un ITP unde as putea sa trec si eu, ca aparent nici un ITP din Iasi sau tara nu e autorizat pentru sistemul de gaz care-l am pe masina.
Ma duc maine la rar, dar ma omoara aia :( |
Quote:
|
Quote:
Succes! :D |
Quote:
Am rezolvat cu ajutorul unui tip de pe forum. Multumesc oricum. |
Quote:
la adi center in copou ai fost? |
Un centru de parbrize care lucreaza cu Euroins?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning