Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

Adryx 18-12-05 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdanlascu\"
felicitari oltcitului de dj ..pmd este primul oltcit care ma face

Felicitari si din partea mea, pentru Dani PMD. Din cate am auzit, a avut o prestatie frumoasa la Bucuresti.

Sugarboy 19-12-05 10:52

shi neshte poze cu ceva mashini meshto !!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

bodyspeed 19-12-05 19:10

1 Attachment(s)
DA in cea ce priveste prestatia oltcitului a lui dany pmd a fost una pe masura asteptarilor
celor de acasa de la craiova care i-au tinut pumni starnsi pentru victorii
El castigand cele 3 curse date :wink:
La urmatoarea deplasare la bucuresti vom veni si noi pentru al sustine live

nospeedlimit

rada_ady 30-01-06 23:04

Re:

in primul rand a castigat 4 curse -mai e si aia cu ono cu lamborghini .: :D (chiar daca a fost la incalzire)
oricum masina lu dani se misca cel mai bine pt un oltcit care nu are turbo si are motorul tot de oltcit ,nu de alfa .

N3bun3L 30-03-06 22:40

Re: Discutie Oltcit

pai de unde iei tu piele pt tapiterie? ca vreau si eu sa imi pun...pe bune dar sa nu te gadesti ca vreau huse ci sa imbrac scaunele in piele(ma rog o imitatie de piele ca mai greu gasesti piele in magazine)...dar spor la treaba dak tu vrei sa fci asa ceva...sper s iasa ceva frumos.

macnificul 15-07-06 23:20

Am cumparat zilele trecute un oltcit 11 rm cu carburator de dacia si consuma foarte mult am facut un test in afara localitati la 20 Km am pus 3 litri de benzina cine cunoste si imi poate spune daca acest consum este normal sau din ce cauza este asa mare ?

memo 16-07-06 03:10

ar trebui sai faci o segmentare de motor si sa pui un carb de oltcit
dak gasesti unu fa un drum pana la brasov si regleazal la carfil til regleaza super bine.eu tot acolo lam reglat si imi mananca 8 la suta in afara localtitatii si cu talpa 12

macnificul 16-07-06 03:19

Motorul abia a fost secmentat cind lam luat mi-a zis propietarul ca trebuie schimb uleiul ,si omu a spus ca carburatorul de dacia este mai bun si consumul este mai mic fata de unu de oltcit !

memo 16-07-06 03:22

pai cum deti mananca 3 litri la 20 km
laso dr. aq tuti dai seama cat inseamna

carbul de dacie are o singura camera pe cand cel de oltcit are 2 camere normal k , consuma mai mult

da nici in halul asta de mult pai eu merg cu 6 litri 120 km pe cand tu 3 l 20 km

fa o diferenta.motorul tau e dea dreptul magnific
adunati ideile intr-un singur reply... daca nu poti sa dai edit nu face reply dupa reply ...by bodyspeed

macnificul 16-07-06 03:30

dar momentan nu pot face nimic la acest carburator sa consume mai putin pina ce gasesc unu de oltcit ?

memo 16-07-06 03:40

nu pre ai ce sa faci

eu acum lucrez sai pun doua carb de oltcit

macnificul 16-07-06 03:45

:( azi mai fac un test sa vad poate este vreo greseala si vin cu rezultatele mai tirziu , MS pt raspuns ! Si inca o intrebare cati litri de ulei este nevoie pt schimb si de care sa folosesc ?

bogdanlascu 29-07-06 22:25

tocmai m-am intors de la intilnirea anuala a oltcit-istilor care a fost si inca mai este pina duminca la obirsia lotrului a fost super ,lume multa ,peisaj superb,etc

macnificul 30-07-06 00:29

Dupa un reglaj de carburator am reusit sa scot cam 7 % consum la 100 km in afara orasului si cam 10 % in oras un mecanic ma sfatuit sa pun jigloare de dacia 1300 si mai scade putin din consum !

kimiionut 10-09-06 02:43

salutare....tot din craiova...tot olTcit am si io de curand... De cateva zile numai la ora 4..5 adorm ma pasioneaza discutziile despre oltcit.Toate oltciturile ..des... xxs.. red...gcf...le-am vazut live..pe unele din pacate doar in mers.imi plac la nebunie! dar ce nu am vazut si as vrea sa vad un oltcit NEGRU...geamuri fumurii...k de mafiotzi asa:)...dc avetzi cumva poze sau stitzi un astfel de oltcit...postatzi-le pls..!!
.........aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....si ink ceva.....exista in craiova...sau exista(la trecut) un oltcit alb cu plafonu de sus negru facut superb...jante bbs(poate kiar cel mai frumos p care l-am vazut..)...are cineva poze cu el..k am cautat de am innebunit.park erau odata pe nospeedlimit...da aku nu merge siteu':(.mai postatzi si voi poze.........

All times are GMT +2. The time now is 11:38.

- Copyright 2026 4Tuning