Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Sasha_z 01-10-06 22:20

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

offfff....in subiectul asta nu este vb de MINE , kiar deloc......eu una vb in general , sa nu intelegeti k eu cu prietenul meu nu m`am inteles pana acum bla bla bla....nu este vb de asta.....doar k am precizat k este mai bine sa nu te arunci in bratele primuia/primeia ;)

Barum 06-10-06 01:55

mai bin solo decat combinat.......cand esti solo esti cu toate:)):Dhehehhmai ales cu ochii mei uhh:zombie: :mrhappy:fetele se :dribble: dupa mine :))))

d3vilish_lips 06-10-06 09:39

....de curiozitate kati ani ai Barum? ;)....

Barum 06-10-06 10:43

d3vilish lips tata ...16 ani am :D da ciq nu mi se da atata ...sau minorii nu aveau voie sa posteze aci?:(

dmn 06-10-06 15:04

eu prefer solo desi am votat combinat!!!
cand sint solo imi doresc sa fii fost combinat... si invers...
cred ca cel mai bine e sa fii combinat in ochii ei si solo in ochii celorlalte..:)

d3vilish_lips 06-10-06 18:24

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 576787)
d3vilish lips tata ...16 ani am :D da ciq nu mi se da atata ...sau minorii nu aveau voie sa posteze aci?:(

...nu am auzit de asa regula ...banuiam k pe akolo te invartzi ...nu e problem ..;)

dubmaniacks 06-10-06 18:48

singur e bine ... (te poti distra seara de seara cu cine vrei ...) ...
iar cu gagica ... (te distrezi cu ea seara de seara ....... bla bla ) ... apoi dai papucii ca te`ai plictisit de aceeasi fatza ... :D

Gabi 06-10-06 18:56

Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier ! :lol:

dubmaniacks 06-10-06 19:00

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 577308)
Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier ! :lol:

yeah right ... very funny pumzy ... cine vorbea de sex?

Gabi 06-10-06 19:28

Acea remarca nu iti era adresata in special tie, dar daca te-ai simtit... :)

bluey 06-10-06 21:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 577338)
Acea remarca nu iti era adresata in special tie, dar daca te-ai simtit... :)

Eu ma simt...:oops:

Gabi 06-10-06 21:09

Si eu ma simt aiurea ! Am burta plina si... e si vremea asta asa mohorata :cry2:

DolusD 06-10-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier !
Mai gabi problema a mai mare e ca sexu` e o necesitate , face parte din viatza omului , pt ce crezi ca surplusu de hormoni face "ravagii" ??? d c vrem sex ???? cam multe intrebari ! SEXU E O NECESITATE PT ORGANISM asa cum e mancarea , apa .......etc..... ,daca te gandesti la sex nu inseamna ca esti obsedat sau nush ce maniac sexual ! nu mi-o lua in nume de rau , sorry daca te superi dar asta e adevarul dovedit ! respect !

Gabi 06-10-06 21:25

Frate, n-am nimic impotriva sexului, ca nu sunt calugar, dar ma enerveaza la culme cand vad ca unii nu vad altceva decat sex in fatza ochilor. Ca noaptea viseaza sex, la micul dejun "mananca" sex, la cina iar sex si tot timpul sex ! A fi combinat nu inseamna a ***e !!!

dmn 06-10-06 21:26

:):) si fetele au tot numai sex in cap, numai ca spre deosebire de noi, ele nu o arata...
hai sa fim seriosi....:)

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning