Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

YZF-PWR 11-12-06 00:18

Re: Portul Constanta !

Don M pei io n-am mai fost in navodari ca eu am stat si m-am certat cu 2 dube de politie la aqua magic dupa ce ati plecat voi , ca vroiau sa ma pun in miscare si imi place sa fac misto de ei , i-am luat la discutii eu cu mdn`u cand s-a intors si el , nu ati apucat sa vedeti kterink de inteligenta pe gaborii aia , ca tot lor le-au tremurat izmenele dupaia .
gresala mea care a fost k tot n-am inteles :) ?

ct11lyv 11-12-06 00:19

1 Attachment(s)
izf`ule cand i ascos tu fum albastrau ma :)) pe urekipoate ca io unu nu am vazut:)

Don M 11-12-06 00:20

needbrain, adevarat nu a fost decat o coincidenta, dar sa fim putin seriosi, a pica excelent, se pare ca cineva acolo sus ne iubeste, zii u de nu.... avem potential si se cunoaste....trebuie doar un fitil lansat ca sare toata bomba!!!

needBrain 11-12-06 00:21

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 656059)
Don M pei io n-am mai fost in navodari ca eu am stat si m-am certat cu 2 dube de politie la aqua magic dupa ce ati plecat voi , ca vroiau sa ma pun in miscare si imi place sa fac misto de ei , i-am luat la discutii eu cu mdn`u cand s-a intors si el , nu ati apucat sa vedeti kterink de inteligenta pe gaborii aia , ca tot lor le-au tremurat izmenele dupaia .
gresala mea care a fost k tot n-am inteles :) ?

tu te referi la duba aia cu "puneti-va in miscare" ? :))
lol,pai d-aia e parcare,sa nu parcam in ea :)))

street_racer 11-12-06 00:21

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 655976)
bai nebunilor v-a urmarit politia....wow
hellmane ti-era frica de filtru de politie de la hanu piratilor?adevaru-i ca o pateai urat de tot ca tu ai masina aia mai tunata decat prevede legea...si mai si scrie pe ea "organizator de chestii ilegale"
hai ma nu va mai umflati atat ca in afara de faptul ca au fost masini...si iarasi aceiasi oameni care se dau mereu...n-a fost nimic nou....io nush de ce nu stabilitilocul de intalnire initial in fata politiei rutiere...ca ce mi-e poarta 2 ce mi-e la rutiera...tot aia...
anyway ff tare ca vreo 100 de insi au mers pe geamuri...mult mult prea tare...da sincer io tin la sanatatea mea asa ca prefer sa stau la caldura in masina....

si politia nu a venit dupa noi ca urma sa facem ceva mai dubios....probabil a venit ca au vazut niste taxiuri printre noi si au zis sa nu fie vreo greva de sindicat probabil...cine stie....

oricum,bv baiatu cu clio si hellman,U ROCK dar data viitoare...poate s eintampla ceva mai mult decat mers la 20-30 p ora pana-n navodari...
poate acceleram la viteze d-alea..gen 40...stiti voi,senzatie majora....cu camera de filmat pe geam la 3 grade ;)

eu sunt baiatul cu clio roshu ... ziceai ca nimik mai mult nu s-a intamplat... pal a dat startul din port da nimeni nu s-a bagat... eu de obicei ma bag , da de data asta nush... imi place sa stau si sa ma uit la aia care cascau gura si isi faceau cruce cand ne vedeau ! ! ! o sa vezi ca o sa vina si urmatoarea intalnire ... si atunci o sa "intaratam" lumea sa iasa si putin show

YZF-PWR 11-12-06 00:21

LYV`uleeeeeeeeeeeee la multi ani te`n cur de shurub ce esti , sa ne traiesti :)) te pupa tata

Don M 11-12-06 00:23

yzf, ,u cand te certai cu gaborii, noi eram peste drum si ma rugam d asta cu clio sa mergem acolo, sa vdm care e treaba...u cu c masina ai fost?? loganu` albastru`, breaku roshu sau care? ca shtiu cum a stat treaba si acolo..dar nu tre`ia sa o ardeti p vitejii cand am zis ca mergem in coloana, voi v-ati dus in fata tare, asta e, nu v-a pus nimeni, voi ati vrut-o....cat despre garda, aia erau ma ametiti ca unu` beat mort, pt k i`am trezit din somnu` cel d veci...

needBrain 11-12-06 00:25

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 656064)
o sa vezi ca o sa vina si urmatoarea intalnire ... si atunci o sa "intaratam" lumea sa iasa si putin show

tu ai zis-o ;)

Don M 11-12-06 00:25

lyv, respectele mele omule, la multi ani sa ne traiesti si tot ce iti doresti, la mai multe frate`miu, la mult mai multe!!!!!!(sry d off-topic dar omu` merita, cunoscatorii shtiu dc...).

YZF-PWR 11-12-06 00:26

2 Attachment(s)
pei am scos fum albatru ma panaramoooo :))) am aprins toba cu ledurile si cu fumu de ulei si de spirt expirat din rezervor a dat rezultate :))

street_racer 11-12-06 00:28

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 656012)
deci io ii inteleg ca vor sa faca ceva...dar sa faca frate...ei vor showuri etc,pai sa faca si ei...sincer acuma...
da,corect,s-a strans lume n-am ce zice...da toti se uitau unu la altu...exceptandu-i pe aia care de fiecare data "sunt la datorie"
eu sincer incep sa cred ca ei se bazeaza pe vlad si inca cativa sa tot organizeze chestii de genu asta,sunt curios,daca n-ar fi venit PALu,GPGu si care s-o mai fi dat,mai era cum a fost?
ai dreptate,io nu m-am dat..da nici tu nu te-ai dat...asta asa ca sa fim chit :P
stii,n-am chef sa inttru in polemici d-astea cu tine ca n-are rost...pe bune
da cu hellman....care la sfarsitul filmului zice de artificiile alea "uite n-a murit portu" hai las-o moarta....
io apreciez faptu ca vor sa faca ceva...dar sa faca frate daca tot vor atat de mult ca daca e de strans lume la spart seminte si baut suc toti ne pricepem

te inteleg mah ... da macar hellman a avut initiativa macar sa cheme lumea... dak erai acolo si nu facea nimeni nimik de ce nu ai dat tu startul ? ! ? ! ? nu era hellman care zicea ca nu a murit portul , era un tovarash de la mine din mashina!

Don M 11-12-06 00:32

AdevaRAT, SET`ule ma shtii ca yo merg tot timpu` p masina, eu vorbeam, nu iti convine, da`ma in judecata, nu ti`a placut ce a iesit, nu mai venii data viitoare, c am vrut sa facem a iesit, nu amm vrut show off ci doar o plimbare in brigada, bvo lu` pal si celorlalti care s`au dat, dar asta nu ind\seamna ca daca nu erau ei nu erau altii, nebuni sunt peste tot, dar tu mi se pare ca o dai cam la spate sa nu cumva sa iti vada garda masina, ca poate o fi d rau!!!!

ct11lyv 11-12-06 00:33

1 Attachment(s)
ms fratilor pt urari ;) io zic nu cobesc da la urmatoare .... .asa o sa se lase cu amenzi :) nu vreu sa zic cu altceva ca nu e bine io zic doar o adunare civilizata fara zgomor de caocioace doar muzica sa fie si ceva blizurile aparatelor foto si careme digitale . . ;)

YZF-PWR 11-12-06 00:35

3 Attachment(s)
Don M , eu eram cu cielo alb din imaginea de mai jos , ceilantzi erau spectatori

Don M 11-12-06 00:37

corect lyv, asta si cerem... ce e mai frumos decat o noapte in care sa innebunesti gaborii iar ei sa nu aiba c iti face?? asta e adevarul, traim la limita, vreti? bine!, nu vreti ? bafta, care vreti se shtie, bani la voi k lumea vrea sa ne inhate, ashtia suntem noi, raceri pana la infinit, daca va e frica stati acasa.....

All times are GMT +2. The time now is 12:32.

- Copyright 2026 4Tuning