![]() |
Re: Portul Constanta !
Don M pei io n-am mai fost in navodari ca eu am stat si m-am certat cu 2 dube de politie la aqua magic dupa ce ati plecat voi , ca vroiau sa ma pun in miscare si imi place sa fac misto de ei , i-am luat la discutii eu cu mdn`u cand s-a intors si el , nu ati apucat sa vedeti kterink de inteligenta pe gaborii aia , ca tot lor le-au tremurat izmenele dupaia .
gresala mea care a fost k tot n-am inteles :) ? |
1 Attachment(s)
izf`ule cand i ascos tu fum albastrau ma :)) pe urekipoate ca io unu nu am vazut:)
|
needbrain, adevarat nu a fost decat o coincidenta, dar sa fim putin seriosi, a pica excelent, se pare ca cineva acolo sus ne iubeste, zii u de nu.... avem potential si se cunoaste....trebuie doar un fitil lansat ca sare toata bomba!!!
|
Quote:
lol,pai d-aia e parcare,sa nu parcam in ea :))) |
Quote:
|
LYV`uleeeeeeeeeeeee la multi ani te`n cur de shurub ce esti , sa ne traiesti :)) te pupa tata
|
yzf, ,u cand te certai cu gaborii, noi eram peste drum si ma rugam d asta cu clio sa mergem acolo, sa vdm care e treaba...u cu c masina ai fost?? loganu` albastru`, breaku roshu sau care? ca shtiu cum a stat treaba si acolo..dar nu tre`ia sa o ardeti p vitejii cand am zis ca mergem in coloana, voi v-ati dus in fata tare, asta e, nu v-a pus nimeni, voi ati vrut-o....cat despre garda, aia erau ma ametiti ca unu` beat mort, pt k i`am trezit din somnu` cel d veci...
|
Quote:
|
lyv, respectele mele omule, la multi ani sa ne traiesti si tot ce iti doresti, la mai multe frate`miu, la mult mai multe!!!!!!(sry d off-topic dar omu` merita, cunoscatorii shtiu dc...).
|
2 Attachment(s)
pei am scos fum albatru ma panaramoooo :))) am aprins toba cu ledurile si cu fumu de ulei si de spirt expirat din rezervor a dat rezultate :))
|
Quote:
te inteleg mah ... da macar hellman a avut initiativa macar sa cheme lumea... dak erai acolo si nu facea nimeni nimik de ce nu ai dat tu startul ? ! ? ! ? nu era hellman care zicea ca nu a murit portul , era un tovarash de la mine din mashina! |
AdevaRAT, SET`ule ma shtii ca yo merg tot timpu` p masina, eu vorbeam, nu iti convine, da`ma in judecata, nu ti`a placut ce a iesit, nu mai venii data viitoare, c am vrut sa facem a iesit, nu amm vrut show off ci doar o plimbare in brigada, bvo lu` pal si celorlalti care s`au dat, dar asta nu ind\seamna ca daca nu erau ei nu erau altii, nebuni sunt peste tot, dar tu mi se pare ca o dai cam la spate sa nu cumva sa iti vada garda masina, ca poate o fi d rau!!!!
|
1 Attachment(s)
ms fratilor pt urari ;) io zic nu cobesc da la urmatoare .... .asa o sa se lase cu amenzi :) nu vreu sa zic cu altceva ca nu e bine io zic doar o adunare civilizata fara zgomor de caocioace doar muzica sa fie si ceva blizurile aparatelor foto si careme digitale . . ;)
|
3 Attachment(s)
Don M , eu eram cu cielo alb din imaginea de mai jos , ceilantzi erau spectatori
|
corect lyv, asta si cerem... ce e mai frumos decat o noapte in care sa innebunesti gaborii iar ei sa nu aiba c iti face?? asta e adevarul, traim la limita, vreti? bine!, nu vreti ? bafta, care vreti se shtie, bani la voi k lumea vrea sa ne inhate, ashtia suntem noi, raceri pana la infinit, daca va e frica stati acasa.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning