![]() |
PT-doarr4u17
Colegule,zii
Ce se mai aude? Detalii. Apropo. FRUMOASE TROTINETE ...RAU |
o emisiune frumoasa la radio total despre nemuritorul oltcit
http://82.76.229.111/integral.zip http://82.76.229.111/decupaj.zip |
Felicitari Bogdane! |
merci,ma bucur ca am avut aceasta ocazie ca oltcitul nostru sa apara intr-o emisiune auto fie ea si radio sper sa apara si ocazia unei emisiuni tv :twisted:
|
Re:
Quote:
si sper sa fi invitat si intr-o emisiune tv felicitarile mele bafta in continuare |
2 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor. Sunt facute cu webcamul, la niste poze de pe telefon (nu am cablu de date).
Dar... va prezint Oltcit in 4 usi :peace: |
Oltcitul ala are numere de probe de creca 4 ani!! :ballbounc
|
Intr-adevar, e de mult timp in Craiova, cu numere rosii, DJ XXX PROBE.
|
din cate am auzit are caroserie de citroen da a facut modificari .
|
Mie mi s-a parut a fi caroserie de Oltcit, cu modificari. La partea din spate se vede clar ca a fost lungita masina (distanta de la stalpul din mijloc pana la sfarsitul geamului spate e mult mai mare). Capota e de Citroen Visa, in rest... OLTCIT!
|
io asa am auzit!!da oricum arata nasol cu 4 usi.
|
am vazut si io asa ceva prin '88 sau 89 la tib arata rau de tot se vedea ca totul era facut din ciocan
|
felicitari oltcitului de dj ..pmd este primul oltcit care ma face
|
GARNITURI/SIMERINGURI la SUPER PRETURI!!!
Garnitura pompa dublu efect(circuit) Oltcit .....................48.000lei/set Garnitura etrier fata Oltcit............................................ 200.000lei/set Garnitura etrier spate Oltcit..........................................16 0.000lei/set Garnitura inele torice Oltcit(siliconica)...........................182.0 00lei/set Garnitura inele torice Oltcit mare(siliconica)...................24.000lei/buc Garnitura inele torice Oltcit mica(siliconica)....................18.000lei/buc Burduf planetara Oltcit............................................ .....85.000lei/buc Simering 57,5 x 120 x 10(volanta,distributie)...............112.000lei/buc Simering 30 x 42 x 8(delcou).......................................56 .000lei/buc Simering 30 x 42 x 8(siliconic).....................................6 3.000lei/buc Simering 28 x 52 x 10(siliconic)(ax came).....................63.000lei/buc Bucsa amortizor fata superior.......................................78. 000lei/buc Garnitura radiator ulei.............................................. ......9.000lei/buc Garnitura īntre semi-etrieri........................................... ..9.000lei/buc Garnitura conducta frāna............................................. ...8.000lei/buc CONTACT: [email protected] P.s: expediez prin posta/curierat. |
Re:
Quote:
Am avut impresia ca puteai mai bine cu esperro ala... :wink: m-am bucurat ca te-a razbunat pmd-ul! :) Am vrut sa vb cu tine, dar dupa cursa nu mai erai pe-acolo... era doar pmd-ul (frumoasa masina, si sunetul motorului... :yikes: ) Bafta multa si sunt sigur ca o sa te mai vad la si la alte liniute! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning