Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Gabi 27-09-06 22:49

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

Pazea, ca au navalit fetele la discutii :lol:

PS: inca-s combinat :D

Sasha_z 27-09-06 22:54

nu , da` mie nu`mi place omul kre nu stie sa "Se explice"....;) watever....

pheerya 28-09-06 23:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 567697)
Pazea, ca au navalit fetele la discutii :lol:

PS: inca-s combinat :D

felicitari...app si yo sunt cmbinata...azi am implinit 4 ani cu prietenul meu...si n am stat prea mult sa l astept, Sasha;)

Gabi 28-09-06 23:22

Multi inainte !!! :wink:

pheerya 28-09-06 23:23

sar'mana...:D si tie la fel...

bluey 29-09-06 07:50

Bazz bazz....!!!
Cu femeie maritata se cheama ca esti solo sau combinat?????

Sasha_z 29-09-06 21:15

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 569067)
felicitari...app si yo sunt cmbinata...azi am implinit 4 ani cu prietenul meu...si n am stat prea mult sa l astept, Sasha;)

sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....;)

bluey 29-09-06 21:25

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 569836)
sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....;)

Daaa nu va grabiti.
Mai incercati ca nu se stie niciodata.
noi suntem aici pentru teste :D

pheerya 30-09-06 00:22

stati linistiti ca nu ma marit maine...inka am optiunile deskise...nu sunt incuiata la minte...dar daca tot merge si inka ne iubim, de ce sa stric bunatate de relatie:D nu sunt nici o visatoare sa cred ca totul va merge perfect intotdeauna...dar nici o negativista...ce o fii o fii mai tarziu:-)

DolusD 30-09-06 13:37

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....
Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ????? Yo unu nu as sta cu o fata care are numa fumuri in cap si se crede o regina :! :))

pheerya 30-09-06 15:15

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570452)
Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ????? Yo unu nu as sta cu o fata care are numa fumuri in cap si se crede o regina :! :))

pai dap...ca pana la urma o relatie inseamna toleranta reciproca...si sa fie cat de cat compatibili partenerii...:-) "fumurile" nu ajuta decat la o dezamagire sigura:rolleyes2

Sasha_z 30-09-06 15:56

aici nu e vb d e"fumuri"......da` in fine nu conteaza sunt niste lucruri pe kre nu toti le inteleg....whatever...;)

DolusD 30-09-06 19:06

Mai Sasha_z nu o lua in nume de rau dar nu stie nimeni ce se intampla intre voi si la urma urmei ma refeream la "BAFTA" nici de cum ca ar avea cineva fumuri "Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ?????" la asta ma refeream :P

pheerya 30-09-06 21:54

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570676)
Mai Sasha_z nu o lua in nume de rau dar nu stie nimeni ce se intampla intre voi si la urma urmei ma refeream la "BAFTA" nici de cum ca ar avea cineva fumuri "Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ?????" la asta ma refeream :P

intru totul de acord...e normal sa ti faci singur bafta, ca daca nu incerci si tu sa faci lucrurile sa mearga, degeaba astepti totul de la partener...ca ala, saracu' pana la urma se satura si pleaca:-)

DolusD 01-10-06 11:00

Quote:

intru totul de acord...e normal sa ti faci singur bafta, ca daca nu incerci si tu sa faci lucrurile sa mearga, degeaba astepti totul de la partener...ca ala, saracu' pana la urma se satura si pleaca
Nu are rost sa mai zic ceva :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning