![]() |
Re: AG-88-PVA
Quote:
|
este complicata chestia intradevar!nu am gasit inca pe cineva care sa ii modifice...
nu asta a fost prioritatea mea zilele astea ci chiulasa ca miercuri pe la sfarsitul autostrazii a dat-o in fiert.am luat alta,am planat-o,refacut scaune la supape si schimbat supapele!:D trage mult mai bine acum...(multumiri lu' Bamby si Brosko!!!) |
Abea de-acum incepe bolidu' sa fie bolid;)!
|
acum pot spune ca am motoru refacut complet!:D
o sa ii pun zilele astea si o fulie de nova la pompa de apa ca sta apa cam sus la viteza si o sa schimb si sonda de ceas ca mi se pare ca indica putin mai mult decat trebuie. si cred ca se mai anunta in program si cutia in 5....sa vad ce rezolv!planetarele le am.:) |
bravo man ;)
|
7 Attachment(s)
De cateori vine pustu asta la mine, si intra si prin beci trebuie sa fure el cate ceva:lol:;)
:arrow::arrow::arrow: |
nu mai minti ma lumea....:))) iti sparg fata daca ma mai pozezi!!!
abea astept sa curat capacul si sa il pun!multumesc de bricheta cu toate ca nu fumez dar da frumos acolo! |
Si eu faceam la fel Alex de vedeam acel capac de culbutori:lol:. Nu mai are unul ca il fur eu;). E frumos capacul.:D
|
Dany capacul nu e furat,l-am gasit la Remat,am dat 10 ron pe el.de cum l-am vazut nu l-am mai lasat din mana!:D
|
9 Attachment(s)
poze noi pentru bolidu
|
superbe ,bravo!
|
N-aveati ce face aseara? Pe frigul ala.... :D
|
va sta bine in DRT ... bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Multumesc Ygs de poze si baietilor de aprecieri...abea astept sa treaca Pastele sa mai fac una alta pe la masinuta ca de 2 zile ma f*te careva la cap sa........:)))))) azi a mai primit doua stikere frumose.o sa pun poze peste cateva zile.:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning