![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
7 Attachment(s)
..........
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Desktop, nu? :)
|
arata foarte bine masina ta,e prima data cand trec pe aici,sa o stapanesti sanatos!
|
Mersi....din pacate in poze si uda arata f bine....in realitate nu mai e ca in prima zi dupa reconditionare.....dar o sa fac posibilul sa o readuc la starea care trebuie.
Ieri au fost comandate capetele de bara, pivotii si rulmentii fata....acum sa vedem cand am timp si chef sa le schimb. Slatina inca sta sub semnul intrebarii :) |
sal. am dat jos suspensiile de coasta si le dau cu tot cu jambe.adika toate 4 amortiz cu tot cu jambe si rulmenti.
|
Băi nenea, mi se pare mie sau îţi trage maşina ceva mai bine ? :-P
|
Vlad sa imi spui pe pm pretul amortizoarelor sa vedem de unde mai scot niste bani, iar despre jambe...deja mi-au sosit piesele printre care si rulmentii :)).
Gabitza.....bine zis TI SE PARE ...masina trage ceva mai prost din cauza pompei de benzina. Asta se intampla la cursele din ziua de azi.....masina de locul doi o pui sa se dea din prima cu masina castigatoare ca sa scape unu` altu`. Avand in vedre faptul ca m-am prezentat cu ea cum merg zilnic cu ea pe strada...chiar sunt multumit cum trage, cum spuneam am luat bataie de la un golf1 1,8 16v facut "cu cap", am batut honda crx...aia de 130 de cai (era curiozitatea de-a mea cu nu ma dadusem niciodata cu o ascutitoare), am batut mazda mx3 cu unichip si am luat bataie de la corrado vr6 2,9 la o masina si putin diferenta. Eu zic ca e bine nu? :) |
cu totul le dau cu 400 ron.
|
merg pe vectra A 2000 SFI FWD? (arcuri+amortizoare)
|
nu cred ca merg.
|
Vlad sa imi lasi si mie numarul tau....e posibil sa vin sambata in bv ca am auzit eu de o ghidushie pe la Magnolia sau ceva de genu` :)
|
0744504539
din pacate e posibil sa lipsesc sambata dar ne auzim. daca cumva nu sunt si mergi bafta si rupe-le fashu!!! daca vrei sa vezi si amortizoarele si eu lipsesc le pot lasa la cineva |
Partea cu fashu ramane de vazut. Sper sa nu fie ud pe jos si sa fie traseul bun.....sa nu fie nevoie de frana de mana ca nu prea am :). O sa te sun eu....sper sa nu fii plecat.
|
Care aveti conducte de radiator de raciere ulei? In fara de tine vlad...ca stiu ca ai :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning