Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

matrixu 08-11-04 17:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct-83-rdv\"
Me duchaptuke an te mij te daiatiri nu va cer sa ma intelegeti ca oricum nu veti reusi :lol:

Si cu asta esti mai presus decat toti :chainsaw: :lol:

BIZ 08-11-04 19:10

:lol: sal rdv-ule ................. in ce lb ai scris acolo :?: :)))))) si poate ne si traduci :D

CT-03-ART 08-11-04 20:25

limba e tziganeasca iar maine va voi scrie traducerea ca shtiu doar vreo 2-3 cuvinte mai am unu sau 2 de aflat (stau in palas ce draq).

x-28-TRA 09-11-04 10:51

nu e rdv cel ce a scris e o domisoara indragostita doar :)

needBrain 09-11-04 12:15

love is a wonderful thing if you make it

BIZ 10-11-04 18:33

:lol: tra ...... de unde stii :?: :D

x-28-TRA 10-11-04 22:40

eeeee stie eu de undeva .rdv nici nu stie cum arata o tastatura dar pai sa mai si scrie ceva:)))))))))))))))) :lol:

-=X-Team=-82-MDN 10-11-04 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
eeeee stie eu de undeva .rdv nici nu stie cum arata o tastatura dar pai sa mai si scrie ceva:)))))))))))))))) :lol:

pai sa stii ca, cam ai dreptate .. ala deabia daca stie de unde sa da drumu` la calculator .. d`api sa mai si scrie .. :) :) :) nu iti dai seama .. :) :) :) Ha Ha Ha

CT-03-ART 05-12-04 09:30

pai ieri (sambata 4.12.2004) a venit RDV prin port shi a facut destul de frumos plus ca i-a dat foc la un prost care era...vai de el se ivartea cu mashina vreo 30 de cm shi se oprea.

unKnown 11-12-04 01:56

Frumos Dacia Galbena cu viniluri si cu faruri de golf ..

Sapt trecuta au fost astia de pe soveja prin port :) moa.. mortal..imi placeau la ei ca se uitau unu la altu si se invarteau... f. frumos.. era Dacia galbena cu viniluri ( faruri de golf ) si cu inca unu cu o dacie rosie ... frumos ..baietii se aliniau frumos faceau pe rand... si se mai trezea un :arrow: IDIOT care era cu portocalele-n ochi..si strica totu ..uhh Doamne...

BIZ 11-12-04 22:38

:)))) fratilor schimabti numele :P ......... portu cta nu mai \"sucks\"

Felicitari SAD-ule ai lasat lumea masca in port in seara asta ........... sa mor daca nu am crezut ca e Nos la inceput ............ toti vorbeau ce aveai u acolo ................. dar eu pe tine te intreb ......... ce ai facut frate :?: ;)

CT-03-ART 12-12-04 09:17

are FLAME THROWER KIT... adus de hondarul din state.

CT-87-ADY 12-12-04 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
:)))) fratilor schimabti numele :P ......... portu cta nu mai \"sucks\"

Felicitari SAD-ule ai lasat lumea masca in port in seara asta ........... sa mor daca nu am crezut ca e Nos la inceput ............ toti vorbeau ce aveai u acolo ................. dar eu pe tine te intreb ......... ce ai facut frate :?: ;)

shi eu de ce n`am fost? :evil:
Ce nu anuntzatzi ma shi voi knd mergetzi in port!?? :(

CT-03-ART 12-12-04 10:25

nici eu nu am fost dar vinerea viitoare la ora 20 in fatza salii sporturilor ca plecam spre port
K?

x-28-TRA 12-12-04 10:32

hehehe h sadule ai inceput sa scapii flacarii pe fund?????????? :lol: :lol:

CT-03-ART 12-12-04 10:50

e de la gaze... :twisted: :D :P

x-28-TRA 12-12-04 13:09

dar dc ma are gazee?????????

BIZ 12-12-04 13:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"

shi eu de ce n`am fost? :evil:
Ce nu anuntzatzi ma shi voi knd mergetzi in port!?? :(

pai nu intrbai u undeva ca \"eu sa merg in port\" :P in + parca nu stiti de sambata seara ( am mai zis :roll: )

X-Ray-Eyes 12-12-04 14:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
are FLAME THROWER KIT... adus de hondarul din state.

BINGO !

ce scoteau unii din ei in seara aia :
\" Are furtun tras din rezervor pana in toba \"
\" Nu ma ca are injector pus in capul furtunului si e cuplat pe buton\"
\" Are NOS ma stiu eu ca am vazut butelia in masina !!! \" - Asta a fost cea mai tare !!!

Raspunsul meu :

Daca sunteti asha de meseriasi si stitzi despre ce e vorba de ce nu ati facut pana acum ma si voi asha ceva si m-ati lasat pe mine sa fiu primul ???

CeReS 13-12-04 00:18

vreau sa vad si eu :lol:

D_M_X 13-12-04 08:11

si eu vreau sa vad :lol: :lol: :lol: ce lume idioata.....

CT-03-ART 13-12-04 08:30

ce vrei ma romanii noshtri se gandesc la improvizatzii la furtune ... trebuia sa zica ca a bagat shi o tortza in rezervor ca sa iasa totul calumea...

shi ala ca a vazut butelia... a fost belea omu ma... oare era :drunk: :ciggy:

x-28-TRA 13-12-04 09:48

bravoo sadule frumos ce ai facutt

eu stiu ce ai in tobe :oops: :oops: :lol:

CeReS 13-12-04 10:52

si eu stiu
doar am fost cu el cand a luat sistemul de la Hondaru :oops:

PS: Andrei, te sun azi , poate ai timp sa ne vedem, sa-mi arati si mie pls

X-Ray-Eyes 13-12-04 17:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
bravoo sadule frumos ce ai facutt

eu stiu ce ai in tobe :oops: :oops: :lol:

Mersi !
Cand rezolv si treaba de pe dreapta cu \" Originalul \" o sa scoata pe ambele la fel ... si ... poate facem si un gratar ...
:peace:

Baga poza TRAule !!!
:lol:

Sa vada oamenii injectoarele si butelia si furtunele trase din rezervor !

HA HA HA !!!

x-28-TRA 13-12-04 22:23

hahhahahah eu aduc cirnaciorii si tu berea:))))))))))))))))))))))))))))

unKnown 15-12-04 21:05

Pozele PLS !!

CT-03-ART 16-12-04 09:42

o sa apara poze curand shi un filmuletz...

Psycho 26-01-05 12:08

bah sincer chiar a inceput sa SUX dar stai asa k vine zapada .. iar n`o sa ai loc in port .. mi`am ... facut loc pe telefon .. sa filmez cat mai mult si apoi go planeeeeeeeeeeeeeeeeet

-=X-Team=-82-MDN 27-01-05 23:58

Re:

fratilor .. sa moara mama lu` stefan cel mare ... eu unu nu prea am mai fost prin portu` tomis de mult timp .. dar ultima data cand am fost .. am vazut niste chestii care m`au ingrozit ... si cred ca ... aia ... vroiau sa il imite pe un prieten de`al meu ... care are \" gaze \" si se scapa ... cand vrea el ... Niste pusti ... care cred ca furase masina lu` tasu`, masa` ... draq stie ... ce faceau .. bagau benzina pe toba ... si sa vezi cum isi dadeau ei foc la bara ... mama mama .. am zis ca o sa bubuie toata masina ...Problema era alta ... ca aveam si eu masina lana a lor .. si in secunda 2 plecasem cand am vazut ce faceau ... ei erau asa de incantati .. vai doame ... :) cine stie ce au realizat ... Nu stiau cum sa iasa in evidentza si ei acolo ... ce pot sa mai zic ... nimic ...

X-Ray-Eyes 28-01-05 01:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
fratilor .. sa moara mama lu` stefan cel mare ... eu unu nu prea am mai fost prin portu` tomis de mult timp .. dar ultima data cand am fost .. am vazut niste chestii care m`au ingrozit ... si cred ca ... aia ... vroiau sa il imite pe un prieten de`al meu ... care are \" gaze \" si se scapa ... cand vrea el ... Niste pusti ... care cred ca furase masina lu` tasu`, masa` ... draq stie ... ce faceau .. bagau benzina pe toba ... si sa vezi cum isi dadeau ei foc la bara ... mama mama .. am zis ca o sa bubuie toata masina ...Problema era alta ... ca aveam si eu masina lana a lor .. si in secunda 2 plecasem cand am vazut ce faceau ... ei erau asa de incantati .. vai doame ... :) cine stie ce au realizat ... Nu stiau cum sa iasa in evidentza si ei acolo ... ce pot sa mai zic ... nimic ...

Cand v-am spus ca o sa inceapa baietzii sa bage benzina in toba si sa ii dea foc atzi spus ca sunt nebun ... nu ?
Uite si dovada ...
Mare ii e gradina Domnului ...
Sa vezi ce batalie isi iau de la romani acasa daca ajung cu bara topita !
:peace:

Psycho 28-01-05 01:32

stii care`i problema k nu se topea doar bara ci si stopu` :) .. aahhahahahahahahaahah am vazut si eu cu ochii mei da n`am apukat sa filmez :((

HAL 28-01-05 23:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"

eu altceva cred ca faceau: atat de multa benzina arunca masina pe teava incat s-au hotarat sa o stranga intr-o sticla!!!!
asta ar fii fost oricum un lucru poate mai inteligent decat ce spui tu ca faceau :poke: :omfg: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

x-28-TRA 29-01-05 13:15

hahahah sau poate era dacia supraalimentata si scotea benzina pe esapament :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Psycho 29-01-05 22:04

ate ... e dacie .. ce vrei sa`i faci ???

madfish 19-02-05 10:40

3 Attachment(s)
candva ... demult ...

needBrain 20-02-05 20:34

stresante sunt antivitezele alea din port sa mor io

madfish 21-02-05 13:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stresante sunt antivitezele alea din port sa mor io

io zic ca mai stresanta e politzia !!!

needBrain 21-02-05 20:02

korekt.si aia's una dintre bube

Psycho 21-02-05 22:12

in seara asta faceau unii gratar in port :) loccoooo

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning