![]() |
Re: Tuning sub violenta !
Nu-mi vine sa cred ce am citit! Doamne fereste...
Sigur erau rapidisti (astia sunt mari "zmardoi") dupa intrebarea pusa... Insanatosire si... sanatate! |
Insanatosire rapida la baieti....:( este trist cand vezi asa ceva...
|
cei 40 au fugit cu alea 3 masini?!
|
Mai din cate stiu eu, in cazul vatamarii corporale deosebit de grave nu este necesara plangerea din partea victimei, ar trebui sa se sesizeze parchetul, si sa inceapa inceapa o ancheta.Treaba cu suporterii giulesteni e foarte adevarata din punctul meu de vedere, am simtit-o pe piele mea in Crangasi, acum un an, la un meci Steaua-Rapid mergand la meci asteptand mijlocul de transport sa vina, si fiind cu vreo 5 prieteni au tabarat pe noi cred ca peste 15-20 de oameni,sa zic in jur de 20-25 de ani si am iesit destul de urat dar ce sa facem ne conformam e tara in care traim nu ne ramane decat sa ne luam pistoale sau sa dam peste ei cu masinile nu inteleg dece nu ati facut asta...Insanatosire grabnica si multa sanatate!Aveti grija de voi
|
Probabil cei ~40 rapidisti nu au venit cu un Tico o Dacie si nu mai stiu ce, erau si pe jos. Ganditi oameni inainte sa intrebati!
|
Adica..nu inteleg aluzia da ma rog
|
asta a fost si intrebarea mea: cum pot incapea 40 de agresori intr-un tico mov / albastru, dacia berlina alba. si toyota celica rosie?
sau au venit o parte pe jos, sincronizat cu astia cu masinile? si au plecat tot asa, sincronizat? sau au stat ascunsi pana atunci cu tot cu bate si lanturi, si i-au asteptat pe aia care au venit pe jos? apropo, aveti idee ce inseamna sa te bata 40(patruzeci) de oameni, dezlantuiti, cu bate si cu lanturi? te identifica dupa adn, iar din masini nu mai raman nici placutele de inmatriculare... nu contest povestea baietilor, si nici suferinta lor, doamne fereste, spun doar ca cifrele sunt putin(mai mult) exagerate, probabil din cauza socului sau a rapiditatii cu care s-au petrecut evenimentele... |
nu contesta nimeni bataia luata de colegii nostrii. dar nici nu cred ca trebuie exagerat un anumit eveniment oricat de neplacut ar fi el. daca au fost 10 dar pareau 40 din cauza violentei exercitate e bine sa se scrie asa. nu cred ca in acele momente era un contabil printre voi care sa numere batausii.facem si noi haz de necaz.oricine, oricand, oricum in tara asta si oriunde in lume poate lua bataie nemeritat. problema este ce facem noi restul in acele momente si de asemeni dupa, pentru ca astfel de evenimente sa nu se mai repete.
asta cred ca trebuie sa intelegem de aici si sa incercam sa raspundem fiecare, nu ajuta prea mult sa ne miram cum de se intampla asa ceva. e consum inutil de energie. sa fim uniti si atunci nimeni nu poate comite abuzuri asupra noastra. |
d c toata lumea spune ca sunt rapidisti sau stelisti sau altceva . . . exista dovezi clare ?
asa cum nici baietilor nu la convine ca au fost pusi la pamant asa nici suporterilor nu le convine ca sunt bagati in situatii cu care nu avut nici o treaba . . . din cate stiu si am cautat singura altercatie intre suporteri rapidisti si stelisti este cea de la maternitatea giulesti . . . o zi cat mai buna ! |
Quote:
parerea mea! |
Quote:
ce`a mai tare faza povestita de baietii de la benzinarie..e ca unu din e n`a mai avut loc in dacie si a luat`o pe jos la fuga spre piata....dar nu stia nimeni ce`i cu ei...ca..poate se risca unu la o caramida ceva...si...din povestite nu pareau sa fie 40...da oricum erau multi! |
sunt socat de cele auzite,nu credeam ca se poate intampla asa ceva!nu conteaza cati indivizi erau,de fapt erau animale!merita puscarie!
|
Quote:
Ps: o emisiune la OTV ... poate ar da rezultate :)) |
sa nu fie cei 40 de hoti ai Elodiei..poate tot ei au furat-o si pe fata asta si au dus-i intr-o pestera secreta.
:) |
Foarte nefericita intamplarea.. insanatorisre grabnica.. si nu va lasati, scoateti actele medicale necesare si depuneti plangerile de rigoare, nu se stie niciodata pe unde se scapa unu din ei si din gura in gura se afla..
PS. L-am auzit seara asta pe Radio Zu pe unul dintre baietii agresati ca spunea ceva de 50-60 baieti cu bate. De la 3 masini + un om pe jos pana la 50-60 oameni e foarte mare diferenta :). |
apropo de imaginat......... 10 secunde de teroare.... tu sa te afli in masina si alti peafara sa\ti faca masina varza........ DA, e ceva de groaza...... DAR imaginativa ca cei de afara sunt cu sabii... SABII....mie asa mi s-a intamplat. erau 3 pers. cu 2 sabii...... mi-au spart parbriz,luneta si un geam lateral si lovituri numai ce colturile masinii. arata mult mai rau decat bmw-ul lui Hai, dar masina e masina si se repara.... tot ce ma bucur e ca am scapat cu o teaca in antebrat si in cap, ca a dat de 2 ori si nam mai stat. mie imi pare rau de cei vatamati, dar cel mai mult de mentalitatea pe care o au romanii, mie rusina ca sunt roman............ insanatosire grabnica.
eu as fi lasat masina asa,lovita, pt exemplu....... si arata beton... |
Pare rau pt ce s-a intamplat si pt HAI stiu cum e sa pui suflet intr-o masina si sa o vezi apoi asa .....Trebuie facut cumva sa se alfe cine sunt faptasii sa plateasca pt c au facut!
|
ce tigani nenorociti doamne fereste
insanatosire grabita si sper sa ii bage la inchisoare cat mai rapid pe terminatii aia |
gratzian te rog pune linkul asta pe prima pagina sa vada lumea
https://www.youtube.com/watch?v=H7jM02g_Xoc |
va garantez eu ca in tara noastra oricand cativa baieti cu minte putina insa mari amatori de senzatii tari inarmati cu bate pot lua la bataie pe oricine aflat in masina sau pe langa masina, indiferent ca este singur sau cu inca cativa prieteni si nimeni dintre cei din jur nu va interveni, nu va anunta nimeni politia, iar daca totusi politia afla despre asa ceva cei vinovati nu vot pati mai nimic.
si asta este cel mai grav lucru..un geam spart si o portiera indoita se pot repara..dar bataia primita e pe viata. |
insanatosire grabnica baieti , ce pot sa spun , nu e corect ce s-a intamplat si nici nu e drept ca niste oameni nevinovati sa fie batuti , din cauza ca au ei chef de scandal :( , mai ma oftic ca pe masinilie politailor mai scrie "Siguranta si Incredere" pe dracu' .. :(
|
Quote:
|
urarile de bine sunt tot timpul bine venite :) ce sa mai ... sper ca lipsa asta de "detalii" pe forum este datorita procesului de descoperire a agresorilor ( asta sa nu fiu offtopic de tot ) :lol:
|
Nimic nu e incredibil: indolenta politiei si animalele conlocuitoare...
Din pacate in romanica nu exista justitie. Imi imaginez ce simte proprietarul masinii vandalizate.... |
NASOL FRATILOR,nu inteleg care era faza ,toti 40 s-au adunat pentru asa ceva ?adica aveau boala pe ei ,sau ...era doar o intamplare??ca nu inteleg parca totusi sunt prea multi !!nu?
|
Cei 40 s-au adunat ptr. altceva si din intamplare au dat peste acesti baieti.
|
imi pare raw pt HAI, MC_T... si restu care au luat pe carca ... si mai ales masina ( _le ) avariate ...
toata lumea tre sa fie constienta ca nu sunt singuri si nici ultimi carora au avut nesansa sa fie la locul nepotrivit ... S-A INTAMPLAT SI SE VA MAI INTAMPLA ... 70 % care au postat pana acuma au luat de c el putin o data cate o palma sau o mik atentie... restul care au postat sun mincinosi sau le place sa se bage in seama ... dar nu asta conmteaza .... ..... nimeni nu s-a intrebat pana cuma .... HAI-ule .... MC_T... BOH si coine mai era pe acolo ... frate voi ati fost la locul vostru ,,,, nu a ti deranjata pe nimeni ??? sunte-ti siguri ??? .................................................. .......................................... poate unul dinte voi a prim o CONSECINTA ..... mai ganditi-va si la asta si nu mai blamati pe alti .. si nu ii mai da-ti pupici intre b*ci .... puneti-va in locul lor si sunt sigur ca cel putin odata in viata ati porcedat ca cei 40 .... asa ca nu ma mai ***i pe voi in afirmatiii .. cu ( sa intre la puscarie ; avocari ; procese ; tribunale ; etc...; s.a.m.d. ) Eu unul nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat la BILA in seara aceea .... dar mai exista si un "DAR" ... Si in incheiere ... va salut din orasul SINGAPORE ... statul SINGAPORE --- Bogdan BYG X-team !!!!! |
Nu ar trebui sa existe nici un DAR ;)...baietii in mod sigur nu meritau ceea ce au primit si nu cred ca au fost vinovati de ceva ;)...iar cei care au fost...ca au fost 10/20/30/40 (ca vad ca asta conteaza mai nou...cati au fost...)...au fost niste femei nerase. PUNCT
Oricum dreptate o sa se faca mai devreme sau mai tarziu...one way or another. |
D-zeu nu doarme si nici nu bate cu bata.Vocea dreptatii se va face auzita odata si odata in aceasta lume macinata de intrigi marunte si mari.
:) o bataie bune e oricand si o invatare de minte. numai cei puternici supravietuiesc. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning