![]() |
Re: galati - braila
sau nu prea este timp....
|
Nici in weekend nu este timp ????
ciudat asta e |
Salutare la toata lumea, daca vreti sa aruncati un ochi aici https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/116107-ajutor-desfacere-faruri-golf-5-vopsirea-interiorului-negru-mat.html poate ma ajutati cu vreun sfat.
Am deschis topic nou ca nu stiam si nici nu am gasit nimic asemanator in zona GL-BR Multumesc |
2 Attachment(s)
Braila :>
Un Mustang pan braila :> |
care Din BraIla merge la 4tuning days :?
|
Quote:
|
Sunt din GL :D
|
Re: Galati - Braila
sunt brailean
|
sunt din gl...am fost in seara asta la voi in braila, imi plac bolidurile, noroc!
|
Quote:
|
Quote:
nu fi rautacios...:d |
bordurile in Tulcea sunt mai frumoase :)))))))))))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sal,
Am si eu o intrebare la voi . Stie cineva unde pot sa roluesc si eu niste aripi de spate pentru un Passat B6 ? In zona noastra ? Gl - Br . Cam asta e treaba de care vorbesc . Asa arata si scula pentru a se putea face operatiunea fara sa sara vopseaua . |
Dati-i un vot, in fiecare zi lui Roberto ! Are nevoie de voi, in incercarea de a-si continua activitatea sportiva si de a-si implini visul. http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=16 Multumesc !!!
|
Quote:
Ader cu placere si experienta la aceasta initiativa. Sprijin si sustin mai ales pentru formarea unor echipaje de [U]raliuri[/U] de casa, gen tehnico-aplicativ, cu posibilitati pentru participari internationale. :-) |
Nu vreau sa fac un topic nou, de aceea intreb aici... IN BRAILA am inteles ca sunt niste meseriasi de indreapta jante scumpe la masini scumpe f bine impecabil etc... Are cineva idee de acesti oameni? unde au serviceul? detalii preturi...
|
Se mai face raliul prieteniei anul asta ?
|
Quote:
|
Quote:
Pacat ca nu s-a anuntat. http://www.obiectivbr.ro/sport/35157...dobrich-braila |
Quote:
Ai cumva idee unde este la voi in Braila meseriasul care roluieste aripi ? Multumesc . |
Galati
|
Quote:
ms dar nu e de sudat, e un simplu indreptat..si am gasit in ct. oricum ms. |
BRAILA !!!
|
BRAILA:)))
|
Quote:
|
melodia clubului auto (Sound of Speed Galati)
http://www.filehost.ro/627686/Adrian..._Of_Speed_mp3/ Spor la download! |
Sal.
Nu poate fi dezarhivata melodia . Spune ca nu exista arhive !!!!!!!! Sau daca vor trebui colegii sa faca cont eu cred ca 99,99 % nu o vor face pentru o simpla melodie . Bft. |
salut...bai la mine merge eu pot downlada...lasa-mi id pe prv si iti dau acolo piesa
|
SOUND OF SPEED GALATI!! adica cine? ce masini aveti in club? cati membri? o prezentare exista?
|
Eu nu am zis ca nu merge downloadata melodia ci ca nu merge extrasa din arhiva .
Da eroare la dezarhivare spune ca nu exista arhive |
ok RUDY20140TDI,
Gabi TAZ pt. mai multe detalii intra te rog pe www.soundofspeed.tk vei vedea si ce masini sunt |
Vad ca in melodia voastra se vorbeste numai de curse ilegale la care v-am vazut o singura data, sau poate voi va dati numai intre voi(membri clubului). si pe langa asta chiar nu va aud pe strada si poate alti cred ce spuneti voi in melodia aia da cei din galati sigur nu.
|
Tare as vrea sa stiu si eu ce ati organizat voi in GL (curse sau alte spectacole) , de auzit oricum nu va aud.
|
Mai baieti, voi vitezomani, care nici makr nu stiti marcile de masini cum trebuie. Cum mergeti voi tare, cand la voi in club cea mai tare masina prinde 200. Si la curse ilegale? Cand vreodata ati fost? Lasati aberatiile astea deoparte mai "copii" ca faceti orasul de rusine.
P.S: Pentru baiatu cu Cielo, ziceai ca vrei sa te dai cu mn pe 100 Ron? |
Ma dau si eu cu tico pe 200 ron!!!!!Sa nu va luati zborul in doamne iarta-ma!
|
Buna ziua !
Voi, pasionati de automobilism, sunteti de acord cu o intalnire comuna intre braileni si galateni, intalnire in care sa putem sa stabilim un campionat cu 4 etape ( 2 in Braila, 2 in Galati ) de indemanare auto, fiind primul campionat interjudetean de indemanare auto dupa 1989 !! Locatia= veniti cu propuneri concrete , si cu discutii preliminarii cu proprietarul / administratorul terenului ( Metro, Carrefour, Mc Donald's. etc, etc.) Datele desfasurarii = veniti cu propuneri concrete si fundamentate. Premii = asigurate de sponmsorii atrasi de fiecare particpant ( firme de piese auto, service, dealeri auto, etc ) Regulament cadru = ma pot ocupa eu ( am experienta si competenta ). Sponsori de etapa / campionat = ne ocupam impreuna pentru depistarea lor si atragerea lor ( firme de piese auto, dealeri auto, service, etcf, etc ) Putem , parea mea, asigura impreuna, singurul campiuonat interjudetean din tara dupa 1989. Putem mobiliza impreuna resurse nebanuite pentru un campionat la indemana noatra, legal si regul;amentar. aveti comentarii, va rog ! aveti intrebari, va rog ! cu cat mai multe acum, cu atat mai putine la intalnire !! ganduri bune |
Eu nu inteleg de ce va atacati asa pt o melodie... va e ciuda sau ce *** aveti? care e faza? e o simpla melodie nu a zis nimeni ca avem cele mai tari masini sau alte chestii nu a zis nimeni ca se da cu nush care sau alte minuni..pan la urma prin urmare toti cei care v-ati atacat ca niste hiene duva'n *** ca iesirile astea sunt de tractorist.
P.S: Pt mine astia care ati comentat asa sa va aflati in treaba sunteti copilasi, ca nu mai un copil poate comenta asa de aiurea de la o singura melodie...nu iti place melodia? dute asculta-ti manelele ! |
Quote:
@23.ADC - vezi ca are rachete pe eleron si cand apasa pe NOS iese foc. E singuru Cielo din tara si din lume care nu a fost explicata viteza maxima. :lol: |
una la mana revizueste-ti limbajul ca nimeni nu te-a injurat, si a doua la mana acea melodie ar trebui sa reprezinte clubul vostru nu sa abereze
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning