![]() |
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
naiiisss dadi naiss...
pana la urma cum ai pus folia? toate la fel? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din cate am citit sunt mai multe, cel mai bine sa intrebi pe altcineva ca nu stiu exact ce trebuie schimbat. Cand o sa ajung si eu sa schimb una alta pe acolo o sa te pot ajuta cu cea mai mare placere. Bafta |
Quote:
|
Quote:
Pachetul M are 3 tipuri de suspensii, si asta implica tot, amortizor + arc. Au etichete diferite, ca sa le poti distinge... Difera prin duritate, si ride height. Sunt de culoare albastra, alb, si rosu (daca nu ma insel)... fiecare are o garda, si fiecare are o duritate aparte. |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
-- Jantele capata contur, maine sper sa iau si cauciucurile pe fata :D. Au venit stikerele M, pana maine nu stiu pretul. Nu reusesc sa scot perla galbena cu telefonul :sad:, culoarea se numeste BMW Individual BMWS37 Mondstein Perl. Met.. |
Stikere M = 24 roni bucata --- mai jos de atat nu putea sa mi le dea.
|
8 Attachment(s)
Update topic:
- 2 cauciucuri second in stare f buna pe fata puse fara zgarieturi pe janta, echilibrate. - recone nou pentru woofer. Niste poze cu iarna de pe la noi... |
Frumoase incaltari...acum asteptam caldura nu?
PS:Arata mai bine FI-u fara cauciuc :p...da suna mai bine cu |
Quote:
Cine poate sa-mi recomande niste becuri H7 GALBENE? Cel mai galben posibil de pe piata! Si H11, acelasi lucru. |
Poate nu e treaba mea.. dar de ce iti trebuie becuri cat mai galbene ???
|
5 Attachment(s)
Quote:
Astea galbene vreau sa le pun pe proiectoarele de ceata si pe faza lunga, pe scurta e bi-xenonul din fabrica ce nu ma ajuta mare lucru pe ceata chiar si cand pun pe faza lunga si se combina cu becurile normale care sunt alea stock albgalbui. Atasez niste poze cu ce vreau :D |
Bi-xenon inseamna xenon pe faza scurta si lunga :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
mdea...
ceva noutati ? k vad k nu ai mai postat de muuuult pe aici... :sad: |
Cam asta ar fi la capitolul muzica:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=23 |
Ce ai facut cu becurile pana la urma?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Oricum ma ajunge mult adaptorul pentru casetofon si restul ca sa pun muzica la punct. Pe urma cred ca o sa-i pun xenone de 3000 k in proiectoare. --- Asta am facut azi :D Volumul pentru subwoofer, prins in piulite. Calcule si migaleala. |
ai tinut tu neaparat sa il ai sub la mana akolo?:D mie mi la prins frumos in mini torpedoul din stanga,mi la prins pe partea de sus si e la fix akolo...nu e bine sa ti fie la indemana ca oricum nu umbli des la el..
|
Quote:
Bravo..si spor la treaba-n continuare..daca ai nevoie de ajutor sti numaru meu:workout: |
2 Attachment(s)
Quote:
Remote-ul trebuie sa-l iau de la baterie, sa-i pun o siguranta si un intrerupator, sa-l aduc in fata sa am acces la el apoi sa-l duc iar in spate la statii...Volumul asta are un led pe el si asa vad daca statia primeste curent. Toate astea trebuiesc adaptate si dureaza, cu adaptoarele HI-low ( ce-mi scot RCA-uri din iesirile de difuzoare ) o sa fie crima si pedeapsa pana o sa le gasesc un loc si demontez jumate de bord sa ma leg la iesiri. La sfarsit nu trebuie sa se vada NIMIC schimbat la masina. Quote:
---- L.E. Anunt! Caut butoan PDC ( de pe seria 5 E39 ) si buton de pe E46 cu HK, cel cu difuzor. Am atasat poze. Mai caut si consola pe care se monteaza care sa aibe pe langa scaune incalzite si DSC inca 2 gauri. |
|
Quote:
Quote:
Nu pot sa cred ca pui cass-ul OEM de BMW am crezut ca faci misto de mine 8) Cred ca o sa iasa crima abia asteptam sa vedem cu ce muzicantii o sa rupi gura lumii :-P |
Quote:
este o nebunie masina asta:X...cred ca iese graaaaaaaaaaaav de tot cu muzica asta p ea:) |
9 Attachment(s)
Quote:
Muzicantii in mare ii stii: Quote:
---- Astazi a venit si adaptorul pentru aux, usb, I-pod. L-am testat sa vad daca merge, din pacate nu am I-pod si nici nu stiu cand o sa-mi iau. I-am dat direct de pe telefon prin USB. Sper ca Sambata sa montez tot pe ea. Am facut si un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=PxoG5...e=channel_page . Merge brici, mai am de deslusit care-i treaba cu display-ul sa-mi arate titlul melodiei. P.S. Am cumparat si intrerupator pentru remote. Se aprinde rosu . |
Foarte frumoasa masina , sa ai bafta
|
8 Attachment(s)
Update topic, roti noi pentru iarna:
BMW crosspoke 78 ( BBS ) De vanzare 4 cauciucuri de iarna Fulda Supremo Made in Germany ca noi ( in poze se vad mustatile ) 150 ron bucata. Poze: |
Quote:
|
Dau foarte bine aceste jante pe masina ... personal imi plac super mult ...
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Daca tot le tin pentru iarna ma gandesc sa le vopsesc. |
Negre o sa-l prinda mai bine
|
Eu le-as lasa asa, jantele BBS parca sunt facute sa ramana culoarea lor din fabrica ....
Am vazut alt model de la ei pentru BMW (cel ce scrie motorsport in jurul prezoanelor), erau pe 18 si vopsite negre cu dunga rosie si se vad foarte tare, insa si masina era un E46 coupe negru ... |
Quote:
parerea mea |
eu zic sa nu le vopsesti,arata mult mai bine asa.
eu as lasa jantele astea si vara ca arata frumos tare. |
Quote:
PS : Stiu ca este alt model , e doar o poza orientativa. |
6 Attachment(s)
O sa incerc un Photoshop sa vad cum dau si cu ele negre. Mai am ceva idei :rolleyes2 poate poate iasa ceva. Oricum pana la iarna am tot timpul din lume. E posibil sa le dau la schimb pe niste table de 16 plus diferenta. Daca stiti pe cineva interesat. Saptamana asta sper sa le pun pe alea de vara.
- Photosexion cu ocazia cucubeurilor ( 2 bucati ) alergate azi... ,un cucubeu cu jantele vechi plus o poza de la biserica ( ardeam karma ) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning