![]() |
Re: Taxa de Prima Inmatriculare: ACR si Realitatea Tv vor sa ne ajute?
se pregateste a 3 varianta de calcul pe care a propuso b** de tariceanu
si ziceau la realitatea ca deja s-au strans peste 100.000 de semnaturi tariceanu a dat relitatea tv in judecata...sau urmeaza sa ii dea ca nu stiu ce ca e un fel de protest.....nu retin exact cum au spus |
Putem sa semnam cate petitii vrem .. fiecare face ce vrea in Romania.. asta ..si eu am semnat .. si am dat acordul pentru retreagerea taxei auto.. si ce.. rezultate.. ? degeaba.. nu are rost sa te implici degeaba.. fiecare face ce vrea in romania asta .. de ***** ( plin de cc )
*Bai frate Romania asta se duce pe rapa , la scoala, in generala ar trebui sa se predea LECTIA DE "EVADARE" DIN ROMANIA ! Urmareste aici .. si vei intelege cum sta cu Romania noastra :https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/65330-romania-noastra-57-milioane-euro-costul-km-autostrada.html |
-Industria de masini in mainile lor.
-Importurile de masini (noi) in mainile lor. -Leasingul in mainile lor. -Bancile in mainile lor. --------------------------cum sa scoata taxa?........se mai vinde Logan , Clio Simbol , Citroen ?....oare? -Important este daca ai 7-8000 de Euro sa cumperi gunoaiele lor noi , decat sa mergi sa ti aduci tu un Mercedes, un Bmw, un Audi . -Ma uitam stupefiat in toamna la TV.....un nou propietar de SantaFe.....la 76 de KM !!!! i sa blocat motorul.......si culmea...i au propus sa l repare NU sa fie inlocuit !!!!!! Deci ai masina noua de nici 100 de Km cu motor deja reparat !!!!!!.......Huuuuuuu !!! |
Si se schimba iar taxa .. pffff ... belea!
|
astia nu au nici o limita ! ii preseaza poporul ,ii preseaza europa,ii preseaza partidele de opozitie si ei ne rad in nas!
pur si simplu trebuie scosi de par de acolo si spanzurati in piata publica! |
Eu aduc funia!
|
il tineti minte pe popey marinarul ce se umfla dupa ce a luat alegerile "la tepe in piata universitatii" !!! acum nici nu isi bate capul cu problemele poporului.pe toti acum o sa-i frece kosovo si alte chestii externe pana la alegeri si dupa alegeri ori ei ,ori altii,tot soarta asta o vom avea ca si pana acum .
taxa e sustinuta de multe chestii,chiar macovei a spus la tv ca scoaterea unei acize a dus la un dezechilibru la incasarile statului si acesta trebuia rezolvat de undeva .asa a aparut mica noastra taxa |
Quote:
Ideea e ca, sistemul piramidal corupt e format de mult si din pacate, la alegeri , indiferent unde punem stampila ii alegem automat pe aceeasi dinozauri...Aici e buba defapt. Mai nou, in toate partidele tinere, gen TSD, TLD, etc .... sunt pusi oameni cheie, gen Corlatean, gen Ponta care au rol de a la "spala" mintile tinerilor si selectia se face in functie de interese....Poate majoritatea tinerilor vor schimbarea, insa, selectia se face dupa non-valori, si dupa cei care "le vor canta in struna" dinozaurilor, si uite asa, se reintregeste "cercul"....Defapt, noi involuam si promovam fara voia noastra numai non-valori la varf. Asta se rasfrange asupra tuturor domeniilor cheie din Romania, si , automat si asupra industriei de masini, fie ca e second hand, fie ca e vorba de industria de masini noi.Din pacate initiativa cu reducerea / eliminarea taxei , practic, doar le-a dat un avantaj politicienilor prea-iubiti, pentru ca, fiind un subiect popular, pot jongla dupa bunul lor plac in felul urmator : azi dau o formula de rahat a taxei, maine se boicoteaza si trebuie umblata la ea, si uite asa o tin pana la alegeri , pentru ca nu va bucurati daca iese Tari si zice ca o sa modifice taxa, pentru ca de la idee si pana la punere in practica e cale lunga....taxa "noua" ar putea intra in vigoare undeva la sfarsitul anului 2008, cand deja buzunarele umflate ale penibililor de la varf or sa dea pe afara.. Idiferent cum va fi, romania devine o tara in care nu se va mai putea trai decent...sa vedem cand ne vor mai lasa nervii sa acceptam umiliinta asta... Numai bine. |
-Astazi Parlamentul Roamniei a votat aproape in majoritate ELIMINAREA TAXEI AUTO......acum Mizerabilul Guvern vom vedea daca va tine cont de acest VOT !!!
|
Astept sa imi dea banii inapoi!
|
Am vazut pe realitatea TV ca s-au strans 120.000 de semnaturi la petitie ... si cica au dus copii la Guvern, la presidentie si la Uniunea Europeana ... si vazusem interviu cu vicepresedintele nush carei comisii de la UE care zicea ca a ramas uimit cate semnaturi s-au strans intr-un timp asa de scurt si ca romanii chiar vor scoaterea taxei si nush ce ... deci sa speram ca vor lua in considerare si ce vor oamenii de rand ... si ne vor ajuta!
|
Idem car_addict !
|
Quote:
|
iti dai seama ca e electoral care mai de care sa adune voturi .. oricum nu ma duc l avot
|
asta e greseala noastra si pe asta se bazeaza ei.tinerii nu se duc la vot pentru ca nu-i intereseaza sau nu au timp,in schimb se duc batranii(carora li s-au marit pensiile si apreciaza guvernul) si astia le asigura inca un mandat nenorocitilor astia
|
5 minute din viata ... vor influenta 4 ani ... deci mai bine ma duc ;)
|
zi-mi pe cine sa votez ... nu sa-mi garanteze .. ca va fii bine ci ca se va schimba ceva si ma duc
|
cred ca o sa fiu injurat...
sunt putin* de acord cu noua taxa auto, nu sunt de acord ca romania sa ajunga groapa de gunoi a europei, personal asi dorii ca masinile second hand sa ajuga sa se "dea" ca cele noi, adica sa ai o masina veche/poluanta, iar noua masina(sh) sa fie putin poluanta, ex: ai un 0 norme de poluare, minim sa iti iei un euro 1, astfel incat euro 1 sa fie un prag minim de importare din "tarile calde" ;) |
pai si eu sunt la fel ca tine .. dar taxa trebuie sa fie MODICA ... nu sa depaseasca valoarea masinii
|
PD-L va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului pentru eliminarea taxei! Doamne ajuta sa treaca! :D
|
Realitatea Tv a depus azi petitia la comisia europeana din cate am inteles la TV :)
sa vedem ce se decide http://www.realitatea.net/147922_Pet...European-.html |
Quote:
|
Asa ziceam si eu .. degeaba vorbim pe forum. Hai sa iesim putin in strada, sa vedem daca-l mai doare in funduletu lui de pe harley :D
|
Quote:
|
am vazut ca tipul ala care a dat in judecata a castigat procesul... si nu mai merge intors si facut nimic! primeste banii inapoi daca nu i-a primit deja
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare
Am deschis aceasta discutie special pentru a iesi in strada impotriva taxei.La inceputul topicului ziceam sa iesim im strada pe 9 martie ,as fi si eu curios cine vrea sa iasa in Bucuresti la o plimbare asa doar de demonstratie .va aduc aminte ca 9 martie cade de duminica intr-o saptamana Felicitari Clujului au iesit 100 de oameni in strada si au aparut peste tot la televizor.Pana acum baietii din cluj au aratat ca nu se lasa calcati in picioare,noi putem sa facem asta?ia sa va vad care vine pe 9 la o plimbare prin fata parlamentului .propun ca punctul de intalnire sa fie la Pescarus pe la 12 |
Quote:
|
Ha.. ce oameni!
Noua taxa auto va creste pentru toate tipurile de masini, chiar daca se va schimba formula de calcul Noua formula a taxei auto, desi va include si emisiile de dioxid de carbon, va fi in final mai mare pentru toate tipurile de masini fata de valorile anuntate de guvern in ianuarie. Astfel, chiar daca in cazul masinilor euro 4 vor fi luate in calcul emisiile de CO2, taxa pentru autoturismele noi va fi mai mare decat pentru cele la mana a doua, pe principiul deja enuntat in ianuarie potrivit caruia masinile noi polueaza in timp mai mult decit cele vechi. [...] Super. Ce prosti. Sa speram ca petitia realitatea tv va avea succes.. ca cu ai nostrii.. nici o sansa.. :| |
Quote:
|
Eh na... trebuia sa spuna si ei ceva. Nu vezi ca nimeni nu intelege da taxa tot este.
|
taxa asta de inmatriculare ...a fost o prostie si v-a ramane o prostie . Parerea mea
|
Si parerea noastra e la fel :)
|
e itot incearca sao dreaga .. nu au bani la buget .. nici eu nu stiu ce si cum sa o conceapa ... ca sa incurajeze masinile lu tariceanu ...
|
|
Quote:
sincer intre un mercedes din 2003 si un citroen c3 nou care sunt asemanatoare la bani, nu stiu cati ar alege citroenul! dar daca e taxa asta nenorocita uite-asa isi iau fraierii citroen! |
Exagerati.....taxa nu o mentin pt a-si vinde ei masinile mai bine, ci pt a acoperii deficitul bugetar, iar valoarea deficitului este impus de UE...
|
Quote:
|
cum a ramas cu cei de la comisia europeana ati ami vazut ceva ca eu nu am mai auzit nimic
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning