![]() |
ZMD: incerc sa ii fac poze, da' cred ca ar fi mai bine sa astept pana-l termina. Atunci surpriza ar fi completa.
Oricum, din cate am inteles, masina va iesi super marfa! |
va respect ,pe bune pt ce faceti,si eu s-ar putea sa ma apuc de un oltcit la soramea cine stie ,poate ma primiti in clubul vostru :D :D :D :D :D :D
|
eshti binevenit cj82ufo
|
mersi ,dar tre sa cumpere tatak meu masina ca sa ma apuc de ea ,ca nu pot sa fac din banii mei 2 masini .la dacia 1100 tre sa mai fac ceva si ma cam costa modificarile
|
Cecilia din ce material ai flansele de la roti?
|
Sal'tare!!! Am si eu un Oltcit :), vreau sa-l modific... si as incepe totusi cu un spoiler, un eleron, ceva... dar intrebarea e pe unde gasesc??? Ma poate ajuta cineva? din craiova sunt... :roll: :roll:
|
lool
paia tunci cu gabi sau cu cecilia tre sa vorbeshti... |
Guest: pentru ornamente din fibra de sticla, suna la 0744621240-Marius.
|
flansele sunt din alte flanse.... e greu sa itzi explic aici... era mai bine fatza in fatza :? ca mi-e cam lene sa scriu
|
mie mi se pare destul de reusit oltcitu asta desenat da' cred ca ar trebuie capota desenata altfel ca mi se pare cam nereusita in rest totu' mi se pare k-lumea
|
mai fac dar momentan nu am timp .o sa mai fac un oltcit cam cum as putea sa il fac eu
|
Vreau si eu in Oltcit... TRSu'... stiti pe cineva kre vinde? nemodificat... asa cum era el din fabrik de la mama lui... motoru' sa mearga! in jur de 20 de mil... Am vre'o sansa sa gasesc pe aici prin craiova? :D N-am nimik de pierdut dak intreb... :D
|
1 Attachment(s)
Poate seamana putin cu un Oltcit...
|
seamana si inca bine :lol: :lol:
|
maah da are roti de humvee ? sau cum ? cred ca abia ar pleca de pe loc cu rotile alea.. :D
|
Imaginatia omului nu are limite. Oricum, desenul e mai reusit decat al meu :oops:
|
1 Attachment(s)
K tot s-a plans cineva te rotzi... 8) :lol:
|
da intadevar e mult mai bine asa :lol: :lol: :lol:
|
Pai kiar k! Ar fi bun unu' asa... k nu-tzi mai pui problema jentilor... model, marime, culoare si peste toate astea si omologare dak e cazul... :idea:
|
... si mergea saraca masina, carata de o \"cireada\" de furnici ( ca de zburat... mai greu ) :lol: :P
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: lool
ce rahat! |
tekno ce mai zice oltcitu matale ???!?!?!
|
pai... ce sa zica... nush ca e vandut de mult... nu ne-am prea intzeles shi pan la urma... n-a mai fost deloc :(
|
salutare :) imi pare bine ca am gasit acest subiect pana la urma.. :) am cautat atata pe net oltcituri modificate si n-am prea gasit.. ce sa va spun imi plac foarte mult aceste masini din Craiova, cum le-au modificat :D respectul meu pentru ei.. am auzit de unu care are si neoane puse pe el.. nu l-am vazut inca dar cred ca-i adevarat.. :)
Nuj al cui este, dar la Ciuperca este unul visiniu :) SUUPEER.. spoliere jantzi.. lasat de spate :) tare.. mai este unu in tabaci rosu :) iar frumos nu ca primul dar adevarat.(acestea au fost cele pe care le_am vazut de curand)... bine nu vb de cele puse aici pe forum :D adevarate.. :) interesanta partea audio la cecilia :D hahah discoteca in aer liber :P O sa-mi cumpar si eu unu peste o luna .. deja am vb cu propietarul :D (unkiu-meu) este un CLuB 11Rl cred :) si este din '91 destul de bine intretzinut si plus ca are aprindere electronica :) cred ca-n primul rand i-as cumpara jentzi de 15 ... cam la cat se gasesc? si spunetzi-mi daca fac o alegere buna.. eu am inteles de la un prieten ca ar fi cam 100 de euro .. sper ca nu mai mult ca nu dispun de prea multzi bani.. modificari estetice mai mult.. si clar daca imi iau jentzi va trebui sa modific si aripile din spate.. Ce v-as ruga.. spunetzi-mi va rog ce tre sa fac ca masina sa aiba o stabilitate mult mai buna... nu am incredere in stock :) am avut un prieten care i-a jukat feste.. si si-a busit urat masina, abia acu a reusit sa o repare.. jtiu ca nu este pe arcuri :) am auzit variante sa o las din bratze si din spate de la punte.. acum eu nuj prea multe .. sunt la inceput .. prima mea masina :D si cea pe care mi-o permit .. si cu mecanica satu chiar in pom! hahah :) Bine si mai spunetzi-mi cate ceva despre consum :) sare peste 9 la cel stock? care nu are modificat motoru, etc..? si inca ceva daca il modifici la motor cu cat ar consuma in plus? Oltcit-ul este cea mai tare masina sport care a fost construita de romani.. si pacat ca au oprit fabricarea .. era o masina de viitor.. nici nu vreau sa ma gandesc ce scoteau pana acum daca nu se desfintza.. :D ceva asemanator lu' SUPRA :D hahahahah |
1 Attachment(s)
oltcitul......cea mai tare masina
|
nu se poate vedea poza.. mai incearca sa o mai pui odata.. 10x..
|
1 Attachment(s)
ok ,sper sa mearga acum
|
3 Attachment(s)
Lume, lume!!! Uitati-va si dati-va cu parerea :twisted: :twisted: :twisted:
bogdanlascu: scuza-ma ca-ti spun, da' Oltcitu' ala chiar e naspa pe langa... |
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
wow! :D belea masinutza asta.. :D Gaby daca mai ai poze.. in afara decat cele de pe site-ul tau.. pls pune-le.. sau macar cumva sa facem sa mi le dai si mie.. :)
|
Super tare!nu m-am gandit niciodata ca un oltcit poate arata in felul acesta Felicitari!!!!!!!!!!!!!!
|
:wink:
Bos: nu mai am poze. Pe astea le-am luat de la un prieten al proprietarului. ahoe: si inca nu e tot. Va urma :) |
Buey! ... M-au dat pe spate stopurile alea! Cum le-a facut? Care-i treaba? Stiti pe undeva plastic d'ala special pt stopuri sa-l modelam????
|
:) oltcitul este o masina care daca o aranjezi putzin are un look de nota 10.. pacat de cosum.. :) in general peste 9.. :(
offtopic.. atzi auzti ca se face benzina 1 euro? :D ajtia isi bat jok de noi.. |
Quote:
|
gabi ma bucur ca nu-ti place masina mea ,olcitu albastru e ok dar eu o prefer pe a mea
|
fratzilor, acum fiecare munceste cat poate, si cat ii permite buzunaru.. asa ca, Bogdanlascu .. si a ta e frumoasa.. ai muncit pentru ea .. RESPECT!.. acum gusturile difera, si nu ar trebui sa ne suparam..
|
Super mijto REDu'... l-am vazut si pe \"strazi\"... Este unu' din Oltciturile dupa kre intorci kpu' pe strada! si cu toate astea am ceva de critikt la el ... sper sa nu se supere nimeni pe mine :roll: ... adik e o kestie minora dar kre totusi se observa si anume k sita d la spoileru' din spate e innegrita d la toba d esapament! Eiiii! acum sa nu ma urati k am zisa-o... pentru k toata lumea-l lauda numa` eu nu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning