![]() |
Re: Discutii diverse intre userii Slatina
1 Attachment(s)
|
Se pare ca nu toata lumea poate sa vada poza asa ca:
http://4.bp.blogspot.com/_r1IiuSwr0O...FERICIT+MR.bmp |
multumim , multumi Craciun Fericit si voua :D
|
Ce face Slatinaaaaaaaaa ???????????????????????? salutare baieti:D
|
Salut Trafy!!!!
|
salut nea Matiu....ce mai faci domne ? nici un semn ? nici un drum la Valcea ? nimic nimic ?:( trist, restu` dorm ? crys_sl nu a mai dat nici el nici un semn....se anunta vreun eveniment pe la voi curand ? se vorbeste ceva ?:D
|
hai noroc, de ce nu vi tu pe la noi ? :P
te asteptam cu bratele deschide ;)) |
saluuuuuuut....o sa vin nene...o miscare ceva intr`o seara ?:D
|
facem nu e problema , numai teren sa avem :>
|
estem prezent..
deaa..eveniment nu stiu ce sa zic :)..cred ca pas.ca. nu prea e activitate vesela prin zona.. si n'ai de ce sa te complici..e mai fun necomplicat |
Quote:
|
sa vina primavara si sper sa reluam mai toti activitatea...care mai putem si care mai vrem... eu vreau da' de putut momentan nu prea pot...dar se rezolva in 2 sapt:D
|
Quote:
|
da adi;)
|
ceva nou despre pregatiri ?
|
Vedeti (daca nu stiti) ca este o noua cursa in Slatina
Viteza in coasta la Mosteni si accelerale 402 m Pe 17 mi se pare :D |
Aprilie*
|
|
Salutare, eu sunt din ramnicul valcea si as vrea sa particip la VTM ul organizat la Mosteni sambata pe 17 aprilie. Problema este ca eu nu am mai fost la curse la slatina si nu stiu exact cum sa ajung acolo. Daca cineva dintre voi se duce la cursa...si e binevoitor sa ma astepte si pe mine unde in slatina, ca sa merg cu el la Mosteni as fi tare recunoscator!
Va multumesc! |
se rezolva,lasa-mi pm cu nr tau de tel!
|
Stiti cam in ce comune/localitati se pune radarul intre Pitesti si Slatina, pt cei care merg pe traseul asta mai des?
|
pfff,nu stiu sa-ti zic comunele dar mai bine mergi usor ca sunt 3 locuri unde pun radare....
|
Quote:
eu nu te mai pot ajuta,imi pare rau,o sa fiu plecat.... |
Nici o problema ...oricum vtm ul s a anulat :D
|
aaa...k-lumea....
|
Poate o sa va placa. ;) https://www.vimeo.com/11861879
|
Quote:
|
Vin si eu la plimbare prin Slatina si nu ma baga nimeni in seama..
PS: cine are o octavia cu parasolar ADICTED ? se uita cam ciudat..probabil cunostea masina..dar nici un blitz..nimic... :cry: |
Quote:
nu avem nicio octavia cu addicted:-? poate era alta marca.. nu am stiut ca esti pe acolo..baietii nu te cunosc probabil ..:-? |
posibil sa confund parasolarul.
L-am sunat pe Sharpe sa-mi de-a nr tau dar nu a raspuns. data viitoare te anunt cand vin :D |
Quote:
|
astazi vin ! in jur de ora 6 o sa fiu prin Slatina. Ai un PM cu nr meu
|
|
2, 10 , probez si eu o semnatura
sper ca nu se supara nimeni :)) |
in curand filiala in craiova;)
|
http://rompetrolracing.ro/challenger/625
Runda a 2-a a concursului! In prima nu am fost selectat asa ca mai incerc odata! Se poate da 1 vot pe zi!! Va multumesc mult de tot! |
Nici o poza de la intalnirile voastre din Slatina , nimic :( un suc cand bem ?:D
|
cristina, azi te astept pe aero? :>
sau n-ai "timp" nici acum? :???: |
Astazi la ora 24 se incheie votarea pentru etapa de la timisoara a concursului Rompetrol Racing Challenge. Momentan sunt pe locul 6 dar cu sanse reale de a ajunge pe locul 5, deci sa fiu selectat direct pentru aceasta etapa!
Un vot(mai multe), un mass, un status nu te costa nimic :) http://rompetrolracing.ro/challenger/625 Multumesc mult de tot! |
Invitam toti pasionatii fenomenului auto din Slatina si nunumai in perioada 23-25 septembrie 2011 la Rm Valcea la SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO prima editie!!!
Pt vizitatori pretul biletului este de 5 lei! Pt expozanti oferim : - Cazare gratis (pentru cei din alte localitati) - Firma de paza PRUDENT (inclusiv pe timpul noptii) - Spalarea masinii inainte sa intre in expozitie Pt cei dornici sa isi expuna masina: Cosma Bogdan (Trafy) – Tel: 0751125614 E-mail: [email protected] Programul evenimentului: Vineri 23 septembrie 2011 07:00 – 14:00 - sosirea partipantilor si aranjarea masinilor 15:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 20:00 – Inchiderea showului - Demonstratie auto-moto Sambata 24 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00 – Parada masini de epoca 12:00 – Concurs indemanare 17:00 – Concursul car audio 20:00 – Inchiderea showlui 21:00 – After Party in sala de protocol din incinta centrului expozitional Sofianu - Demonstratie auto-moto Duminica 25 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 17:00 – Concurs Miss 18:00 – Decernarea premiilor 20:00 – Inchiderea evenimentului - Demonstratie auto-moto Vor fi premiate: - Best 3 Interior - Best 3 Exterior - Best 3 Custom - Best 3 Paint - Best 3 Engines - Best 3 Rims (jante) - Best Car of the Show - Best Autohtona - Best 3 Sound & Video System - ASA NU!!! - Concurs pentru masini de epoca: Best 3 Eleganta Oferim vizitatorilor: - Sansa de a vedea in Valcea un salon auto si o expozitie de masini tuning din toata tara si o demonstratie de indemanare cu piloti din Campionatul National de Carting si totodata cu piloti amatori. - Atomsfera creata de DJ - Invitati surpriza |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning