Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

d3vilish_lips 07-03-06 18:12

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
deci tipa e o nesi .... sunt sigur ca orice baiat ar inebuni daca ar afla si nu stiu cati ar ierta-o pt ce face ! ASA CEVA NU SE POATE CLAR ! bine a zis michelle:s-ar putea sa o faca pe victima in fatza ta si sa nu zica adevarul ! tot timpul va exista o chestie pe care nimeni n-o va sti... asta se intampla la toti ! oricum treaba e cam terminata pt ea ca la un moment dat ubitul ei tot va afla... si s-ar putea chiar din gura ei... nu cred ca ar rezista sa traiasca cu o chestie ca asta pe suflet( sa nu-i spuna.... numai gandul ce a facut o inebuneste) . !

ar mai fi o idee devil daca esti dispusa sa faci o fapta buna sa vb chiar tu cu tipul pe ocolite! sa nu-l iei direct... sa-l iei cu povestiri nemuritoare pana crezi u ca il poti intreba" auzi daca s-ar intampla ca prietena ta sa mearga la altu din diferite motive cum ai reactiona ce ai face.... , dar daca ar vorbi cu tine,daca ti-ar expune problema prin comunicare... " si dupa ce vb cu el sa vb cu EA sa ii zici tot sa stie ce vrea sa faca ! oricum ceva nu e clar... il iubeste dar merge la altu- nu exista domne' asa ceva :)

...nu e treaba mea sa ma bag in kasa lor el o iubeste ea il iubeste eu nu am ce cauta ... nu ar avea nici un interes sa nu imi spuna tot ptr k stie k eu ii dau raspunsuri la rece si nu ma priveste direkt relatia ei ...pur si simplu e una ditre discutiile intre fete...eu am zis sa va dati si voi o parere k sa nu ne pliktisim...orikum eu zik k nimeni nu are dreptul sa se bage in realtiile altora mai ales in faze d`astea...my point o view:rolleyes2...si i plus gandestete k sunt barabtii care insheala si fara motiv si nu avezti aceiasi reactie...orikum nu sunt de acord cu metoda ei ...;)

ZerO_CooL 07-03-06 18:13

Nici eu nu sunt de acord, dar intr-o oarecare masura, o inteleg. Si tu zici ca nu e posibil sa existe cazul asta al ei, eu spun ca e posibil.

d3vilish_lips 07-03-06 18:15

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
eu nu spun ca nu exista satisfactie fizica.. spun doar ca nu e posibil sa existe cazul asta al ei : adiac il iubeste dat tzup tzup la altu :) :) orice baiat sau fata gaseste intr-o alta persoana atractie fizica, e ceva normal... dar nu e deloc normal sa ai iubit/a si sa mergi la altu/alta des ! nu stiu ce as mai putea spune, oricum concluzia e ca nu-s deloc de acord cu ce face ea si e f posibil ca tipa sa pice f prost in fata multor persoane pt lucru asta!

...in afara de mine nu stia nimeni pana akum cateva ore iar ea a trekut de mult de varsta in kare sa se laude....nush mai gandestete k park nu te sustin intru totul ci ideea ta.....

Eugen_TL 07-03-06 18:25

eu imi sustin ideea ca dor e a mea si altfel no ziceam! de la mien a venit nu de la altcineva, e normal sa tin cu mine ! :) si baietii insala si fetele, eu unu nu am inselat niciodata (cel putin din punctul meu de vedere, din punctul fetei cica da, in fine fiecare vede inselatu altfel)

eu tot spun ca nu e posibil sa iubesti pe cineva si sa mergi sa faci sex cu altu( mai ales sa faco obicei) vorba unei rude " sa mearga nu ma deranjeaza dar sa nu faca obicei--- 1 data de 2 ori hai dar mai mult nu ... mai bine le schimba daca eu nu pot da ce vrea el "

aleks 07-03-06 18:27

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
...ok uite sa va zik eu ceva...am o pretena f buna kare sa zik k inshala ...aici vreau sa interveniti sa`mi spuneti dak e inshelat sau nu...tipa e de vreo doi ani juma cu un tip de 24 de ani....o fac de ceva timp logik-->si aici problema tipu` nu o satisface...fizik ma refer ...la inceput a zis k pana o sa se cunoask ...dup`aia k poate e stresat cu munk....da in 2 ani juma nu krede k avut 8 orgasme cu el....ea tine ff mult la el ..si el o iubeste si crede k relatia lor sexuala e ok ...tipa nu mimeaza se simte bine si atat....aku de kateva luni incoace se duce kam o data pe luna sa faca sex cu un tip...ea imi zice k se simte ingrozitor dupa knd se gandeste la dragos (asa il cheama r ubit)....si k nu stie ce sa faca k nu poate sa`l lase da si partea cu sexu prost o afecteaza si totusi nu vrea sa fie genu de femeie care sa isi insele iubitu...aku vin si va intreb voi ce credeti asta e inshelat?si ce solutii avei?

foarte bine procedeaza tipa, asta e...
nu o satisface, doar nu o sa se autoflageleze...
ori el ori altul trebuie sa faca asta si s-o satisfaca.
in cazul asta e altul si e normal sa fie asa...

EvLSant0S 07-03-06 18:40

Quote:

...ok uite sa va zik eu ceva...am o pretena f buna kare sa zik k inshala ...aici vreau sa interveniti sa`mi spuneti dak e inshelat sau nu...tipa e de vreo doi ani juma cu un tip de 24 de ani....o fac de ceva timp logik-->si aici problema tipu` nu o satisface...fizik ma refer ...la inceput a zis k pana o sa se cunoask ...dup`aia k poate e stresat cu munk....da in 2 ani juma nu krede k avut 8 orgasme cu el....ea tine ff mult la el ..si el o iubeste si crede k relatia lor sexuala e ok ...tipa nu mimeaza se simte bine si atat....aku de kateva luni incoace se duce kam o data pe luna sa faca sex cu un tip...ea imi zice k se simte ingrozitor dupa knd se gandeste la dragos (asa il cheama r ubit)....si k nu stie ce sa faca k nu poate sa`l lase da si partea cu sexu prost o afecteaza si totusi nu vrea sa fie genu de femeie care sa isi insele iubitu...aku vin si va intreb voi ce credeti asta e inshelat?si ce solutii avei?

nu se cheama inselat, ba chiar , citind aceste randuri , multe lacrimi mi-au curs pe obraz, si m-am hotarat, rog .. pe .. orice poate.. sa ajute .. la acest.. extraordinar caz .. faceti cu schimbul .. cate unu pe saptamana ... ;) tre sa satisfaceti fata ;) good luck !
lasand gluma la o parte, ea de ce nu-i spune lui ? ca nu o satisface?
dupa 2 ani si , presupun ca discuti deschis despre orice,daca nu , aau o problema

d3vilish_lips 07-03-06 18:52

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
nu se cheama inselat, ba chiar , citind aceste randuri , multe lacrimi mi-au curs pe obraz, si m-am hotarat, rog .. pe .. orice poate.. sa ajute .. la acest.. extraordinar caz .. faceti cu schimbul .. cate unu pe saptamana ... ;) tre sa satisfaceti fata ;) good luck !
lasand gluma la o parte, ea de ce nu-i spune lui ? ca nu o satisface?
dupa 2 ani si , presupun ca discuti deschis despre orice,daca nu , aau o problema

.... k ii e aiurea sa io tranteask in fatza ....subtil ia dat de inteles da asa in fatza nu ia ziso ....kred k ar fi mai bine...da nici voua nu kred k var pik bine sa va zik iubita asa ceva ....da orikum ar fi mai bine dekat sa arda cu altu...kum ziceam aiurea situatie :rolleyes2

Eugen_TL 07-03-06 18:58

eu unu nu m-as supara sa-mi zica ca nu e multumita pt ca eu as putea trai cu impresia sa cred ca ceea ce fac acum e bine.... dar daca ei nu-i convine ceva sa spuna ca am sa incerc spre mai bine !

iulia 08-03-06 18:48

hai sa incep si eu daca tot veni vb de asta...o relatie de 2 ani...totul ok...zici ca eram nevasta lui...primul...ii faceam mancare,curat...totul...eu stau in vitan el statea in Dr Taberei..super tare..nu ma interesat..pana in ziua cand ma sunat 'o prietena' sa imi spuna daca am vb cu el si daca ne vdm seara in discoteca..atunci dansat in life si spice...tipa cica..imi era prietena si era in acelas timp vecina lui...stateau in acelas bloc...adevarul asta e...il iubeam...din toate punctele de vedere...nici nu incercasem altceva...si mi-a spus..iulia ai vb cu el...etc in concluzie.."este in fata mea cu una in brate se saruta" :( cum credeti ca mi-a picat..cand...dim la 4ma trecusem pe la el de la discoteca si plecasem acasa cac aveam ceva de rezolvat...si trecuse doar cateva ore...ultimul om..m-am tot gandit..dc???si acum am ramas prieteni...devenise obijnuinta...am terminat relatia..bun...7luni credeti-ma ca am fost doar cu el...ma duceam vb ..xxx..plangeam.si plecam...si usor relatia sa distantat..din luna in luna,din 3 in trei si pana acum o saptamana nu il vazusem de 5luni...:( vb la tel ,dar ..nu era tot aia...ne vdm..si nu stiu cum sa va zic..inca tinem unul la altu si ne dorim sa fim impreuna dar...stim ca nu se va mai putea intoarce timpul si poate aceleasi sentimente traite cu 3ani in urma.chiar daca ma trezesc din somn visandul iar a doua zi cand il suna sau invers..a avut vre-unu o problema..ne simtim dar..atat..:( de la aceasta sar...au urmat 2luni...golaneala etc la care...altcineva mi-a pus capac...nu era macho omu ci chiar era un pusti :P m-am atasat de el dar..nici acum nu stiu dc...nu ma...xxx..bine...nu ma plimba..nu ma satisfacea cu nimik si totusi am stat 4luni cu el.si nu l-am inselat..dc???ca imi placea de el asa cum era..la care la sfarsitul relatiei ce sa
auzit??ca a stat cu mine doar pt sex...credeti-ma ca doar de 5ori am fost cu el...atat..nici nu m-a venit sa cred..si cand am vrut sa vb...a zis ca nu are ce sa discute si nici la tel nu a mai raspuns iar cand ma vedea nici buna..nimik si...na...ajungi la parerea ca nu e bine sa
ti la nimeni..ci doar la tine...asa eu...ma iubesc pe mine mai mult :D
NARSICISTA ;) ;) ;) Nu ma injurati ca am scria atat... :( am glumit cu Narsicismul :P

d3vilish_lips 08-03-06 19:50

,,,,,,so sad iulia :cry: ...lasa k poate e mai bene asa nush ce sa zik.....si avand in vedere cu inshelatu de orice fel nu sunt de acord......nici in privinta fetelor si nici a baietilor....:rolleyes2

Mustang 08-03-06 22:32

ne pare rau sa cetim astea iulia...
da' las...ca esti fata frumoasa...desteapta...si ... o sa surada soarele si pe strada ta ;)

EvLSant0S 09-03-06 00:28

Quote:

.... k ii e aiurea sa io tranteask in fatza ....subtil ia dat de inteles da asa in fatza nu ia ziso ....kred k ar fi mai bine...da nici voua nu kred k var pik bine sa va zik iubita asa ceva ....da orikum ar fi mai bine dekat sa arda cu altu...kum ziceam aiurea situatie :rolleyes2

eu nu stiu ce intelegi voi printr-o relatie de genul aleia care o au cei 2 ..
zici ca esti de 2 ani or so ..
iubesti ... esti iubit ..
e persoana care-ti aduce zambetul pe buze prin simplul fapt ca-i auzi vocea ... bla bla bla all that shit ...
nu te satisface, nu i`o zici in fatza? de ce ? ti-e rusine ? my fuckin` god , that`s so wrong ..
parerea mea ..
ii zici in fatza ... face spume 2-3 zile .. (el) ii trece... dupa care. .. .. discuta.. si rezolva cumva problema,dupa care toate-s bune si frumoase. (punct) a te fte cu altii nu cred ca e o rezolvare, de fapt , e o rezolvare, dar... nu e cea mai buna , asta e clar.

Psycho 09-03-06 03:50

hmzz mi`au disparut vre`o 2 posturi unde imi exprimam parerea liber ... whatever

d3vilish_lips 09-03-06 13:42

Quote:

Originally Posted by Psycho
hmzz mi`au disparut vre`o 2 posturi unde imi exprimam parerea liber ... whatever

....probabil ptr ca scrii cuvinte obscene baby si le mai scrii si kat capu tau de mare :shrug_no: ....

Ciro_zel 09-03-06 13:48

Quote:

....probabil ptr ca scrii cuvinte obscene baby si le mai scrii si kat capu tau de mare :shrug_no: ....

Omu' a zis ca aia era CURVA lucru cu care sunt de acord..deci.. sa recapitulam..psycho a zis ca aia e CURVA si eu sunt de aceiasi parere...e CURVA!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

d3vilish_lips 09-03-06 14:12

....da asa a zis sa vedem dak si al ta dispare :) :) :)...am zis klar si eu k nu im i place ....da mai am o curiozitate dak era ea baiat si nu il satisfacea femeia si merea la alte fete ...tot asa ziceati???....eu cred k stiudeja raspunsu......

Eugen_TL 09-03-06 14:19

barbat curva nu prea am auzit sa se spuna.... oricum pt mine era aceeasi chestie... tot inselat... iubire nu exista! cu una statea degeaba din obisnuinta cu alta pt sex! tot ***ul ala , parerea mea

ZerO_CooL 09-03-06 14:30

Quote:

....da asa a zis sa vedem dak si al ta dispare :) :) :)...am zis klar si eu k nu im i place ....da mai am o curiozitate dak era ea baiat si nu il satisfacea femeia si merea la alte fete ...tot asa ziceati???....eu cred k stiudeja raspunsu......

Da, tot asa ziceam. E acelasi lucru si in cazul in care barbatul nu e satisfacut de prietena lui si se duce la altcineva pentru satisfactie fizica...

GolfuletzS 09-03-06 15:09

de asta s`a inventat sex"y" clubul :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 09-03-06 16:23

eu n-am sters nimic ...
puteti sa folositi curva .. tarfa.. trompeta , trotineta .. si alte sinonime ..

nu-s de acord in schimb cu .. jigniri .. intre userii forumului , gen retard and so on ...

so .. don`t be mad at me , n-am sters eu , dupa parerea mea , a gresit si .. e curva.. nu pana la capat.. caci .. acolo era o problema...
insa .. tot curva e .. : / no offence ..

d3vilish_lips 09-03-06 19:20

...ofence nu e de ce ....nu stiu eu sper sa se hotareask ea cu ceva sa termine odata ori cu unu ori cu altu....si posturile lu psycho chiar au fost sterse ....so cine sterge posturi?:( :(

13RvR 09-03-06 22:31

Quote:

Originally Posted by Rabanne
Poate ca ele par ca vor astfel de barbati pentru ca nu li se ofera altceva.Femeile ca si clientela trebuie educate:)Cand am spus romantism nu m-am referit la comportament, trandafiri, poezii si treburi din astea.Ma refeream la principii, la ceea ce a insemnat romantismul ca si curent.Va place ce vedeti in jur?E adevarat, nu putem schimba nimic insa prefer sa dorm in continuare si sa ma cred in perioada romantica:)Vorbind despre ceea ce vor barbatii, nu cred ca se poate accepta o parere generalizata pentru ca fiecare are dorintele lui.Ca se impune un stereotip general acceptat de marea majoritate...asta este alta problema.In mod cert orice barbat cu capul pe umeri isi doreste o femeie \"puternica\", independenta, lipsita de superficialitati si care sa stie sa-si faca barbatul sa se simta in varful lumii.Ca sunt multe depravate care pot fi catalogate drept rebooturi umane...orice padure are uscaciunile ei.Sa privim partea plina a paharului si sa credem in femeia despre care vorbeam mai inainte:)

Nu mai pot spune nimic .... totul e scris mai sus :)

B|shOp-VR6 09-03-06 22:36

Din tot ce am citit pe aici am remarcat ca fetele sunt mult mai dezamagite in dragoste decat baietii. Eu am remarcat o chestie, cu cat esti mai bun in relatie cu atat esti luat de prost, in concluzie m-am reprofilat.. ma port frumos dar cu limite, nu ii mai fac toate hatarurile la orice ora din zi si din noapte si sa vedeti ce recunoscatoare a devenit.

Acum, nu stiu daca acest lucru e valabil si pt fete, in general baietii sunt mai dintr-o bucata si daca nu le convine ceva pot sa zica oricand "La revedere" si raman cu buza umflata in mii de lacrimi cristaline. :-P

In concluzie.. e bine sa fi "baiat" si sa tolerezi dar cu limite ca altfel femeia ti se suie in cap. :D

B|shOp-VR6 09-03-06 22:41

Cat despre cazul de mai sus cu fata nesatisfacuta... se plange in stanga si in dreapta ca vai domne nu e satisfacuta si deaia trebuie sa treaca si pe la altul ca sa nu zica lumea ca e panarama.. desi cam e. :D

Daca tot are atractie pt tipul respectiv.. caci trebuie sa exista o atractie din moment ce se arde cu el, de ce draq nu ramane cu el? Sunt curios daca apare altul care o satisface si mai bine.. ce-o sa faca.. o sa stea cu fundul in 3 luntre?

13RvR 09-03-06 22:56

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Cat despre cazul de mai sus cu fata nesatisfacuta... se plange in stanga si in dreapta ca vai domne nu e satisfacuta si deaia trebuie sa treaca si pe la altul ca sa nu zica lumea ca e panarama.. desi cam e. :D

Daca tot are atractie pt tipul respectiv.. caci trebuie sa exista o atractie din moment ce se arde cu el, de ce draq nu ramane cu el? Sunt curios daca apare altul care o satisface si mai bine.. ce-o sa faca.. o sa stea cu fundul in 3 luntre?

Normal... :))
... aste e chestie de 2 lei .... "a avut doar 8 orgasme" ... scria cineva.... pai daca a-ti avea idee cum se face si de ce se face dragoste a-ti intelege si chestia cu orgasmul ca daca vrei doar sa-ti umplii o gaura atunci iti trebuie un magician nu un baiat/barbat... sexul este o imbinare a doua planuri (spiritual si fizic) nu o miscare mecanica....

BlueEyes 09-03-06 23:18

e super naspa ceea ce ai scris .... devlish .... intr-adevar este o problema cu radacini foarte adanci si foarte discutabila din f multe puncte de vedere.....
si mai sunt si anumite aspecte pe care nu le-ai mentionat ....
-tipul era virgin in momentul in care s-au cunoscut ?ea era virgina ?(probabil stii si u cat conteaza experienta baiatului ....)
-chair imi este greu s cred k tipul nu are cu ce!....( nu stiu kre este media de ....la noi in tara si kiar nu pot s cred k barbatii romani nu au peste 4 cm despre aceasta marime se spune k este indeajust ..... )
-nu stiu daca ceea ce simte ea pentru el este intradevar iubire ... sau DACA este iubire ... NU este RESPECT din partea ei .Cred k ar fi trebuit s isi asume toate riscurile ...(da intr-adevar, uneori adevarul doare foarte tare .... si chiar este ceva foarte foarte greu de acceptat pentru cineva .....) si ar fi trebuit sa-i spuna ..... cred k l-ar fi durut mai putin decat sa mearga si sa-si auda vorbe k e un bou incornorat .....mai bine ar auzi de la ea kre e prbl .. si ar rezolva-o, decat sa-l stie o lume intreaga k este un incapabil ....
oricum ... acum k a calcat gresit si a repetat .. murdarirea asta si intrarea in morcila .... sfarsitul pentru relatia lor este foarte aproape .... garantat ... degeaba plange ea d fieacare data cand vorbesti cu ea la telefon ... pentru ce plange ???? PTR K S-A SIMTIT FOARTE BINE ???? eu stiu k atunci cand t simti f bine esti binedispus ... sau ... plangi de fericire ......Ai avut dreapate cand ai spus k nu stii ce e in capu ei .....
Sexul ... (a face dragoste ) este un lucru f important intr-o relatie( si nu neaparat cantitatea ci calitatea) ... de aici pleaca toata dispozitia ...de aici pleaca toate lucrurile bune
... ptr k ... intr-un final ... sexul ESTE IMBINAREA A DOUA PERSOANE.......CONTOPIREA ... SI daca acest lucru nu este perfect apar complicatii ....... priviti o femeie dupa o partida super de sex ..... cu ce privire apare in ochi .... cat de destinsa pare ...... iar in prima faza ati vazut-o super isterica si nervoasa ....
intr-adevar ea are nevoie de chestia asta... orice femeie are nevoie !!!! let`s face it ... !! dar asta nu inseamna k pentru a avea fericirea cuvenita trebuie sa NE CALCAM PARTENERII IN PICIOARE!!! nu este corect .... asa cu nici pentru noi nu este corect cand suntem inselate .... ea incearca sa combata un aspect in detrimentul altuia ...... adik ... isi obtine placerea dorita ... dar nu da doi bani pe partenerul ei ..... si mai devreme ai spus k ea TINE foarte mult la ea ... ! pai cum tine ... ? 1 -respect pauza:il minte, ii ascunde,doamne fereste sa o mai vada si altii si sa-l faca si de ***, 2-il inseala
cam atat .. oricum eu am spus foarte putin de cat de grava este problema asta .... aici ar lucra foarte bine un pshiholog+sexolog .... ptr k este f complicat ....si nu am acuzat-o k il minte doar am spus consecintele faptelor ei .. .ea poate in sinea ei chiar tine l baiatul asta ... dar .....
si in final ...... reihan u chiar nu ai ce cauta in relatia lor .... este f corect ce ai zis ...... am facu-o si eu si nu am fost multumita de rezultat ...

aleks 10-03-06 10:20

asta am constatat-o de ceva vreme... daca sunt indeplinite TOATE conditiile, cand face dragoste o femeie este mult mai incitata si isi doreste asta mult mai mult decat un baiat, si... daca ai ceva experienta... iti poti face mult mai usor o aliata din ea daca faci dragoste bine decat povestindu-i cat de mult o iubesti tu pe ea...

d3vilish_lips 10-03-06 14:52

...moama mai vreau pareri dastea "descoperite" de voi :twisted: :twisted:...

BlueEyes 10-03-06 15:21

what does this post meaning ????
ps reihan ... nu ai dat reply pstului meu :)

d3vilish_lips 10-03-06 15:34

...sorry miki pai nu erau virgini nici unu dintre ei ...si eu cred k nu o mai duk mult.. e urat ce face ea...da ma deranjeaza baietii de pe forum k sunt sigura k i cazul unui baiat ar fi inceput " bravo lui! ce plm dak nu il satisfcae femeia...samd" .....:twisted::twisted::twisted: asa k lasilor

B|shOp-VR6 10-03-06 15:39

Da.. aici ai nitica dreptate... e ceva gen versurile de la inceputul melodiei "Can't hold us down"... daca ascultati melodia va prindeti despre ce versuri vb... Hint: le canta Christina Aguilera nu Lil Kim.:D

Psycho 11-03-06 03:04

mie imi place sa iubesc fetele pe la spate in FUND :)

hahaha

in fine ... cred k tre sa punem mana de la mana sa facem un gangbang sa o satisfacem
R U In ?

13RvR 11-03-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Psycho
mie imi place sa iubesc fetele pe la spate in FUND :)

hahaha

in fine ... cred k tre sa punem mana de la mana sa facem un gangbang sa o satisfacem
R U In ?

Frate nu te las la greu si sper sa nu o ¨lasam¨ nici pe ea :)) .... nu de alta dar ar lua o pensie alimentara de toata frumusetea .... :))

Psycho 11-03-06 16:33

gimme 5 ... asa mah .... vezi d`aia suntem noi o mare familie sa ne ajutam semenii la greu >:)

Mustang 12-03-06 14:36

hop si eu ... :p

aleks 12-03-06 21:12

reihan u'r wrong, am fost deacord cu fata...
si carcotasii astia au inteles ideea, dar se dau cocosi unii :D
k nu s-au prins si nu-si dau seama... ntz ntz ntz saracutii, ce greu se prind ei.... :P

d3vilish_lips 13-03-06 14:41

......:twisted: vai alex ce rau esti :).....

aleks 14-03-06 09:11

Quote:

Originally Posted by Hiroshima
Toti va intrebati ce vor femeile...da ne intrebam si noi femeile ce vor barbatii(in afara de SEX)?

so... v-ati lamurit ce vor barbatii?:lol::lol:
sa-mi spuneti si mie ce concluzie ati tras:twisted:

mI^cHeLLe 14-03-06 12:43

:twisted: barbatzii vor bataie :twisted: :peace:

Eugen_TL 14-03-06 12:48

corect! bataie pe funduletzul gol de la o palmutza fina de fata mishto ! :) :) :):rockon: :mrhappy: :mrhappy:

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning