Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Kitsch Tuning din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5571-kitsch-tuning-iasi.html)

CRyS` 09-08-07 22:53

Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!

Acea joaca de-a tuningul s-a intamplat in 2004 cand notiunea de tuning era noua! Acel model de spoiler fata il aveau toti ca era cel mai accesibil la acea ora! Cu toate ca era destul de scump...!

aleks 13-08-07 12:06

asta voiam sa spun.
fiecare masina trebuie judecata dupa anul in care au fost facute modificarile

tintome 04-10-07 13:09

https://img61.imageshack.us/img61/3373/tunningpe7.jpg

vLLLad 04-10-07 14:44

Quote:

Originally Posted by tintome (Post 1132090)

Si-a facut si omul o modificare de cand au cumparat astia de la ford la noi in tara!!asta e primul prototip !! :-P

baxterianul 28-10-07 14:20

O masina adusa la realitate.Baietas care se ocupa cu tunnig din ROMAN

3 Attachment(s)
Adevarul ca daca ai putina imaginatie,poti face un tunning finut cum este Golful asta.Sa bagat ceva bani in el dar eu zic ca merita.Eu zic ca il pot numi un tunnig finut,si placut ochiului.Bafta.

Sleepy_85 28-10-07 14:25

Alo! Cred ca ai gresit topicu nene', aici se pun kitch-urile, nu masinile reusite, prin "kitch" se intelege tuning naspa, de prost gust, dak nu stiai.

vLLLad 28-10-07 15:04

Re: O masina adusa la realitate.Baietas care se ocupa cu tunnig din ROMAN

Quote:

Originally Posted by baxterianul (Post 1172022)
Adevarul ca daca ai putina imaginatie,poti face un tunning finut cum este Golful asta.Sa bagat ceva bani in el dar eu zic ca merita.Eu zic ca il pot numi un tunnig finut,si placut ochiului.Bafta.

asta e kitch, omule? mie imi place mult masinuta asta :twisted:

baxterianul 28-10-07 15:06

greseala mea.oricum merita vazut ce am pus :):D :D

CRyS` 28-10-07 18:23

Ai gresit mult la acest capitol! Cunosc foarte bine masina ...si imi voi permite sa sterg aceste posturi!

is 03 nba 28-10-07 18:31

Seamana cu un broscoi urat :))
Mie nu-mi place,trage mai mult spre kitch decat spre "tuning finut"
Apropo baxterianul, vorbim de "tuning" si nu despre "tunning" asa-i ?:d

PS: Crys' tre sa-ti inapoiez ceva.:) bafta

SFW 02-11-07 16:09

Re: O masina adusa la realitate.Baietas care se ocupa cu tunnig din ROMAN

Quote:

Originally Posted by baxterianul (Post 1172022)
Adevarul ca daca ai putina imaginatie,poti face un tuning finut cum este Golful asta.Sa bagat ceva bani in el dar eu zic ca merita.Eu zic ca il pot numi un tuning finut,si placut ochiului.Bafta.

Nu sariti pe om ca el a dat golf-ul ca un exemplu pozitiv, nu ca un kitch. :-)

(mi-am permit sa modific putin unele cuvinte care aveau cate un "n" in plus)

D3m0N 07-12-07 21:08

7 Attachment(s)
Niste poze mai vechi... pt a inveseli lucrurile pe aici...:)

Attachment 403142 Attachment 403143Attachment 403148

Attachment 403144 Attachment 403145Attachment 403147

Attachment 403146

D3m0N 07-12-07 21:12

8 Attachment(s)
Stiu ca ma fac de ras da tre sa recunosc ca primele 2 dacii au fost ale mele.... dar aratau Stock nu varianta tuning:)))
Attachment 403150Attachment 403151Attachment 403152
Attachment 403153Attachment 403154Attachment 403155

Attachment 403156Attachment 403157

D3m0N 10-12-07 22:11

1 Attachment(s)
Filmuletz facut cand aveam 14 ani .... :D cu dacia postata mai sus .. inainte de a o vinde

Attachment 405287

CRyS` 06-02-08 19:55

http://userpics-14.hi5.com/userpics/...136614.img.jpg

GTI de la Ford!

mihay 08-02-08 10:45

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1340105)

si ce vrei tu sa arati prin poza asta crys :)) ford gti sau fata :twisted: :rolleyes2

AXEL_SS 08-02-08 11:43

sigur fata a vrut sa o arate:lol:

CRyS` 06-03-08 09:46

3 Attachment(s)
:!: Dacia Mercedes - Alfa Romeo Hibrid on biodiesel!

ESPinoza 06-03-08 12:33

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1403874)
:!: Dacia Mercedes - Alfa Romeo Hibrid on biodiesel!

hai ca asta e tare:))

mritzcu 06-03-08 15:53

sal all
abia acum ma bag si io in vorba si-mi zic parerea.
cum s-a mai zis.... decat sa faci o magarie de masina mai bine o lasi cum a iesit din mama fabrica.
unele critici mi se par cam dure si cred ca trebuie sa respectam si gusturile altora.
pentru cei mai exigenti: postati niste poze cu masini pe care le considerati voi reusite ca sa vedem ,,sablonul" dupa care comparati si explicati ce fundament au criticile voastre de ziceti ca unele masini sunt kitch,ex ce se poarta care sunt ,,tendintele" in materie de tuning etc.:?:.

bmwh548 06-03-08 18:06

Exista deja topic in care se posteaza masini din/in Iasi care arata bine stock/modificate.

ZyZ 06-03-08 18:11

Quote:

Originally Posted by mritzcu (Post 1404597)
sal all
abia acum ma bag si io in vorba si-mi zic parerea.
cum s-a mai zis.... decat sa faci o magarie de masina mai bine o lasi cum a iesit din mama fabrica.
unele critici mi se par cam dure si cred ca trebuie sa respectam si gusturile altora.
pentru cei mai exigenti: postati niste poze cu masini pe care le considerati voi reusite ca sa vedem ,,sablonul" dupa care comparati si explicati ce fundament au criticile voastre de ziceti ca unele masini sunt kitch,ex ce se poarta care sunt ,,tendintele" in materie de tuning etc.:?:.

Foarte adevarat, mritzcu. Ajungi sa privesti cu alti ochi reusitele/nereusitele altora atunci cand pui mana si muncesti la propria masina. A gresi e omeneste. A arata cu degetul...Cred ca e prima data cand postez pe topicul asta, dar, sincer, mi se pare putin cam inutil.

bmwh548 06-03-08 19:05

Nu e chiar inutil, cel putin dupa parerea mea. Poate intra cineva care are o idee dar nu stie cum va iesi. Observa aici un "tuner" care a pus-o in aplicare si vede rezultatul. Trebuie sa incercam sa "cultivam" un simt al frumosului. Tocmai de asta nu am incercat niciodata sa pun chestii inutile pe batrana familiei. Incerc doar sa fac tot posibilul sa arate bine asa cum a iesit din fabrica. Personal pe cele old-school mi se pare ca nu prea se potrivesc kiturile noi, nici fibra nu prea prinde pe ele. Parerea mea.

mritzcu 06-03-08 20:36

Cand vine vorba de imaginatie si de a crea ceva, limita dintre reusita si nereusita este la fel de subtire ca si o lama de cutit. Deci am tot respectul pentru cei care au incercat, si aici ma refer la cei care au facut niste modificari nu care au pus un spoiler de cielo pe o dacie. Daca cei care au pus mana pe autogen si au incercat nu sunt incurajati noi sau altii nu vom putea face ceva mai bun. Parerea mea. Accept ca ar putea fi gresita. Norok

bakal 07-03-08 10:41

in principiu, aici nu e vorba ca se blameaza cel care a incercat ceva inedit, cum ar fi transplantarea spoilerului de cielo pe daci, cum spui tu, dar in rpincipiu e calitatea muncii...dar si o estetica generala buna....tuning faci sa-ti infrumusetezi masina, nu sa pui stikere pe ea sa iesi in evidenta

mritzcu 07-03-08 11:12

korect
Eu fac referire la ce a postat crys la pag 13 si zic ca comentariul este dur.
Dupa parerea mea, unele din masinile postate de el sunt reusite, poate cu un airbrush inspirat ar fi spulberat usoara impresie de lucru neterminat... pentru unele.
Ideea topicului era sa aratam kitch-urile nu tot ce surprindem.
sory crys.... nimic personal.

CRyS` 07-03-08 11:44

Quote:

Originally Posted by mritzcu (Post 1406628)

Sincer nu ma afecteaza cu nimic ... Next time am sa precizez de unde am pozele, de pe ce forum am preluat ..sau cine a fost fotograful ... si cine mi-a dat ideea de a urca niste poze aici!

... Topic-uri de genu au fost deschise pe toate forumurile auto din Romania si nu numai ... pe fiecare sectiune a unei comunitati de pe 4Tuning vei gasi acest topic ...

Pana una alta....continuam ... !

bakal 07-03-08 14:21

Quote:

Originally Posted by mritzcu (Post 1406628)
korect
Eu fac referire la ce a postat crys la pag 13 si zic ca comentariul este dur.
Dupa parerea mea, unele din masinile postate de el sunt reusite, poate cu un airbrush inspirat ar fi spulberat usoara impresie de lucru neterminat... pentru unele.
Ideea topicului era sa aratam kitch-urile nu tot ce surprindem.

ai dreptate, cand spui ca pozele de la pag 13 nu sun t kich....dar mai sunt si unii, care mai fac confuzii.....ca vorba aia, daca tie nu-ti place asta nu inseamna ca restul o sa aiba aceasi parere

mritzcu 07-03-08 15:05

k bakal.

Scuze ca sunt off topic. As vrea lista cu toate garajele in care se fac tuning. nr de tel, orice. Din iasi ma refer. pls si scuze din nou pt off topic.

bakal 07-03-08 15:45

Quote:

Originally Posted by mritzcu (Post 1407112)
k bakal.

Scuze ca sunt off topic. As vrea lista cu toate garajele in care se fac tuning. nr de tel, orice. Din iasi ma refer. pls si scuze din nou pt off topic.

e cam greu....ca nici eu nu le stiu pe toate...si nu cred ca este cineva care sa le stie...dar cine stie cate unu, poate sa posteze....poti veni deseara si o sa mai vorbim...

bmwh548 08-03-08 12:14

1 Attachment(s)
Asta e noua moda in materie de "stickere"?

Fr3akDJ 21-03-08 16:18

Re: Kitch Tuning`uri De Prin Iasi

eh, s-a transformat leul in vultur :lol:

bmwh548 19-04-08 16:39

4 Attachment(s)
Nu e din Iasi dar nu ma pot abtine. Radeam prea tare ieri dimineata:lol: Pacat ca nu am facut un prim-plan si cu eleronul.
PS: ignorati praful de pe albastrica de langa:oops:

DjLeX.YaKuZa 19-04-08 18:12

:)) ce tare, ce mai poate sa vina in cap la lume:)) deci cred ca e nr#1 :)) chiar daca nu e tuning, da' oricum, e prea tare :lol:

Most_Wanted 20-04-08 02:11

Re: Kitsch Tuning din Iasi

asta cu lacatul e chiar tare .... :))

D3m0N 20-04-08 21:09

ma mir cum de nu si-a angajat body`guardzi ...:)); o camera video sub oglinda retrovizoare nimik?:))

bmwh548 21-04-08 15:22

Eram acolo cand a plecat...era sa faca bara unui Sprinter bucati...deh...sofer nu gluma :))

Sleepy_85 16-05-08 22:15

1 Attachment(s)
Sincer sa fiu nu am stiut unde sa pun poza asta dar trebuia sa v-o arat si voua.:lol::lol::lol: E un numar foarte sugestiv...:lol::blowme:

cyaky 21-05-08 14:33

mashina e din targu frumos ... e a baiatu primarului, shi nu e din tabla e din fibra de sticla shi sub capota are motor de x5....shi la exterior e urata avetzi dreptate ... foarte urata.

eu 21-05-08 18:51

Taci din gura. Nu te mai baga in seama ca ii superii pe unii... Ei nu te crede... Are motor de olcit si tabla de la capacele de canal... :)))

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning