![]() |
aaa...si am uitat... desi zic solo, imi place sa ma combin la o sticla de whiskey si la o distractie prin oras, cluburi,etc...
revenind la prima parte... astept niste mostre ,asa ...pt \"test\" :lol: :lol: :lol: |
se rezolva ;)
sper ca pana pe 10 sa apara cateva sticle , daca nu , se rez. weekendul de dupa 10 .. peste 2 sapt ;) o dam grav ;) pe bishop nu-l luam , ca le bea pe toate si ramanem .... cu 0 :lol: :lol: |
so... rezultatul, solo, deci fara d-l jack, si combinat, deci cu d-l grant :lol:
|
sau mai altfel spus:in cazul in care \"solo\" ramane d-lul jack :lol:
|
solo cu domnul jack daniels si combinat cu red bull :lol: :lol: :lol:
mama ce concluzie :shock: :shock: :shock: |
whisky stins cu bere, lasatzi redbull`u ...
si speeder ... o sa vezi , ca o sa-l uiti pe dl. jack ;) |
whiskey stins cu bere duce la o stare grava :D mai ales dk berea vine sub forma de shoturi
si k sa fiu offtopic... asta era un topic ce avea k subiect cum sa fie o relatie dintre noi si femei....si vedeti k a dato in alcool nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: intelegeti unde bat?! =)) |
Re:
Quote:
|
ce om :lol:
neah... beau knd se iveste oportunitatea alaturi de altii... pe aceasta cale ii zic hellou domnului Nice :lol: :lol: :lol: care akum e la mare si BEA k porcu :D si dc nu, knd ai un esec sau esti trist,ziua a fost d kk... un paharel (e o figura de stil ) merge... |
nu-i bine sa bei la suparare
|
Re:
Quote:
|
vedeti, de aia e bine si combinat, ca altfel numai pe la d-nii jack si grant ne-ar rmane banutzii :lol:
|
mie nu:BENZINAAAAAAAAAA
|
pai dc te plangi de benzina man? ai V12? :shock:
|
hmmm
parerea mea ca COMBINAT cu mai multe sticle de Jack (nu prea multe ca sa mai ajungi si in pat ca daca nu prietenii nu te pot duce pana in pat decat pana la usa :lol: ) acum dupa o relatie de 6 ani sa mi uiti ce a fost frumos in relatie!!!!! |
frate,la 40.000 litru de benzina,tre sa mai ai V12????? :lol:
si oricum,sunt mai egoist :D super tare http://www.okay.ro/love_test.php?page=37526 |
Adevarul e ca in ziua de azi dai faliment si cu V6 :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
prietenii stiu de ce=))))))))))) :twisted: |
Re:
Quote:
|
dar ... ar fi o chestie misto da ramanetzi ontopic : /
in fine , o faza .. tare .. care .. spune ceva .. legat de .. combinat/solo la ziua unui tip , vine si iubita, fiind ziua lui .. normal ca .. fetele .. erau mai ... asa , cu el ... si .. iubita .. a inceput .. sa arunce pahare de vin .. pe toate cele care dansau cu el : / , el a luat foc , a plecat , s-a dus acasa, ea dupa el , s-au certat acasa, el a zis ca se intoarce la petrecere , ea a zis ca nu , i-a luat lui cheile , a fugit , l-a inchis in casa .. : / a spart usa .. certuri certuri , cert e ca el s-a intors la petrecere ... iar ea nu : / de ce sa nu stai tu calm ? de ce sa nu te simti tu bine ? ca dai de o .... de genu asta : / din nou .. solo rulex , bine .. intr-o oarecare masura |
Re:
Quote:
|
Care parte din \" Gata cu offtopicul \" nu o intelegetzi ? : /
|
revin eu on topic : parerea mea e ca e mai bine cudeoarece ai o persoana care te cunoaste si stie cum sa te ia cand esti nervos sialte chestii... intelegeti voi!!!
|
si cand , persoana aia care stie cum sa te ia cand esti nervos, si care te cunoaste, nu te lasa in pace ! cand iesi singur cu baietii , si etc. ? atunci mai e bine ? cand te streseaza cu smsuri si telefoane ?
|
baieti.......deci vreau sa va anunt ca am cunoscut o tipa,e putin spus ca-i de nota 10.
dupa o \"scurta\" discutie,am aflat ca desi are doar 16 ani e mai trecuta prin viatza decat fffff multe persoane bai si arata si ffff bine,e genu ala de fata,stiti voi.... :wink: deci cred ca o sa-mi schimb status-ul din solo-combinat |
need dak pt tine e bine asa, felicitarile mele
eu tin sa fac un anunt foarte important pentru mine... tocmai am rupt relatia cu prietena mea, definitiv acum... ne-am dat seama ca dupa o relatie de 4 ani, si o prietenie de 8 ani, nu ne mai intelegem, si ca e mai bine pentru amandoi sa continuam pe drumuri separate... nu pot sa spun ca mi-e mai bine acum, desi asa e cum trebuie sa fie, e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca dupa atatia ani nu mai sunt cu diana mea, dar incerc sa privesc doar jumatatea plina a paharului... so... sunt de parere in continuare ca tot solo e mai bine... |
offffffff,aleks.....naspa
adevarul e ca dupa 4 ani sa \"pufff\" naspa rau de tot sa speram ca iti va trece repede |
needbrain bv felicitarile mele ca ai gasit asa o fata...
dar sfat de la mine sa nu te increzi prea mult in ea ca dupa aia poate te frigi :wink: astea mici sunt hoatze rau iti spun eu ca si eu am patzit-o cu asa fete :wink: vezi ca e de seama cu pedeapsa daca are 16 ani...pardon e cu un an mai mare decat pedeapsa :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si eu sper... ca nu-mi place starea in care sunt acum... |
trece man.. go out there and find a chick ;)
|
Re:
Quote:
nik interesant cu adevarat afara acolo :roll: |
tzi se pare ;)
o sa apara ele ... |
vii la mine la liceu :lol: .. ce boboace au aparut.. :shock:
|
vezi ce bine sa ai prieteni?
iti sustin moralul doar pt ca sunt prieteni, o fata n-o sa faca asta fara interes decat foarte rar... so... solo again |
si nu e mai bine solo ?
|
hai aleks , cheer up , putea fii si mai rau ...
get over it ;) |
Hai ma aleks.. trece.. trust me ;)
|
vb cu andrei - la misto p mess acum...
si asta ii spuneam acum ca mintea imi spune ca e mai bine asa... sa nu mai insist dak e evident ca nu mai merge, pt ca zboara anii p langa mine, si ocaziile odata cu ei. dar dak as putea sa-mi controlez si sentimentele... mult mai usor ar fi totul... sincer stau pe 4 tuning, aici ma simt ca acasa, vb cu prietenii, si parca trece mai usor timpul cand sunt aici |
Aleks , timpul trece mai usor cand te simti bine ... ;)
ai inteles ce-am vrut sa zic .. 4 tuning ... pe mine m-a cam distrus ptr ca .. respectiva ... o arde aiurea p`aici ... in schimb .. tot aici ... am gasit oamenii care sa ma scoata din .. \"gaura\" in care intrasem ;) acum .. mi-a trecut si ma bucur ca a fost cum a fost ;) sper sa ajungi si tu la concluzia asta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning