Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

strik3ru 08-05-08 16:23

Re: My Seicento NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1521165)
Super bucurie pe masinuta mea :) Sa intors ANGELica inapoi :)) Arata mult mai bine in realitate...pacat ca am vga la mobil...Am sa revin cu o sesiune foto klumea weekendul asta!!!

Arata mult mai bine pe alb decat cum era inainte pe albastru. Pacat ca nu se vad si ziua in halu` asta, insa cand se insereaza .. nota 20...

morpheusmaster 10-05-08 00:14

9 Attachment(s)
Ce am facut astazi...nimic special dar totusi de efect, nu??

1) Triplele smoked partial (pe cerculete am dat doar putin ca sa nu am treaba cu politia, is perfect legale)
2) Toba a fost vopsita putin cu vopsea "chrome" :) Arata mai bine asa decat k inainte

Jokerman170 10-05-08 09:56

foarte tare domn'le

keep up the good work!

morpheusmaster 10-05-08 11:35

Voi ce imi recomandati?? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...22#post1525422

denver 10-05-08 11:49

ce bine dau stopurile , efect maxim , dar toba nu stiu ce sa zic , eu am avut un spray chrome cu care am dat pe jenti la 600 si s-a dus repede , nu se compara cu vopseaua oricum dar cum toba se mai si incalzeste s-ar putea sa nu fie tocmai placut , eu dadusem cu spray-ul si pe toba si ma speriasem ca nu stiam de unde iese atata fum apoi am vazut ca se incinsese aia si facea urat , dar oricum ai idei bune :D succes in continuare :D

morpheusmaster 10-05-08 11:58

Ms ms...da o parere referitoare la filtru??? (chiar nu stiu pe care sa il aleg)

strik3ru 10-05-08 12:22

Dude eu nu orea le am cu filtrele astea, ca te ajutam si eu. Stoputile arata de nota20 si de probleme cu politia nu cred ca e cazu`. Vorba unuia de pe aici au ei de ce sa se ia de tine daca chiar vor. Hai ca ma duc sa imi fac si eu stoputile.. pana una alta poate iti faci si tu bordu ala negru si eventual si plafonul. Cred ca ar schimba mult masina. Spor la munca si sa auzim de bine ;)

denver 10-05-08 16:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1525450)
Ms ms...da o parere referitoare la filtru??? (chiar nu stiu pe care sa il aleg)

nu stiu ce sa zic despre filtru morph , vezi si tu ce-i mai bun pt masina ta , era bine daca gaseai pe cineva cu filtru sport pe seicento sa intrebi ce si cum

morpheusmaster 10-05-08 17:28

Pai aia care mai au centouri cu filtre sport vorbesc numai poloneza...off offf offf...:) Oricum am rezolvat. O sa vedeti cand e gata instalat pe masina

morpheusmaster 11-05-08 15:37

Vine vine viiineeeeeeeee filtrullllllllll....vine vine vine tuuuuuuuurometru :D

denver 11-05-08 18:38

cand vine filtrul ?

morpheusmaster 11-05-08 18:56

VINE VINE VINE VINE VINE VINE saptamana asta :D!!! Deabea astept!!! Si turometru!!! WHOOOOOOPY!!! (nu degeaba am stat si am facut atestate :) )

denver 11-05-08 18:57

bine asa :D sa le vedem pe masinuta :D

strik3ru 11-05-08 22:00

Hai dude cu poze, turometru o sa il pui original de seicento sau pui unul stock. Asteptam poze :D

morpheusmaster 11-05-08 23:49

2 Attachment(s)
Nu am inteles man ce ai vrut sa spui :) Cum adica sa pun unul original de seicento sau unul stock??? (pai original sau stock e tot una)...si NU...pun un turometru aftermarket cu shiftlight (na poza curiosule) si un filtru in carcasa carbon (na nk o poza curiosule :) ) ...si la sfarsitul saptamanii le am pe masina, sper!!! Is asa nerabdator, se vede, nu??? (am asteptat de mult timp sa am $ sa mi le cumpar si acum FINALY!!! Am dat comanda!!! Acum sper sa nu se rastoarne masina de la posta care mi le aduce :)) )

chybryt 12-05-08 01:50

Morph sa-ti fie de bine...asteptam sa vedem cum vin pe masina, am fost si eu cu a mea sa cumpar un traseu + filtru de inox si din pacate nu se potrivea pe masina...asa ca astept sa vad cum vine la tine poate ma inspiri.
Bafta ;)

strik3ru 12-05-08 11:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1528391)
Nu am inteles man ce ai vrut sa spui :) Cum adica sa pun unul original de seicento sau unul stock??? (pai original sau stock e tot una)...si NU...pun un turometru aftermarket cu shiftlight (na poza curiosule) si un filtru in carcasa carbon (na nk o poza curiosule :) ) ...si la sfarsitul saptamanii le am pe masina, sper!!! Is asa nerabdator, se vede, nu??? (am asteptat de mult timp sa am $ sa mi le cumpar si acum FINALY!!! Am dat comanda!!! Acum sper sa nu se rastoarne masina de la posta care mi le aduce :)) )

Foarte tare, sunt curios cum faci traseul, insa vom vedea. Hai spor la munca si debea astept sa vad cum vin. Intrebam daca e stock sau aftermarket, da eram obosit aseara. Cius

bogddanel 12-05-08 12:19

Buburuza gata de atac:)

morpheusmaster 12-05-08 20:23

Sincer sa fiu mai greu imi este sa pun turometrul decat sa fac traseul si sa montez filtrul (la filtru am totul gata gandit...e vb. acum doar de timp...) In schimb la turometru trebuie sa vad instructiunile de montare...sa vad unde il conectez... (stiu ca masina este capabila de turometru si are loc de turometru din fabrica...:) dar atata tot stiu :) ) Om vedea...

Io4rap 12-05-08 21:15

se leaga de bobina de inductie din cate stiu eu:-?? posibil sa ma insel :P

morpheusmaster 12-05-08 23:21

Ai dreptate...si eu stiu ca se poate lega SI asa...dar seicento are turometru optional ;) si am loc in bord undeva...sau undeva in ECU...nu stiu xact...trebuie sa ma uit in cartea tehnica!!! ;) P.s. man :) nu mai ai odorizante si stickere??? Sa imi pui si mie un coletel...platesc ce trebuie...vb. in private dak e cazul. Ms anticipat

morpheusmaster 14-05-08 19:08

Cine a spus ca filtrul de aer nu se aude pe motor de 1l???

5 Attachment(s)
Cine a spus ca filtrul de aer nu se aude pe motor de 1.1???

Traseul este home made de mine in dupa amiaza asta :) si mai am de lucrat la cosmetizarea lui...in mare asta este :)

Ia luati de aici :D

https://www.youtube.com/watch?v=As4sNIX8x5c
https://www.youtube.com/watch?v=DhBLTgj56ew

:!::!::!: SI LANSEZ O INTREBARE: Gaura pentru debimetru in traseul de admisie trebuie facuta mai aproape de filtru sau mai aproape de gaura din motor??? Astept raspuns detaliat :):!::!::!:

denver 14-05-08 20:54

s-a schimbat sunetul total :D , simti ca trage mai bine sau macar vreo inbunatatire ceva ?

Io4rap 14-05-08 22:52

bai morph... unde ai gasit turometru pt motor in 3 pistoane... k sa mor dak sunt la noi asa ceva... bulangii aia din targ nu au :|

morpheusmaster 14-05-08 22:53

Eu am 4 pistoane ;) HI HI HI!!! :)) Si am gasit pentru 4 pistoane ;)) HI HI HI

strik3ru 15-05-08 00:26

Sa iti dau si eu un coment ca sunetu le BESTIAL. Sunt curios cum se aude cu capota inchisa la distanta si mai ales in masina :D, dar cred ca voi afla :P. Hai ca te-am salutat si spor al tunareala si cred ca ar trebui sa dam titlul de Crazy (in the good way) al anului 2008 tu ai fi winner

chybryt 15-05-08 00:36

Morph esti prea tare frate :) nu credeam ca un 1.1 poate sa se auda asa ...trebuie sa pun si eu asa ceva pe furia mea rosie ;) bafta
P.S. gaura pentru debilmetru tre' sa fie cat mai aproape de admisia motor din cate stiu eu

strik3ru 15-05-08 11:31

dude, Deci debimetru isi trage aer prin furtunasu ala. El "citeste" cat aer intra si da benzina. Daca am inteles eu bine ii dau dreptate lui @chybryt, adica asa mi s-ar parea logic, acuma vezi si tu poae au mai fact oamenii pe seicento :)

bogddanel 15-05-08 11:59

se aude super tare mijto, zici k nu e motor de 1.1

Jokerman170 15-05-08 15:26

https://www.youtube.com/watch?v=gYPtu...eature=related
inspiratzie pt viitor

bogddanel 15-05-08 16:31

Dintre taoate cel verde era cel mai criminal:D

morpheusmaster 15-05-08 19:43

5 Attachment(s)
:) Al meu o sa fie cel mai criminal :) MWUAHAHAHAHA!!! Pana atunci ma chinui cu turometrul...:( e foarte greu de conectat pentru ca ...sincer...nici nu stiu exact ce trebuie sa fac...am magistrala trasa special pentru turometru dar nu are semnal in ea din pacate, nu stiu de ce...O sa vad daca o sa pot lua semnal direct din ECU...sau sa fac magistrala aia sa mearga (pe aia aveam toate 4 firele necesare pentru montare...)

Niste poze cu turometrul...:( nu pe masina...

Jokerman170 15-05-08 20:07

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1535929)
:) Al meu o sa fie cel mai criminal :) MWUAHAHAHAHA!!! Pana atunci ma chinui cu turometrul...:( e foarte greu de conectat pentru ca ...sincer...nici nu stiu exact ce trebuie sa fac...am magistrala trasa special pentru turometru dar nu are semnal in ea din pacate, nu stiu de ce...O sa vad daca o sa pot lua semnal direct din ECU...sau sa fac magistrala aia sa mearga (pe aia aveam toate 4 firele necesare pentru montare...)

Niste poze cu turometrul...:( nu pe masina...

sigurantza??

lex309 15-05-08 20:38

Ti-am citit tot postul si tot ce pot sa spun este doar: FELICITARi. Ma bucur ca esti unul dintre oamenii pentru care pasiunea nu cunoaste limite. Ce ai facut pana acum mi se pare de bun gust, cu mult timp si rbadare. Inca o data felicitarile mele. Poate ne prezinti si noua masina ta pe forumul din semnatura. ;)

morpheusmaster 15-05-08 21:36

@Jokerman: Siguranta a fost 1 lucru care lam verificat dar din pacate nu este siguranta... (e pe acelasi releu cu semnalizarile si cum semnalizarile merg inseamna ca nu e siguranta...din pacate)

@Lex: Multam fain si dreptate ai..."mult timp si rabdare". Si fac promisiunea ca imediat ce o sa am ceva timp (la scoala sunt prins saptamana viitoare cu atestatul la info...de bac nu mai vorbesc...la masinuta trebuie sa pun pleoapele, admisia finalizata, turometrul...etc) am sa deschid acolo un topic cu masinuta!!!

Numai bine tuturor si keep in touch.

pytyk' 15-05-08 23:00

salut , cu turometrul vezi pe ceva forumuri italiene(incearca pe elaborare.it) ca trebuie sa stie unul care e firul de la ecu , la mine am shimbat bordul(avea ceas inainte) si a mers fara sa ii fac nici o modificare. De la bobina iti arata doar jumatate pt ca motorul are doua bobine .
PS. si o poza cu ce ma gandeam sa fac inainte sa-mi iau gt-ul,tot kitul era 1450 euro plus transport, e o firma pe langa torino

morpheusmaster 15-05-08 23:39

Ms fain de info :) Stiu ca din ecu este pinul 23 dar am citit foarte multe discutii pe fiatforum.com si is cu capul facut damburi. Pe cinquecento e intrun fel. Pe seicento de 899 e intrun fel, pe seicento de 1.1 S e intrun fel, pe 1.1SX e altfel...si tot asa...:) Ideea e ca eu in mufa aia nu am semnal. Am sa incerc direct de la ECU din pinul 23. SPER SA MEARGA!!! Oricum am sa incerc si pe siteul care mi lai dat tu.

Fain tare motorul ala..cati hp are??? Merge pus pe a mea??? :D (ce ganduri am, nu?)

morpheusmaster 15-05-08 23:50

Dak's sti si italiana poate as intelege ceva pe acolo :)) dar nici searchu nu il gasesc :))

denver 16-05-08 15:54

search = ricerca , dar nu asta conteaza intri la forum si vezi ca iti dau add pe mess poate te ajut eu cu ceva italiana , vezi ca nu`s expert asa ca sa nu te astepti la prea multe :)) dar macar poate te ajut

pytyk' 17-05-08 01:02

pai motorul e de 1.1 ,si ziceau ca ajunge undeva la 130 cai

All times are GMT +2. The time now is 17:37.

- Copyright 2026 4Tuning