Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Top cele mai proaste masini (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/47341-top-proaste-masini.html)

300zxtt 26-12-07 11:13

Re: Top cele mai proaste masini

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1262287)
:) de bine de rau macar nu se rastoarna la testul elanului :P
si sa nu uitam ca centuri reglabile si pretensionate cielo are din 95, loganul din 2005 :P
numa asa un mic amanunt.
in 95 cand cielo`ul avea ambreaj hidraulic, servo frana, servo directie, reglaj la scaun pe inaltime, centuri reglabile, inchidere, geamuri electrice, antena electrica, reglare electrica la faruri, etc etc ...dacia inca faceau cuti de carton pentru betele de chibrituri.
am dat exemplu daewoo si dacia ca se construiesc in romania, s`au construit...in fine.
probabil ca cielo`ul are confirt zero, dar macar arata mai bine ca dacia, mai are o forma.
la demaraj nu`s asa de convins ca loganul de 105 cai face un cielo de 77 de cai. poate pe unu obosit dar unu cat de cat ...
si vorbim de masini cu diferenta de viata de 10 ani.
probabil ca interiorul ii varza dar parca tot cielo prefer decat logan...numa pentru cum sunt aranjate comenzile, si cat de bine pot arata bunoanele la daewoo decat la logan, care zici ca`s facute de bunica aia stirbo, muta si oarba din topor.

nu am logan deci nu as avea un motiv sa tin partea acestei masini,dar acum cred ca la tine e si vorba aia ca strugurii sunt cam amari

am condus timp mai indelungat aceste doua modele si mi se pare chiar aberanta faza cu rasturnatul in curbe....daca sa vehiculat in presa informatia ca sa rasturnat la testul elanului...gata frate,masina e varza.se trezesc o gramada de asi ai volanului ce nu stiu sa tina mamaliga in mana si vin cu fraze de genul ....ma rasturnam cu loganul dar noroc ca-s eu bun frate ca altfel praf ne faceam?

tu faci o comparatie intre dacia anului 95 cu cielo tot din 95...pai asa hai sa facem si intre lexus 1995 si cielo 1995....sa vedem ce iese?pai mai baietica...vad ca spui numai aberatii,pai ce pret avea cielo si ce pret avea berlina in 95?si sa vandut mult mai bine....

alta aberatie...cum sa arate interiorul la cielo mai bine?ai vazut ce bord si ce calitate a plasticului are?butoanele in mai ales instalatia de climatizare ?poate ai fost sincer si vrei sa spui ca la trompeta asta de cielo sunt facute de bunica aia stirbo, muta si oarba din topor...ai urcat macar in logan?sau mergi inainte precum caii aia care nu vad nici in stanga sau dreapta si zici ca cielo e the best car?mai trezeste-te si lasa sa odihneasca in pace paraglaia aia coreana...

vacaroz 26-12-07 11:21

frate si asa cu facelift`ul ala invechit cielo arata mai bine ca loganul :) are forme de masina. sorry

Evil Yuri 26-12-07 13:32

Hai ca exagerati cu Cielo masina secolului. Am o Nubira in familie, si vreau sa zic ca aia e intr-adevar mai confortabila decat Loganul. Dar, plasticele fac zgomot, siguranta este ceva mai scazuta, spatiul este cam la fel. Centuri pretensionate nu au nici Loganul nici Cielo. Nici macar Nubira nu are.
Apoi, singurul avantaj al Cielo in fata Logan, este design-ul. Care invechit cum o fi, e mai liniar. Dar spatiul, siguranta, confortul si restul sunt de partea Loganului. Am mers si cu Cielo si cu Logan si cu Nubira, si Loganul se compara cu Nubira. Cu un mic plus pentru Nubira.

PS: acu o sa ziceti ca Cielo e mai tare ca Nubira, no ?

Dripci 27-12-07 09:07

O fi mai bun Daewoo Cielo decat Dacia Berlina...dar decat Dacia Logan nu cred ca e :D. Logan e o masina conceputa dupa 2000, de catre RENAULT (inafara de motor, care e conceput prin '94 din cate stiu) iar Cielo in anii '80. A propos de fiabilitate, am mers cu Logan cu 224.000 km, se comporta brici...iar un Cielo cu 82.000 troncanea si batea de il lua dracii. Normal, e posibil sa fi fost intretinute foarte diferit...sau poate nu, poate pur si simplu Cielo este o masina proasta. Lumea inca il lauda pentru ca la momentul in care a aparut, era o alternativa "luxoasa" pe langa Berlina. Hehe..cine avea Cielo prin '9X...era smecher ! Nostalgicilor :P Cielo e depasit ! De cand a aparut !

300zxtt 29-12-07 15:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1266531)
o fi loganul produs dupa 2000...dar cielo`ul produs in 80 la performante ii cam egal cu cel de 105 caluti :d
si cielo`ul macar are o forma.
oare de ce multa lumea care vrea dotari cat de cat multe la pret bun alege cielo`ul si nu loganul? :d
ca sa vezi

da,dar nu vad ce dotari poate avea in plus cielo fata de logan.....apoi la cate accidente am vazut cu cielo....adevarat cosciug

iar daca logan are un ruliu accentuat,macar e mai sigura in caz de accident.si acest lucru il consider foarte important

si cu acest lucru sa revenim la subiect topic-ului...ca deja a ajuns acest topic cosciug,scuze am vrut sa spun cielo vs logan

smc07 02-01-08 20:56

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1262066)
Dar tu luand curba, nu o sa te rastorni asa usor cu ea, in schimb masina va avea ruliu pronuntat, si in cazul loganului sau a altei masini cu tractiune fata, va deveni foarte subviratoare daca este la o viteza mult peste limita, si te vei opri in primul stalp de pe sensul celalalt de mers.

Nu vreau sa par rau-intentionat dar din cate stiu eu tendinta subviratoare este aceea care te arunca de pe traseu, deci judecand dupa faptul ca majoritatea mergem pe stanga drumului, asta inseamna ca vei fi aruncat intru-un stalp de pe sensul tau, in orice caz in decor.
Eu asa stiam.

Evil Yuri 02-01-08 21:02

1. R8 Turbo
2. R8 Turbo care a ars
3. R8 normal
4. R8 Turbo care a ars...nu ala de mai sus, alalalt

666. Satan's R8

9595. R8 Cristian-Andrei Edition by GTI

Ceea ce am scris mai sus, se bazeaza pe propriile mele teste, si pe ale altor guru (nu, nu ala care spala quru').

Am dedus ca acest Audi isi merita un loc in acest top negativ, deoarece era sa ma rastorn cu el la 60 la ora, cand am intrat in sant, doar ca am fost eu grand master, si am dat eject la cd-ul cu nfs la timp, si nu m-am rasturnat.

Trebuie sa precizez ca il am martor pe cainele Miky, care se afla langa mine in clipa producerii accidentului; din pacate, javra a suferit mici traume, in urma deschiderii neasteptate a CD-rom-ului.

Ontopic: Oare un Volvo S60 intra la categoria masini proaste, atunci cand pe tester iti apar 40 de erori de becuri, intrerupatoare pe care nici nu le-ai folosit si multe altele. Si toate acestea duc la un deviz de 3500 RON ?
Sa generalizam si sa zicem de rau despre Volvo, sau sa punem vina pe seama nesimtirii romanasului ?

@smc: cum adica mergem pe stanga drumului ? Vad ca la profilul tau scrie Ploiesti, nu London.
Subvirator: masina nu este in stare sa ia atat viraj cat trebuie, si ia mai putin. Adica are tendinta sa o ia in exterior. Ceea ce se intampla in general la masinile cu tractiune fata.

Supravirator: masina ia prea multa curba, si in general spatele o ia inainta (adica lateral, se poate spune in drift). In cazul asta, te poti opri in decor pe partea dreapta, adica pe interiorul curbei.

Oricum, comportamentul asta subvirator al Loganului, nu este atat de mare, nu e ceva de speriat, dar se simte cand iei o curba un pic mai tare, spre limita. In schimb daca tu vii intr-o curba de viteza a doua cu viteza a 4-a (adica in loc de 60km/h tu vrei s-o iei cu 120), apai orice masina e subviratoare, si te vei opri in decorul din exteriorul curbei.

smc07 02-01-08 21:23

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1271731)
1. R8 Turbo
2. R8 Turbo care a ars
3. R8 normal

666. Satan's R8

Ceea ce am scris mai sus, se bazeaza pe propriile mele teste, si pe ale altor guru (nu, nu ala care spala quru').

Am dedus ca acest Audi isi merita un loc in acest top negativ, deoarece era sa ma rastorn cu el la 60 la ora, cand am intrat in sant, doar ca am fost eu grand master, si am dat eject la cd-ul cu nfs la timp, si nu m-am rasturnat.

Trebuie sa precizez ca il am martor pe cainele Miky, care se afla langa mine in clipa producerii accidentului; din pacate, javra a suferit mici traume, in urma deschiderii neasteptate a CD-rom-ului.

Ontopic: Oare un Volvo S60 intra la categoria masini proaste, atunci cand pe tester iti apar 40 de erori de becuri, intrerupatoare pe care nici nu le-ai folosit si multe altele. Si toate acestea duc la un deviz de 3500 RON ?
Sa generalizam si sa zicem de rau despre Volvo, sau sa punem vina pe seama nesimtirii romanasului ?

:o :o :o :o :o :o :o
aa ce ai vrut sa zici aici de fapt? Nici acum nu inteleg.
Ontopic: Daca e sa vedem care e mai proasta(logan-cielo) de ce nu vad pe strazi mai multe loganu-uri full sau 1.6, de ce vad aproape numa 1.4 si chele, nici macar un amarat de casetofon, sau un servo ceva. Cati din fostii proprietari de rable care acum au logan credeti ca si-au luat un laureat, sau orice alta versiune, cu airbag etc full ce sa mai vorbim???
De ce oare Cielo se produce din 1995 si pana in zilele de azi? E drept ca doar in Romania, dar la vremea ei cielo a fost in clasa executive, cand doar oamenii cu ceva bani aveau asa ceva.
Loganul aduce doar noutatile unui an 2005, dar pentru o masina de clasa joasa. Cat despre rasturnari, retrageri de pe piata pentru defecte la diverse, nu numai loganu e pe lista. S-a intamplat si la case mai mari. Nu retin acum pe moment dar si alte marci au scos modele, pentru defecte minore insa.
In final din Cielo vs Logan nu ramane decat gustul fiecaruia si poate putina mandrie patriotica.

ovydioo 03-01-08 11:04

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1271731)
1. R8 Turbo
2. R8 Turbo care a ars
3. R8 normal

666. Satan's R8

@smc: cum adica mergem pe stanga drumului ? Vad ca la profilul tau scrie Ploiesti, nu London.
Subvirator: masina nu este in stare sa ia atat viraj cat trebuie, si ia mai putin. Adica are tendinta sa o ia in exterior. Ceea ce se intampla in general la masinile cu tractiune fata.

Supravirator: masina ia prea multa curba, si in general spatele o ia inainta (adica lateral, se poate spune in drift). In cazul asta, te poti opri in decor pe partea dreapta, adica pe interiorul curbei.

Oricum, comportamentul asta subvirator al Loganului, nu este atat de mare, nu e ceva de speriat, dar se simte cand iei o curba un pic mai tare, spre limita. In schimb daca tu vii intr-o curba de viteza a doua cu viteza a 4-a (adica in loc de 60km/h tu vrei s-o iei cu 120), apai orice masina e subviratoare, si te vei opri in decorul din exteriorul curbei.

tu sigur esti posesor de logan si vrei sa pari multzumit de masina ta :)
bv tzie dar stii cat a costat loganurile 1.5 full p care le avem la firma?
11200... dc ma crede careva
de-aia cea mai proasta masina e loganu
si din 15000 alte motive

sKyNeT 03-01-08 14:02

si o nemteasca la 11200 de euro NOUA vrei sa zici ca e mai buna ? Si mai e si full ? Spatiul tot asa mare e la o nemteasca de 11200 NOUA ? Si cu motor diesel ? :???:

ovydioo 03-01-08 16:02

la o nemtzeasca ai tot 3 stele la testele euro ncap ca la logan ?

Evil Yuri 03-01-08 18:32

Nu, nu e proasta ca a costat 11200. Sunteti voi prosti ca ati cumparat. Prost nu e ala care cere, e ala care da. Sau v-a fortat cineva ?
Si nu inteleg care e poanta ca au costat atata ? Daca e Dacia, tre sa fie moka ? Extra-optiunile nu sunt moka.
Banuiesc ca nu stii ca la masinile alea stralucite, ca R8, orice cacat te costa cat jumate de Logan. Cum ar fi discuri de frana cu 2cm mai mari => 4000$ in plus. Un fleac as zice eu.

Cel mai ieftin logan este la 5700 de euro. Dar nu se cauta. Tot versiunile de mijloc sunt cele mai cautate.

Si nu, nu am Logan. Dar nu am ajuns sa am R8 sau Lambo (la avatar), ca sa ma uit asa de sus la loganisti.

Ar trebui sa te uiti si la Fiat Albea sau Chevrolet Aveo, cate stele au la euroncap, ca pana la urma astia sunt competitorii sai, ci nu nemtestile la care visezi.

Daca e s-o luam pe baza faptului ca Loganu nu merge sa il arzi ca dilaul pe serpentine, ca are suspensiile prea moi, la fel putem zice ca nici Lambo nu poti sa-l arzi prin gropile bucurestiului, ca rupi jantele, si la orice denivelare te dor ficatii. Dar asta nu o face o masina proasta. Fiecare masina are targetul ei, si inca nu s-a inventat masina care sa le faca pe toate si sa fie si la pretul unui kg de cartofi.

Paste fericit !

@smc: da, conteaza pe ce parte e curba. Ma gandeam la o curba la dreapta.
Banuiesc ca ai inteles cam cum e treaba cu supra si subvirarea.

Uite si niste filme care explica:

https://www.youtube.com/watch?v=UGSnLGgeai8

https://www.youtube.com/watch?v=lvOg2ydEY7Q

ovydioo 04-01-08 10:13

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1273124)
Nu, nu e proasta ca a costat 11200. Sunteti voi prosti ca ati cumparat. Prost nu e ala care cere, e ala care da. Sau v-a fortat cineva ?
Si nu inteleg care e poanta ca au costat atata ? Daca e Dacia, tre sa fie moka ? Extra-optiunile nu sunt moka.
Banuiesc ca nu stii ca la masinile alea stralucite, ca R8, orice cacat te costa cat jumate de Logan. Cum ar fi discuri de frana cu 2cm mai mari => 4000$ in plus. Un fleac as zice eu.

Cel mai ieftin logan este la 5700 de euro. Dar nu se cauta. Tot versiunile de mijloc sunt cele mai cautate.

Si nu, nu am Logan. Dar nu am ajuns sa am R8 sau Lambo (la avatar), ca sa ma uit asa de sus la loganisti.

Ar trebui sa te uiti si la Fiat Albea sau Chevrolet Aveo, cate stele au la euroncap, ca pana la urma astia sunt competitorii sai, ci nu nemtestile la care visezi.

Daca e s-o luam pe baza faptului ca Loganu nu merge sa il arzi ca dilaul pe serpentine, ca are suspensiile prea moi, la fel putem zice ca nici Lambo nu poti sa-l arzi prin gropile bucurestiului, ca rupi jantele, si la orice denivelare te dor ficatii. Dar asta nu o face o masina proasta. Fiecare masina are targetul ei, si inca nu s-a inventat masina care sa le faca pe toate si sa fie si la pretul unui kg de cartofi.

Paste fericit !

@smc: da, conteaza pe ce parte e curba. Ma gandeam la o curba la dreapta.
Banuiesc ca ai inteles cam cum e treaba cu supra si subvirarea.

Uite si niste filme care explica:

https://www.youtube.com/watch?v=UGSnLGgeai8

https://www.youtube.com/watch?v=lvOg2ydEY7Q

aberati cu totzii incercand sa faceti din logan o masina buna. da e buna la banii care e... si cam atat. problema e ca la threadu' asta tre sa spunetzi care e cea mai proasta masina nu sa-i luatzi apararea uneia sau alteia. aaa... si inca ceva: vezi ca te mintzi singur dc imi spui ca tu n-ai visat niciodata la o germana. pace out.

alexx_1989 04-01-08 11:36

fanilor logan...statzi usor..dovezile vor urla pe strazi dupa catziva anisori...nu va facetzi griji.. pana atunci stima shi respect pt cielo am auzit de la toata lumea ca sunt masini ieftine bune shi sa numai vorbim de tuning...arata frumos cu niste jentzi o suspensie modificata shi o toba urlatoare ii minunat..pe cand pe logan...daca ii mai bagi shi un eleron zici cai cort..loganu ii bun la taiat porcu sa ai unde sal bagi....dar o chestie am aflat shi eu ca logan van nu se compara cu cel clasic...deci dacia progreseaza asa usor dar sigur...

expres 04-01-08 12:00

dak loganu avea plafonul mai rotund ...si portbagajul mai mic si mai bombat ...poate era mai sigur ... hmm ce ziceti de renault sandero ? e praf sau e buna ? din poze ce ziceti ?

ovydioo 04-01-08 12:03

in poze arata binisor dar nu cred ca-i mare diferenta. oricum in brazilia au chemat vreo 10000 de loganuri inapoi cu probleme la directie (macar ei n-au zis la cric) :)

sKyNeT 04-01-08 16:47

va rog sa intrati pe clubcitroen si sa vedeti cate probleme are si C4 dar nimeni de aici nu a catalogat masina drept proasta si toti aruncati cu noroi pe logan.

PS: Nu sunt posesor de logan dar m-am saturat sa vad oameni zicand ca tot ce e facut in romania e prost, si nici nu lucrez la vre-un dealer Dacia ca sa ma intereseze sa conving lumea ca Logan e cel mai bun.

procos 04-01-08 18:02

Vă salut ! Mă bag şi eu īn discuţia pro şi contra Logan, care s-a deschis aici. Sunt de părere că Logan este o maşina bună, ştiu oameni care fac taxi cu ele, şi au īntre 200.000 şi 250.000 km, aceştia fac revizia la 10.000 km avānd īn vedere şi faptul că acele maşini trebuie să fie īn stare perfectă de funcţionare, pentru că nimeni nu doreşte să pună īn pericol siguranţa personală şi a pasagerului. Maşinile sunt īngrijite, sunt pe GPL, īn afară de mici probleme la suspensie, apărute după 160.000 km, nu au avut nimic. Contează mult cum o maşină este īntreţinută, şi cum este exploatată. Să fim serioşi īn privinţa Logan-ului care se răstoarnă īn curbe, această maşină a fost creată pentru un mers liniştit, nu pentru a lua curbe de 50 km/h, la 90 km/h, ori pentru a īntoarce cu frāna de mānă, sau pentru mai ştiu eu ce nebunii.
Maşini proaste pot zice că Chevrolet Kalos şi Aveo nu sunt prea reuşite. Mulţi posesori de Kalos se plāng de ele, că motoru mănāncă prea mult ulei, calitatea interiorului cam lasă de dorit. De Aveo ce să zic, decāt că ştiu pe mulţi care regretă ca nu au luat Logan de banii aceia, mai ales taximetrişti care au un Logan şi un Aveo, şi după 30-40.000km vor să se scape de Aveo-uri. Probabil că sunt şi posesori de Aveo şi Kalos mulţumiţi de maşinile lor, nu pot contesta acest fapt.
Off-topic: Renault nu aparţine GM, era vorba anul trecut de un PARTENERIAT, īntre GM şi RENAULT-NISSAN, acele discuţii au eşuat, şi nu īmi amintesc ca GM să fi cumpărat "o parte" din RENAULT-NISSAN(s-ar putea să mă īnşel, deci orice corectare este mai mult decāt bine-venită :) ), ştie lumea despre ce este vorba, nu are rost să continui aici.

vacaroz 04-01-08 20:49

mah noi ormanii suntem foarte pesimisti si sufletisti... atat de pesimisti si sufletisti incat ne pasa si ce e in curte vecinului. de cand intru pe forumul asta si pe acest thread vad numai pro si anti logan.mai lasatile .......cred ca designerii si proiectantii care au facut loganul sughita non stop.sa nu uitam ca pana si amarul asta de logan a aparut in clasa ei cand inca nu toata lumea cumpara masini din aceasta clasa... si anume low cost.e buna si ea la ceva are si bube ca orice masina dar nu trebuie sa facem din threadul asta cine e pro si contra logan.eu unul consider ca albea e mai urata decat loganul

Evil Yuri 04-01-08 21:55

Voi vreti veche Dacie inapoi, buna la toate si la nimic, care sa coste putin la achizitie, dar o gramada la intretinere, si care merge doar in functie de sezon.

Loganu e o masina simpla, facuta sa reziste (si isi indeplineste acest lucru cu brio), a carei piese se pot schimba usor. Cel mai bun exemplu sunt masinile pe taxi, care nu prea sunt menajate, si continua sa mearga fara nici o prob.

Pentru banii ei, este super ok. Raportul calitate/pret este unul bun. Intr-adevar, are si bube.

Dar care, au fost pe parcurs remediate.
Iar multe dintr-acestea, nu sunt din vina Dacia, Renault sau Nissan. Dar poate multi dintre voi nu stiti ca anumite piese ale masinilor voastre, nu sunt produse acolo unde se produc majoritatea acestora. Dar bineinteles, Dacia ia toate injuraturile.

Daca eu iti vand tie un telefon nou, sigilat, care merge prost, o sa ma injuri pe mine ca ti-am tras tzeapa, si nu pe Nokia ca n-a facut un telefon perfect.

Ia zi domnule ovydioo, cine e ala prost ? Dacia ca ti-a vandut o masina proasta la pretul miraculos de 11200 de euro, sau tu (firma respectiva) ca ai cumparat ?

De ce nu le-ai explicat si celor din firma ca Loganu e prost, si sa nu cumpere ? Ca doar aveau de unde alege. Nu mai luau 5 Loganuri, si luat 3 Skode, sau masini nemtesti. Era boierie, nuh ?

Faptul ca visez la masini nemtesti, nu are nici o treaba cu denigrarea masinii romanesti, sau a altor masini. Ba mai mult, am o nemteasca de care sunt foarte multumit. Dar am mers si cu Logan, de care am fost foarte multumit. Dar asta pentru ca nu am avut asteptari de la ea de parca m-as fi suit in Porsche.

Si te rog mult, daca vrei sa ma contrazici, spune-mi exact unde am gresit, si nu ma lua cu "deja aberati" si alte dastea. Daca imi arati unde gresesc, si imi dovedesti contrariul, jos palaria, promit ca iti fac cadou de ziua ta cea mai longeviva masina din lume, care e nemteasca. Stii care e aia ?

vacaroz 05-01-08 02:33

evil nu te pot contrazice decat cu un singur lucru. si eu am vb cu taxmetristi si nu sunt deloc incatati de ele, si chiar pot spune ca aia le testeaza la maxim avand in vedere ca sunt masini de firma.i vechea problema a masinilor frantuzesti...dupa un anumit nr de km parcursi incep sa consme cam multicel.ma uitam pe acelasi forum la "cat consuma masina ta" sau ceva asemanator si aparuse cativa care se vaitau ca loganurile lor consuma cam multicel.oricum nimeni nu a zis ca nu sunt masini pt buzunarele noastre....

Highman 05-01-08 19:38

polemica "LOGAN"...hammm...sa fim sinceri toti sa sa zicem ca e o masina "proasta" si asta au recunoscuto cei de la renault chiar de cand au anuntat proiectu si au definito ca fiind o masina "low price".....
inteleg entuziastul celor care sau urcat din dacia 1300 in logan , e clar o diferenta dar.....
alaturi de FIAT- albea si CHEVROLET -aveo am alcatuit PODIUMUL celor mai proaste masini
P.S.intre 1300 si logan .....eu sunt mare fan 1300 chiar daca e duar o replica a lu' GORDINI

ovydioo 14-01-08 12:14

io zic sa nu ne mai certam si sa revenim la topic: ''cele mai proaste masini'' nu sa dezvoltam subiectul logan, e buna, nu e buna, eu zic ca e prea buna la banii la care e in comparatie cu aveo, kalos, rio, albea s.a.m.d. haideti sa mai vorbim si de inconveniente la alte masini (zicea sKyNeT ceva de citroen).

Marius_mym89 17-01-08 14:06

nu pot sa zic care e cea mai proasta masina dar pot sa va spun ca (dupa parerea mea) cea mai putin estetica sau mai pe romaneste cea mai urata e Fiat Mutipla (parca asa se scrie)....doamne daca o desenam eu era mai frumoasa...:lol::lol::lol:

Sasha 17-01-08 18:18

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1297539)
nu pot sa zic care e cea mai proasta masina dar pot sa va spun ca (dupa parerea mea) cea mai putin estetica sau mai pe romaneste cea mai urata e Fiat Mutipla (parca asa se scrie)....doamne daca o desenam eu era mai frumoasa...:lol::lol::lol:

nici cu noua Skoda Fabia nu`mi e rusine.... oribilaaaaaaaaaaa

vacaroz 18-01-08 16:23

gelly, gelly, gelly, gelly, gelly, gelly, gelly, gelly. mai vreti ?:D macar sa ne mandrim ca mai exista esecuri mai mari decat loganita

Oana Neculoiu 20-01-08 12:15

Toyota FJ Cruiser.

Dripci 21-01-08 00:09

@Marius_mym89 si !Sasha : se vbeste de masini PROASTE, nu URATE. Ce naiba !
O masina proasta cu adevarat :D : Lada ! (nu Niva). Probleme eterne cu partea electrica, confort inexistent.

expres 21-01-08 14:28

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 1304465)
@Marius_mym89 si !Sasha : se vbeste de masini PROASTE, nu URATE. Ce naiba !
O masina proasta cu adevarat :D : Lada ! (nu Niva). Probleme eterne cu partea electrica, confort inexistent.

kiar distruge o lada la top gear ... the engine is wrong the gear is wrong ...totu e wrong :)) https://www.youtube.com/watch?v=ooUsS08LxeQ ...vizionare placuta :rolleyes2

mbgd 23-01-08 06:41

se vede ca nici unul din voi nu a condus o LADA in vremurile "de trista amintire"!era mult mai buna decat DACIA,mai bine legata si mai stabila pe drum decat DACIA.era,cumva,masina de lux fata de DACIA pe care ,dupa ce o cumparai,te duceai la service sa o faca sa mearga!

adu89 23-01-08 13:03

da de ce nu pomeneste nimeni de faimoasa dacia 1310? sau ziceti de ea ca e foarte buna pentru banii ei?:lol:

Highman 24-01-08 01:29

@sido dacia 1310 e "old school" o masina care sia castigat respectu' printre romani...o masina cu care 90% din noi am invatat sa conducem
NU e o masina buna acum ,nici pentu bani aia care ii iei la un salariu si iti iei o dacie 1310.....DAR......a fost unua din cele mai bune masini la prima aparitie a iei pe piata

daca e sa vorbim de masini proaste trebuie sa ne raportam la momentu aparitiei iei pe piata , nu e relevant sa compari o masina de acum 30,..20,....si chiar 1-2 ani cu una aparuta la momentu discutiei...

paunionutz 24-01-08 16:38

Pentru drumurile noastre cele mai bune masini sunt off-road-urile, ca si masini proaste cam toate marcile au modele bune sau proaste. Eu le-as clasifica cam asa (pentru Romania):
1. Dacia Logan (Supernova si Solenza masini de nota 10) = nu ai comfort, stabilitate, fiabilitate, articulatie slabutza, fara finisaje si optiuni putine. Daca ar fi costat 5-6000 e cu optiuni ar fi fost perfect
2. Fiat (=dacia italianului), articulatie proasta si tablaria lasa de dorit
3. Alfa Romeo = articulatie f rigida si astfel urmeaza sa rupi masina pe la noi
4. Opel Vectra, Astra (A si B), pasajele aripilor spate ruginesc f repede
5. Renault = piese f scumpe
6. Masini americane = piese f scumpe si nici nu se gasesc la noi

Cam astea le-am constatat eu. La cele din auzite nu ma pronunt

adu89 24-01-08 17:38

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1311891)
...
1. Dacia Logan (Supernova si Solenza masini de nota 10) = nu ai comfort, stabilitate, fiabilitate, articulatie slabutza, fara finisaje si optiuni putine. Daca ar fi costat 5-6000 e cu optiuni ar fi fost perfect
...

prin confort intelegi in mare parte spatiul din masina?daca da atunci te inseli tare.daca ai peste 2m si peste 100 de kg sa vad eu ce fel incapi in solenza si supernova si ce fel stai in logan ;) stabilitate ai dreptate,fiabilitate eu zic ca nu prea(am logan din nov. 2004 si nu am schimbat NIMIC la el, nici un rulment nici macar o piulita asa ca sa fiu mai explicit :) articulatie,depinde pe ce drumuri a fost folosita masina si mai ales de cine... si la finisaje si optiuni putine era o vorba a romanilor: vrei si cu p... in c.. si cu sufletu-n rai :lol: optiuni nu are deloc,in afara celebrului airbag(ma refer la varianta de baza) si din cate stiu eu nici solenza si supernova in varianta europa nu au cam nimic(solenza nici macar turometru).think more about it before ;)

ionut_cluj 24-01-08 22:28

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1311891)
2. Fiat (=dacia italianului), articulatie proasta si tablaria lasa de dorit
3. Alfa Romeo = articulatie f rigida si astfel urmeaza sa rupi masina pe la noi

Fiat este o marca de renume mondial, cu peste o suta de ani de traditie, istorie si inovatii, si vii tu sa spui ca e dacia italianului. Tu vezi ce scrii sau te bagi asa in seama ca e trendy? Fiat niciodata n-a facut niciodata masini proaste, a facut masini civilizate pentru tari civilizate, nu pentru coclauri ca Romania. Asta ca sa ne intelegem. In ultimii cativa ani...sa zicem din 2000 Fiat face masini extraordinare. Tu, ca roman, n-ai de unde sa stii asta, pentru tine aud, vw si bmw sunt cele mai bune masini. Sa iau un exemplu aleatoriu: Fiat Bravo. Pai, prietene, Fiat bravo bate la fund orice masina din clasa ei, atat la Design cat si la confort, fiabilitate, siguranta, consum, performante...ce vrei tu. Fiat are cele mai multe masini utilitare vandute in toata lumea, si tu vii sa-mi zici ca e tabla proasta??? Grupul F.I.A.T. (cu toate marcile incluse) are cele mai multe premii Car Of The Year!
De Alfa Romeo nu mai vorbesc, nu stii ce e ala si cu ce se mananca.
Baga linistit Opel in topul asta, baga Dacia, Renault, Hyundai, Tata...dar scuteste-ma de masini italiene.

vacaroz 24-01-08 23:45

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1312659)
Fiat este o marca de renume mondial, cu peste o suta de ani de traditie, istorie si inovatii, si vii tu sa spui ca e dacia italianului. Tu vezi ce scrii sau te bagi asa in seama ca e trendy? Fiat niciodata n-a facut niciodata masini proaste, a facut masini civilizate pentru tari civilizate, nu pentru coclauri ca Romania. Asta ca sa ne intelegem. In ultimii cativa ani...sa zicem din 2000 Fiat face masini extraordinare. Tu, ca roman, n-ai de unde sa stii asta, pentru tine aud, vw si bmw sunt cele mai bune masini. Sa iau un exemplu aleatoriu: Fiat Bravo. Pai, prietene, Fiat bravo bate la fund orice masina din clasa ei, atat la Design cat si la confort, fiabilitate, siguranta, consum, performante...ce vrei tu. Fiat are cele mai multe masini utilitare vandute in toata lumea, si tu vii sa-mi zici ca e tabla proasta??? Grupul F.I.A.T. (cu toate marcile incluse) are cele mai multe premii Car Of The Year!
De Alfa Romeo nu mai vorbesc, nu stii ce e ala si cu ce se mananca.
Baga linistit Opel in topul asta, baga Dacia, Renault, Hyundai, Tata...dar scuteste-ma de masini italiene.

din pacate noi nu facem parte din tarile civilizate, noi facem parte din tarile cu gropi cat roata tractorului in mijlocul strazi... deci masina nu e chiar menita pt strazile noastre. intr`un anume fel si el are dreptae, dar sa nu ajungem la polemici aiurea

ionut_cluj 25-01-08 16:42

Italienii n-au fost constransi sa-si cumpere o masina proasta, total nefiabila, cu probleme mari de sigranta, tablarie si alte prostii, in lipsa unei alternative, intr-o perioada in care importurile erau practic inexistente. Cam asta e diferenta.

Evil Yuri 25-01-08 19:21

Daca ati ajuns sa spuneti ca o masina e proasta (opel astra) doar pentru ca apare rugina la aripile spate, atunci e grav.
Ca sa nu mai zic de miile de probleme ale loganului, probleme pe care se pare ca nu le-a avut nici un model fabricat in toata istoria Dacia.

expres 25-01-08 21:04

eu cred k hyundai accent e o masina proasta :D ... din cate am auzit si vazut ... au f multe probleme cu interioru cu franele nu stiu prea multe dar am azuit k sunt problematice. ...

300zxtt 25-01-08 23:23

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1314412)
Daca ati ajuns sa spuneti ca o masina e proasta (opel astra) doar pentru ca apare rugina la aripile spate, atunci e grav.
Ca sa nu mai zic de miile de probleme ale loganului, probleme pe care se pare ca nu le-a avut nici un model fabricat in toata istoria Dacia.

asa as cataloga si cielo ca o masina f proasta.am in familie un executiv 2004.inchiderea centralizata e inexistenta acum,toba finala schimbata de 2 ori,cand e rece trebuie sa trantesc tare si sa repet aceasta operatiune de mai multe ori sa reusesc sa inchid usa,macaralele de la geamurile electrice balanganesc de zici ca mai e putin si zboara geamul,butoanele de la geamuri fff prost amplasate intre scaunele fata si f incomode de actionat,motorul consuma benzina in traficul urban (la drum e acceptabil)bordul e precum amortizoarele...la fiecare groapa scartie,

daca e interesat cineva de masina..e de vanzare....are 98.000km

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning