Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

Ovi407 14-09-07 21:17

Re: Organizare TuningDay in SM

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 1100469)
stai relax omu' ca vine si el pe la 11.00 - 12.00, apoi papam ceva, apoi vedem si noi cum facem cu show-ul de Duminica si apoi ne intalnim sa schimbam pareri si sa reglam muzica etc... Dati-mi un tel. asa mai spre dupa-masa si ne intalnim toti.

stau foarte relax :D

adi2aerox 16-09-07 06:08

Quote:

juana_man:
hmmmm,stai sa ma gandesc,pai o sa fie masini de tuns iarba,masini de scris,masini agricole,masini de cusut,masini de spalat, masini de speriat copii si bineinteles masini de tocat carne.deci tiaii facut ideie?
ma refeream la cine va veni in satu mare... dar vad k nu poate sa puna omu o intrebare fara sal ia la misto:sad: :x :x

IndyGG 16-09-07 10:55

adi2aerox nu o lua in nume de rau, da ii intrebare cam stupida. si is sigur ca baieti o glumit numa nu te supara acuma

Badmarkus22 16-09-07 22:16

Super tare frate!!! Drifteri o fo beton!!! Organizare reusita!!! Felicitari!!! La cat mai multe evenimente de genu!!! STIMA

wasted 16-09-07 22:21

Asa ii! Super tare a fost showul !!! ;) Felicitari pentru organizatori! Si pentru baietii care au participat! :peace: :peace: :joy: :joy:

adi2aerox 16-09-07 22:36

Quote:

IndyGG:
adi2aerox nu o lua in nume de rau, da ii intrebare cam stupida. si is sigur ca baieti o glumit numa nu te supara acuma
nu ma supar :) ... p.s super show ... !! maine poze (cu telu da na sper k 2.0 mpx ajung) ... bv... si masina lu sandu arata intrun mare fel:lol:

raul_bogdan_2005 16-09-07 22:47

super show..... felicitari organizatorilor si baietilor care au participat :peace::peace::peace::D :D :D :D

jason 16-09-07 22:55

:peace: Super tare a fost showul!!!
Felicitari pt organizatori!!!
Sper sa mai fiei inca din astea in SM si in viitor.
Insfarsit am vazut si eu in realitate un Apex:peace:
Sper ca la anu o sa fiu si eu cu masina acolo!!!

Under VT 16-09-07 23:05

Foarte tare a fost show-ul:joy: :joy: felicitari pentru organizatori,participanti si driferilor din ungaria,au rupt asfaltu:D .Maine pun cateva filmulete pt cei care nu au putut fi prezenti.

3SGE 16-09-07 23:06

Vremea a tinut cu noi, spectatorii civilizati, securitatea iarasi, critic iarasi grupele dar per ansamblu a fost reusit. Bravo!!

raul_rebelul2005 16-09-07 23:06

salutare,foarte fain showul,mi-a placut foarte mult,au fost si spectatori multi,masini frumoase la expozitie,drifterii nota 10,numa daca era pe CP departajarea si nu pe CM ca asa am avut unii de pierdut,pt. ca eu am picat in grupa cu Domy care are 380CP si eu am 192CP,nu ii tot una,in fine o fost bine,poate pe viitor o sa fie mai atenti organizatorii......numa bine

phenomiq 16-09-07 23:15

A fos un show super reusit. Felicitari ... BiG ThX pentru organizatori ... in schimb grupele erau de criticat ... Zilnic vedem masini tari in oras dar nu cu toate puterile pe asfalt, deci multumesc pentru posibilitatea de a vedea asemenea lucru ... in ca odata ThX pentru organizatori! Poate data viitoare castig si eu :) (macar locul 2) atentie la grupe!!!

athes 16-09-07 23:46

SUPER SHOW!!!Felicitari pt.organizatori si participantilor a fost si vremea sa avem si noi asa ceva cred ca meritam noi toti si incodata felicitari pt. efortul depus de organizatori.:peace: :peace: :peace:

adi2aerox 17-09-07 00:15

sorry daca am pus asa... rog p cnv sa le puna toate intrun singur post... :rolleyes2

gergo 17-09-07 00:17

Domnilor, e 11.50 seara, nu am inca pozele şi video dar până atunci pot sa va raportez urmatoarele:

-Expo Tuning, platoul Centrului Nou plin de maşini şi vizitatori: maşini din Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alba, vă mulţumim pentru prezenţă şi pentru performanţele estetice ce aţi oferit sătmărenilor.
-Un concurs de accelerare fără incidente, digul Someşului fiind plin de spectatori atât în manşele de calificare, cât şi in finale. Câştigătorul in categoria mare este colegul nostru Jeff din Timişoara, clubul RoadRunners cu Mitsu Evo IX, locul II subsemnatul Evo IX, iar Vajda "Bajnok" Zsolt cu Subaru Impreza, locul III. Mâine postez rezultatele la celelalte categorii!
-Drift Show, cu BMW Alpina si Toyota Hachiroku, actorii fiind aplaudaţi de public încontinuu, oferind un show adevărat pe patru benzi! Urmează filme, imagini pe ziua de mâine.

Mulţumiri pentru: Primăria Mun. Satu Mare, Poliţia Rutieră, Serviciul Ambulanţă, Serviciul Pompieri, Big Security (pază şi ordine), Radio Transilvania (Ovidiu Matioc, speaker), Musikhaus Attila (sonorizare), Fagea János si echipa RDS pentru ajutoarele prompte, Bobo, Alex2Fast4U, Tüske, Csoma, Cisu, Gabika, Zsiga, Roxi, Ramona (pentru masa imbelsugată), Claudiu, prietena lui Claudiu. Director ce concurs: Nastor Nelu, secretariat Timi, Cici, arbitrii ACR, sustinere morală: Dori, Mona. Scuze dacă am uitat pe cineva.

Sponsorii evenimentului au fost: BOMBA!, RDS-internet cu viteza luminii, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans, House of Travel, K-A Tuning, SportMania.

Partnerei media: 4tuning.ro, Informatia Zilei, Szatmari Friss Ujsag, City Radio, Kiss FM, Radio Transilvania.

Cele mai mari mulţumiri: pentru vizitatori, expozanţi şi concurenţi!

Stimă, respect, multumiri,
mâine poze şi alte lucruri frumoase,

Gergo

G_T_I 17-09-07 11:41

felicitari organizatorilor si baietilor de la clubul local din satu mare n.l.r.
cine stie detalii despre golfu galben din satu mare?c a patit la liniuta cu golfu verde??c loc o luat?

attilaboot 17-09-07 11:54

:peace: A fost un show foarte reusit. spectatori multi, masini bune...Felicitari !!!
Drifterii a fost senzationali mai ales Toyota Hachiroku.
Felicitari pt. efortul depus de organizatori.:!:

Rolly_k 17-09-07 12:20

felicitari organizatorilor a fost un show super fain.... doar un lucru nu inteleg , dupa ce sa terminat tot show`ul aseara in sens era plin de EX-concurentzi :) care mai de care se aratau ce stiu :) dar la concurs de ce nu participa acestia ?

G_T_I 17-09-07 12:23

Quote:

Originally Posted by Rolly_k (Post 1104517)
felicitari organizatorilor a fost un show super fain.... doar un lucru nu inteleg , dupa ce sa terminat tot show`ul aseara in sens era plin de EX-concurentzi :) care mai de care se aratau ce stiu :) dar la concurs de ce nu participa acestia ?

pt k au doar impresii in cap si figuri!!!!

danny19_sm 17-09-07 12:33

As dori sa felicit si eu organizatorii pentru un show de zile mari :)......Chiar daca a fost prima editie a fost foarte bine.......La anu poate va fi si mai si ;).......

In legatura cu golful galben......e al lui Juana Man si a pierdut din pacate (probleme tehnice...) cursa cu golful verde dar totusi a luat locul 2 care e ceva......:)

danny19_sm 17-09-07 12:33

P.S...Il cunosc si personal.......de ce???

absstrakt 17-09-07 13:03

felicitari pt show. a meritat sa bat atata drum. locatia excelenta...drifterii din Ungaria ca de obicei la inaltime. mi-au placut CRX-urile, BMW COX, Lancerele, Wrx STI. pacat de acea intarziere de la inceput dar a iesit bine pana la urma.

Stefannya 17-09-07 13:40

am si eu " niste " poze si nu stiu cum sa le postez ... ma ajuta cineva?

Badmarkus22 17-09-07 13:48

Pai ca sa postezi poze dai la GO ADVANCED si la Additional Options ai Attach Files si dai Manage Attachments

gergo 17-09-07 15:07

Salutare, un reyumat reusit al evenimentului este pe: www.erdon.ro, este un articol in limba maghiară, click pe iconul "video" dreapta jos, merită văzut! Mai sunt si niste imagini frumoase!

In curând: imagini artistice black and white!

phenomiq 17-09-07 17:53

Cine detine acel film (montaj) care era facut de cameramanul de la tart si de cameramanul in tricou portocaliu de la drift rog in numele tuturor sa ne arate si noua, sper sa fie posibil. BiG ThX !

Rolly_k 17-09-07 20:42

Mai are cineva ceva filmuletze ? se pot gasi undeva filmarile pe care le-au realizat cei de pe sosea ? era cel in tricou portacaliu ?

demian 17-09-07 21:36

eu cunosc pe unu care o filmat si o zis ca o sa faca dvd

Rolly_k 17-09-07 21:43

si asta pe cand va fii nu stii ?

gergo 17-09-07 22:03

Salutare, vom primi filmările "profesionale", mai fac câteva uploaduri de imagini, şi pentru colegii noştri care nu au avut incredere in noi, amatori, scanez câteva articole din cele 4 ziare locale :)))

demian 17-09-07 22:04

pai nustiu el a zis ca are f multe comenzi

absstrakt 17-09-07 22:14

cum facem sa ajunga si la mine un material filmat de pro de pe traseu ? probabil ne vedem la sfarsitu lunii la King of Europe daca mergeti :D

Rolly_k 17-09-07 22:16

okey atunci asta insemnand ca materialul il vom putea viziona si noi ?

phenomiq 17-09-07 22:16

mdah ... poate incarca cineva pe careva torrent tracker romanesc. ;) indiferent cum a fi anuntati-ne ...

Rolly_k 17-09-07 22:24

noah vedem caci acum incet incet o sa apara si filmari si mai multe poze... ramane de vazut

gergo 17-09-07 22:38

In threadul principal, am postat câteva imagini interesante in alb/negru!

Rolly_k 17-09-07 23:11

sa terminat si a fost bine :)
mai am o intrebare dexter are in loganu lui motor de 1,5 diesel ce a cautat el intre benzinari ?

W35T 17-09-07 23:31

Hello....
O chestie as avea de zis...
Am participat cu dacia mea...in clasa grupa estica, normal... dar prin urmare am fost pus in cursa de 2 ori ca sa fiu umilit...nu de alta.. cu un Renault Laguna... frumos nu ? ...multi dintre spectatori au zis si am auzit si eu personal ca nu e corect... ceea ce asa si e... in fine.. nu vreau sa fac o mare branza din asta fiindca am concurat totusi.. dar dupa 2 infrangeri cu Lagunau`l eu "cica" am fost calificat..va dati seama.. mi`a zis pe fata ca e ca si un antrenament cursa cu laguna`u.. ce caraghios.. si dupa am intrat in cursa cu Dacia Galbena (pentru care am tot respectul) ...am pierdut..in fine si dupa ce am terminat cursa cu ea am intrebat o anumita persoana din comisia de arbitrare... mai am cursa ? mi s`a spus: cate ai facut? ..eu 3 si le`am pierdut pe toate... raspuns: Atunci nu mai ai... si mai tarziu cu aproximativ o ora.. sunt sunat de un prieten (Spark) eu stiind ca nu mai am de facut nici o cursa ..ca mai..noi trebuia sa dam o cursa pentru locul 3 sau 4 la clasa noastra.. asta e.. cum zicea cineva... Esti in Satu Mare... ! ...multumesc oricum , poate pentru alti a fost bine si s`au simtit bine.. dar ce poate face un "omuletz" cu o daciutza.. nimic ! e luat peste picior si facut de rusine ! ...Multumesc Frumos...altceva nu mai am de adaugat.

Rolly_k 17-09-07 23:41

chiar am observat si eu si multzi sau mirat cum de ai intrat tu cu dacia vs laguna poate sau incurcat organizatorii iar umilit nu cred ca ai fost pt ca sa vazut clar ca ai concurat contra o masina mai buna ca a ta , iar in alt sens multi au crezut ca ai motor de 1,6 in masina ;)

W35T 17-09-07 23:52

Quote:

Originally Posted by Rolly_k (Post 1105849)
chiar am observat si eu si multzi sau mirat cum de ai intrat tu cu dacia vs laguna poate sau incurcat organizatorii iar umilit nu cred ca ai fost pt ca sa vazut clar ca ai concurat contra o masina mai buna ca a ta , iar in alt sens multi au crezut ca ai motor de 1,6 in masina ;)

Ce sa fac asta e... Macar am fost la start..am incercat...

All times are GMT +2. The time now is 08:19.

- Copyright 2026 4Tuning