![]() |
Re: UN NOU CENTRU AUTO !!! Foarte DESCHIS pt TINE !!!
Quote:
|
Quote:
O zi buna! |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
ma gaina prezintate cine esti si dupa aceea stam de vb in primu rand am marfa fk nu turceasca ca la piata daca vrei vino la magazin si discutam personal razvan patronu magazinului
te astept eu personal patronu magazinului cand mai faci afirmatii sa ai si dovezi ca poate ma superi rau gaina |
auzi domnu` G T I ce treba ai tu cu dacia albastra si in ce calitate o faci kitch? ai terminat ceva scoli inalte pe dinclo in domeniul tuningului sau clasficarii masinilor care i kitch si care nu ? fiecare cu masina lui si cu gusturile lui
sau poate tu ai o masina care e expusa la SEMA +poate inca vreo 20 de aparitii in COX etc shi inca ceva la piata mare la magazin toate s de marca nu? type Ru- in floare .................. EU ZIC SA NE VEDEM FIECARE DE TREABA SI DE ACEEA SUNT MAI MULTE MAGAZINE SHI FIRME DE TUNUNG LA NOI IN TARA SI PE DINCOLO CA SA AVEM DE UNDE ALEGE SHI SA NE FACEM MASINA FIECARE DUPA PLACUL LUI SI NU DUPA PLACUL ALTORA . |
Quote:
Atata bai sa fie mai florine :) Noi sa fim sanatoshi ca boala vine... si invidia unora e obsesie nu mai e boala... De venit la magazin nu a mai venit pt despagubiri... ca il despagubea razvan... oricum de abia asteapta razvan sa afle cine ii GTI :lol: |
GTI Ai cva treaba k dacia albastra???ii a mea....shi de nuti convine cva la ea cumparati tu dacie shi fao mai faina......sa vad ce idei ai!k de vb ii usor!!!
|
Quote:
asai domnu GTI ?:oops: :oops: :oops: |
Quote:
Ajuta tuningul ... |
Re: discutii Satu Mare
Atat am de spus caci Dexter Laboratory acel nick nu este accesat de catre Vlad cel pe care lumea il stie dupa porecla de Dexter ci de baiatu cu BMW care in loc sa`si vada de viata lui si de munca lui se pune pe "furat" nick`uri si usere, sa nu va lasati influentati ca vb cu Vlad ...pt ca veti vb cu Mirel, asta este....Mirele atat nu esti instare sa te faci cunoscut dupa numele tau? tre` sa te bagi cu numele altuia?? Frumos f frumos...
Va multumesc anticipat!! |
bine acuma,atata valva pt.un nick....fiecare face ce poate...
|
Quote:
Daca te mai deranjeaza ceva te rog sa ii contactezi la sediul firmei pe Razvan, Mirel sau pe cine gasesti tu de cuvinta. Te rog sa cauti sa nu mai adaugi posturi inutile bazate pe certuri vechi intre frati si sa te gandesti de doua ori cand mai doresti sa speli rufele in public. Nu ash fi dat reply la posturile tale dar din moment ce se afla acest tuning shop in spatiul meu si in curtea mea, ma priveste si situatia firmei care ishi desfashoara activitatea! Doresc sa nu iti iei ura pe mine si sa cauti sa fii mai echilibrata si nu atat de impulsiva. Cu sincere regrete ca am postat dupa atata timp, acelasi Vali pe care-l cunosti. |
Originally Posted by valineamtsm
Juana_man (ce nume de drogat ai si tu) dute-n satmar! Ungurule |
cam nesimtire totala... dar trebe sa ne uitam si la aia ca cine zice...
|
Quote:
|
Quote:
PS : Prietena e unguroaica! Deci nu urasc ungurii! Am ce am cu persoana respectiva (juana_man) si cu acolitii lui si de aia folosesc termenul "ungurule" pt aceasta persoana pt ca el nu ma suporta pt ca sunt roman! Si nici acolitii lui. Sus Vadim? Bravo lui. Dar in fine... pot scrie pana maine si tot nu termin... Imi iubesc tara... dar si pe prietenele/prietenii mei unguri! Dar unii sunt ca o buba-n fund... si nu stiu cand sa inceteze!exemplu juana! |
Quote:
te pupa "unguru" |
si referitor la masina mea de care te tot legi....cand am participat cu el la prima liniuta tu te scobeai in nas si faceai bilute...si imi pare nespus de rau ca nu eu am fost ala care tio zgariat masina si o bagat cutitu in prelata....fi sigur k eu altundeva bagam cutitu....
marsh ma k n-am marunti.... |
@Vali, stii ca sunt omul care imi place sa imi tin gura, sa imi bat eu coasa mea. Am avut ocazia sa vad ce dezastru poti provoca pe unde umbli. Ceea ce a postat Gergo pe baia mare ar trebui sa iti crape si obrajii si si bucile de rusine. Omul ti-a dat o dovada de cultura. Si daca ar fi citat din Kant sau din marele sahist Nicu Vlad, tot aceeasi reactie ai fi avut-o. Te-ai demonstrat deja ca si dobitoc, trebuie sa insisti sa imparti lumea cu cutitul tau in romani si maghiari, in ortodocsi, catolici, protestanti si drogati? fiecare are dreptul la religia si nationalitatea lui. Nu mai insista in prostie.
Ca sa fac si eu pe desteptul, voi spune: " erare umanum est. Insistere est diabolicum" Celor care posteaza in maghiara: va rog deasemenea sa nu mai postati in maghiara, sau in italiana, sau in engleza. Eu nu inteleg maghiara, si cred ca suntem aici sa ne intelegem. Celor care vor insista cu dobitoceniile (vorbitul de prostii, sau scrisul in limbi neagreate de catre regulile site-ului) : imi pare rau pentru atitudinea voastra, este o atitudine care poate aduce dezavantaje sanatatii dumneavoastra. @Vali, din nou: ai mai fost invitat la liniste si pace de catre administratorul acestui site. Hai sa facem sa fie bine. Sau daca tu crezi ca cearta cu toata lumea de pe site, si agresiunile verbale de diferite feluri sunt modul normal de actiune, anunta-ne si pe noi, si sunt convins ca se va gasi cineva sa iti faca si tie un site unde sa poti sa te certi. promit ca voi posta chestii numai ca sa te contrez. Dar nu pe acest site. mi-e rusine cu ce se aude despre satu mare in ardeal, sa nu mai vorbim in constanta, intre cei care citesc pe 4tuning. Va doresc tot binele din lume. |
Legalizati iarba!!!!!!!:twisted:
|
Quote:
|
Ar fi benefic pt. toata lumea daca anul 2008 nu ar reprezenta continuarea certurilor din 2007, certuri care inafara de jigniri, amenintari si acuzatii nu prea au avut mare noima ... Anul 2007 a reprezentat pt. SM multe noutati in materie de tuning (mai multi pasionati, noi societati cu profil tuning, auto tuning-show1sm, mai multe masini tunate etc.) si totodata sanse pentru ca SM sa se dezvolte in acest domeniu. Ar fi mare pacat ca adevaratii pasionati sa aiba de suferit din cauza celor care vor sa devina zmei peste noapte si se lasa implicati in tot felul de controverse fara rost al caror singur rezultat este palirea obrazului satmarean in lumea tuning auto ! Concluzia e urmatoarea : PE FORUM E CEL MAI USOR SA FII ZMEU !
Parerea mea este ca mult mai benefice ar fi discutiile cu privire la modificarea unei masini, la posibilitatile organizarii unor programe, evenimente in domeniul automobilistic etc. si daca se ivesc pe viitor niste zmei care va provoaca lasatii sa se desfasoare ca apoi cand dau de spatiul necesar, obosesc si se linistesc ei singuri :lol: |
@juana
In primul rand nu am postat asta pe Satu Mare: "Originally Posted by valineamtsm Juana_man (ce nume de drogat ai si tu) dute-n satmar! Ungurule" In al doilea rand iara a inceput juana sa se lege de mine oriunde ash fi pe forum si se foloseste de toti acolitii lui. In al treilea rand se vede ca ai ceva cu mine din moment ce mi te adresezi in felul asta: "auzi ma pocaitule...cum pana mea poti sa zici ca am ceva cu romanii....GRESIT, n-am eu nici o treaba cu nimeni ......." Deci aia era problema ca is de alta religie? Sa stiu sa mi-o schimb! Ash trece la o religie bazata pe droguri poate ash invata sa trag pe nas ca si tine. Apropo? Inca nu ai intrat in coma? In al 4-lea rand esti TU lingau de cur mah ! Apropo de asta "te pupa "unguru"! Sa ma pupi in toba de eshapament! "si referitor la masina mea de care te tot legi" <--- ce?? aia e masina? :lol: :lol: :lol: "fi sigur k eu altundeva bagam cutitu...." <--- unde mah? te tine? Hai incearca mah drogatule! @ byrons "Te-ai demonstrat deja ca si dobitoc, trebuie sa insisti sa imparti lumea cu cutitul tau in romani si maghiari, in ortodocsi, catolici, protestanti si drogati?" Referitor la aceasta afirmatie cred ca ai gresit enorm. Eu dobitoc? Pardon! Nu raspund la nici o provocare de a ta de ati face placerea sa te injur sau sa te fac in alte moduri, si nici nu o sa-ti bag aia in gura... Oricum te credeam mai inteligent, nu doar sa judeci lucrurile la suprafata. Eu ii impart? Au fost impartiti demult! Eu nu m-am legat de religia nimanui si respect religia fiecaruia. Mai putin religia drogatilor! "@Vali, din nou: ai mai fost invitat la liniste si pace de catre administratorul acestui site. Hai sa facem sa fie bine" : Despre asta nu cred ca poate fi vorba pt ca cel care ma invitat, chipurile la pace, era un moderator care nici macar nu era administrator... mai trebuie sa studiezi termenii astia... vad ca nu-i stapanesti inca. Sa facem sa fie bine? Cum sa nu? Sa nu mai caute juana sa ma scobeasca, si nici acolitii lui, ca poate cine stie ce gasiti prin nasul meu, minereu de fier, nu cum zicea juana ca faceam ce faceam si ma scobeam in nas... @szambi77 Sunt de acord cu szambi :idea: @ K&A TNG Si eu zic ca ar trebui sa legalizeze iarba ca sa poata sa umble juana linistit :twisted: Vreti sa inceteze cearta? Ok... Atunci fiecare sa-si vada de treaba lui nu sa tot caute motiv de cearta. |
Quote:
in traducere ca sa intelegi : marsh ma ca n-am marunti.... |
Mi-e frică că nu numai noi citim aceste posturi, ci toată lumea de pe forum, sau de oriunde. Ce se vede: băieţii din Satu Mare se ceartă, fără nici un sens sau vreun scop. Şi ne mirăm de ce nu ne ia nimeni in serios. Vali, pe mine şi alţii (mai sensibili) ne jigneşti cu afirmatiile tale xenofobe, degeaba pui tu un smile după ea. Drogat, ungur, sunt cuvinte foarte grele.
Pe de altă parte, in afară de topicul cu combustibili alternative, in ultimul timp nu faci altceva decât postezi prostii, jigneşti pe mai mulţi după care, explici in 10 pagini, cât de tolerant şi european şi cult eşti tu. Sper să revenim şi să discutăm despre lucruri mai serioase, in tema forumului. |
@Vali:
1. A-mi face placerea sa ma injuri, nu cred ca e cazul. Pina sa iti creasca tie o puta sa poti sa mi-o dai prin gura mai ai de mancat multa mamaliga. 2. De inteligenta mea, nu esti in masura sa ma judeci. 3. Nu ma intereseaza daca ii spune administrator, moderator, super moderator, mickey mouse sau dumnezeu. Tot ala o fost, si te-a invitat la pace. 4. Pe site nu trebuia sa fie decit oameni cu masini. si discutii despre masini, nu religii si optiuni in viata. 5. Din nou te-ai demonstrat de dobitoc, si ai invins. Felicitari. Eu nu mai postez pe acest site. Va urez o viata frumoasa |
deci,sa reconstruim de unde o inceput cearta
1..comentariu deplasat https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=37 la care mi-am permis sa raspund cu :lol: :lol: :lol: cu toate ca jigneste un forum intreg prin citatul lui de incheiere : " Respect pt pasiunea dovedita si rabdarea pe care o ai cu toti nestiutorii " 2 .. raspunsu lui la adresa mea fiind..." Originally Posted by valineamtsm Juana_man (ce nume de drogat ai si tu) dute-n satmar! Ungurule " si de aici se stie deja....trebe doar sa cititi reactiile lui jignitoare si rautaciosa... sincer imi pare rau ca ti-am dat importanta.am deschis in poll in care o sa fie votat de comunitatea satmareana ce vom face in viitor si dak se va decide k nu iti ai locul in sm atunci iti voi sterge toate posturile de pe satu mare decat sa pierdem membrii comunitatii satmarene! |
Mi se rupe! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Ca sa va mai inveseliti un pic ......
Un tip racoleaza o tipa. O plateste si intra intr-o camera de motel unde , in timp ce tipul facea dusul de rigoare, tipa constata cu stupoare ca e in aceea perioada a lunii... -Ce ma fac? Am primit banii...tipul e chiar dragut...as vrea si eu ...o sa sting lumina ...n-o sa-si dea seama si cand se va trezi eu voi fi demult plecata. Zis si facut. Dupa o noapte furtunoasa, plina de sex, tipul se trezeste si linga el o balta mare de sange si tipa nicaieri... -Am omorat-o! si se duce sa-si verifice pistolul, acesta avea toate gloantele... -Am taiat-o cu cutitul! verifica in bucatarie cutitul, acesta fara urme de sange... -Am taiat-o cu lama! merge in baie , verifica aparatul de barbiarit...intact. Cand ridica capul si se vede in oglinda, striga: -AM MANCAT-O! :))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Re: AutoTuningShow 2 Satu Mare: se apropie
Quote:
|
Re: masinile tari din sm....by Criwar
sunt si eu din sm...si numi plac masinile...imi place sa le conduc....momentan sunt in spania asa k am si eu o intrebare.....chiar asa s umple orasul d calibra????imi placea si mie odata dar cred k a avut timpul ei masina aia...
|
Da au aparut multe Calibre prin oras,mie si acum imi plac,dar multe sunt cu numere de afara;)
|
normal...pt k e d bagat o tona d bani in prima inmatriculare la calibra cu euro -2 si varsta care o au:(
|
Da, orasul e plin de Calibre. Dar, foarte putine dintre ele sunt întretinute. Ba unul scoate fum negru de 5 metri, ba este rupt in 3 bucăţi.
|
Sincer, nu cred ca fi vazut in ultimul timp vreun opel calibra de SM intretinut. Masini de generatie veche si intretinute vezi mai mult pe afara la adevartii pasionati care isi si permit sa le intretina. La noi vezi calibre si pisici cu nr straine pe care proprietarii dau intre 500 si 2000 de euro dincolo, si......mama ce masini tari au, insa de intretinut....mai greu.
|
ma bucur sa stiu k tot asa a ramas orasul cum lam lasat eu=))...hai baieti k mai este mult pana sa invete satmarenii sa isi si puna la punct o masina care are cva faima d masina ´´cool´´:))...c sa mai zicem despre prepararea motorului...aici incepe sa treaca lumea de tuningul exterior si sa se axeze pe partea tehnica...normal...majoritatea copii k si acolo dar multumesc celui de sus k nu am mai avut senzatia de greata care mio dadea o masina satmareana cu numere straine si cu un sofer care in general incurca frana de mana cu schimbatorul de viteze:))....in general...speram la mai bine;))
|
Comparabil cu cea fost prin 2004 acuma deja am evoluat si noi satmarenii cat de cat.
Ma gandesc ca trece vreo 3-4 ani si o sa fie si mai bine cu masini si mai tari |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning