Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 88 PVA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40942-ag-88-pva.html)

bolidu' 09-05-08 19:41

Re: Ag-88-pva

1 Attachment(s)
Spun a nustiu cata oara ca nu voi pune jante de canada ci de 1400.uite aici si VT-ul cu jantele pe care o sa le pun sper in maxim o luna..............jantele de canada prea au devenit un stereotip,prea toti isi pun,si in al doilea rand imi fac masina sa-mi placa mie nu altora,ea este pusa aici pentru pareri pro sau contra,pareri care daca vreau le iau in seama care daca vrea nu.fiecare masina trebuie sa fie unica in felul ei,nu sa semene toate intre ele fiindca aici e toata frumusetea!...............:D

CristiRS 09-05-08 19:44

foarte frumoasa masina cat si tipa :lol:

B-11-AYG 09-05-08 23:35

ba nu mai scrie cu multe litere de aceelasi fel sau multe semne de punctuatie ca iar te penalizeaza prietenul tau JA RULE

bolidu' 10-05-08 17:07

10 Attachment(s)
Cateva poze cu semnalizarile imbracate in plasa la fel ca cea de pe grila. eu zic ca au iesit foarte frumos si vin bine in bara......:D
si inca 4 poze de cand mi s-a rupt bieleta CV si cum se repara ea knd te lasa in drum(multumiri lu' Bamby).bine inteles ca nu a ramas asa legata cu sarma decat pana la service,ca pe urma am sudat-o.:D

B-11-AYG 10-05-08 17:20

brava ma dar de ochelarii si semnalul de la mine nu spui nimica.

bolidu' 10-05-08 17:45

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1525956)
brava ma dar de ochelarii si semnalul de la mine nu spui nimica.

a da.multumesc Lucian pt. ochelari si semnalul de STG..........:D

aborigenu 10-05-08 21:12

cacam aiurea bre mie nu imi place ce ai facut, mai aveai sa pui plasa dinaia si pe geamuri ,
parerea mea da jos tabla si las-o originalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AG 80 BBI 11-05-08 00:42

mie mi se pare ca arata bine....
macar nu s-a chinuit ca altii sa taie grila si sa faca nush ce...pur si simplu a acoperit-o toata! simplu si eficient!!! ;)

aborigenu 11-05-08 07:57

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1526706)
mie mi se pare ca arata bine....
macar nu s-a chinuit ca altii sa taie grila si sa faca nush ce...pur si simplu a acoperit-o toata! simplu si eficient!!! ;)

bibi nu vreau sa jignesc populatia cu ochelari dar tu chiar ai ochelari esti si prietenul meu si imi permit sa iti zic vezi lucrurile prin sticla:!: parerea mea e ciobanism treaba aia cu sita nu da bine pe masina aia .Sa ii puna omu faruri de bmw sa ii schimbe ochelari cel putin un spoiler sub bara aia sau mai bine schimbata coborata un pic si atunci ar mai merge sa tranteasca si plasa ar da bine ar completeaza restul "accesoriilor" dupa ea dar asa da ca mamaliga:!: in luneta

si mai e o kestie mai erau si alte metode de remediere a problemei a piesei aleia numite comanda cv sau ceva de genu asta .S-a ales ce-a mai ciobaneasca si mai ineficienta metoda, mai pui o sarma la un furtun da nu acolo si nu sarma dinaia.
numa bine

aborigenu 11-05-08 08:09

si mai este un aspect destul de ciudat la care eu nu vad logica,uitativa la poze omu se duce cu masina la service trece cu masina printre stalpii elevatorului si prefera sa lucreze la masina sub ea chinuit ca in parcare cand poate sa isi usureze munca, lucra mai usor pe santz ca intra colo in groapa :D si ai loc sa dai din coate

rog un operator ca m-am trezit acu de dimineata si nu mi-am strans toate ideile intr-un post.. daca e amabil sa imi ridice si mai mai sus postul asta al 2-lea

LUCI BV 89 WRC 11-05-08 11:24

Frate nu te supara ti-am mai zis acu ceva timp chiar nu are farmec masina asta ...si acum e chiar naspa rau cu plasele alea in bot ! ! ! ! !
masina asta ce ar avea asa mai "special"este turometru ala din bord pe bord de 1300
Nu te supara frate dar mie unuia chiar nu imi place ! ! ! bafta in continuare

Gipsy 11-05-08 12:22

fiecare cu iideile lui, eu unu il sustin in tot ce face si financiar dar si moral,
tineo tot asa bai.

bolidu' 11-05-08 12:53

in primul rand ABg-ule bieleta nu a ramas asa legata cu sarma ci sarma a fost o solutie de moment fiindca ma lasase in strada si ce ai fii vrut sa-i fac?am legat-o cu sarma pana la service unde am sudat-o.:D
in al doilea rand eu zic ca plasa pe semnalizari vine foarte bine deoarece bara fiind nichelata mascheaza semnalele,care dadeau ca un *** in bara.
in al treilea rand va urma si spoiler sub bara.
in al patrulea rand imi fac masina sa-mi placa mie nu voua.daca si voua va place ma bucur,daca nu treaba voastra...................................multumes c celor care m-au apreciat............. :D

aditzu_adx 11-05-08 18:38

man de unde ai luat ideea cu plasa pe semnalizari:)...de la mn nu:D..chiar e super marfa da foarte bine cu bara...in schimb nu imi plc plasa de pe grila...parerea mea vopsete-o neagra...bafta..;D

bolidu' 12-05-08 00:15

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1527756)
man de unde ai luat ideea cu plasa pe semnalizari:)...de la mn nu:D..chiar e super marfa da foarte bine cu bara...in schimb nu imi plc plasa de pe grila...parerea mea vopsete-o neagra...bafta..;D

ma bucur ADY ca iti plac semnalele mele,dar nu de la tine am luat ideea.de mult ma gandeam dar nu am avut timp de ele.......:D

IndyGG 18-05-08 23:28

din toate stilizariile si modificariile la sistemu audio si etc...iai facut ceva la motor?ca la motor tot o dacie ramane ...from 0-100 km/h....mult

bolidu' 19-05-08 00:27

deocamdata motorul este stock dar la vara voi umbla un pic in el.vreau sa ii palnez chiulasa si sa ii pun carburator dublu corp de nova.

Ja_Rule 19-05-08 19:36

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 1524934)
ba nu mai scrie cu multe litere de aceelasi fel sau multe semne de punctuatie ca iar te penalizeaza prietenul tau JA RULE

gresit, aici e topicul lui si are dreptu sa scrie si de la dreapta la stanga (in limitele bunului simt) .. e problema lui ce face ... aici ceilalti sunt penalizati (daca e cazu`) .. BTW.. eu n`am prieteni :)
on topic: din poze arata ok masina, dar vad ca ai mici indoituri.. e pacat sa nu le repari

bolidu' 20-05-08 00:36

stiu si eu ca mai sunt defecte pe ici pe colea dar sti cum sunt meseriasii astia.........:((...."LASA MA CA E DACIE!!!"............mama lor de "meseriasi"
abea am vopsit-o asta vara si nu ma tine buzunarul sa o mai vopsesc inca odata doar ca nu si-a dat unu sau altu silintza.oricum am dus-o la cel mai bun vopsitor din zona de la mine.daca ala a scso-o asa altii cred ca faceau mai varza..........bine ca a fost si vina mea k nu am luat piese noi ci din dezmembrari(aripa,capota).asta e .........oricum va invit sa o vedeti pe VIU ,mai ales dupa ce o spal.....:D....multi imi zic ca o polishez atunci cand o spal dar nu e asa.;)
week-endul asta am retusat pe unde mai era nevoie.
sapt asta vor urma jantele superbalon mult asteptate...:D..abea astept;)

giubau_v8 20-05-08 12:04

1 Attachment(s)
arata bine plasa aia pe semnalizari...in schimb masca e cam uratica...ar trebui sa dai plasa aia jos...sa decupezi frumos nervurile de pe mijloc si sa pui plasa pe centru ,pe interior

scuze de ''vt''-ul facut da sunt la munca si nu am photoshopu:D

bolidu' 20-05-08 15:17

giubau ma bucur ca iti place plasa de pe semnale;)!
nu trebuia sa te muncesti degeaba cu VT-ul ala(ms oricum!).orice ati spune masina e a mea si o fac cum vreau eu nu cum vrea forumul.am mai spus asta de multe ori.mie imi place cu plasa peste..........de cate ori sa spun.....mai cititi si voi in paginile anterioare(masca pe care o am nu imbraca ochelarii cum ar trebui,vine exact in buza lor.am cautat in toate magazinele si toate mastile sunt ca asta de pe masina,adica scurte.asa ca am hotarat sa pun plasa peste si mie mi-a placut ceea ce a iesit si nu o mai dau jos!;)).
toata lumea are plasa pe interior la mastile astea.io vreau sa o am pe ext......e vreo problema?!nu cred!!!asa imi place mie si gata!!!

B-61-KYS 20-05-08 16:29

daca nu ii dai si una in gura..tot degeaba !

5inci 20-05-08 16:31

:)))) mijo masina daca ii faci jentile albe si folie pe geamuri cum e in poza aia.....asa ca hai odata...hai la munca sa fie bani sa bagam in dacii :)

bolidu' 20-05-08 20:03

sambata vor fii pe masina jantele.:D ,dar nu stiu daca mai apuc sa le fac si albe.:(

giubau_v8 20-05-08 21:04

eu veneam doar cu o parere nu dadeam cu paru...daca o consideri folositoare ok daca nu tot ok..;)....si eu am la dacia mea plasa peste masca si nu imi place...da mi-a fost mila sa tai grila gen r12.....
succes in continuare

bolidu' 20-05-08 22:46

ms giubau!!!stai linistit ca nu m-am suparat!;)

bolidu' 25-05-08 23:05

week-endul asta s-a lucrat masiv la PVA.am schimbat pe fata tot ceea ce era uzat si avea joc(pivoti,bielete,rotule,bucsi,discuri de frana si planetara pe partea dreapta).
in sfarsit mi-am montat si muuuuuuuuuuuuult asteptatele jante de 5.5j :D.......dar nu am mai avut timp sa le si fac albe.daca pana acum eram impotriva taierii arcurilor,cu jantele astea s-a schimbat treaba...........trebuie neaparat sa tai din ele mai ales pe fata fiindca vreau ca partea superioara a cauciucului a fie la nivelul aripii.:D
o sa pun si pozele zilele astea..............

AG 80 BBI 25-05-08 23:55

vezi cat tai ca sa nu atinga....daca nu intareti o sa dai in aripi pe viraje...;)
e bine ca ai facut mecanica si planetara...poate o sa reziste 3-4 luni cu rotile astea...

bolidu' 26-05-08 00:16

10 Attachment(s)
si iata si pozele............:D (stikerul DRC la loc de cinste..........in ultima:D)
va urma decocostarcirea(cand voi face rost de dispozitivul pt arcurile fazta) si vopsirea jantelor in alb!

AG 80 BBI 30-05-08 23:41

te-am vazut asta seara, erai cu familia in c d arges! :)
nu vreau sa te superi pe mine dar plasa aia de pe grila nu e deloc la locul ei acolo!
masina arata super bine cu ornamentele cromate, plasa de pe semnalizari dar parca ai dat cu bata in balta cand ai pui aia pe grila!
no offence

CristiRS 30-05-08 23:50

jantele alea cere neaparat o vopsea pe inele :lol:

bolidu' 30-05-08 23:53

nu eram eu cu masina era unchi-mio........eu sunt in bucuresti si masina se foloseste unchiul meu de ea cand sunt eu in bucuresti.ai fost la concert???
cum am mai spus mie imi place cum vine plasa.:D.............poate,dar nu cred ,o voi vopsi neagra dar nu cred.deocamdata am in plan sa-i cobor garda si sa-i fac jantele albe.ms si de aprecieri.:D!

fanatick 02-06-08 17:43

sincer incearca sa uiti de idee asta cu plasa pe grila si in semnale..... parerea mea... nu te supara.in rest... ce sa zic.... las-o mai jos..... scapa de bare.... punei o bara stabilizatoare de papuc.am impresia ca merge......

aditzu_adx 02-06-08 17:49

hai ca artata bine masina mai putin plasa de pe grila...mai bine o faci neagra...si fale si tu ceva la triplele alea ca nu se vede bune argintiu ala pe ele...si jantele alea urla dupa o vopsea alba:D....multa bafta

bolidu' 02-06-08 19:08

2 Attachment(s)
daca fac rost de spary rosu pt lampi astea vor zbura de pe masina.;)..........jantele cum am scris si mai sus urmeaza...ALBE....si suspensia lasata.aaaaa si era sa uit...noua achizite:asta asa ca sa fie mai okioasa decat e....:D
si de plasa cred ca o sa scriu la semnatura sau undeva sa fie permanent la vedere.cred ca 3 posturi din zece tre sa scriu in ele ca asa imi place mie si nu va fii data jos...........

ozn_yakuza 03-06-08 12:33

hai coane cu jantele albe si daca ti-au placut ale mele sa le faci si tu buzele albastre ca masina ca arata bine rau.

si apropo ar arata cred eu mai bine cu modelul vechi de ochelari si masca ar arata mai sportiva eu zic sa incerci.
bafta.

bolidu' 03-06-08 12:42

vor urma jantele sper in doua saptamani ca deocamdata sunt in sesiune si nu am timp de ele.:((.....e buna ideea ta cu buza albastra,dar ma cam bate gandul sa o fac toata albastra nu doar partea exterioara cum ai facut tu.ma mai gandesc...........
si ochelarii nu ii schimb ca am aripile decupate la colturi pt. ochelari dinastia.si ochelarii aia mici nu imi plac cum vin cu bara pe care o am.daca o facem fara bari puneam ochelari dinaia dar asa ii las pe astia.;)

ozn_yakuza 03-06-08 12:55

bine faci cum sti tu ca e mai bine dar eu zic ca jantele arata naspa cu toata buza albastra sau culoarea caroseriei.incearca asa ca tata OZN.

bolidu' 03-06-08 13:14

intai le fac albe si vad eu dupaia dupa ce se usuca albul cum se vede cu partea exterioara albastra.daca o sa-mi placa o las ca tine,daca nu le las alb complet.m-am gandit si eu si da ar arata naspa cu toata buza albastra.;)

ozn_yakuza 03-06-08 13:19

asa coane cum le am eu zic ca sunt destul de frumoase daca sunt ingrijite si curate.

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning