Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

x-28-TRA 08-07-05 17:04

dar decit sa vb toata lumea dc nu incercatzi sa organizatzi un raliu ? mai bine fapte decit vb . si o sa vedetzi ca dupa ce organizatzi 1 nu o sa mai zicetzi dc nu se organizeaza asa ceva o sa vedetzi cit e de greu este. dar merita incercat :wink:

Insanity 09-07-05 15:49

Re:

Nu am zis ca n-are cine am zis ca-i f greu din diverse motive :wink:

BlueEyes 09-07-05 16:00

In afara de Kogalniceanu zi-mi u Tra unde potzi organiza o legala .Cine iti inchide un tronson de drum o zii?

Insanity 09-07-05 16:16

Parca e un aerodrom pe drumul spre statiuni, e un indicator la dreapta nu stiu exact in ce localitate... , nu cred ca e aglomerat ca aeroportul din kogalniceanu...

D_M_X 09-07-05 16:18

si ar mai merge la Costinesti unde a, fost de 1 mai si ne-am dat.Dar acolo nu ai cum sa pui publicul decat cu remorcile alea cu tribune.Acolo ar fii perfect

Insanity 09-07-05 17:19

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja

needBrain 09-07-05 17:37

intre care statiuni?

CT-87-ADY 09-07-05 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Parca e un aerodrom pe drumul spre statiuni, e un indicator la dreapta nu stiu exact in ce localitate... , nu cred ca e aglomerat ca aeroportul din kogalniceanu...

Hmm
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb?
:wink:

CT-87-ADY 09-07-05 20:57

Re:

Quote:

Hmm
tu vb. de Aerodromul Tuzla?? :? K am vazut si eu un indicator... cum iesi din Tuzla la dreapta...de ala vb?
:wink:

pav[] 09-07-05 23:02

alt aerodrom nu cred ca mai e prin zona asta :)

oly 09-07-05 23:33

am eu ca se intreceu 2 tipi cu 2 nova de la navodari spre lumine---le dadea ceva viteza :D ptr o dacie

oly 09-07-05 23:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"oly\"
am eu ca se intreceu 2 tipi cu 2 nova de la navodari spre lumine---le dadea ceva viteza :D ptr o dacie

imi era ceva foame am uitat un cuvant \"vazut\" :D

ct77pia 10-07-05 13:15

oly scuze eu am o mica intrebare tu esti chiar copil sau esti sifonar? ce te bagi esti mecanic tu inca mergi cu autobuzul si ne inveti pe noi??????????

needBrain 10-07-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
oly scuze eu am o mica intrebare tu esti chiar copil sau esti sifonar? ce te bagi esti mecanic tu inca mergi cu autobuzul si ne inveti pe noi??????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
se pare ca asta vrea,sa ne invetze

oly 10-07-05 13:36

pai nu e tocmai ce vroiam dar se pare ca sa inteles gresit-- eu vreau sa invat de la voi :( dar se pare ca nimeni nu intelege

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 10-07-05 17:51

je SLC!

ba da toti copii intra numai la MR pe forum gasitiva fratilor si alt forum unde sa i secati pe alti cu intrebari si afirmati dastea stupide!

madfish 10-07-05 17:54

lasal mah sa se bucure :P

yamahaer1cip 10-07-05 18:16

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER pfuuuuuuuuu adny da batran mai esti ma tu :)))))))) bosorogule ba da toti copii intra numai la MR pe forum gasitiva fratilor si alt forum unde sa i secati pe alti cu intrebari si afirmati dastea stupide!

CT-87-ADY 10-07-05 19:12

FRateeeeeeeeeeeee
Da ... GLADIATORU
IMBLANZITORU de FEMEI....

ADI007 mai traieste? :lol:
N-a mai scris nimik p forum , n`a mai intrat p msgr.. o fii pikt la capac :oops: ?

GABBY_ 10-07-05 19:49

suntem multi copii pe aici.sunt curios care este pana in 15 de ani si se poate crede adevarat barbat?cand dai de o mare belea atunci se vede daca esti stapan pe tine si daca te poti descurca.varsta nu prea are nici o legatura cu ceea ce ii poate capul omului.adevarul este ca sunt cam multi minori pe forum :lol: dar asta e acum.doar nu le poti interzice sa nu zica si ei ceva dar macar sa fie ceva cu cap si sa aiba legatura cu subiectul in discutie.numai bine

pav[] 11-07-05 14:47

Re: je SLC!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
ba da toti copii intra numai la MR pe forum gasitiva fratilor si alt forum unde sa i secati pe alti cu intrebari si afirmati dastea stupide!

de cand e asta forumul MR ????? ziceti-mi si mie sa stiu sa nu mai intru.. credeam ca e 4tuning, nu MR :roll:

dogarel 11-07-05 15:11

Re:

Quote:

E vorba de aerodromul din Tuzla dar, din pacate, acesta n-are pista din beton. Este doar un aerodrom utilitar.

Insanity 11-07-05 17:18

Poate gasim draq un drum judetean ceva pe langa vreo comuna sa vb cu primaria de acolo nu cu primaria C-ta unde sunt numai bulangii

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 12-07-05 11:06

je SLC!

PAV nu te mai baga aiurea dc nu ai inteles era vb de forum MR nu de forum unde suntem noi acum si postam!ok? ca nu am facut noi forumu tot!bafta!

CT-87-ADY 12-07-05 14:08

Re:

Quote:

Poate gasim draq un drum judetean ceva pe langa vreo comuna sa vb cu primaria de acolo nu cu primaria C-ta unde sunt numai bulangii

In tuzla s`ar gasiii... stiu eu unde... :D
E numai caaaaaaaaaaaaamp knd vezi cu ochii.
si drumuru este accetabil ...

ERY 12-07-05 14:20

Nu inteleg de ce va bateti capul atat!! Vreti sa participati la curse??????

CT-87-ADY 13-07-05 09:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

mai stii... vreau sa`l manac pe zguby da nu vrea ... :twisted:

dogarel 13-07-05 12:13

Mai taci mah fumigenule!! :lol: :lol: :lol:

CT-87-ADY 13-07-05 12:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"

bay wabbit... altceva numai stii? :lol: :lol:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 13-07-05 12:46

je SLC!

Dogarel da cei cu tine de nu ai mai venit deloc pe la noi macar sa ne vezi?unde esti?mai traiesti?

CT-87-ADY 13-07-05 13:16

bay...
oare cum o fii acum la cart`uri DUPA PLOAIA ASTA prea GRAVA...a?
:twisted:

dogarel 13-07-05 13:58

Quote:

Dogarel da cei cu tine de nu ai mai venit deloc pe la noi macar sa ne vezi?unde esti?mai traiesti?

Am avut perioada de nunti/cotizare si d-aia nu m-am prezentat la intalniri.
promit ca de acum inainte vin.

dogarel 13-07-05 13:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"

ERY 13-07-05 14:07

Re:

Quote:

bay...
Oricum habar nu am sa ma dau, da intreb si eu ca sa ma bag in seama:twisted:

E bine ca recunosti macar !!!!!

dogarel 13-07-05 15:22

Re:

Quote:

Quote:

bay...
Oricum habar nu am sa ma dau, da intreb si eu ca sa ma bag in seama:twisted:

E bine ca recunosti macar CA ESTI FUMIGEN!!!!!

CT-87-ADY 13-07-05 22:51

:lol: :lol: :lol: Ba handicapatilor terminati dreaqu` cu astea k o sa se duca dreaqu` forumu` asta de la ***`u asta...
ERY si tu ai noroc k esti mai usor k imi inghitzeai toate pietre si se putea tot cauciucu pe mu|3 :wink: :wink:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 14-07-05 11:34

je SLC!

SA LANSAT CAMPANIA ANTI SMOKYE ?:)) ce se intampla?:)) :twisted:

zguby 14-07-05 21:14

Re:

Quote:

Quote:

mai stii... vreau sa`l manac pe zguby da nu vrea ... :twisted:

Stai linistit n-ai sa vezi :)) a mea e muncita nu de la taticu :))))))))

zguby 14-07-05 21:16

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: Ba handicapatilor terminati dreaqu` cu astea k o sa se duca dreaqu` forumu` asta de la ***`u asta...
ERY si tu ai noroc k esti mai usor k imi inghitzeai toate pietre si se putea tot cauciucu pe mu|3 :wink: :wink:

Oricum faza asta cu pus vorbe-n gura de la mine a plecat , am scris de Mihai prima oara :) ca si-a inchis chelile in masina, el cu manutza lui a scris asta :)))))))))))))))))) Asa ca daca nu va potoliti am sa cer drepturi de autor :)))))))))

zguby 14-07-05 21:17

Quote:

SA LANSAT CAMPANIA ANTI SMOKYE ?:)) ce se intampla?:)) :twisted:

Pe cand campania SLABICEANU ? :))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning