Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

nasucorloene 08-02-07 13:01

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

si nu rezolv nimica daca ai fac reclamatie ce drac in romania nu ai lege nu era sa fac eu acident din cauza unu copoi beat si nu iai facut nimica tot pe mine ma ***ut ma stadurat de copoi astai comunisti

Don M 08-02-07 13:03

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Eu tot zic sa ii luam pe sus...abia ashtept sa ma intorc din voiaj, ori intru la pushkarie ori ce dreq oi mai patii... imi fac eu masina 100% neregulamentara, imi scot si numerle si incep sa rup orasele.... Ma fac Romanian Ghost Rider... ca asha ceva le trebuie lor...

Aaronnel^ 08-02-07 13:08

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738194)
Eu tot zic sa ii luam pe sus...abia ashtept sa ma intorc din voiaj, ori intru la pushkarie ori ce dreq oi mai patii... imi fac eu masina 100% neregulamentara, imi scot si numerle si incep sa rup orasele.... Ma fac Romanian Ghost Rider... ca asha ceva le trebuie lor...

Ar fi ceva ..... ca in Most Wanted sa te alerge gaborii.... ai fi o teroare ptr ei ca nu cred ca a mai facut cineva ashea ceva

nasucorloene 08-02-07 13:11

:2gun: ar fi o chestie

respect pentru ce cu acest sindrom de am modifica masini:2gun:

13RvR 08-02-07 13:15

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738189)
NAsule pai cum sa se ia de el mah nene, k lui ii ia talonul, si el le ia salariul...sa fim seriosi, e o tara de tot ***u` inca traim pe vremea comunistilor, hai sa facem revolutie x(!!! Si in Cta la fel, in loc sa zica mersi ca ne strangem undeva si nu ne rupem in figuri si alte-alea, ei vin si se baga ca muis***... sunt chiar dobitoci.... M@#% Tuturor gaborilor, daca nu va convine ce vas pun, legati`ma:X(X(X(X(X(

cand v-ati strans si nu ati facut nimic??? hai sa fim seriosi ;) Nu mai zic ca la ultima intalnire a iesit ce a iesit ;)

Don M 08-02-07 13:25

da razvane adevarat ce zici , nu zic nu... dar u d care intalnire vorbesti? aia de la navodari sau asta acum 2 saptamani... k asta d vineri seara a fost marpha(daca nu isi faceau ei declaratii de valentine`s day si ne aratau cat de mult se pupa ei incat trebuie neaparat sa se pupe..:P) si daca e sa facem ceva k-lumea ar trebui sa ne mobilkizam toti... nu 1 in Cta si altu` la resita si restu` mama ce a facut ala....

nasucorloene 08-02-07 13:36

:nospam: :nospam: :chainsaw: pai da ma eu sunt deacord cu tine dar fie care sa se inplice si sa se fac in fiecare oras protest dar in aceias zi si aceias ora si sa vezi atunci ce iese

Don M 08-02-07 13:51

nu protest omule.... o seara, mai multi, stabilit de la inceput totul...numere scoase... si fiecare pe o directie, si dupa imprastierea... 1 ora de nebunii in orash si e suficient....
Care se ofera sa imi dea 3000 de euro, ca eu ma bag.....

eu 08-02-07 14:45

4 Attachment(s)
***u-i ceara mamii lor de boschetari nenorociti. Bine ca ei au voie sa aiba pe masini toate prostiile. Uitati cum arata masina unui POLITAI din Tg Frumos/ Iasi. Si asta e poza linistita. Sa fi vazut cum arata cand si-a pus un eleron in spate de ziceai ca e aripa de avion si inca multe alte prostii. Bine ca ei au voie ...

Don M 08-02-07 14:55

eu, e masina special facuta pentru urmariri:))))) cel putin asta iti raspunde daca il intreaba careva ceva:P

Morro 08-02-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738194)

asa sa faci "SMECHERE" ... exact asta trebuie in tara asta ... un smecher care sa atraga si mai multa ostilitate din partea politiei ...

si pentru baiatul revoltat din Tg Frumos ... ti-a dat politaiul ala amenda sau ce? si ei sunt oameni si nu sunt toti la fel sa stii ...

eu 08-02-07 15:21

Sa il vezi tu ce urmarire a bagat omu peste un sant la 150km/h si 6 beri in timp ce se luase cu unu cu o vectra care se plimba nevinovat... :D Sunt curios cate puncte penalizare a primit atunci?.... Dar na. Ce sa ii faci. Ce stim noi. Sunt curios daca eram eu in locul lui, cam ce pateam oare? Cred ca imi puneau puncte pana si pe permisul de biciclist :D
Eu din cauza ca am folie pe geamuri, am luat amenzi de imi mai luam o masina (ca sa nu spun ca am ramas si fara acte odata). :( Dar pe baietii buni cine ii intreaba de sanatate?

CosmoZ@ 08-02-07 15:30

discutziile astea duc spre un singur lucru... cruciada impotriva militzienilor!;) ;) [a celor care fac abuz in serviciu si abuz in general]
Quote:

6 beri in timp ce se luase cu unu cu o vectra care se plimba nevinovat..

eu 08-02-07 15:35

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 738445)
si pentru baiatul revoltat din Tg Frumos ... ti-a dat politaiul ala amenda sau ce? si ei sunt oameni si nu sunt toti la fel sa stii ...

Tocmai. Si ei sunt oameni. Dar se pare ca ei uita treaba asta. Nu mi-a dat amenda.Trebuie sa se mai nasca odata.
Intr-adevar. Nu sunt toti la fel. Dar, dupa mine, sunt foarte putini cei care stiu ce vor de la viata. Majoritatea sunt niste tolomaci cu 12 clase, care au fost la viata lor mecanici auto sau soferi de raba (si crede-ma ca nu vorbesc din burta) care au dus in politie doar pt ca ii tenta salariul, sau pt simplul fapt ca nu erau in stare sa isi gaseasca un loc de munca potrivit aptitudinilor pe care le poseda (drept dovada, vezi cum scriu procesele verbale, sau vezi cat le ia sa scrie un pv- sambata noaptea am luat in primire un pv, pt acesta fiind necesare 30 de min, chiar daca a scris fix doua randuri jumatate).
A II a categorie: baietii buni - specie pe cale de disparitie (sau aparitie... greu de spus). In aceasta categorie sunt cativa prieteni de ai mei. Au terminat facultatea, iar in timp ce mai fac inca o facultate se plimba pe strada. Cu baieti de genul mai ai ce discuta. Decat sa stea prin nush ce sat uitat de lume, prefera sa se plimbe pe strada intr-un oras mare. In cazul in care isi tuneaza o masina (ca sa revin la tema topicului) isi pun doar o folie(neomologata bineinteles), sau un set de jante. In timp ce scriam randurile acestea, mi-am adus aminte cum radeau baietii de la Iasi de colegul lor cu passat-ul tunat... :))
Deja am scris prea multe. Ma duc sa imi ascund permisul. E posibil sa raman fara el diseara... :D

draculas 08-02-07 15:43

vai ma te doare p...la cat pot fi de inghesuiti la minte militieni astia !

DaNuTzU' 08-02-07 16:52

mah la ss unde a venit poltia deja se exagera! orice copil ii fura masina la taicaso venea o poliza bine acolo si fugea!
eu ma bucur ca nu s-a spus nimik despre cluburi absolut nici o masina din nici un club nu a fost vazuta prin zona! si acum joia se aduna doar cocalari si habarnisti;) care nu prea au legatura cu tuningu, ei doar atat "waw hai la ss sa omoram umpic masina sa ne vada lumea " si cand ii chemi la o linie nu ca mi frica;)

Aaronnel^ 08-02-07 16:55

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 738602)
mah la ss unde a venit poltia deja se exagera! orice copil ii fura masina la taicaso venea o poliza bine acolo si fugea!
eu ma bucur ca nu s-a spus nimik despre cluburi absolut nici o masina din nici un club nu a fost vazuta prin zona! si acum joia se aduna doar cocalari si habarnisti;) care nu prea au legatura cu tuningu, ei doar atat "waw hai la ss sa omoram umpic masina sa ne vada lumea " si cand ii chemi la o linie nu ca mi frica;)

Poi genu astia de "pasionati de tunning" sunt analfabeti din aia , hackeri, care si-au luat si ei masina dintr-un tun si ii vezi cu zgarda la gat de 10 cm .. si ce fitzoshi se dau .. itzi vine sa le dai una in gura ...

Aaa. si cum merg cu 30-40 la ora sa se remarce ei in peisaj ... periculosi rau si habar n`au ce conbustibil sa bage cand ajung in peco :))

mihai L`amour 08-02-07 17:07

pai astia nu mai au c face
ei au masinile tunate mai ceva k unii din noi si fac galagie k nu avem voie
makr dak i-ar fi prins in timpul faptului facand vreo cursa sau ceva spectaculos
nu inteleg c treaba au ei dak s intalnesc mai multi soferi undeva sa stea de vorba fara sa faca nimic????
cat despre scolarizare in germania...nu are rost pt k ei nu au decat 2 clase k trenu si nu inteleg k tuningul e tuning
numai la noi nu ai voie cu masini tunate
in tate celelalte tari nu t intreaba nimeni de nimic atata timp cat nu te-au prins in fapt
ei au masini cu folie 100% si instalatii audio de sute de vati si spun k noi nu avem voie sa depasim limita de decibeli admisa.
eu am luat amenda pt asa ceva
da am depus contestatie si m-am pisat p ei

Don M 08-02-07 17:11

Quote:

Originally Posted by Morro (Post 738445)
asa sa faci "SMECHERE" ... exact asta trebuie in tara asta ... un smecher care sa atraga si mai multa ostilitate din partea politiei ...

Bvo mah..imi place de tine....se vede ca ai trait prea mult pe vremea lu` Ceausescu ca ai aceeasi mentalitate ca strabunik`miu.... sau te`ai deranjat prea mult de ce am zis...mi se pare mie sau eshti si u vreun gabor camuflat?? k nu ineleg...forumu` e pt idei opinii etc.; nu am voie sa zic ce ar trebui facut? ca daca am intra toti in ei iti spun eu ca ne`ar mai lasa un pic, s-ar auzi la MApN si alte d-astea, si ar vedea ca nu facem nimic rau....decat ne omoram propriile masini(de parca am face`o p banii lor)

Poi genu astia de "pasionati de tunning" sunt analfabeti din aia , hackeri, care si-au luat si ei masina dintr-un tun si ii vezi cu zgarda la gat de 10 cm .. si ce fitzoshi se dau .. itzi vine sa le dai una in gura ...

"Aaa. si cum merg cu 30-40 la ora sa se remarce ei in peisaj ... periculosi rau si habar n`au ce conbustibil sa bage cand ajung in peco"

Aici iti dau dreptate omule....

Aaronnel^ 08-02-07 17:26

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 738652)
Bvo mah..imi place de tine....se vede ca ai trait prea mult pe vremea lu` Ceausescu ca ai aceeasi mentalitate ca strabunik`miu.... sau te`ai deranjat prea mult de ce am zis...mi se pare mie sau eshti si u vreun gabor camuflat?? k nu ineleg...forumu` e pt idei opinii etc.; nu am voie sa zic ce ar trebui facut? ca daca am intra toti in ei iti spun eu ca ne`ar mai lasa un pic, s-ar auzi la MApN si alte d-astea, si ar vedea ca nu facem nimic rau....decat ne omoram propriile masini(de parca am face`o p banii lor)

"Aaa. si cum merg cu 30-40 la ora sa se remarce ei in peisaj ... periculosi rau si habar n`au ce conbustibil sa bage cand ajung in peco"

Aici iti dau dreptate omule....

Dai in **** *** ca la mine in Valcea e plin de ei.
Numa in BMW-uri ii vezi si merg k ciumegii cu geamu lasat un pik in jos sa li se vada freza si talanga ... dar a apus vremea lor
Inainte mancau ai draq la cele mai smekere restaurante din VL si la disco numa cu sticlele de J&B ii vedeai .. iar acu mor dreaq d foame ... i`am vazut la cantina ... si fac posta o amarata de tzigare la 3-4 oameni ...

Deh .. ashea le trebuie

Psycho 08-02-07 19:44

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 738679)
Dai in **** *** ca la mine in Valcea e plin de ei.
Numa in BMW-uri ii vezi si merg k ciumegii cu geamu lasat un pik in jos sa li se vada freza si talanga ... dar a apus vremea lor
Inainte mancau ai draq la cele mai smekere restaurante din VL si la disco numa cu sticlele de J&B ii vedeai .. iar acu mor dreaq d foame ... i`am vazut la cantina ... si fac posta o amarata de tzigare la 3-4 oameni ...

Deh .. ashea le trebuie

a trecut vremea aia buna .. stai calm ...

zice cineva mai sus de omologari jante si nush ce .. ideea e k ptr a omologa pe solenza am intrebat si eu .. si cauta pe aici sa vezi ce raspuns au dat astia de la rar .. am vb si cu cei de la fabrica , solenza nu se mai fabrica deci o sa omologhezi jante pe 15 pe bune cand o zbura porcu ... asta e ...

Don M 08-02-07 23:14

Ce vrei frate..sunt numai inadaptati mental la politie..nu dai de unul normal... nu ai sa vezi...baietii destepti s-au bagat la narcotice si alte-alea... nu rutiera...

t1grul 08-02-07 23:53

fratilor POLITIA e MILITIE asa au fost....si asa vor fii in continuare 8)

Takashy_Vtec18 09-02-07 01:12

MAde in Romania......atat si nimic mai mult...sau poate inca un pic.....sa ma P** pa ei politzai....:)

silviu_gsi 09-02-07 03:15

vorba multa saracia omului,eu propun ca de 1 aprilie sa se adune in fiecare oras cat mai multe masini si sa faca ceva organizat,o parada prin tot orasul,asa sa atragem putin atentia celor de sus ca nu suntem niste criminali si nu meritam sa fim tratati cu aia mascati ca nu am dat la nimeni in cap

bafta si la mai multi bani pt masini;)

Pastiluta 09-02-07 07:57

Quote:

Originally Posted by solo24 (Post 730992)
daca e am fi mult mai multi
ca ar putea sa vb si cu pers cu motociclete sa dea zvon ca si ei ar veni daca e
sa fim ff mult pers,masini motoare de toate
sa fim vreo cateva sute de masini si cateva sute de motoare
sa fie ceva mare,de amploare

O SA RAMANETI TOTI FARA CARNET DEOARECE EXISTA O MIK CHESTIE IDIOATA NUMITA LEGE SI EA PREVEDE CEVA
TOATE PROTESTELE TREBUIESC APROBATE DAK NU SE CONSIDERA ILEGAL SI POLITZIA ARE DREPTUL DE A INTERVENIT IN FORTZA IS ATUNCI CHIAR ARE MOTIV SA IA ACRNETE SA SE UITE SUB CAPOTA SA VA IA MASINA IN FIECARE COLTISOR DE CONTROLAT SI SA VA DEA AMENZI MULT MIA MARI DEKT CELE OBISNUITE

draculas 09-02-07 09:16

multa dreptate ai tu Pastiluta dar in cazu asta ce se poate face trebe sa stea toti si sa indure orice lege idioata si sa cotizele o tzara intreaga la averile unora ? pentru ca intr-un final majoritatea banilor colectati ajung in conturile catorva gunoaie din guvern

Pastiluta 09-02-07 10:09

Si voi aveti dreptate !!!!!!!! Cea mai mare dreptate !!!!!!!!!!!!!!! Si stiti cum faceti ii filmati chiar dak nu se accepta ca proba si dati la stiri si dupa ce ii aveti stresati si cu tunurile spre voi, atunci va duceti ptr aprobare la protesc si ei bineinteles va refuza si o gaseasca un motiv aiurea sau o sa zik k asa vrea el dak zice k asa vrea el sau dak gaseste un motiv kare nu exista , ghici ce:
Te duci iar la TV is spui tot si pana la urma o sa se vada k nu mai au ce face si o sa va lase sa va faceti protestu!!!!!!!!!!!

Aaronnel^ 09-02-07 10:32

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 740019)
Si voi aveti dreptate !!!!!!!! Cea mai mare dreptate !!!!!!!!!!!!!!! Si stiti cum faceti ii filmati chiar dak nu se accepta ca proba si dati la stiri si dupa ce ii aveti stresati si cu tunurile spre voi, atunci va duceti ptr aprobare la protesc si ei bineinteles va refuza si o gaseasca un motiv aiurea sau o sa zik k asa vrea el dak zice k asa vrea el sau dak gaseste un motiv kare nu exista , ghici ce:
Te duci iar la TV is spui tot si pana la urma o sa se vada k nu mai au ce face si o sa va lase sa va faceti protestu!!!!!!!!!!!

Merge asta cu televizoru ... mai ales la 0TV k ala Lazarus a declarat razboi .. ar fi o idee ;)

Pastiluta 09-02-07 10:34

Mah nu la OTV k ala e prost si la OTV nu da nimeni importanta dati la Antena 1 si PRO TV k si aia abia asteapta sa ii piste pe politisti mai ales antena 1 k akolo la Emisiunea in Gura presei ala deja pisca politia Romana cu orice ocazie da ala fatza de noi are un mik mare avantaj el spune pe post tot ce gandeste si chiar injura politia romana si nu pateste nimik deci la posturile astea mari sa se dea !!!!!!!!!!!!!

draculas 09-02-07 10:39

corect trimiteti la badea niste inregistrari video si ala le baga pe post nu se rabda si din cate am inteles eu tipu e urmarit ca-m zilnic chiar si de stabuleti din govern :) deci cine stie de unde sare iepuru mai ales ca acu se gandesc consilieri la ce sa mai scoata ca sa castige capital electoral :P ca de nu becali ajunge presedinte sau poate vadim si pune in guvern toti pacientii de la spitalu 9 :)

fr3zatu113 09-02-07 12:31

cel mai bine e cu televiziunea!!! am mai zis asta si in paginile anterioare... si cred k dak m-ar opri as pune pe careva sa ma filmeze(asta in caz k nu sunt singur in masina)....

fr3zatu113 09-02-07 12:33

draculas... cred k un nebun k vadim sau becali ar fi bun de ceva.... cel putin becali e tupeist si le zice in fatza tot... chiar si politiei, si chiar dak nu are dreptate tot le zice....:))

szambi77 09-02-07 13:43

Ce-i cu voi, oameni buni ? nu va luati in gura cu Politia ca daca le declarati razboi la urma urmei tot ei vor iesi la suprafata !!! De ce spun asta ? simplu :
1) pentru ei razboiul dureaza pe intervalul de timp cat au uniforma pe ei, insa noi, pasionatii, suntem tot timpul expusi, zi si noapte !!!
2) legea este de partea lor (arma ce mai puternica), noi ce avem ?!?
3) conflictele dintre politie si pasionatii de tuning pornesc in general din ideea ca "padure fara uscaturi nu exista" indiferent ca este vorba de politisti sau pasionati de tuning, dar cand se mai si intalnesc doua "uscaturi" din ambele tabere....... vai si-amar...... dar toate astea nu impiedica politia sa aplice legea in continuare.........

Parerea mea este ca ar fi cu mult mai util sa se gaseasca o cale de mijloc in sensul rezolvarii problemelor pe cale amiabila : sedintze cu politia, emisiuni etc. In acest sens am putea avea unul sau mai multi delegati/reprezentanti (alesi) din comunitatea 4tuning care, reprezentandu-ne interesele, vor putea scoate in evidenta interesele noastre, precum si evolutia acestei pasiuni in Romania etc. Nimeni nu se face vinovat ca tara noastra este doar la inceput de drum in mai multe sensuri dar asta nu inseamna ca nu se poate face o introducere nationala si inafara comunitatii 4tuning sa afle lumea ce se intampla, din ce consta etc. Datorita lipsei de informatie au loc conflictele dintre politie si pasionatii de tuning si ma refer la lipsa de informatie de ambele parti :
1) din partea pasionatului e o problema cand din aceasta pasiune nu intelege altceva decat "need4speed" si duce o lupta continua de a transpune jocul in realitate in mod inconstient......
2) din partea politiei e o problema cand datorita unui spoyler, geam fumuriu, genti late etc. scoate arsenalul de amenzi ca si cum toti am fi periculosi, fara a diferentia insa caracterul fiecarei persoane in parte si modul acesteia de exprimare a pasiunii.........

In concluzie, parerea mea este ca ar fi util ca lupta ar trebui sa aiba ca obiect informarea po****tiei, respectiv a politiei si invers, nicidecum injuraturi, urmariri, blamari etc.

DACIA-Wrc 09-02-07 13:48

sa rectific, totul se poate omologa, daca faci dovada ca noile tale rosi de 20 inci si discurile cu xxx pistomase gaurile si *** in noroc prind la fel de eficace sau mai bine ca cele de serie ai omologarea.

dZay 09-02-07 14:09

mai simplu...cand sunteti cu mashina,injuratzii printre dinti...iar cand suneti pietoni,luatzii la ***...eu asta fac...de cate ori vad o patrula tip dupa ei si le urez bafta la capacitate:twisted: :))...nush de ce nici unu' nu se prinde k e o jignire:-??...:?:
cat despre baietii cu punctele,regrete pt. voi baieti,mai cu grija pe viitor(si luati legea pe toate partile in limitele bunului simt k poate aveti noroc):D

Aadryan 09-02-07 15:56

Mdeaa...un alt Shit cum ca politia vegheaza pentru siguranta cetatenilor. Gaborii aia jegosi ar trebui mai intai sa-i aresteze pe aia care omoara oameni nevinovati(exemplu Teo Peter) si apoi sa-i verifice pe cai care au Tunning la masini. Si ar mai trebui sa invete sa scrie. Acum cateva saptamani un prieten a luat amenda si 4 puncte pentru ca nu avea "Estintor"(asa a scris politistul pe procesul verbal).:))).............................Sfatul meu este sa nu semnati procesele verbale si sa faceti contestatii ca nu au cum sa castige pentru ca nu au probe............................................. .................................................. ...........................Tunningul Nu E O Crima !

Dr3adLorD 09-02-07 18:05

Niste gabori ***uti si cacanari !!! Si mie mi-au luat talonul iarna trecuta k aveam folie si vezi Doamne nu se vedea cine e la volan, parca eram in plm Al Capone. :-)

Dimitris 09-02-07 18:21

da de ce dracu i-ai dat talonul?

CosmoZ@ 09-02-07 18:50

Quote:

2) legea este de partea lor (arma ce mai puternica), noi ce avem ?!?
szambi77... nu poti sa spui ca legea e de partea lor... legea e lege pentru totzi. cum am mai zis acu cateva pagini: abuzurile din partea lor duc la .."cruciada"!
ca sa fie tot ok tre sa fie tot omologat pe mashini, shi atunci daca tot mai fac faze urate... ne plimbam pe la tribunal... ca deh.. daca face omu abuz in serviciu, noi avem tot dreptul [shi legea in spate] sa il denuntzam!
nu zic bine? :) :)

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning