Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

Dodo_998 14-09-07 01:14

Re: Conducere fara permis

pentru baiatul care a fost prins.. ai scapat ieftinache.. eu am citit in noua carte cu legislatia auto, ca se pedepseste cu inchisoarea... probabil ca o sa ai interdictie 5 ani... deci in loc sa mai astepti 2 ani, o sa astepti 5... ghinion... dar sincer, nu a mers cu nimic ?? si cand ma gandesc ca faceam curse cu fratimiu pe strazi .. eu fara carnet si el proaspat posesor... si chema lumea politia, si ce noroc aveam.. cum le parcam si noi.. bang venea garda... :)

werewolfu 15-09-07 16:46

ENigmaBoy sper si eu sa scap cu interdictie pe amenda ma pis si daca raman 5 ani fara carnet is foarte fericit decat toata viata... :( macar o sa fac toate scolile degeaba deci am vb cu pol si a zis ca nui ceva grav ca nu am pus nik in pericol :> ma cam uimit cand a zis asta ca normal pui in pericol niste vieti :D
si niste masini ... tot ma amana astia ca nuj ce treaba au tot ma trimit de pe o zii pe alta :( ca cica tot au probleme ... wish me luck
btw nu stie careva cazierul se sterge? in ce fel se sterge? trebuie platit ceva ? cat?

monk 15-09-07 21:00

2000 E la cine trebe si se sterge :D ... altfel nu se poate

marian_iam 19-09-07 11:29

pt pustiu cu stergerea cazierului.... doar daca se ***e baza de date a aradului se poate sterge cazieru...doar amenda penala dispare dupa un anumit numar de ani....
asa ca ... bafta ...

nu cred k se merita sa intrii in posesia unui dosar penal...doar de dragul de a fi super tare frate....(generalizare...parerea mea)
te mananca-n cur ....te scarpini cu carbid

blez 19-11-07 02:54

salutare la toti... nu sunt un vizitator fregvent al acestui forum dar m-am decis sa fac cont pentru ca am citit cam toate commenturile si am vrut sa va spun o poveste.
prin luna iulie un baiat si-a luat permisul de conducere. toate bune si frumoase... merge cu masina de rupe (in sensul de nr de km nu de viteza) si face cam 5000k intr-o luna (nu exagerez, 2 drumuri bucuresti-alba iulia, 4-5 drumuri bucuresti-brasov si 1 drum bucuresti - eforie nord)
prin luna septembrie, la inceput se intorcea de la brasov, aglomerat ca dracu pe busteni, sinaia - comarnic... trece de comarnic, si incepe portiunea cu 2 benzi, drum national, european... in afara localitatii... nervos pe aglomeratie o calca... si accelereaza pina la 170 km/h in spate 1 mercedes... citiva km mai incolo politia, trage pe dreapta, amenda 350 lei si permis suspendat pe 3 luni si o dovada pe 15 zile. dar decide ca asta nu il va retine sa conduca... si din septembrie pentru 2 luni conduce fara permis... mai mult prin bucuresti si un singur drum bucuresti - alba iulia (dus intors) cam vreo 2000 km fara permis... toate bune, regulamentar, fara probleme. intr-o dimineata pe la ora 5:00 pe calarasi spre hala traian, razie, control de rutine... ghici ce? l-a oprit si pe acel baiat... urcat in masina la politie, asistat cind politist-ul da prin statie numele si cnp-ul si afla ca are permisul suspendat pentru ce motiv etc... de aici rezulta amenda penala (care nu apare in cazier) si permisul suspendat pentru vreo 2 ani (din spusele politistului)
si toate astea cind mai avea 1 luna de asteptat.

va dau un sfat... aveti permisul suspendat? stati cu masina in parcare.... goliti rezervorul si faceti pana la toate rotile daca nu va puteti abtine... pentru ca mai bine astepti 1-3 luni sau pina iti iei permis decit sa ai amenda penala si permis suspendat 2 ani....

p.s. poveste reala

Dodo_998 19-11-07 18:56

un tovaras, la fel, i-a fost suspendat permisul pe 90 de zile pentru viteza... l-a luat parca in mihailesti intr-o noapte, cu vreo 130... nu le-a dat permisul la politisti, spunand ca l-a pierdut, si acum merge fara permis, de fapt, il are in buzunar :) mai are vreo luna si ceva pana i se duce pedeapsa :) i-am spus sa stea potolit, l-au oprit pana acum de 2 ori, a scapat, era control de rutina, noaptea, dar , cine stie, intra unul in el, si tb sa ajunga la politie.. nu stiu ce ar mai face in acest caz.. :)

Bogdan_c_Bv 01-12-07 18:55

sa zic si eu povestea mea.Am 18 ani sunt pasionat de masini k urmare ma mancat in cur sa conduc... timp de 3 ani am condus cu unchiul 1.5 ani si singur 1.5 meu el avand 19 ani ani acum 3 ani cand am inceput sa conduc....mergeam fara nici o problema stiind k toata politia comunei (se intampla la tara) il cunostea si aveam sanse sa scap fara nici o problema.... toate bune si frumoase pana pe data de 13.04.2007 ora 18.00 cand credeam k am suficienta experieta am facut pe desteptu mai exact am vrut sa dau masina vreo 100-200 m cu spate numa din oglinzi (era o strada pe care nu te puteai intoarce) si ca sa vazi dupa 50 m am luat un stalp de tensiune pe stanga spate, am avut si ceva viteza si am ondulat umpic mai mult spatele...

urmarile au fost:
-unchiumiu a luat fapta asupra lui
-eu nu am mai condus

accidentul pe care l-am avut a fost din cauza k credeam k sunt suficient de bun...am mai citit k cineva de aici era sa rateza curba la 140km/h eu zic sa va ganditi de 2 ori dak merita asta k sa nu patziti ce au patzit multi de pe aici.

dupa faza aia mi-am zis k nu o sa mai conduc pana nu i-mi iau permis
Am ajuns la concluzia k a fost nevoie de un accident ca sa realizez posibilele "evenimente"

26WRC 01-12-07 19:06

Quote:

Originally Posted by Bogdan_c_Bv (Post 1225088)
Am ajuns la concluzia k a fost nevoie de un accident ca sa realizez posibilele "evenimente"

cunosc sentimentu':oops:

nutzuXXL 01-12-07 19:59

deci concluzia trasa de mine : ca sa conduci fara carnet trebuie sa fii prea smecher(bazat) sau prea retardat ca sa-ti dai seama ce faci ...

22VIN 01-12-07 22:17

sa conduci fara permis e o prostie. te mai alegi si cu dosar penal, iar daca produci vreun accident cu interdictie de conducere pe viata. pentru ce? pentru ca n-ai mai rabdat un an 2? aiureala... asteptati fratilor permisu ca te bucuri mai mult de condus

chitzi 02-12-07 09:01

mai sunt shi pe aici care conduc fara permis shi se cred deja mari soferi:twisted:

mesarici 02-12-07 09:40

da nasol rau..sa va spun ce am patit si eu..la 16 ani am luat masina lu taicameo,el era in germania si mama de servici,era masina acas,,am luat un pr si 2 fete,l-a plimbare,in aceea zi era raliu pe aeroport m-am dus acolo(dar nu ca sa ma dau cu vreunu)sa privesc doar:lol: ...dupa ce sa terminat a venit politia acolo am plecat repede..iar la iesire era un politist..care pazea aveam cam 110 km/h ,se pune in fata mea...trag frana de mana cand l-am vazut si il lovesc cu masina derapand..l-am aruncat vreo 15-20 m!(la 110 km/h)...va da-ti seama am dat sa fug sa pus un logan in fata mea..s-a luat dupa mine..vreo 14-16 km..nu m-au prins,l-a masina aveam niste nr. de franta expirate si nu m-au gasit dupa numere....

m-am gandit sa o duc imediat acasa..am bagat la peco si am oprit cu frana de mana intrand intr-o cisterna a lu petrom:sad: ..a venit tata imediat,maicamea,politia salvarea..iar fratemeo a luat vina asupra..lui!..sincer acum nu as mai face ce am facut atunci regret foarte mult..plus ca am stricat masina..airbaguri..etc!

phaeton 02-12-07 10:41

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1225606)
da nasol rau..sa va spun ce am patit si eu..la 16 ani am luat masina lu taicameo,el era in germania si mama de servici,era masina acas,,am luat un pr si 2 fete,l-a plimbare,in aceea zi era raliu pe aeroport m-am dus acolo(dar nu ca sa ma dau cu vreunu)sa privesc doar:lol: ...dupa ce sa terminat a venit politia acolo am plecat repede..iar la iesire era un politist..care pazea aveam cam 110 km/h ,se pune in fata mea...trag frana de mana cand l-am vazut si il lovesc cu masina derapand..l-am aruncat vreo 15-20 m!(la 110 km/h)...va da-ti seama am dat sa fug sa pus un logan in fata mea..s-a luat dupa mine..vreo 14-16 km..nu m-au prins,l-a masina aveam niste nr. de franta expirate si nu m-au gasit dupa numere....

m-am gandit sa o duc imediat acasa..am bagat la peco si am oprit cu frana de mana intrand intr-o cisterna a lu petrom:sad: ..a venit tata imediat,maicamea,politia salvarea..iar fratemeo a luat vina asupra..lui!..sincer acum nu as mai face ce am facut atunci regret foarte mult..plus ca am stricat masina..airbaguri..etc!

da da da ..te am vazut la radio
:lol: :lol: :lol: :lol:

RA_2fast4u 02-12-07 10:45

Quote:

vai de capu meu ... ... ... foarte nasol prietene... si frate-to ce a patit? ce i-au facut? :| .. sau nu s-au prins ca erai tot cel care a lovit si politistul? si in + ce aveai frate cu frana de mana? :)) nu puteai sa franezi si tu ca tot omu? =)

mesarici 02-12-07 11:46

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1225698)
da da da ..te am vazut la radio
:lol: :lol: :lol: :lol:

CE AI TU MA PHAETON CHIAR M-AI VAZUT?..IMI STATEA MISTO PARU..IAR PTR.RA_2fast4u:..ERA CHIAR CU MANA PE FRANA DE MANA..LU FRATEMEO I-AU LUAT PERMISU PE 3 LUNI SI A PLATIT PAGUBELE..,IAR DE POLITIST NU SA STIUT CA EU L-AM LOVIT!..ORICUM NU A FOST LOVIT RAU..!:cry:

phaeton 02-12-07 11:55

pai normal k nu l ai lovit rau ma ...doar ce dracu ..aveai doar 110 km si nu l ai aruncat decat cativa zeci de metrii...

dang dang :doh:

iar lu frateto i a luat doar 3 luni carnetu, pt ca a condus o masina cu nr expirate, nu a oprit la semnalele politistului, a produs si un accident, si nici nu a respectat viteza intr o benzinarie :rolleyes2
aa..lasa ma sa ghicesc, l a scapat tatal tau :idea:

Sasha 02-12-07 12:30

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1225794)
pai normal k nu l ai lovit rau ma ...doar ce dracu ..aveai doar 110 km si nu l ai aruncat decat cativa zeci de metrii...

dang dang :doh:

iar lu frateto i a luat doar 3 luni carnetu, pt ca a condus o masina cu nr expirate, nu a oprit la semnalele politistului, a produs si un accident, si nici nu a respectat viteza intr o benzinarie :rolleyes2
aa..lasa ma sa ghicesc, l a scapat tatal tau :idea:

:lol::lol::lol: si marmota.......:D :D :D

sandrin 02-12-07 12:53

Quote:

totusi .. meritai un premiu ptr curaj :D

26WRC 02-12-07 13:01

Quote:

greu de crezut...
1.taicatu' era in germania....nu prea vad cum a venit imediat....
2.cum/de ce sa opresti cu frana de mana???.....
3.fatitu' nu era nimcar cu tn in masina....si zici ca a venit polita...salvarea imediat la fata locului.. iar fatitu' nu era acolo...nu vad cum a putut lua vina asupra lui

mihai88 02-12-07 15:17

:))))))))))))

in consecinta conduceti fara permis=>cretini pe viata(fara sa supar pe nimeni)

asteptati sa luati permisu si dupa aia sa conduceti=>tot respectu

cine vrea sa inteleaga bine,cine nu macar mergeti pe drumuri de tara sa nu luati si pe vreunu(+) nevinovat dupa voi

noroc

mesarici 03-12-07 09:45

si asa daca incerc sa explic..nu am cui asa..ca ntineti-o pe a voastra eu am fost ontopic,am zis ceva..dar voi incepeti cu comentari si aberati cum se face de obicei aici..numai de astea sunteti buni!:???:

phaeton 03-12-07 13:11

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1227331)
si asa daca incerc sa explic..nu am cui asa..ca ntineti-o pe a voastra eu am fost ontopic,am zis ceva..dar voi incepeti cu comentari si aberati cum se face de obicei aici..numai de astea sunteti buni!:???:

daca ti as zice k ..instructoru meu ma pune sa merg cu spatele, cu 60, nu de alta, dar sa nu depasesc limita de viteza in oras....si ca ma invata sa fac drifturi, m ai crede ?
a, sa nu uit, fac scoala de soferi pe un m3.

26WRC 03-12-07 15:28

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1227613)
a, sa nu uit, fac scoala de soferi pe un m3.

eu pe impreza STI :-P :-P

mesarici 03-12-07 17:21

acum trebuia sa radem nu? =))...:)))),,hai mai zii ceva!

ce tot face-ti baza parca si vad ca phaeton nare nici permis..:))!

ho gata ..daca face-ti asa rezolvati ceva...!nu va inteleg!

iar tu phaeton stii ca cine rade la urma rade mai bine...da-m noi ochiI!;)

phaeton 03-12-07 17:34

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228006)
acum trebuia sa radem nu? =))...:)))),,hai mai zii ceva!

ce tot face-ti baza parca si vad ca phaeton nare nici permis..:))!

ho gata ..daca face-ti asa rezolvati ceva...!nu va inteleg!

iar tu phaeton stii ca cine rade la urma rade mai bine...da-m noi ochiI!;)

nu, n am permis. ti am zis k acu fac scoala de soferi.
mai am o luna jumate pana la examen.

mai asl pls, ma bati ?
dam noi ochii ? suntem la 6 700 de km departare mai mascarici.
linisteste te. hai sa ne canalizam energie spre ceva constructiv.
povesteste ceva mai bine , din experienta ta, legata de conducerea fara permis.

dang dang :omfg: :omfg:

mesarici 03-12-07 17:37

ma phaetoane,mascarici ii zici lu t::::o,,ok?

naveam de udne sa stiu ca tu stai la mama dreacu! in africa cu negrotei!..lasa-ma...tu na-i permis dar vorbesti..cum spuneam..prea multi copiii au acces la calculatoare!8)

phaeton 03-12-07 17:48

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228037)

naveam de udne sa stiu ca tu stai la mama dreacu! in africa cu negrotei!..lasa-ma...tu na-i permis dar vorbesti..cum spuneam..prea multi copiii au acces la calculatoare!8)

ce infantil esti ;))))
aaa... ma scuzi ...am vrut sa zic mesarici, dar am gresit :lol:
si presupun k asta ai facut si tu, cand ai scris "naveam", "na-i".
dar stiu, te ai grabit.
sa stii si tu k africa nu i la cateva sute de km departe, e ceva mai mult.
si inca ceva mascarici, insulta e declaratia infrangerii ;)

Sasha 03-12-07 18:39

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228037)

abtine`te din comentariile tale.... totusi putin respect ;) ca esti intr`o societate nu piata unde poti sa jignesti pe cine vrei si cand vrei...da` nici acolo..in fine...mai usor cu limbajul si cu glumele tale ca nu`si au rostul!!!!

@phaeton lasa omu` sa vorbeasca ce ai cu el....ca intradevar au fost multi pe acest theard care au spus numai abureli...unu` in plus sau in minus mai conteaza...:rolleyes2

Alexis_turbo 03-12-07 21:34

M-am riscat si eu, da conduc fara permis categoria B! A1 l-am luat si astept cu nerabdare B-ul peste 2 ani! Ce-i drept, un scuter, fie cat de mic, o motocicleta cat de mica, te mai ajuta sa uiti unpic de masina si atunci iti mai recapeti rabdarea! Scuterul te ajuta sa mai scoti unpic capul in trafic, mirosi raiul de peste 2 ani asa putin. Stiu cazuri in BV vreo 2 cand s-a condus fara permis, au fost prinsi de politie si nimic nu s-a intamplat... in cel mai rau caz 200 de coco gaura in buzunar. Alt caz cand seara, un prieten, ia masina tatei si face ture de oras (adica tot tacamul, centru-triaj-bartolomeu-racadau-noua) si este oprit la 800 de m de casa, politistul ii propune scaparea daca acesta ii va da o tura masina! Stiu ca si de ai pile o poti pati dar bani sa ai ca in rest se rezolva! Am auzit acu ceva timp, un pusti de 14 ani din Craiova plimba masina lu tacsu' (om ffff imfluent acolo) si loveste un alt copil nevinovat pe trecerea de pietoni! A doua zi s-a mutat trecerea de pietoni cu 30 de m mai departe de locul initial, masina a fost gasita "abandonata" undeva in afara orasului si defapt ea fusese data dispruta in jurul orei 21 seara, accidentul fiind la 21 si nush cat! Criminalii "scapa" printre degetele politiei romane, dapai un copil ca mine, ca tine, ca el, ca altul cu unpic de adrenalina in sange, de ce sa nu scape?!? Traim in Romania! Numa la mine in cartier, cati nu sunt care conduc fara carnet/cu carnetul suspendat daca merg si ei civilizat nu cred ca se expun atat de mult riscului precum o fac "eroii" care urca Poiana BV fara carnet, si cand coboara infinge masina noua in parapet! Sau dai cerculete in sens giratoriu, beat, fara carnet si fara varsta implinita!

mesarici 03-12-07 22:08

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1228152)
abtine`te din comentariile tale.... totusi putin respect ;) ca esti intr`o societate nu piata unde poti sa jignesti pe cine vrei si cand vrei...da` nici acolo..in fine...mai usor cu limbajul si cu glumele tale ca nu`si au rostul!!!!

@phaeton lasa omu` sa vorbeasca ce ai cu el....ca intradevar au fost multi pe acest theard care au spus numai abureli...unu` in plus sau in minus mai conteaza...:rolleyes2

fetele..te bagi ca musca la c::u vaci..tu n-ai treaba cu masinile daca vezi cheia de la masina intrebi cu ce se mananca asa...ca CIOCU MIC!

parca vad ca n-ai nici tu permis,decat de CFR,te rog nu mai comenta aiurea da-mi PM nu aici!..poluam topicu..si mai iau si atentionari de la moderatori..!!;)

BC-20-LET 03-12-07 22:17

Adaug si eu un eveniment cauzat de lipsa neuronilor :
Faceam scoala de soferi(anul trecut) si in noapte de inviere, eram cu un prieten si cu prietena lui cu o Dacia 1310(masina unchiului amicului meu :D ). Trebuia sa o ducem pe prietena amicului meu acasa . Mergem noi, o lasam pe fata acasa si acum sa ne ducem si noi. Ce-mi secera mie prin cap(bausem ceva), ba, da-mi si mie masina pana iesim la strada mare(era un cartier de case) .A fost nevoie de ceva munca de lamurire si-mi da asta masina . Am mers aprox.800m in linie dreapta dupa care urma o curba cam de 80grade la stanga. Am intrat in curba cu aprox.50km/h , era sa intru intr-un gard de pe partea dreapta, am tras stanga si am vrut sa apas frana cu piciorul stang,mda...cu piciorul stang. Evident piciorul mi s-a dus pe acceleratie si am intrat intr-o casa de pe partea stanga(casa nu avea gard, peretele era exact la strada) . Disperat, am tras de manerul usii din interior sa o deschid si am ramas cu el in mana :o . Intr-un final, ne-am dat amandoi jos din masina , am tras aripa din spatele rotii sa putem merg si ne-am uschit inainte sa ne vada cineva :) , ninja style :-) .

Avarii : aripa st,bara,far si Dumnezeu mai stie...
Nici unul din noi nu a patit nimic, decat ceva vanataii si o sperietura zdravana .

mihai88 03-12-07 22:17

sunteti penibili......unde a inceput si unde a ajuns

mihai88 03-12-07 22:19

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1228607)
Adaug si eu un eveniment cauzat de lipsa neuronilor :
Faceam scoala de soferi(anul trecut) si in noapte de inviere, eram cu un prieten si cu prietena lui cu o Dacia 1310(masina unchiului amicului meu :D ). Trebui..........

bine ca nu a patit nimeni nimic ,lasa tabla ca se indreapta

Sasha 04-12-07 11:07

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1228595)
fetele..te bagi ca musca la c::u vaci..tu n-ai treaba cu masinile daca vezi cheia de la masina intrebi cu ce se mananca asa...ca CIOCU MIC!

parca vad ca n-ai nici tu permis,decat de CFR,te rog nu mai comenta aiurea da-mi PM nu aici!..poluam topicu..si mai iau si atentionari de la moderatori..!!;)

bai baietas vezi`ti de mucii tai si nu mai comenta pe aici lucruri visate intr`o noapte ok??? si vezi cum vorbesti ca nu esti pe maidan da??? te dai mare smecher pe aci??de cand???
si s`ar putea sa te bagi tu in c**u` vacii fraierica ce esti....

nutzuXXL 04-12-07 15:18

=))))) mascarici , ar trebui sa-ti interzica maicata sa te uiti pe cartoon ca ti se duce de rapa copilaria . asculta la mine =)) bine ca aveai doar 110km/h .

mesarici 05-12-07 22:02

Alt TOPIT care n-are permis!:???: ..da comenteaza ca fraieru..!

Sasha 05-12-07 22:15

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1232109)

auzi stii care e problema stai tu la tine la tara acolo...si vorbeste asa cu curcile si cu gainile tale...si lasa`ne pe noi in pace ok???sau a`i fi si tu un manelar din ala si vrei sa`ti faci reclama singur??? lasa`neeeeee lasa`neeeeeeeee

phaeton 06-12-07 11:12

Quote:

Originally Posted by mesarici (Post 1232109)

cat de penibil poti sa fii...
ai inceput sa cazi in disgratia tuturor.
ai ceva de spus, vrei sa te certi cu cineva, sa contrazici...nici o problema
dar fa o intr un mod civilizat, incearca sa aduci argumente plauzibile.
de ce te enervezi asa, si incepi sa jignesti, esti cumva labil psihic ?

mesarici 06-12-07 17:09

ma si ce ati vrea sa va zic acum......daca asa sa intamplat nu trebuia sama jignesti cand am zis povestea trebuia sa taci si sa nu crezi nu sa zici la toti mincinosu...plm...!

ce tot aveti..stricam topicu..ho gata..ca nu ne certam asa pana la anu!:sad:

ast3riCS 06-12-07 17:50

boon...hai sa va spun ce s-a intamplat acu cateva zile la mine in orash. Nu e chiar fara permis, dar nu e foarte departe. Un baiat care a luat carnetu de cateva zile, nici macar de o saptamana, fura mashina lu tasu de acasa(Tucson). In masina mai erau prieteni de`a lui, a mers mai tare decat putea....s-a rasturnat de 2 ori...!!!A murit si el si pretenii lui..., nici unu nu avea mai mult de 18 ani.

All times are GMT +2. The time now is 01:59.

- Copyright 2026 4Tuning