![]() |
Re: Grupul de useri: [BMW] (cereri de aderare)
salutare, am facut si eu o cerere de aderare pentru grupul BMW, aici gasiti pisica mea https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...e-motanel.html astept un raspuns....
|
Quote:
Nu inca ! |
Quote:
|
Quote:
Nu o lua personal , nu ma interesaza etnia /rasa etc , sau ca pui poze sau ca ai un bmw , cand aderezi la grupul bmw si esti primit inseamna ca iti sunt recunoscute cunostintele despre aceasta marca , ori , ce ai postat pana acum , nu e de ajuns pentru a dovedi ca meriti sa intri ! de ce te superi cand omul e mai direct si spune pe fata cum sta treaba? o vopsea "data cu bidineaua si masina stramba estetic" nu inseamna ca esti cunoscator ! Multi fac confuzie ca acel rank e pentru posesori de bmw si atat ! nu trebuie sa te demoralizeze chestia asta , perseverezi , ne arati de ce esti in stare si atunci nu va intarzia sa apara si rasplata ! bafta in continuare ! |
Boss ai o problema, esti mult prea pretentios in ceea ce priveste vopseaua si masina sa fie la linie, aici chiar te inteleg sunt niste chestii sensibile la o masina, dar uite ce faci tu: imi ceri sa imi revopsesc masina desi ea nu este data cu bidineaua si sa ma duc sa imi refac partile, componentele care nu stau in linie cum trebuie pe masina, 60-70% din cei care fac parte grupului BMW au aceleasi probleme care le am si eu, acum hai sa fim seriosi ce drept ai tu sa imi ceri chestiile astea sa ader in club, eu nu trebuie sa iti dovedesc tie nimic, singurul meu scop pe Threadul BMW, este sa invat sa nu fac aceeasi greseala care au facuto altii la masinile lor sau altii sa invete din greselile mele...nu sa arat adminului de pe BMW Group ca vopseaua mea e mai sanatoasa si mai smechera ca a lui...Devil, ai bani iti permiti ma bucur pentru tine....eu ma opresc aici, daca trebuie sa dovedesc in continuare ceva fara noima nu are rost, daca stiam ca trebuie sa facem atata tam tam sau sa despart lumea in doua pentru a adera in grup nu mai faceam cererea...
|
Multi fac confuzie ca acel rank e pentru posesori de bmw si atat !
Raspuns: nu vrei sa am si o diploma? ma duc maine pe dig la Braila sa le cer celor de la BMW o diploma de Rank BMW Group..."stiutor BMW, cunoscator" Imi cer scuze de of topic... |
Eu doar judec ce sa facut pana acum la masina ! de asta e forum public , sa ne exprimam parerile , indiferent ca sunt pro sau contra !
Asta e parerea mea indiferent ca iti place sau nu. Momentan nu meriti rankul , din tot ce am vazut in topicul tau pana acum , nu imi da nimic de inteles ca ai avea habar cu ce se mananca un bmw, dar este doar parerea mea ! |
Ii multumesc domnului lider de grup ca am fost acceptat in acest grup!
|
Quote:
|
Quote:
Nu ii mai lauda "tigaia" ca ii se face inima cat casa :D |
Quote:
|
Ene Andrei, nu ai prins complet ideea topicului, e vorba mai mult de contributia la sectiune, de plusul pe care-l aduci aici, pentru colegii de marca, si mai putin de cat de drepte iti sunt liniile la masina sau daca nu esti tigan sau ungur...
Din pacate momentan nu am dat acceptul cererii tale, ajuta-te singur sa nu-ti mai trebuiasca recomandari, si asta e simplu: activ pe sectiune, informatii corecte, feedback bun si se rezolva fara sa te mai certi cu colegii :) Spor la postat. |
salutare tuturor! cu voia vetranilor as dori sa la alatur si eu grupului [BMW]. nu am multe posturi, nu am topic cu masina prezentata si nu sunt sigur ca BMW-ul care il am in prezent o sa il tin mult timp, dar un lucru este sigur: urmatoare masina va fi tot BMW. am avut pana acum doar un 318i si in prezent am un 320i ambele e36. nu am pus kit-uri de M sau jante sau turbine, dar am luat masina pe platforma sau remorcata si nu am avut stare pana cand nu am vazut-o ca merge si la sfarsit bucuria este foarte mare, cu totii cred ca stim asta. nu sunt expert in BMW dar incerc in fiecare zi sa devin tot mai bun in asta. va multumesc!
|
buna seara la toti posesori si pasionati de bmw e36
as dori sa ma alatur si eu acestui grup am avut un bmw e36 sedan si acum un e 36 coupe https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-opel-bmw.html masina este inca in stadiul de modificare dar usor usor va prinde culoare |
Quote:
|
Quote:
|
Eu sunt contra sa intri in grup ...
|
Quote:
|
Pai ai incercat sa dai o teapa ...ajunge atat !
|
Quote:
|
Am citit destul pe topicul ala ...
Poate face cineva user grupul "tepar" si " tantativa de teapa" ... si poti adera la care din ele crezi ca te incadrezi :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Da...as vrea sa se curete forumul de tepari .
|
Si eu sunt contra , Nu poseda destule cunostinte , masina nu e intr-un stadiu in care chiar sa demonstreze ceva , plus ceea ce a afirmat si sax, nici eu nu sunt de acord cu chestii de genul asta.
Mie personal imi da impresia ca face parte din generatia NFS [ etrieri 4 pistonase , usi lambo , felul cum a scris numele topicului , foloseste termeni inexistenti pana acum [ discuri dubluventilate? wtf? ] aici e un comentariu facut de maniak22 : Quote:
Quote:
|
daca lumea a asa a inteles ca eu doar vorbesc treaba vostra si in primul rand daca fac ceva la masina fac ptr mine nu ptr voi...ce rost avea sa bag bani in masina daca eu o vindeam..si daca am facut o combinatie buna care era problema.....toata lumea isi da cu parerea dar nimeni nu stie exact ce se intampla sau ce sa intamplat...decat sa atate si sa faca comentarii deplasate
o zi buna la toata lumea....si daca asa sunt useri din grupul bmw eu unul nu as vrea sa fac parte din el:x:x:x:!: |
Quote:
cocalari cu manele la maxim ??:D tobe burlan si usi lambo ? |
Quote:
|
Vreau si eu sa ader la acest grup. Am topic cu masina mea -> E30 cabrio
Multumesc! |
BMW e71 , masina are topic pe forum ..
|
Discutia despre usergrupul BMW continua, in format nou, AICI, CLICK
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning