![]() |
Re: Vw bora Edition
2 Attachment(s)
iata 2 poze de sezon...azi diminieata a nins la Tm,din pacate nu s-a pastrat dar asta e...
am fost sa rezolv treba cu stickerele,cein de la Gall Print si Diverta sunt niste habarnisti,nici nu stiu cu ce se mananca:???: o sa incerc la anul,vedem... intre timp s-au inmultit ofertele la jante,rh zw1 gramdaaaaa cele din Ungaria deocamdata pica pentru ca nu am de gand sa dau 500 eu pe ele si sa mai iau gume + drumu(am facut oferta de 400 si nu a vrut omu..)asa ies aproape de 700 eu,draq de jante varianta 2 ramane Sorin gti power,are la un pret rezonabil,trebuiesc prelucrate putin,un polish si gume,flanse varianta 3 in Tm,jantele ok,pret rezonabil,trebuiesc prelucrate,flanse si gume si varianta 4 cel mai ieftin,dar una este lovita,trebuie roluita si mai apoi ca la restu seturiilor prelucrate(ii pret chiar bun,are si flanse si gume ok) si si si mai nou,are colegu Bnwa,aici de pe forum,8 cu 9j gume calumea,jantele ok....trebuiesc flanse...sa vedem de pret pana la urma din atatea variante tot rezolv ceva:)) |
In primul rand un An Nou Fericit va doresc tuturor,sa fie mai bun decat cea ce a fost si mai slab decat ce va urma!sa ne auzim cu bine,sanatosi si activi in principiu
o intrebare asa pe final de an,pentru posesorii de golf 4 mai ales ca ei sunt mai numerici dar nu numai,8,5j cu et35,intra pe fata...sau va trebui distantier ca loveste in ceva(brat,telescop sau ce o fi) am gasit ceva jante si as vrea sa stiu cat este de compatibil o sa ma decid intre pret mai ridicat brock b1(dar ii ceva mai rar si frumos)insa sa stiu daca imi sunt ok 2.modulare rh zw1....mai multe oferte,impecabile sau unele ce trebuiesc putin lucrate la ele si la aspect si la "tehnic" 3.ceva mai rar,imi plac mult dar chiar nu prea se gasesc dz1 exklusiv daca careva anul ce vine cat de curand intra,o sa fie ok,incepe bine anul si continuam sa fie si mai bine noroc si bafta all |
Quote:
la multi ani ! parerea mea este ca 8,5j pe fata e mult prea mult si mai strica si directia. totul depinde de et-ul final :-P (pe la 35 as zice eu sa fie ) |
Quote:
|
Quote:
a intrat o ocazie sa zic,8.5j toate 4 brock b1,et13 spatele si 35 fata dar nu stiu la acest et daca janta intra...fiind 8,5 destul de lata... Quote:
la multi ani si tie,si hai sa ne auzim cu bine din toate puntele de vedere,mai ales si cu janta aia:D sa aveti parte de un an nou cat mai placut:!: |
Quote:
8,5J e prea mult?? :)) argumenteaza, ce experiente neplacute ai avut cu 8j, 8,5j si 9j pe puntea fata, suspensie mcpherson. :) 8,5j pe fata cu et35, ar trebui sa iti intre destul de ok, problema e pe spate, cu et 13. acolo daca ai putea sa iei 5mm din janta ca sa ii maresti et-ul, si apoi putin camber , -3 grade ar fi destul de ok, sau e posibil sa scapi doar cu roluitul aripilor :). nu stiu cum puteti sa ziceti ca 8,5j e destul de lat? diferenta intre 8j si 8,5 j e de 12mm ca latime. eu am avut jante 9j fata/spate si nu am avut probleme. |
Quote:
nu eram lamurit cu et-ul...nu cumva sa atinga prin interior fiind un et destul de mare 35...dar na,de asta intreb de posesori de golf4\bora care au mai practicat legat de spate,acolo mare problema nu ii,se compenseaza prin roluit,ma gandeam ca et 15 la 8.5 o sa sara in afara dar nu ii stress:D |
eu ma refeream la Alex sa imi de-a un feedback. :)
8,5j nu prezinta o problema . conteaza mai mult greutatea jantei si ce cauciuc pui pe janta. ti-as recomanda pe 8,5j sa pui 205/45/17 ;) . arata super si nu o sa ai probleme cu directia. am un prieten cu 8j , et 35 pe bora si nu are probleme deloc, asa ca nici cu 8,5j et 35 nu ar trebui sa fie. doar daca treci de pragul de et 45 s-ar putea sa apara problemele. |
da inteleg,asta vroiam sa stiu ca la acest et si j daca prezinta ceva probleme,evident se putea rezolva prin distantiere dar nu sunt fan deloc,nu imi plac deloc
legat de gume...in configuratia de jante 8 cu 9 sau 8.5-9 ori orice alta latimea o fi ma gandesc la un "standard" de 205 45 fata si 215 45 spatele evident se mai schimba situatia dupa diferite latimi:rolleyes2 complicat pana la urma cu jantele astea sa gasesc sa se potriveasca,sa fie model ok sa nu mai vorbesc de stare,pret si etc chiar as face un poll,mi-am facut o lista cu 3 modele(chiar 4 daca includ si 18 )si cam astea raman 1.brock b1 2.rh zw1 (in deafavoarea keskin kt1) 3.dz exklusiv si varianta 18....nr 4. Tomasson Tn1 as vrea pareri,voturi pro contra...calitate,aspect etc...:rolleyes2 |
Quote:
sunt si eu in cautare de roti si impartaseam ce am auzit/citit pana acum. eu votez pentru rh zw1 , in loc de varianta 4 as prefera rota grid dar sunt slabe sanse sa gasesti asa ceva. |
Quote:
referitor la rota grid,mai uitat peste ele chiar acum,da,ar fi ceva daca parca sunt de japoneze.....oricum arata bine simplu si de effect,genul de tomasson eu am gasit prin ungaria cate ceva rh zw1 la 550 eu brock la 600 dar trebuiesc gume la ele ca nu prea sunt ok...deci vine 700 eu lejer in rest,astept detalii de la 1-2 persoane de ceva mai ieftin,dar trebuiesc prelucrate serios(au urme de lovituri si etc etc..) |
se cunoaste slaba calitate a jantelor ROTA, asa ca eu zic sa mergi pe alta firma mai ok .
@soosy - daca tot te gandesti la jante pe 18 nu stiu de ce te-ar deranja sa mergi pe 17 cu 8,5j :). sper sa iti gasesti niste roti frumoase. |
4 Attachment(s)
mersi
vedem,cu oricare dintre modelele amintite as fi multumit legat de r18 doar pentru tomasson tn1 as face-o sa fie pe masina in rest nu... oricum in principiu 8j sa fie fata...asa pot dormi linistit:D probabil saptamana ce vine s-ar putea sa rezolv un set de rh zw1...ori sorin ori am unu prin Tm dar cam "ciuruite"dar cred ca se pot face...chiar cer pareri?(vezi poza) daca nu atunci cand ma hotraresc via ungraia si am varianta brock si mai ramane loc de un ori...la Alba Iulia,un alt set rh zw1...chiar ok...doar mici retusuri ar trebui |
Dai un ban dar stai in fata ! Pe mine m-au ajuns 720 euro , un set de 5 jante rh zw1 ,cu cauciucuri ,flanse si vopsit. Legat de greutatea unei jante RH ZW1 8J este de 8kg sau 8,5kg nu mai tin minte exact.Daca iti place asa mult brock b1 cumpara-le caci banu e la tine nu la noi . Zw1 din ungaria au toate 4 et60? Eu am et60 8J cu 205/45 pe fata si cu flanse de 20mm si nu imi atinge nimic ...Intra sigur ET60 8,5J cu flanse de 20mm pe fata.
|
Quote:
|
cam puscate jantele alea. din cate vad nici o buza nu e dreapta, ar trebui sa fie un pret mega bun ca sa le cumperi. trebuie sa fii atent ca jantele sunt cu buze drepte, ca si Artec L Edition , nu in trepte.
|
Quote:
da,corect,daca ai banul atunci evident esti in fata.....dar tot ma gandeam la ceva calcule ca pot sa iau si ceva ce nu arata chiar bine si pe urma se fac,pana la urma nu se stie nici chestia aia ca jantele alea daca au avut ceva candva sau nu...ca se practica din cate vad jante mai jerpelite si pe urma arata boboc,la vanzare o avere:)) da,rh-uriile sunt et 60 toate 4, 8 cu 9 j iar brock sunt 8.5 et 35 si 13...buza mica mare cam astea ar fi alegerea de jante care chiar arata super atat ca trebuiesc gume Quote:
da....evident este de lucru la ele tocmai de asta si pretul este asa..(omu cere 150 eu...are flanse la ele,deci ma scuteste de minim 100 eu,si gume 2x bune si 2 cat de cat,economie de inca cel putin 100 eu)si avand in vedere ca reparatul la ele nu este mai mult de 100 eu la cele 3(1 grava si 2 nu ii nasol rau)+ polish ~150+100 reparat + 100 polish....350 si pot arata la fel ca cele de 600 eu asa zic eu,numai ca nu am avut niciodata jante asa distruse si nu stiu ce se poate repara si ce nu:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Quote:
daca nu am fi in romania as zice BBS rs , visul oricarui mk4 dupa parerea mea |
2 Attachment(s)
Eu Brock B1 as alege si probabil vopsite negru, ar merge stilul black on black, uite si 2 poze, sa nu mai umbli cu VT-uri:-P
8,5x17 215/40/17 Goodyear Exelence 10x17 235/45/17 Dunlop Sport Maxx |
Quote:
nu zic ca Rs nu este ceva frumos sau mai mult de atat,dar totusi au un pret de:shock:.... bafta la cautari Quote:
nu prea imi place sa fie black on black ca parca jantele nu sar in evidenta...mult mai frumos ii masina inchisa la culoare si jante deschise la culoare sau invers... legat de combinatia asta...8.5 imi cam este teama pe fata..dar hai sa fie...insa 10j sa gasesc nu prea cred ca am sanse..tot ce am gasit pana acum este 8,5 x2...cu buza mica si buza mare...eturi diferite atat |
8,5 cu 10 e ce trebe pentru orice bora/golf/passat ca sa obtii un fitment impecabil. :D
se poate face si cu 8,5 fata/spate ... si pe spate pui distantier. jantele din poza sunt 215/40/17 pe 8,5j dar cauciucurile pe spate nu sunt 235/45... , pe 10j , sunt 235/40 sau 235/35. parerea mea. |
Quote:
1 set ii la Sorin gti power...sa vad cum ma inteleg cu el,alea sunt 4x8.5j...o sa fie ok 2. un set de la Bmnwa 8 cu 9j....care eu zic ca o sa fie si mai ok... vedem ce o fi...daca nu atunci ramane varianta brock b1...8.5j toate 4 cu buza mica fata si buza mare spate asa ca si fapt...care jante sunt mai grele?cele "clasice" sau modulare?!iar mai exact brock b1 sau rh zw1:rolleyes2 |
eiiii soosy ca de 5 pagini tot variante peste variante iei in calcul , daca erai la loto la cat ai zapacit cifrele alea castigai premiul cel mare :D hotaraste-te odata :):):)
|
jantele modulare sunt cele mai usoare, fiindca buza nu e turnata. ;). deaceea buzele jantelor modulare se pot polisha pana la oglinda. ;)
eu ti-am zis ce as alege. :D 8,5 cu 205/45 :). |
Quote:
noroc cu unii care mai zic cate-o parere si ma mai pot si eu informa asa,si oricand este de invatat ceva,niciodata nu o sa le stim pe toate Quote:
|
dupa ce te hotaresti sa imi dai si mie linkurile "ramasitelor" ca doar cautam acelasi lucu :lol:
eu mai iau in calcul fat fives |
oky....
stiu 4 perechi de rh zw1...2 seturi sunt 8j si fata si spate si am renuntat repede la ele..(1 set la 250 eu arata frumos frumos si 1 set undeva la 100 eu dar is lovite si trebuiesc reconditioante...vezi pozele atasate de mine) la 600 eu boboc daca vrei cu flanse cu tot etc etc..gume trebuiesc iar pe cea ce contez eu este Sorin,de la Bucuresti un set de 8,5j la 200 eu fara nimic(flanse,polish,gume..) si 12 mil...8 cu 9j de la Alba Iulia.. ne auzim,cu siguranta iti ramane si tie:P |
variante sunt destule.bani sa fie.
|
Quote:
ori sunt vandute,ori nu ii chiar cum pare anuntul,ori nu se potrivesc si bla bla bla si pana la urma daca ai avea si banul in mana nu prea gasesti ex brock b1...un singur set am gasit pe 17...si am cautat peste tot,peste hotare si alea.. |
1 Attachment(s)
ca sa mai schimbam placa legat de jante ca pe urma primesc reclamatii:D
o intrebare la voi colegi poate ati vazut careva dintre voi modelul asta de far,pentru bora...cam la ce pret se invarte sau ce model de lupa pusca cu farul de bora...ca am auzit fel si fel de discutii din care nu am putut sa trag nici o concluzie...ba g2 ba g3 si etc...ce o fi faruriile cu cele aftermarket nu le schimb in nici un caz,maxim lupe sau ceva de gen ca in poza daca as gasi:X |
Quote:
Trage un ochi aici , merita ;) ,daca vrei om am si asa ceva sa iti faca retrofitul. http://xenondesigncreations.weebly.com/gallery.html |
putin ciudat rama de la lupa dar in rest no comment arata bine...oricum important este sa bata bine si atat...
da un pm sau ceva detalii aici cam la ce scor sunt lupele cu sau fara xenon cam asta ar fi urmatorul pas mai ales dupa ce da caldura...dar evident sa termin cu capitolul jante si cred ca pe vineri ar trebui sa fie si tipsul si cotiera...poate poate:-) |
Tocamai ma pregateam sa-ti zic de dulce, ca numai de jante am auzit in 4-5 pagini :lol: Farurile arata ok, dar numai sa si bata ok pe drum.
|
Quote:
deja am oamenii in joc de glezne,oricand disponibili(2 variante de rh),sa vad cand am timp sa rezolv:D oricum,stii cum ii,daca dai un ban sa fie cu rost,nu ca pe urma ce bine ar fi alt set si ca ce prost am fost ca m-am grabit sau doamne fereste ceva sa nu se potriveasca si bla bla legat de faruri,am gasit ocazional,si imi par frumoase,ceva de gen as vrea sa fac si eu,lupe si pe urma inegrit totul prin interior:X vedem ce o fi si cu astea,planuri sunt...numai sa si fac treaba calumea(greu si cu lupele astea...ba g1 ba g3 ba nu stiu ce..) |
1 Attachment(s)
Poza e luata tot de aici de pe forum, de la dream cars, dar.... asa ca iti faci o idee :lol:
|
Quote:
cred ca e de pe forum de pe vortex luata poza |
5 Attachment(s)
Quote:
mda...la astea nu ai ce sa zici...no comment legat de jante,treaba ii decisa,100% vor fi ZW1:D iar pe viitor cu siguranta brock b1 legat de poze,de astea am si eu,vise si etc....dar asa low la noi nu prea merge nu am sa pot purta masina asa,am un mare MINUS,baia fiind foarte joasa...vedem cu configuratiile(gume,drop etc..) Quote:
cateva zile voi fi plecat,sper sa revin cu cotiera,tips si desigur jantele(mare parte rezolvat) dupa astea lupe(la primavara ca ii mult de lucru)si ca sa pastram putin echilibrul cu punctele de modificari,atunci urmeaza prin interior ceva si pe urma stopuri poate.... om trai si om vedea:D |
Quote:
de ce ai renuntat la cele de la alba ? 250 parca ziceai ca sunt |
ambii sunt in cursa...de fapt ei au ramas din lista de 4
mai aveam varianta Budapesta,foarte ok jantele,fara lovituri,mici zgarieturi si etc dar in rest ok...dar si pret pe masura 550 eu +50 drumul si gumele schimbate.. si pe cineva din TM,care aparent era cel mai ok,lovite 2,nu foarte grav,am si programat rezolvarea insa nu avea rost ca erau 4x8j...initial sitam de 8,5j asa ca,sorin probabil dar si mai probabil alba...un plus alba ca ii 8 cu 9j,pretul tot acolo ii + ca le pot vedea(distanta mai scurta) |
4 Attachment(s)
alta nebuniiie:D
culoarea jantelor:))...am 3 variante in principiu care imi plac dar inclin sper varianta buza polish,miez gri argintiu si suruburi aurii celelalte 2,sunt miez portocaliu ca spatele boxelor gz,buza polish suruburi crom si ceva mai excentric miez o culoare mai speciala din gama albastru,galben sau verde fosfor,buza polish si suruburi crom la mov,violet si etc renunt,desii ca ideie imi place dar nu sunt sigur ca ar fi si ok |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning