![]() |
Re: SUV big boys : Porsche Cayenne Turbo S vs. Mercedes-Benz ML63 AMG
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Le tuneaza rablane si le face tdi
|
Quote:
|
partea interesanta e ca niciunul dintre aceste 2 modele nu e "big boy" (Mercedes are, totusi, GL Klasse. Cayenne pentru mine reprezinta o dezamagire, si nu pentru ca ar fi o masina slaba, dar a creat acelasi sentiment in mine ca si cum as fi vazut un SUV Alfa Romeo sau Ferrari.
|
bai frate topicul asta e resurscitat! de cand intru pe 4tuning asta e tinut sus si nu inteleg motivul !?
|
are sticky, nu-i resuscitat :lol:
legat de BIG BOY, ML63 AMG e cel mai performant SUV de la Mercedes, cu cel mai mare motor.. in cazul asta, BIG se refera la motor si nu la dimensiune.. |
Fiecare marca trebuie sa ofere si sa faca fata cerintelor pietei. Ex: Q7, Panamera, R-Klasse , Cayenne, A2, si alte masini care acum 20 de ani ni-i s-ar fi parut concepte sau aberatii. Asa s-a dezvoltat industria auto si este benefic pentru fenomenul auto, dezvoltarea de noi tehnologii si inovatii.
|
perfoamante asemanatoare,lux si bun gust pt amandoua dar porschele ma dezamageste ca e facut pe platforma celui mai "eftin" SUV din germania....cam ciudat, cel mai scump "jep" sa fie facut pe platforma celui mai eftin.ceea ce ma dezamageste.deci ML plus ca`mi place ceva mai mult
|
nu e facut pe platforma lui, e facut in colaborare, 2 chestii total diferite.
|
Quote:
|
eu asa stiam, ca e facut pe platforma si sasiu de touareg
|
ahahahahhaha
dute in germania si vezi daca sunt suvuri mai tari decat cayenne toureg ML GL si q7...cayennu e printre cele mai de TOP suvuri...ce ai zis tu akolo poti sa zici de un grand cheroche(care finisarile lasa de dorit..)da sa zici asa de un kayenne...sau cum a zis cineva o pagina mai in urma..ca,cayenne e un 911 mai ridicat etc... Urcati va intrun cayenne..ca o sa va skimbati parerile instantaneu.. |
Eu as alege Porsche Cayenne Turbo S deoarece designul ml-ului ce cam expirat nu e mare diferente intre modelul din 2007 si cel din 2000
|
...performante asemanatore,pretul asemanator,deci aleg cayennul pt design...
...ar mai fi si minusurile,nu numai plusurile...la mercedes sistemul computerizat de mangement este sensibil,iar cayennul esti limitat in off road... |
si eu merg pentru cayenne clar....
|
ml ul clar e mai agresiv decat cayenne-ul ,care, dupa parerea mea arata ca o broasca raioasa din fata....nu am bani de nici una,asa ca deocamdata doar aspectul exterior conteza ptr mine.si aici ml- ul e cu 10 clase peste broasca raioasa
|
Porsche forever.....deci Cayenne...de ce au luat un ML modificat de AMG :-P ca Porsche-u e din fabrica....nu e "trecut" pe la Ghemballa sau 9ff :peace: sper ca nu sunt off topic
|
in primul rand, aleg cayenne pt ca este cel mai capabil SUV in adevaratul sens al cuvantului, in al doilea rand, cayenne nu este construit pe platforma lui tuareg, este o colaborare si sa ne amintim ca, porsche cayenne a fost lansat primul iar daca vi se pare, unora, ca ml-ul este mai luxos, va inselati amarnic. La ora actuala cayenne turbo S este cel mai capabil suv in regim off road siiiiiiiiii sa fim seriosi, ml, x5, q7, se pot numi SportUtilityVehicle.................. nu prea cred.............poate pentru oras sunt potrivite dar in rest, NU. iar daca vrei o masina pt oras, la pretul asta ai muuuuuuuuulte alternative......
|
Quote:
|
Cayenne Turbo Road Test DVD - VanPala-Heavy Metal 2 of 17 un test adevarat cu porsche cayenne turboS ..................da intradevar ml 63 amg este superior lui x5 si q7............iti respect opinia dar pe prrsche tot nu il fece mai ales in regim off road
|
Quote:
On topic:in ciuda faptului ca ML este o masina reusita,imi place mai mult Cayenne-ul ;) |
Quote:
daca luxul conteaza putin, offroadul conteaza ai alege Caddilac Escalade? :)) ai mers vreodata cu un Escalade ? E extrem de confortabil.. pe autostrada. Pe straziile noastre, si mai ales offroad poti sa uiti de el:) Iar ce rost are circuitul la un SUV ? :| Porsche cayenne. Chit ca e un Touareg cu emblema de porsche. Dar distinctie mai mare si performante mai bune |
Mercedes...e mai masculin si are "istorie mai lunga decat Porsche-ul..Eu zic k Porsche ar trebuii sa faca de stiu ei mai bine...Supercars., nu SUV
Btw: eu nu am vazut pe nimeni de la Top Gear in filmu ala :| |
Nu stiu daca ati aflat dar se prefigureaza un adversar mai mult decat serios pentru cele doua masini. Cei de la bmw se lauda ca va fi "cel mai puternic suv construit vreodata" sa vedem daca chiar asa va fi.
Quote:
|
personal cayen-ul cu spoiler fata stock mi se pare adresat femeilor...
|
...un touareg v6 tdi ia suta in 8,3,iar un cayenne 3,6 ia suta in 8,7...aceleasi optionale pe ambele masini si porsche-ul e cu 20 000 mai scump...pt un suv cel mai bun raport pret-calitate il are touaregul,iar comportamentul lui atat on-road cat si off road este fff bun
|
https://www.youtube.com/watch?v=5OGpn...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=INAC2...eature=related WATCH AND LEARN from porsche cayenne turbo s |
sa faca cineva un pool cu supersportivele astea suv`uri. care mai sunt... sa vedem ce iese. cred ca ar fi un topic destul de vizitat
|
Mie sincer imi place mai mult ml-ul ,mie imi place mult mai mult ca aspect si nu ii chiar asa de ,,,,"in your face" ca porche-ul
|
3 Attachment(s)
Va amintesc si pe acest topic cine a inventat masina si cine a inventat si aceasta clasa: Mercedes. Ml a fost deschizatorul de drumuri in clasa SUV cu ani buni inaintea celorlalti...iar noul Ml e de departe the best....e tare si sport si offroad cu pachetul pro.........pe cand celelalte (Porsche , BMW) sint doar de sosea...iar varianta AMG bate tot binenteles.......Cayenne-ul e un Touareg umflat....deci mai slab ca Ml
|
vezi ca sunt niste filmulete pe paginile anterioare si o sa vezi ca porsche-ul e mai bun ca ml-ul in off road,cel putin asa zic cei de acolo
iar la faza cu cayenne e un touareg...no comment ps:vezi ca ford a inventat masina si nu sunt sigur daca ml-ul a fost primul suv ps2:si vw touareg e o masina exceptionala,nu stiu ce a fost remarca aia rautacioasa,dar cayennul nu e touareg,ci are anumite elemente in comun si asta e un lucru bun ;) |
ml 63 amg. cayenne turbo s e mult mai des vazut. de fapt un ml amg n-am vazut niciodata.
|
Ford a inventat masina? eroare.....editeaza repede mesajul sa nu mai rada multi !!! halal cultura auto prietene...nu vreau sa fiu rautacios dar mai citeste....mult !!!
Cayenne si Touareg impart aceeasi platforma...asa ca pe dedesubt Cayenne este un Touareg....e intr-adevar o masina buna dar eu prefer Ml...... Nu stiu in pitesti dar eu am trecut prin Bucuresti de cateva ori si-am vazut vreo 3-4 Ml 63.....si fostul Ml 55...........asa ca sint unii connaiseurs care stiu ce vor de la viata...nu doar pusti care-si cumpara doar ce e la moda.......... Parerea mea despre Cayenne e ca prima varianta e urata rau...o broasca imensa.......faceliftul e mai dragut... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tara nu progreseaza pt. ca unii copii ca tine la 16 ani in loc sa stea la scoala bat campii pe forumuri............tot n-ai aflat cine a facut primul autovehicul? Gottlieb Daimler stii cine a fost ? off.....dar obraznic stii sa fii...
|
Chayenne e mult mai interesant si arata mult mai bine decat Ml-ul:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning