![]() |
Re:
Quote:
|
Plecare cursa Duminica
Pentru Duminica, 18.12.2005 privitor la plecare Bucuresti dispun de 4 locuri libere asa ca astept calatorii! :wink:
|
3 Attachment(s)
LR - Casa Poporului
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
cum mai este foarte putin pana vin sarbatorile as vrea sa va urez tuturor colegilor de aici un craciun fericit pe care sa l petreceti alaturi de persoanele pe care le iubiti voi cel mai mult , shi sa va aduca mosu ce va doriti : evo 9 MR, ambreiaje shi placi de presiune care sa reziste mai mult de o liniuta, seat leonuri ,motoare gti, turbo etc
|
aaaaaaa
shi sa nu uitam multe felicitari lui HORATIU pt permis , asteptam sa schimbe postura de pieton in cea de racer acum :mrhappy: |
subscriu la initiativa lui flow. La Multi Ani ! cat mai multi cai sub capota, superchargere, jante, gume, filtre etc. toate sa le gasiti sub pom gramada :D
|
si din partea mea Craciun Fericit si toate cele atat pt voi cat si pt masinile voastre
|
Eu va urez tuturor Sarbatori legale si fericite!!!!Fiecare dintre noi isi doreste ceva pe la masina sau cate o masina dar pe departe cel mai frumos cadou o sa-l primeasca catalyn. un \"racer\" mic .Felicitari catalyn!!!
si inca o data pentru toti \"raceri\" Sarbatori Fericite, multa sanatate si bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D |
5 Attachment(s)
astazi pe la drifturi... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Craciun Fericit!!!!!!!!!!!!
|
craciun fericit si de la constantza pentru voi .. multa sanatate si la cat ami multa zapada si parcari goalee :P
|
Yackone: pozele sunt faucte cumva la Eliana Mall?
|
Sarbatori Fericite!
Caraciun Fericit dragilor, mosul sa va aduca numai bucurii fericire si rezultate pozitive ...distractie placuta si respect tuturor!
|
Craciun fericit everybody...din partea mea..si colindatorii sa va invadeze casele....mesele sa va fie pline cu bucate si mosul sa aiba sacul plin cu daruri..pt voi..:D
|
gabi, primele 2 sunt facute acolo, adika la eliana mall.restu sunt facute in alta parte pe un traseu de langa stadionul municipal.
|
Sarbatori fericite tuturor.La multi ani!
|
Re:
Quote:
PS: misto buburuza aia galbena :peace: |
LA MULTI ANI colegilor
ma bucur ca v am cunoscut in acest am si am facut cateva lucruri placute impreuna si sa speram ca la anul vor fi si mai numeroase Sa va aduca anul nou ce va doriti in special multa sanatate ca restu vin incet ,incet si sa ne strangem la anul din ce in ce mai multi cu cat mai multe maisini tunate |
LA MULTI ANI!!! un an nou mai bun si tot ce va doriti, in viata si in parcare :lol: :drunk: :dance:
|
La Multi Ani ... si ne vedem de maine pana duminica pr la voi prin orash & poiana
0723368917 |
La multi ani tuturor! Va doresc masini cat mai tunate, piese cat mai ieftine si locuri super misto de alergat. Bineinteles si multa sanatate :D
|
LA MULTI ANI!!!!UN AN NOU FERICIT PLIN DE BUCURII SI NU IN ULTIMUL RAND MULTA SANATATE, CA ASTA-I MAI IMPORTANTA CA TOATE.VA DORESC SA VI SE IMPLINEASCA DORINTELE SI VISELE!!! LA MULTI (B)ANI!!!!
|
Aici e mult mai potrivita discutia. Si ca sa raspund - STI model nou are motorul de 2500 cmc, fata de \"vechii\" 2000 cmc - deci e si mai pretabil pentru multi cai. Ce se putea scoate din cel vechi, nu mai zic de cel nou. Totusi daca se importa si la noi, asi fi ales fara ezitare EVO IX MR. Dar asta este, suntem tot in Romania, loc unde chiar daca ai bani nu-ti poti lua orice. Asa ca probabil o sa ma \"multumesc\" cu STI si de diferenta de 7000 de euro care ramane de la EVO - vad eu ce fac :twisted: :twisted: :twisted: tot in domeniul masinile mele bine-nteles :wink:
|
Merci de invitatie :) Bineinteles orice e mai bun e binevenit........inca 500 cmc in plus conteaza. Oricum......masina noua e masina noua, n-ai ce zice. Pacat de Evo. Dar Evo 8 -ul nu se importa?...k si ala ar cam fi decimat tot ce misca in Brasov :) cel mai puternic e paroape de 300 de cai totusi......fara tuning. Dar daca iti raman aia 7000 diferenta, muncesti bine la STi si o sa ajungi intr-un final tot pe acolo. E bine totusi ca ai posibilitati.......dar mai intereseaza-te si de Evo 8 k am auzit k exista in romania si cineva din Brasov mi-a zis k a facut cerculete cu un tip care avea evo 8.....asa ca totul e posibil.salutare edit: uite m-am interesat de evo 8 are maxim 276cp ...modelul 2005 si se pare ca are ca principal inamic pe piata wrx STi...deci nu te mai agita :)...zapacit mai sunt
|
Ai inteles gresit. Am vorbit la Mitsubishi si se importa EVO IX, dar nu modelul pe care il vreau eu. Eu vroiam varianta MR (capota si plafon de aluminiu, amortizoare si arcuri Bilstein de competitie, jenti BBS fosrte usoare) si ei aduc doar varinta de baza, inferioara STI-ului si mult mai scumpa (vreo 5000 de euro). In plus are motorul de 2000 cmc (STI 2500cmc, inca 500 de cmc din care se pot scoate cai), seamana izbitor cuevo VIII. STI cu face lift si motor mai mare arata mult mai bine, nu cred ca este nici una inca, cel putin in Bv, mai raman si bani fata de EVO, bani care aduc niste cai sau niste electronice sau niste ceva la masini. La performante STI este comparabil cu EVO IX MR, EVO IX varianta care se importa are adversar WRX-ul simplu. Deci eu sunt de parere ca nu se merita banii in plus :roll:
|
Da....ma scuzi:) oricum am ajuns si eu la concluzia k mai bine iei un STi si cu banii diferenta tot acolo ajungi. Ce ai in plus la MR pui din banii de diferenta pe STi daca chiar vrei :P ......abia astept sa te vad pe strazi monstrule :twisted:
|
HAHA si eu abia astept sa ma vad :lol: :wink:
|
HAHA si eu abia astept sa ma vad :lol: :wink:
|
frate. sa mor eu. am vazut in bacau o toyota celica albstra pe spate era argintie si cu un eleron mare de tot. sa mor eu cum se auzea. stie cineva ceva de ea. poze,filme ceva. deci era super criminala si fugea rau de tot.
|
are un prieten de-al meu poze pe telefon cu masina.sa vad ce pot face sa pun cateva poze
|
Re:
Quote:
Daca avea nr.asta,e masina lui Gabi Onofrei. A aparut si in ulimul videoclip a lui BUG Mafia masinuta aia...... |
2 Attachment(s)
asta e ???
|
6 Attachment(s)
BV 22 GTT
pozele sunt facute cu tel mobil in targa la vitan bucuresti |
intradevar masina e aceeasi dar eu am poze cu ea cu numere vechi de cand a fost adusa :) modificari vad ca nu sunt
|
1 Attachment(s)
inca o poza
|
S-a vandut :roll:
|
Visi, am vazut topicul cu provocari........abia acum. Presupun ca intalnirile astea o sa aiba loc noaptea. K poate mai asistau si fani de-ai tai....adik Je=moi=eu=ego.....sa ma simt bine. sa mor si eu fericit k am vazut o cursa calumea. :P:P:P in fine.......a nins iara, asa k mai stati pe tusa vreo 3 saptamani
Salutare, pana data urmatoare..pe net 8) 8) 8) |
Intalnire se stabileste la topicul \"Intalniri\" si e public stabilita acolo. Nu e vorba de curse noaptea sau mai stiu eu ce :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning