Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Campionat National de Indemanare Auto (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/257031-campionat-national-indemanare-auto.html)

dsign 23-08-12 16:58

Re: Campionat national de indemanare auto

3 Attachment(s)
Weekendul acesta, 25 si 26 august, va asteptam la Carrefour Brasov, la cea de-a IV-a Etapa din cadrul Campionatului National de Indemanare Auto (CNIA).
Lupta devine din ce in ce mai stransa intre piloti, aflandu-ne, deja, la jumatatea Campionatului. Varietatea varstelor acestora, dar si tipurile de masini prezente in cadrul acestui eveniment, raman ingredientele de baza ale evenimentului.

valentin.nemtanu 27-08-12 12:38

1 Attachment(s)
Il chiama Gheorghe Teodor - Teo !
El face parte din categoria celor putini, dar datorita carora evenimentele placute se petrec, se desfasoara, trecand firesc peste dificultati variate !
felicitari pentru etapa de la MACROMALL Brasov ! ( 26.08.2012 )

valentin.nemtanu 27-08-12 12:50

6 Attachment(s)
Pentru podium se plateste tribut cu material sportiv, dar se multumesc sustinatorii dotati :D:D!!

valentin.nemtanu 27-08-12 20:25

7 Attachment(s)
cateva din participantele la etapa 4 din CNIA 2012 = Brasov - Macromall

dsign 28-08-12 17:19

Ca de obicei, atmosfera placuta, distractie si adrenalina la CNIA.

Din pacate, eu nu m-am putut bucura asa cum se cuvine de participarea la aceasta etapa, datorita unor probleme tehnice. Raman cu un gust amar si cu marea speranta ca pe viitor sa pot participa la astfel de concursuri intr-o locatie special destinata, nu in parcari de mall-uri cu guri de canal montate sub nivel, gropi, nisip, etc.

Felicitari Braila, din nou la inaltime. Felicitari celor ce au stat pe podium , felicitari Teo Gheorghe, un bun prieten dar mai ales un profesionist fara de care nu ne-am fi adunat in acest campionat.

valentin.nemtanu 28-08-12 18:42

Multumim frumos pentru aprecieri !

Sincer ne-a parut rau de planetara care a cedat in antrenamente. Dar si noi eram " fiertzi " ca se sparsese radiatorul lui Ionutz alias 46. Ca sa nu mai spun ca Razvan a participat la limita cu "carterul cutiei lui " fiind gata sa pateasca "pozna " lui Mini . Si mi-am amintit de Adi Zaharia sau Mihai Alexandrescu la Militari.....
Poate ca traseul in parcari ar trebui astfel gandit ca pe canalizari sa avem jaloanele de ocolit si sa limitam astfel aceste neplaceri.
Cat priveste terenul adecvat acestor competitii,.......nu apucam noi in aceasta viata in Romania.
Cred ca traseele de anul acesta au fost complete, complexe si doar cei ce au participat efectiv au gustat pe deplin etapele, nu ca o apreciere gratuita.

dsign 30-08-12 12:49

Dimineata, cand inca mai asteptam planetara, a venit Nelu si ne-a spus ca are radiator nou.

Pfffiu, ce usurare, ar fi fost pacat sa nu mearga Corsa... Ma gandeam in timpul noptii ca daca nu-si gaseste radiator, i-l legam cu sarma pe al meu si tot se dadea...

Cineva are un dif de Logan de vanzare? :D

valentin.nemtanu 30-08-12 12:58

incearca si pe Masina mea / logan.......succes !

Nel Biggson 30-08-12 20:51

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 5156745)
Dimineata, cand inca mai asteptam planetara, a venit Nelu si ne-a spus ca are radiator nou.

Pfffiu, ce usurare, ar fi fost pacat sa nu mearga Corsa... Ma gandeam in timpul noptii ca daca nu-si gaseste radiator, i-l legam cu sarma pe al meu si tot se dadea...

Cineva are un dif de Logan de vanzare? :D

Multumesc Dani pt. sprijin. Imi pare rau ca nu ai reusit si tu sa schimbi planetara. Multumesc tuturor celor ce au fost alaturi de mine, chiar am simtit ca am prieteni in CNIA. Multumesc lui Catalin care mi-a adus radiatorul de la Braila la 4 dimineata. Sambata seara ma gandeam cum duc masina acasa, nici gand sa mai particip. Dar parca am primit energie vazand cum toti au inceput sa dea telefoane ca sa-mi gaseasca radiator. Sigur o sa tinem minte etapa asta.

Felicitari si lui Teo pt. ca s-a luptat sa se tina etapa aceasta desi au fost o multime de piedici.

Am si un regret. Ca Radu cu Tigra 23 nu a venit. Chiar imi pare rau.

valentin.nemtanu 31-08-12 09:00

De la agonie la extaz !:D
Oare daca " cineva " ii spunea ( lui Ionut ) ca duminica va fi de 3 ori pe podium, ar fi crezut cand nu gaseam cine sa ne ajute cu un radiator de opel ?:?:
Oare daca "cineva " imi spunea , duminica, ca dupa mansa 1 din cauza unui jalon eram langa podium, ca apoi voi cobora inca 2 sec si urc pe podium la clasa, as fi crezut ?:?:
Aceasta este starea de spirit a concursurilor !:D Felicitari tuturor celor care vin la start si participa ! :lol:

coco_stancu 31-08-12 10:42

Felicitari, nu pot sa cred ca am pierdut toate aceste emotii traite in mansa asta, ma bucur totusi ca domnul TEO a reusit sa faca ca aceasta etapa sa fie posibila totusi. Din cauza unor probleme nu am putut veni, dar sper la urmatoarele sa va onorez cu prezenta.

valentin.nemtanu 31-08-12 13:43

Sa mai amintim ca absenta lui Radu cu Tigra ( 23 ) coroborat cu noua Saxo a lui Mihai ( 1 ) pe care s-a acomodat, a strans " randurile "" la A 1 si la Open si lupta devine foarte interesanta, mai ales pentru invitatia de la gala campionilor din decembrie la Sinaia :D!!
succes tuturor !
Si spor la demersuri lui Teo , ca iar sunt dificultati......in organizarea etapei.

23GSI 01-09-12 10:27

Iti multumesc IONUT ca iti pare rau ca nu am putut ajunge,,,,dar criza fiind in toata lumea ma ajuns si pe mine,,,chiar daca nu ma gandeam.

Dar se asteapta vremuri bune si pe strada mea,,,alaturi de noul sponsor voi putea reveni in forta ....
Dar voi chiar asta va doriti?

valentin.nemtanu 01-09-12 10:56

De pasiunea aceasta Radule, te vindeci uneori !! doar financiar, si iar te prinde...... Asata e !!
Te asteptam .. :rolleyes2acolo sus !!

Nel Biggson 02-09-12 20:05

Quote:

Originally Posted by 23GSI (Post 5158839)
Iti multumesc IONUT ca iti pare rau ca nu am putut ajunge,,,,dar criza fiind in toata lumea ma ajuns si pe mine,,,chiar daca nu ma gandeam.

Dar se asteapta vremuri bune si pe strada mea,,,alaturi de noul sponsor voi putea reveni in forta ....
Dar voi chiar asta va doriti?

Retorica din final e cam aroganta.

Mie chiar imi pare rau ca n-ai venit. Parca n-a avut nici un farmec. Hai, te astept data viitoare, vino cu forte proaspete, o sa fie misto.

dsign 05-09-12 21:32

Radule, trebuie sa vii... Mai sunt 2 etape, gasesti tu 2 gioarse de anvelope si niste zeama de pus in rezervor...

icX23 07-09-12 22:54

Hello. De ce nu amintiti si de faptul ca publicul a fost exemplar ? Am fost prezent la toate etapele din acest sezon din Bucuresti, si sincer, publicul de la Brasov m-a uns pe suflet, ca sa spun asa. Au fost pur si simplu geniali. Daca am avea parte de un astfel de public mereu, ar fii ceva.

Pe langa asta, asfaltul din parcarea Macromall a fost cu mult peste cel din parcarile Carrefour. O noua bila alba pentru organizatori, pe langa cea de la aranjarea traseului. Fara mers cu spatele. Bun. Asa se face spectacol mai usor, si o sa ajunga lumea sa cunoasca si acest campionat. De spectacol e nevoie pentru a atrage publicul, nu de timpi scosi 'cu spatele'. Ok, asa e la indemanare, dar intereseaza pe cineva cum se duc cutiile de viteze ? :) Macar acum s-a stricat doar una :)

Merita felicitat pilotul cu numarul de concurs '85', care in ultimele etape a progresat extrem de mult. Desi Golful lui nu e inca in stare perfecta, s-a descurcat onorabil. Cel putin onorabil. Sa nu mai vorbim ca a facut spectacol si a fost aplaudat si aclamat de public. Am vazut ca are langa el oameni pe care se poate baza, iar asta e un lucru foarte ok.

Despre tipul cu Corsa verde, diesel. MIG 21 :) Am inteles ca la Brasov omul s-a dat fara frane :) A folosit doar frana de mana, iar la un momentdat aveai senzatia ca are tractiune spate. Sper sa il vedem si la Buzau.

Felicitari pentru cea mai reusita etapa de pana acum !

icX23 07-09-12 23:00

Revin cu o postare :

Aceasta este evolutia lui Gusti '85'. Nu am gasit un link catre evolutia tipului cu Corsa.

https://www.youtube.com/watch?v=sCyPO...eature=related

Stefracing96 09-09-12 08:10

Acesta este filmuletul realizat de mine la etapa de Indemanare auto de la Brasov.
https://www.youtube.com/watch?v=6WkeP...2&feature=plcp
Enjoy:D

valentin.nemtanu 10-09-12 15:09

Si tot la comentarii :
Concurentii 11 - Horia 77 - Sergiu si Bianca Anton 7, si Sorinel Iliesc ( absent la Brasov ) sunt juniorii de azi, si camp[ionii de maine dar vor continua tot asa ! Sunt generatia de maqine a automobilistilor ce se formeaza acum in CNIA ! Este aprecierea mea, fara laude necontrolate si sper sa nu mi se mai taie aceasta postare :sad:

valentin.nemtanu 12-09-12 07:09

1 Attachment(s)
Inscrierile se fac accesand gtautoclub.ro si completand un formular . Succes !

icX23 15-09-12 12:29

Faptul interesant legat de juniorii de azi este ca Bianca si Sergiu chiar stiu ce facu cu masina pe traseu, spre deosebire de Horia, care e mult mai haotic si decat cei in varsta. Sper ca pe pagina asta putem discuta destul de liber, nu sa ajungem la stergeri de posturi doar pentru o apreciere personala. E democratie, nu ? :)

Bafta la Buzau !

coco_stancu 17-09-12 16:00

Felicitari, la al 3-lea post al tau ai si improscat cu noroi.
On: indiferent daca stie sau nu ce sa faca un concurent pe pista cu timpul va invata.
Cand vei avea bani sa investesti in acest sport in aceasta pasiune esti invitat sa vii sa ne dai lectii. Pana atunci esti liber sa fii invidios pe toti cei care concureaza in acest concurs, care tin sa te anunt ca este plin de fair-play.

valentin.nemtanu 17-09-12 16:09

1 Attachment(s)
Traseul propus pentru etapa aV-a ne va solicita prin complexitatea lui, dar spectaculozitatea lui.

valentin.nemtanu 17-09-12 17:06

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5168934)
Si tot la comentarii :
Concurentii 11 - Horia 77 - Sergiu si Bianca Anton 7, si Sorinel Iliesc ( absent la Brasov ) sunt juniorii de azi, si camp[ionii de maine dar vor continua tot asa ! Sunt generatia de maqine a automobilistilor ce se formeaza acum in CNIA ! Este aprecierea mea, fara laude necontrolate si sper sa nu mi se mai taie aceasta postare :sad:

Trebuie adaugat aici si satmareanul TUDOR TEUSAN ( 16 ani neimpliniti ) care cucereste clasamentul probelor de indemanare din Cupa Somes - Oas Satu Mare la doua editii consecutive ( 2011 si 2012 )! Avand si un comportament deosebit in afara masinii, comportamentul pilotilor de valoare !!

icX23 17-09-12 17:42

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 5177055)
Felicitari, la al 3-lea post al tau ai si improscat cu noroi.
On: indiferent daca stie sau nu ce sa faca un concurent pe pista cu timpul va invata.
Cand vei avea bani sa investesti in acest sport in aceasta pasiune esti invitat sa vii sa ne dai lectii. Pana atunci esti liber sa fii invidios pe toti cei care concureaza in acest concurs, care tin sa te anunt ca este plin de fair-play.

Tu crezi ca neparticiparea celor de pe margine se rezuma la bani ? :) Iti garantez ca sunt 'enspe' mii de motive pentru care altii nu participa la CNIA. E al 3-lea post al meu, in care nu a fost intentionat sa 'improsc cu noroi' pe contul asta pt. ca am uitat parola celuilalt. Nu e vorba de o chestie personala, insa nu poti numi 'pilot' o persoana care nu are nicio treaba cu tehnica masinii. Plus de asta, se da la limita, si incearca sa castige, dar de fiecare data, Sergiu il 'calca in picioare'. Mai are multe de invatat. E un campionat fair-play, pentru ca tatal lui Horia organizeaza CNIA ? D-asta faceti coada in spatele lui ? :) Invidios nu am sa fiu niciodata pe concurenti care stiu ce pateste o masina cand nu merge. Pana atunci, multa bafta la Buzau. Apropo, tu cine esti ? Esti vreun concurent la CNIA, sau doar un spectator care doar spera ca intr-o zi va avea o masina competitiva ? Sincer, nu prea am auzit de tine.

Daca vroiai sa fii finut si sa imi dai peste nas, nu incercai sa fii tu superior ca ai investit intr-o masina 15-20 de milioane. Trust me. Cand o sa ajungi sa bagi bani ( BANI ) in masina ta 'de curse', atunci sa te legi de investitii. Pilotule.

icX23 17-09-12 17:45

Cat despre traseu, multa bafta :)

valentin.nemtanu 18-09-12 14:09

Quote:

Originally Posted by icX23 (Post 5177199)
Tu crezi ca neparticiparea celor de pe margine se rezuma la bani ? :) Iti garantez ca sunt 'enspe' mii de motive pentru care altii nu participa la CNIA. E al 3-lea post al meu, in care nu a fost intentionat sa 'improsc cu noroi' pe contul asta pt. ca am uitat parola celuilalt. Nu e vorba de o chestie personala, insa nu poti numi 'pilot' o persoana care nu are nicio treaba cu tehnica masinii. Plus de asta, se da la limita, si incearca sa castige, dar de fiecare data, Sergiu il 'calca in picioare'. Mai are multe de invatat. E un campionat fair-play, pentru ca tatal lui Horia organizeaza CNIA ? D-asta faceti coada in spatele lui ? :) Invidios nu am sa fiu niciodata pe concurenti care stiu ce pateste o masina cand nu merge. Pana atunci, multa bafta la Buzau. Apropo, tu cine esti ? Esti vreun concurent la CNIA, sau doar un spectator care doar spera ca intr-o zi va avea o masina competitiva ? Sincer, nu prea am auzit de tine.

Daca vroiai sa fii finut si sa imi dai peste nas, nu incercai sa fii tu superior ca ai investit intr-o masina 15-20 de milioane. Trust me. Cand o sa ajungi sa bagi bani ( BANI ) in masina ta 'de curse', atunci sa te legi de investitii. Pilotule.

Oare daca tatal tau, s-ar ocupa de o ramura a automobilismului sportiv, sau de alt sport, in care sa fii participant cronometrat cu celula !!:shock:
si cineva din spatele tastelor !!8) ar fi agresiv , ca sa nu spun mai mult, ti-ar conveni?
Ai vedea un progres al acestui sport, :?: al grupului de pasionati din 4 colturi ce se aduna la fiecare etapa ?:?: prin comentariul facut
Ai avea constiinta atat de incantata si multumita incat ai avea curajul sa te uiti intr-o oglinda sa te privesti in ochi??
mai reflecta pana scrii..si vei fi la locul potrivit

coco_stancu 18-09-12 16:29

@icx23 Salut revin, vezi ca poti vorbi cu un moderator si sa-ti deblochezi contul, asta daca nu cumva ai facut vreo infractiune si ti l-a blocat. In fine, ca sa-ti raspund la intrebare, DA sunt si eu participant la concurs cu masina prezentata pe acest site. Nu m-ai vazut la ultimele 2 etape deoarece la una dintre ele nu am putut veni din cauza unor pb. in familie, iar la asta de acum n-o sa pot veni deoarece am 2 nunti si nu-s atat de bogat sa-mi mai ramana bani si de concurs.
Ca si spectator nu stii ce implica acest concurs (la costuri ma refer), uite sa-ti dau un exemplu pt. participarea asta spre exemplu un pilot amator asa ca mine are novoie de cauciucuri (150 ron minim), benzina Buc-Buzau-retur (150 ron), taxa participare (100 Ron), benzina pt. concurs 100 ron si in cazul in care nu ti se strica nimic scapi doar cu cheltuiala asta, adica 500 Ron. Si continuanad pe aspectul financiar, acesta este posibil sa fie ultimul an in care se mai tine concursul. Criza afecteaza pe toti iar sponsorii nu sunt atat de puternici pt. a ne sustine pe toti. Probabil de la anu nu vei mai avea unde sa comentezi rautatile tale si vei fi mai fericit.

amadeus_and 18-09-12 17:20

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5168934)
Si tot la comentarii :

Ati uitat de Adrian Burducel, cu Vw polo de 1.3 de 55 de cai...merge foarte bine, si la 17 ani e deja un pilot si un mecanic de exceptie... Anul viitor va debuta in CNVCR...

valentin.nemtanu 18-09-12 17:27

Da, corect.
Multumesc de completare, nu am omis numele lui premeditat.

icX23 18-09-12 19:06

Nu am avut nicio infractiune pe celalalt cont, dar mi s-a parut mai comod decat sa ma rog de toata lumea. Si eu am avut masina prezentata aici. Si eu am avut pasiunea asta. Crede-ma ca in masina mea au intrat pe putin 10k Eur. Si nu m-am laudat ca sunt vreun pilot, sau ceva de genul. Daca erai atat de pasionat, gaseai timp pentru etape, si mai ales bani. Daca era un campionat mai mediatizat, aveati sponsori calumea, care veneau ei la voi, dar cum o televiziune a fost o singura data la o etapa, si atunci sa filmeze o istorica, nu aveti nicio sansa sa trageti bani de la sponsori.

Referitor la 'rautatile mele'. Crede-ma ca nu sunt rautati, dar asa pareti toti. Stati la coada in spatele unui om si il protejati, in conditiile in care fiecare ati fii putut organiza asa ceva (No offence, dle. Teodor Gheorghe - apreciez ca ati avut tupeu sa faceti asta in timp ce altii dormeau.). Nu cred ca am spus ceva ce sa nu poata fii verificat in postul legat de Horia. 'Imi bate ceva, dar nu stiu ce." nu sunt vorbe de pilot. Dar poate e doar pilot care se urca, demareaza, se invarte si castiga. Sau nu.

Cat despre 'agresivitatea' din postarile mele, nu cred ca a avut legatura cu vreunul dintre dvs. Decat cu Horia, despre care mi-am spus strica PAREREA. De ce nu v-ati legat de partea in care am spus ca Sergiu se da aproape perfect ? Pentru ca nu stiti cum sa stati la coada. Pe bune acum. Aici vorbiti doar de bine, dar nu aveti taria necesara de caracter pentru a vedea si lucrurile mai putin bune. E nevoie de unul ca mine, care a urmarit pana acum astea si a ajuns la o etapa, sa va deschida ochii, si apoi sa fie 'injurat' ? Daca ati fii inteles ceva din ce am zis, ati fii inteles ca era parerea mea :) Dar voi sunteti pasionati. Pasionati de CNIA. Pasionati de 4 roti. Pasionati atat de tare incat ratati etape, desi sunt odata pe luna :)

Distractie placuta coco.stancu la nunti. La ambele.

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 5178422)
@icx23 Salut revin, vezi ca poti vorbi cu un moderator si sa-ti deblochezi contul, asta daca nu cumva ai facut vreo infractiune si ti l-a blocat. In fine, ca sa-ti raspund la intrebare, DA sunt si eu participant la concurs cu masina prezentata pe acest site. Nu m-ai vazut la ultimele 2 etape deoarece la una dintre ele nu am putut veni din cauza unor pb. in familie, iar la asta de acum n-o sa pot veni deoarece am 2 nunti si nu-s atat de bogat sa-mi mai ramana bani si de concurs.
Ca si spectator nu stii ce implica acest concurs (la costuri ma refer), uite sa-ti dau un exemplu pt. participarea asta spre exemplu un pilot amator asa ca mine are novoie de cauciucuri (150 ron minim), benzina Buc-Buzau-retur (150 ron), taxa participare (100 Ron), benzina pt. concurs 100 ron si in cazul in care nu ti se strica nimic scapi doar cu cheltuiala asta, adica 500 Ron. Si continuanad pe aspectul financiar, acesta este posibil sa fie ultimul an in care se mai tine concursul. Criza afecteaza pe toti iar sponsorii nu sunt atat de puternici pt. a ne sustine pe toti. Probabil de la anu nu vei mai avea unde sa comentezi rautatile tale si vei fi mai fericit.

icX23 18-09-12 19:34

Ai dreptate, dar la Brasov nu l-am vazut. In schimb am vazut ce face cu polo-ul. E de viitor.

Quote:

Originally Posted by amadeus_and (Post 5178486)
Ati uitat de Adrian Burducel, cu Vw polo de 1.3 de 55 de cai...merge foarte bine, si la 17 ani e deja un pilot si un mecanic de exceptie... Anul viitor va debuta in CNVCR...

Nel Biggson 19-09-12 08:43

Quote:

Originally Posted by icX23 (Post 5178616)
Nu am avut nicio infractiune pe celalalt cont, dar mi s-a parut mai comod decat sa ma rog de toata lumea. Si eu am avut masina prezentata aici. Si eu am avut pasiunea asta. Crede-ma ca in masina mea au intrat pe putin 10k Eur. Si nu m-am laudat ca sunt vreun pilot, sau ceva de genul. Daca erai atat de pasionat, gaseai timp pentru etape, si mai ales bani. Daca era un campionat mai mediatizat, aveati sponsori calumea, care veneau ei la voi, dar cum o televiziune a fost o singura data la o etapa, si atunci sa filmeze o istorica, nu aveti nicio sansa sa trageti bani de la sponsori.

Referitor la 'rautatile mele'. Crede-ma ca nu sunt rautati, dar asa pareti toti. Stati la coada in spatele unui om si il protejati, in conditiile in care fiecare ati fii putut organiza asa ceva (No offence, dle. Teodor Gheorghe - apreciez ca ati avut tupeu sa faceti asta in timp ce altii dormeau.). Nu cred ca am spus ceva ce sa nu poata fii verificat in postul legat de Horia. 'Imi bate ceva, dar nu stiu ce." nu sunt vorbe de pilot. Dar poate e doar pilot care se urca, demareaza, se invarte si castiga. Sau nu.

Cat despre 'agresivitatea' din postarile mele, nu cred ca a avut legatura cu vreunul dintre dvs. Decat cu Horia, despre care mi-am spus strica PAREREA. De ce nu v-ati legat de partea in care am spus ca Sergiu se da aproape perfect ? Pentru ca nu stiti cum sa stati la coada. Pe bune acum. Aici vorbiti doar de bine, dar nu aveti taria necesara de caracter pentru a vedea si lucrurile mai putin bune. E nevoie de unul ca mine, care a urmarit pana acum astea si a ajuns la o etapa, sa va deschida ochii, si apoi sa fie 'injurat' ? Daca ati fii inteles ceva din ce am zis, ati fii inteles ca era parerea mea :) Dar voi sunteti pasionati. Pasionati de CNIA. Pasionati de 4 roti. Pasionati atat de tare incat ratati etape, desi sunt odata pe luna :)

Distractie placuta coco.stancu la nunti. La ambele.

Salut pretenas. Desi Teo Gheorghe tatal organizeaza si Horia fiul participa, este cel mai fair-play campionat la care am participat. Cronometrul e acelasi pt. toti asfaltul e la fel iar cand Horia sau altii au lovit un jalon s-a penalizat.
Ai grija de tine.

valentin.nemtanu 19-09-12 08:56

icX23, daca nu folosesti masina despre care aminteai precum caseta de valori, mai taie ceva din 10k ca ni se taie respiratia !
In rest toate bune si succes mai departe.
Ai grija ca cu sanatatea, nu de alta dar iar vei " tushi ":sad: in decembrie privind !!:shock:la gala campionilor 2012 !! laaaaaa Sinaia !!

icX23 19-09-12 11:24

Biggson... nu am zis ca fura la cronometru sau mai stiu eu ce:) atat ai inyeles si tu? Vorbeam strict de 'priceperea' lui.

Cat despre masina mea, s-a dus. Nu mai e. Dar au ramas cupele si satisfactia de a invinge in atatea curse.

Despre Sinaia... Bafta multa, dar mai e ceva pana atunci. 2 etape. Multa bafta in astea doua:)

coco_stancu 19-09-12 16:04

Icxyz, mutumim ca ne tii topicul pe prima pagina...

On: Primii 10 clasati in clasamentul general:

Nr crt Nr licenta Nume pilot Grupa/clasa Echipa Puncte
1 77 Nicolae Sergiu D1 Willi Msport 67
2 11 Gheorghe Horia Ioan J GT Auto Club Sportiv 64
3 46 Chesaru Ionel A1 52
4 23 Gheorghe Radu A1 GT Auto Club Sportiv 44
5 59 Popa Razvan A1 38
6 1 Alexandrescu Mihai A1 GT Auto Club Sportiv 33
7 48 Simion Daniel D1 GT Auto Club Sportiv 32
8 28 Garoiu Paul D1 Old Rally Team 31
9 41 Mihis Cris Alexandru D1 28
10 35 Solcan Stefan D1 Willi Msport 20

valentin.nemtanu 19-09-12 16:56

Si etapa a V-a brailenii vor concura pentru minim 4 cupe si puncte la open !

icX23 19-09-12 17:13

@coco.stancu - daca ai fii inteles de la inceput ce am vrut sa zic, nu mai era pe prima pagina, dar avand in vedere ca a ramas acolo, tie, lui nemteanu si celorlalti prieteni ai tai ar trebui sa le multumesti.

Nel Biggson 20-09-12 08:35

Quote:

Originally Posted by icX23 (Post 5179355)
Biggson... nu am zis ca fura la cronometru sau mai stiu eu ce:) atat ai inyeles si tu? Vorbeam strict de 'priceperea' lui.

Cat despre masina mea, s-a dus. Nu mai e. Dar au ramas cupele si satisfactia de a invinge in atatea curse.

Despre Sinaia... Bafta multa, dar mai e ceva pana atunci. 2 etape. Multa bafta in astea doua:)

Uite ce am inteles eu: "E un campionat fair-play, pentru ca tatal lui Horia organizeaza CNIA ? D-asta faceti coada in spatele lui ? ".

De fapt la remarca asta a ta se refera comentariul meu.

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning