Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Car SPEC. (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html)

georges14 29-11-06 08:10

Re: Car SPEC.

Arata bine. Vad ca nu o ai de prea mult timp. Sa o stapanesti sanatos

///V8/// 29-11-06 21:01

mersi!!!
o am din ianuarie 2006! dar am trecut prin multe IMPREUNA:-P

pimp_lex 02-12-06 22:33

si cat consuma monstrul? Asigurarea cat e?

AlexXx-4ti 03-12-06 02:08

[quote=pimp_lex;645250]si cat consuma monstrul?

Salut :!: -bunä intrebare pimp_lex :!:
-cu siguräntä peste 15l la 100 ce astepti de la peste 200 cäluti si 4x4 ,
trebuie sä-ti bagi hainele in pantaloni ,sä nu rämii färä ele cind te duci sä tanchezi .
--numai bine :!: 8)

draculas 03-12-06 08:59

90% 0F US MADE CARS ARE SOME POS INCLUDING THE JEEP so nu fi asa de incantat de el ca inca e nou mai asteapta putin si o sa plangi trust me macar de era versiunea Laredo dar asa ... oricum e mare minune ca inca mai mere dupa 7 ani

///V8/// 03-12-06 21:20

am scos odata 13.5 la suta si o alta data am facut cred ca mai bine de sfert de rezervor in 20 de minute. in medie ia cam 14-15 vara si 15-17 iarna! la asugurare e partea mai dureroasa $350/luna (2way) dar am gasit si una cu $290 (pimp_lex stiu ca tu platesti vreo $20 :-) <<vivre le quebec>>)
draculas... nici macar nu am zis ca sunt incantat de el ca tot ce e facut de chrysler are probleme la partea electrica si curge ulueiul la orice semering. Ziceai de Laredo... in canada e invers... limited e varianta de varf si laredo vine de obicei fara piele si cu 6 in linie
americanele au un raport pret/performanta bun ! si urmatoarea masina o sa fie mai mult ca sigur tot americana... probabil cts-ul sau 300c :-) e de ajuns sa tina 5 ani ca doar nu ti-o iei pe viata

pimp_lex 05-12-06 17:16

da, pai ai dat cam 3000 mai putin decat pretul pietei, adica exact cat ai bagat in ea dupa aia....oricum, masina nu e chiar asa veche, n-ar trebui sa fie cine stie ce probleme.....daca poti s-o carpesti asa, e ok.....oricum, poate mai scoti totusi ceva cand o vinzi sa nu fie 15mii $ aruncati!

AlexXx-4ti 05-12-06 18:01

salut :!: - ce 300 $pe lunä ,de banii ästia trec la bicicletä :lol: eu doar 90€ la Bravo si la Twingo 70€ acum ,mai merg incä 2 masinii ca sä ajung la cit dai tu pentru una,e mult :!: reparatiile sunt tot asa:?:

AlexXx-4ti 05-12-06 18:27

2 Attachment(s)
georges14- nu mai zici nimic :?: -ce sa intimplat cu muzica ,merg proiectele
sau cel putin avanseazä:?:
La mine merge incet dar sigur,m-am läsat de laterale doar le inchid si vin cu incinta,pentru moment cu bandä totul este pregätit ,dar astept wooferele sä nu fac ceva gresit si sä o iau de la 0 .
Nu de alta dar nu este singura pe care am fäcuto .mäsurile le-am luat dupä wooferul de 800 care este tot de 30.
Condensatorul va rämine unde este si in foto am rämas pe linie Novex statie si woofere ,rämine sä :rolleyes2 väd rezultatele,ceva gälägie tot trebuie sä iasä8)
-toate bune:!:

///V8/// 05-12-06 19:18

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 649165)
salut :!: - ce 300 $pe lunä ,de banii ästia trec la bicicletä :lol: eu doar 90€ la Bravo si la Twingo 70€ acum ,mai merg incä 2 masinii ca sä ajung la cit dai tu pentru una,e mult :!: reparatiile sunt tot asa:?:

pai bine dar io am carnetul de un an si am sub 25 de ani si in loc de 4 cyl am 8...
daca nu era asa crezi ca mai platem atata? dar sincer sa fiu nu ma intereseaza! la mine masina e bola din familie! aduce totusi unele satisfactii:lol: sa-mi dubleze asigurarea si tot nu ma las

CJ-01-WOB 05-12-06 19:51

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 649359)
Stai usor nu o lua chiar asa nu am zis in nume de räu ,dar mi se pare scump dar asta e altä tarä,alte legi si dacä vrem sä träim in tara respectivä este normal sä fim ca toti ceilalti .
-toate bune8)

Alex e un topic unde se discuta despre asigurari (in mare)https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23122-ofuri-deceptii-probleme-asigurari-amenzi/page-2.html..

georges14 05-12-06 20:41

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 649221)
georges14- nu mai zici nimic :?: -ce sa intimplat cu muzica ,merg proiectele
sau cel putin avanseazä:?:
La mine merge incet dar sigur,m-am läsat de laterale doar le inchid si vin cu incinta,pentru moment cu bandä totul este pregätit ,dar astept wooferele sä nu fac ceva gresit si sä o iau de la 0 .
Nu de alta dar nu este singura pe care am fäcuto .mäsurile le-am luat dupä wooferul de 800 care este tot de 30.
Condensatorul va rämine unde este si in foto am rämas pe linie Novex statie si woofere ,rämine sä :rolleyes2 väd rezultatele,ceva gälägie tot trebuie sä iasä8)
-toate bune:!:

Imi place cum ai inceput.Asa ceva a fost primul meu proiect, cu doua woofere Audiobahn pe 30cm, dar m-am sucit pe 38 si a trebuit sa schimb toate planurile. La mine plansa din fata este inclinata, altfel nu imi incapea wooferul. De avansat nu am mai avansat. Nu am timp in cursul saptamanii si weekend-ul trecut a plouat de a rupt. Ampliul l-am vandut pe ebay, nu prea facea fata wooferul. Acum astept sa imi vina CAPA si trebuie sa-mi comand ampliul. Oricum nu este el terminat estetic da duduie.

pimp_lex 05-12-06 21:09

Wobule, muta tu te rog toate posturile astea legate de asigurarea si consumul lui V8 pe topicul ala cu asigurarile

pimp_lex 05-12-06 21:15

ALeXXX-25 wrote "Na bine eu il am de 2 ani carnetu si de 3 masina sunt in stufa 6 si la stufa 0 se face 50 % mai putin ce zici pot avea ce masinä vreau normal cä in functie de capacitatea cilindricä creste si asigurarea,asta e clar dar nu de 4 ori mai mult."

Nu e numai vorba de cilindree dar si de masina ca atare. Una e un Grand Cherokee limited si alta un Twingo sai Bravo. Plsu nu uita ca in fiecare tzara e diferit sistemul de asigurari. In Canada sub 25 de ani si putina experienta de condus + masina scumpa => asigurare f mare. Daaca lua un Suzuki Swift din 99 sau ceva asa, platea mai putin decat platesti tu la Twingo in Italia, de exemplu.
Oricum, 350 e putin fata de ce plateste WOB la Golful lui in Irlanda. Citeste putin topicul ala si minuneazate ca eu n-am crezut ca exista asa ceva!

AlexXx-4ti 05-12-06 22:33

[quote=pimp_lex;649553]
Sefule dacä te uitai bine ai fi väzut cä am specificat treaba asta cu altä tarä alte legi ,dar ce ai spus legat de Grand cä este extra Marcä si este mai scump la asigurare nu este asa este in altä clasä plus de asta si de capacitatea cilindricä.
Inchei subiectu cu asta , asta se discutä in alt loc si nu aici.
.................................................. ..................................

Nu eu am deschis dicutia despre asiguräri:!:
- deschide :shock: ochii :shock: dacä vrei sä vezi:!:

AlexXx-4ti 05-12-06 23:52

2 Attachment(s)
[quote=georges14;649471]Imi place cum ai inceput.Asa ceva a fost primul meu proiect, cu doua woofere Audiobahn pe 30cm, dar m-am sucit pe 38 si a trebuit sa schimb toate planurile. La mine plansa din fata este inclinata, altfel nu imi incapea wooferul. Oricum nu este el terminat estetic da duduie.

-Nu este räu dacä duduie,
Dacä nu mäsuram le comandam pe cele gresite de 38 si nu mai imi intra si statia in fatä,trebuie sä-i fac ramä si dupä aia montatä in mijloc.
La inclinatie m-am dindit si la ea,totul va veni fix montat nici un fir de pär sä nu mai intre si wooferele le voi mai fixa si din interior de laterale pinä sä le montez sä nu zdrängäne nimic.
Acum sä väd cind vin wooferele din D ,pentru statie am asteptat in jur de 7 zile dar este timp nu mä gräbesc .
Nu sunt incä hotärit dacä sä tapitez exteriorul in imitatie de piele sau sä fac un mulaj subtire de fibrä si sä vopsesc ,dar este c-am mult de lucru ,mai vedem:!: :idea:
Pinä atunci toate bune8)

georges14 06-12-06 08:27

Eu zic ca nu se merita sa faci cu fibra. E mult de lucru si nu ai nimic rotund , totul e in colturi. In fata la gaura aia poti sa pui un plexi si doua neoane mici in spate ;)

AlexXx-4ti 06-12-06 11:55

Quote:

Originally Posted by georges14 (Post 650042)
Eu zic ca nu se merita sa faci cu fibra. E mult de lucru si nu ai nimic rotund , totul e in colturi. In fata la gaura aia poti sa pui un plexi si doua neoane mici in spate ;)

Salut nu mai pun nici un neon :rama la woofere este cu luminä albasträ ,condensatorul este si el cu neon, ce este albastru pe mijlocul lui este neon. iar statia lumineazä in Rosu,sunt destule lumini ajung, imi trebuie curent pentru tehnicä .
-Au trecut doar 3 zile nu mai imi ajunge comanda :?: ,vine ea:!::lol: 8)

georges14 06-12-06 12:48

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 650278)
-Au trecut doar 3 zile nu mai imi ajunge comanda :?: ,vine ea:!::lol: 8)

Nu-mi spune de comenzi ca am asteptat doua saptamani sa-mi vina farurile

AlexXx-4ti 06-12-06 22:31

Este de inteles cä dureazä ceva ,problema este neräbdarea si faptul cä mä tine pe loc din activitate pe lingä asta mai este si vineri cind nu se lucreazä si va mai dura cu o zi mai mult decit de obicei.
Dar nu este nimic am gäsit altceva de lucru schimb difurile originale cä pe spate le-am fäcut praf si pe cele din usi la fel le schimb cred cä sunt de 15watt cä nu ajung la jumate si incep sä se bilbie ,am schimbat cu MP3-CD si ästa este de 45 watt X 4.
Incerc sä termin in mare cel putin ce am inceput nu de alta dar ne bat särbätorile la usä si nu mai am chef sä mai imi pierd timpul
sau sä mai plimb atelieru in porbagaj.
--toate bune:!: 8)

odh_bmw 09-12-06 06:46

well ... detin un hyundai tiburon fx 1998 manuala ... motor 2.0 , 4 cilindrii DOHC 16V (140 cai )
Masina a fost cumparata din cauza pretului f f mic. eumm ... am cumparat masina in februarie 2006 si pana in ziua de astazi am schimbat la ea decat consumabilele si un mecanism din usa , desi are 260 mii km. Imi place destul de mult jucaria. :)

https://img214.imageshack.us/img214/4...tibupf9.th.jpg
https://img205.imageshack.us/img205/9...tibuhs3.th.jpg
https://img205.imageshack.us/img205/7...2963um8.th.jpg
https://img205.imageshack.us/img205/5...2967ju5.th.jpg
https://img205.imageshack.us/img205/7...2966yy3.th.jpg
https://img205.imageshack.us/img205/3...uronnx4.th.jpg

pimp_lex 09-12-06 15:53

felicitari pt masina

arata bine masina si se tin detul de bine Tiburonurile, tin minte ca am facut un highway run cu un tiburon (dar era modelul cu facelift, mai nou) si pana la urma m-a depasit (noi eram 4 in masina insa, ei 2), sunt masini reusite pt pretul cerut!

ai in cap ceva modificari sau nu vrei s-o tii prea mult timp?

alex_g 09-12-06 16:59

Bine ai venit cyrus,frumos Tiburonul.

Takashy_Vtec18 09-12-06 21:05

Misto Honda Prelude BogdaNZ ......sa o stapanesti sanatos......

odh_bmw 09-12-06 22:58

Salut Alex_g.

Pimp_lex nu am nici un gand cu tiburonul. Nu stiu, nu prea ma atrage aspectul ei , v-am zis , a fost o ocazie f buna , nu am ales eu masina. :-) Dar nici nu o sa il vand. Imi este draga. M-am indragostit de ea. :oops:

In primavara am de gand sa cumpar un e30 2.5 ... sau un e36 2.5 in cazul in care asigurarea nu e ff mult. Apropos aveti vreo idee cam cat ma ajunge asigurarea la aceste 2 modele (ambele mai vechi de 95 ) ?
Daca asigurarea este mult la bmw-uri o sa caut un golf 3 gti ( poate si vr6 ) mai vechi de 95 ca alea vin de la mama lor. :D

Ps: cat credeti ca am dat pe tiburon ? :D ( avend in vedere ca am piele in ea , totul electric , 2 airbaguri , cd-player , 260 mii de km dar inainte de a vinde-o a bagat omu ala 1700 $ pt a schimba frane , rulmenti , alternator si inca niste chestii la motor)

anne 09-12-06 23:09

Quote:

Originally Posted by odh_bmw (Post 653726)
well ... detin un hyundai tiburon fx 1998 manuala ... motor 2.0 , 4 cilindrii DOHC 16V (140 cai )

tiburone - asta e denumirea canadiana de COUPE ?

BogdanNZ 10-12-06 01:10

Quote:

Originally Posted by Takashy_Vtec18 (Post 654544)
Misto Honda Prelude BogdaNZ ......sa o stapanesti sanatos......

Multumesc multumesc :-) si pt toti internationalii noi carora nu am avut ocazia sa le urez bun venit o fac acum...Welcome all!!!

Puya^WRX 10-12-06 18:52

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

2 Attachment(s)
Mondeo Mk3

Puya^WRX 10-12-06 18:56

Quote:

Originally Posted by odh_bmw (Post 653726)
well ... detin un hyundai tiburon fx 1998 manuala ... motor 2.0 , 4 .th.jpg

Asta e Coupe 100%

Puya^WRX 10-12-06 19:04

5 Attachment(s)
Si niste poze cu Mondeo meu.

CJ-01-WOB 10-12-06 20:54

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 655633)
Si niste poze cu Mondeo meu.

ady ne dai niste date la mondeo ?
faina masina !

odh_bmw 11-12-06 05:29

Quote:

Originally Posted by anne (Post 654661)
tiburone - asta e denumirea canadiana de COUPE ?

Yup ! asta e denumirea in America. :-)

Puya^WRX 12-12-06 15:58

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 655759)
ady ne dai niste date la mondeo ?

Ford Mondeo Mk3 2001
Motor 2.0 TDdi 116cp K&N 57i Air Induction Kit
Exterior
Stopuri Lexus
Jante 16 + Cauciucuri Yokohama Decibel W(se cheama decibel pt. ca sunt f. silentioase)
Urmeaza jante 17 si un Body Kit

Interior Stock
Volan in piele cu comenzi
Cd ford-boxe Jbl
Scaune Electrice
Climatronic Automat

AlexXx-4ti 13-12-06 00:24

(Puya^WRX;)

Salut :!: -sä o stäpinesti sänätos :!:
Filtrul sport K&N l-ai pus tu sau asa ai cumpärat masina :?:
Dacä l-ai pus tu ce sa schimbat spre bine ,la benzinä se simte mai usor o astfel de schimbare ,dar la un TD :?: ce schimbäri ti-a adus tie:?:
.................................................. .................................................

Puya^WRX 13-12-06 14:33

Quote:

Originally Posted by AlexXx-25 (Post 658654)
(Puya^WRX;)

Salut :!: -sä o stäpinesti sänätos :!:
Filtrul sport K&N l-ai pus tu sau asa ai cumpärat masina :?:
Dacä l-ai pus tu ce sa schimbat spre bine ,la benzinä se simte mai usor o astfel de schimbare ,dar la un TD :?: ce schimbäri ti-a adus tie:?:
.................................................. .................................................

Filtrul l-am pus eu si schimba ceva, trage ceva mai bine ....a crescut si consumul cu 0,5l% si suna mai bine( se aude turbo cum trage aer mai tare).
Am vazut un test facut de K&N pe un Ford Focus 1,8Tdi cu filtrul original avea 90cp, cu filtrul k&n avea 96cp.

AlexXx-4ti 13-12-06 17:04

4 Attachment(s)
Salut si eu am vrut säl schimb dar in certea tehnicä scria ceva de filtru din hirtie pentru JTD si m-am räzgindit dar am sä incerc sä väd dar nu acum:!:

(geroges 14) am primit in sfirsit comanda si incepe scandalul am aproape tot ce cäutam si nu dau de 4 iesiri de aer dar continui si färä ele cind le am le pun si gata, incä nu este nimic montat dar incepe:!:
-uite minunile ce le-am asteptat 10 zile aproape:!:

georges14 15-12-06 00:34

Bravo, vad ca avansezi. Vrei sa faci Bass reflex?

AlexXx-4ti 15-12-06 19:29

1 Attachment(s)
[quote=georges14;661372]Bravo, vad ca avansezi. Vrei sa faci Bass reflex?

Salut :!: - la tine cum merge treaba:?:
Da am sä fac si Bass Reflex nu am ce am vrut eu dar pun iesiri normale le-am luat mai marii si pun doar 2 ,merge treaba incet dar sigur:lol:

georges14 15-12-06 21:40

Pai la mine nu avanseaza, nu sunt decis. Cred ca intorc subul cu magnetul innauntru. Si cred ca am sa il pun pe mijloc, da asta inseamna sa o scot iar si sa o iau de la capat. Iesirea pe care am pus o, cred ca este prea mica pentru puterea subului si de aia ma gandeam sa il intorc. Am sa incerc maine

fredtga 20-12-06 22:23

3 Attachment(s)
update: am vandut rx7-ele rosu si mi-am luat un Mercedes ca si masina de zi cu zi;
Mercedesul e din 1987 si e modelul 190e cu motor 2.3 16V. Masina e stock (si incerc sa o mentin asa) cu exceptia suspensiei (amort. Bilstein cu arcuri Eibach), franelor (perforate all around) si farurilor (faruri tip Euro cu semnale albe). E varianta cu cutie manuala 5 viteze "dog-leg".
Masina merge si arata super ok, dar curand trebuie sa-i refac instalatia audio ca e varza.

All times are GMT +2. The time now is 10:17.

- Copyright 2026 4Tuning