![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
4 Attachment(s)
..multumesc mult Iulian G T O pentru cadourile facute:oops:
...cred ca vor ajunge la maestrul Jock:twisted::twisted: |
:twisted: ...le astept
Iulian G T O , ..jos palaria ;) |
4 Attachment(s)
Vorba lui Jock " Toate jantele sa apeleze la mine ":twisted::twisted:
...urmeaza;) |
vai ce de lupe....2 mi-ar trebui si mie:X
legat de jante daca alea o sa incalte golful atunci senzaaaaatie;)... felicitari si bafta cu proiectul este de laudata cu atat mai mult ca ii vb de o fata,spor |
antele alea ... pur si simplu :shock: o sa iasa super
|
frumoase tare jantele...doar ca mai mult ca sigur va trebui sa umbli la aripi...poate o sa ai nevoie si de distantiere...
bafta! |
Quote:
|
Repede avansezi:D...daca jantele acelea le vei pune pe masina o sa arate bestial golfanu:lol:
|
Pfoai de mine ce forta sunt jantele alea.....! :shock: Culoare? Las-o tot rosie, imola red chiar! :D Parerea mea...
|
WoW :shock:...frumoase jantele Zeta. Sa le stapanesti sanatoasa. Cu asa jante, toate privirile o sa apeleze la tine :twisted:
|
f f f tari jantele...acum ceva timp am cautat si eu...dar am inteles ca nu se fac 5x100 :cry:
|
si totusi da-mi mie jantele pe care le ai acum pe golf :))
superbe jantele astea, o sa fie "tits" masina cu ele :D |
soosy : multumesc frumos
Я7B: stiu:D valyh: punem...umblam...no problem;) NXdev: nu sunt genul meu:twisted: valitataye: daca nu da jantele pana pe 18, vor fi pe masina mea:twisted: B-99-SAA: chiar nu stiu culoarea..imi place rosu..dar vedem... Alex30::lol::lol::lol:..si tie iti "lipsesc" cateva "piulite" GopPo: mersi frumos RideTheRiddle: le pastrez pentru ITP 8) |
Quote:
|
mah da repede te mai misti
|
3 Attachment(s)
....voi ziceti ca ma misc repede, si mie mi se pare ca abia trece timpul asta :sad:
...maibunu: trebuie sa vorbim:twisted: am nevoie de instalatie electrica NOUA :mrhappy: iar a mea..ca sa iti faci o idee arta cam asa..:help::help::help: ..iar despre jante nu imi mai fac griji am vorbit cu baiatu si le tine pentru mine:twisted: |
cam nasol ca e CE1 dar se rezolva o sa fac poze la un MK2 cu instlatia elctrica complet noua sau o poti vedea la BLR daca ai drum pe acolo.
|
va arata crima cu jantele acelea.o alegere foarte buna.
in privinta culorii ti-as sugera un albastru sau un verde.cel putin asa as vedea-o eu.bafta in alegerea culorii si mult noroc cu proiect-ul. |
verdele pe golf 2 parerea mea ca da oribil, am vazut mai multe golfuri 2 verzi dar niciunu care sa si arate bine ( desi aveau roti air ride etc) . culoarea cea mai frumoasa pentru ele e rosul .
|
Quote:
frumoase roti, daca si umflii aripile o sa fie bomba. bafta. |
exista posibilitatea ca unele jante sa fie destul de late incat sa atinga in aripi (si sa trebuiasca evazate) iar ET-ul sa fie de asa natura incat sa atinga in spate in amortizor => distantiere
|
mihai, te rog cand ai timp fa-mi si mie o "schema"...vreau sa vopsesc in interior la motor..si nu stiu exact ce trebuie sa fac..eu am ceva in cap (ma mai invatat cineva dar cer mai multe pareri)..daca e nevoie te rog corecteaza-ma :
curat bine pana la tabla unde e rugina:arrow:matuiesc cu smilgher peste tot:arrow: dau cu grund(pensulabil) sau cu zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua):arrow:dupa dau 2-3 straturi de vopsea:arrow:si 1-2 straturi de lac? |
zinc este doar o solutie de protectie temporara. daca dai vopsea peste el se va coji.
cureti cat se poate, dai cu grund la pensula/pistol, apoi vopsea la pensula/pistol. |
Zinc-ul il dai in general peste sudura proaspata ca sa nu oxideze pana se aplica stratul de protectie...gen grund etc.
Dar dupa ce cureti rugina inainte de toate procesele enumerate, dai cu Inhibitori de Rugina (sau rust converter pe google) Ai sa gasesti diferiti producatori iar aici difera calitatile, probabil. un link de la cei cu 4x4 care au probleme mai mari cu rugina http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38985&page=3 Si eu am folosit kelfos si am masina vopsita de 2 ani si nu a iesit nimic pe sub vopsea. Singurul dezavantaj e ca este la bidon de 5l ~ 200 ron, dar sun sigur ca mai poti strange 2-3 si sa impartiti cantitatea si costurile. Mai e si problema stocului la ei din ce am vazut...adresa o aflii acolo la linkul ala. Si atunci ordinea este asa: curat bine pana la tabla unde e rugina matuiesc cu smilgher peste tot dai rust converterul si peste fara sa il cureti dai cu grund(pensulabil) EXCLUS zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua)dupa dau 2-3 straturi de vopseasi 1-2 straturi de lac? |
Ce frumos sa ai loc si prieteni care sa te ajute
Cat despre ultimele modificari care le vad...cu lupele acelea, jantele care sper sa pui mana pe ele si o culoare speciala(rosu perlat cu alb sau negru) am dat un exemplu s-ar face liniste pe strada cand treci:D Bafta si mult succes in continuare!!!:flower: |
Quote:
|
mihai.ghetto: multumesc:oops: o sa te mai stresez eu cu intrebari:D 8)
CypOR: multumesc, ma voi uita pe acel forum cu multa atentie pustiu_FUG: lupele...ma voi apuca eu de ele (dar sa am timp deocamdata sunt la munca pana pe 24 nu prea am cand:sad:) sunt curioasa daca reusesc sa le fac eu...in cazul in care le stric le duc la Jock sa le repare:twisted: iar jantele...100% sunt ale mele..sambata ajung in bucuresti:drunk::drunk: marty88: pregateste-te si tu cu zinc, grund, feruginol, vopsea cauciucata ...o sa ai nevoie:-P |
Ma bucur sa aud asta :X, MAXIIIIM
|
eu ce sa mai zic...doar ca..innebunesc daca trebuie sa astept atat de fiecare data cand fac ceva:sad:
|
Nu-i nimic , mai induri si tu cateva zile, apoi, poti lua cina pe ele :D, o sa merite din plin asteptarea...ah ce masinuta norocoasa..
|
ma pregatesc ma pregatesc :D......iar ma apuk de munca....ca tot imi ziceau ai mei...da u nu te duci si u la munca pe timp de iarna....uite k akum ma duc :)
|
Si ce se mai aude zeta?? a iesit de la tinichigiu iepuroiul??
|
Quote:
|
Quote:
:D:twisted::twisted::twisted: |
Quote:
..din pacate nu a venit de la tinichigerie:cry: |
Quote:
eu nu mai am rabdare sa vad ce iese :| .... dar tu ...:rolleyes2:twisted: |
Poze cu ce s`a mai lucrat la masina ? :lol: ...
|
Quote:
|
Quote:
|
...mai usor cu offtopicul :bat:
...a venit mosu si la zeta"...asteptam pozele ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning