Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

Zeta 28-11-10 17:32

Re: O fata... si un golf 2...

4 Attachment(s)
..multumesc mult Iulian G T O pentru cadourile facute:oops:

...cred ca vor ajunge la maestrul Jock:twisted::twisted:

jock 28-11-10 17:41

:twisted: ...le astept

Iulian G T O , ..jos palaria ;)

Zeta 28-11-10 18:00

4 Attachment(s)
Vorba lui Jock " Toate jantele sa apeleze la mine ":twisted::twisted:

...urmeaza;)

soosy 28-11-10 18:54

vai ce de lupe....2 mi-ar trebui si mie:X

legat de jante daca alea o sa incalte golful atunci senzaaaaatie;)...

felicitari si bafta cu proiectul
este de laudata cu atat mai mult ca ii vb de o fata,spor

Я7B. 28-11-10 19:00

antele alea ... pur si simplu :shock: o sa iasa super

valyh 28-11-10 19:06

frumoase tare jantele...doar ca mai mult ca sigur va trebui sa umbli la aripi...poate o sa ai nevoie si de distantiere...

bafta!

NXdev 28-11-10 19:08

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3852342)
Vorba lui Jock " Toate jantele sa apeleze la mine ":twisted::twisted:

...urmeaza;)

Nu ma asteptam la asa jante :shock:, ma gandeam la Brock b1.Felicitari.

valitataye 28-11-10 20:49

Repede avansezi:D...daca jantele acelea le vei pune pe masina o sa arate bestial golfanu:lol:

B-99-SAA 28-11-10 21:13

Pfoai de mine ce forta sunt jantele alea.....! :shock: Culoare? Las-o tot rosie, imola red chiar! :D Parerea mea...

Alex30 28-11-10 22:00

WoW :shock:...frumoase jantele Zeta. Sa le stapanesti sanatoasa. Cu asa jante, toate privirile o sa apeleze la tine :twisted:

GopPo 29-11-10 00:47

f f f tari jantele...acum ceva timp am cautat si eu...dar am inteles ca nu se fac 5x100 :cry:

RideTheRiddle 29-11-10 01:04

si totusi da-mi mie jantele pe care le ai acum pe golf :))
superbe jantele astea, o sa fie "tits" masina cu ele :D

Zeta 29-11-10 23:18

soosy : multumesc frumos

Я7B: stiu:D

valyh: punem...umblam...no problem;)

NXdev: nu sunt genul meu:twisted:

valitataye: daca nu da jantele pana pe 18, vor fi pe masina mea:twisted:

B-99-SAA: chiar nu stiu culoarea..imi place rosu..dar vedem...

Alex30::lol::lol::lol:..si tie iti "lipsesc" cateva "piulite"

GopPo: mersi frumos

RideTheRiddle: le pastrez pentru ITP 8)

Alex30 29-11-10 23:22

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3856300)
Alex30::lol::lol::lol:..si tie iti "lipsesc" cateva "piulite"

Stiu,stiu :lol:...hai sa vina odata 18 sa vedem jantele luate :-). Eu credeam ca deja le-ai luat..da mi-ai atras azi atentia in trafic si mi-ai zis ca pe 18 :oops:

maibunu 01-12-10 00:55

mah da repede te mai misti

Zeta 01-12-10 07:40

3 Attachment(s)
....voi ziceti ca ma misc repede, si mie mi se pare ca abia trece timpul asta :sad:

...maibunu: trebuie sa vorbim:twisted: am nevoie de instalatie electrica NOUA :mrhappy: iar a mea..ca sa iti faci o idee arta cam asa..:help::help::help:

..iar despre jante nu imi mai fac griji am vorbit cu baiatu si le tine pentru mine:twisted:

maibunu 01-12-10 13:04

cam nasol ca e CE1 dar se rezolva o sa fac poze la un MK2 cu instlatia elctrica complet noua sau o poti vedea la BLR daca ai drum pe acolo.

FED express 01-12-10 17:48

va arata crima cu jantele acelea.o alegere foarte buna.
in privinta culorii ti-as sugera un albastru sau un verde.cel putin asa as vedea-o eu.bafta in alegerea culorii si mult noroc cu proiect-ul.

RideTheRiddle 01-12-10 18:05

verdele pe golf 2 parerea mea ca da oribil, am vazut mai multe golfuri 2 verzi dar niciunu care sa si arate bine ( desi aveau roti air ride etc) . culoarea cea mai frumoasa pentru ele e rosul .

zib3r 01-12-10 19:48

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3852517)
frumoase tare jantele...doar ca mai mult ca sigur va trebui sa umbli la aripi...poate o sa ai nevoie si de distantiere...

bafta!

distantiere? cum vine asta? fi mai explicit, eu nu am inteles. daca o sa frece in aripa, pui distantiere sa iasa si mai in afara rotile? sau ce rol au pana la urma 'distantierele' ?

frumoase roti, daca si umflii aripile o sa fie bomba. bafta.

mihai.ghetto 01-12-10 20:28

exista posibilitatea ca unele jante sa fie destul de late incat sa atinga in aripi (si sa trebuiasca evazate) iar ET-ul sa fie de asa natura incat sa atinga in spate in amortizor => distantiere

Zeta 01-12-10 20:49

mihai, te rog cand ai timp fa-mi si mie o "schema"...vreau sa vopsesc in interior la motor..si nu stiu exact ce trebuie sa fac..eu am ceva in cap (ma mai invatat cineva dar cer mai multe pareri)..daca e nevoie te rog corecteaza-ma :

curat bine pana la tabla unde e rugina:arrow:matuiesc cu smilgher peste tot:arrow: dau cu grund(pensulabil) sau cu zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua):arrow:dupa dau 2-3 straturi de vopsea:arrow:si 1-2 straturi de lac?

mihai.ghetto 01-12-10 22:26

zinc este doar o solutie de protectie temporara. daca dai vopsea peste el se va coji.
cureti cat se poate, dai cu grund la pensula/pistol, apoi vopsea la pensula/pistol.

CypOR 02-12-10 17:11

Zinc-ul il dai in general peste sudura proaspata ca sa nu oxideze pana se aplica stratul de protectie...gen grund etc.

Dar dupa ce cureti rugina inainte de toate procesele enumerate, dai cu Inhibitori de Rugina (sau rust converter pe google)
Ai sa gasesti diferiti producatori iar aici difera calitatile, probabil.
un link de la cei cu 4x4 care au probleme mai mari cu rugina
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38985&page=3

Si eu am folosit kelfos si am masina vopsita de 2 ani si nu a iesit nimic pe sub vopsea. Singurul dezavantaj e ca este la bidon de 5l ~ 200 ron, dar sun sigur ca mai poti strange 2-3 si sa impartiti cantitatea si costurile. Mai e si problema stocului la ei din ce am vazut...adresa o aflii acolo la linkul ala.

Si atunci ordinea este asa:

curat bine pana la tabla unde e rugina matuiesc cu smilgher peste tot dai rust converterul si peste fara sa il cureti dai cu grund(pensulabil) EXCLUS zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua)dupa dau 2-3 straturi de vopseasi 1-2 straturi de lac?

pustiu_FUG 13-12-10 09:39

Ce frumos sa ai loc si prieteni care sa te ajute

Cat despre ultimele modificari care le vad...cu lupele acelea, jantele care sper sa pui mana pe ele si o culoare speciala(rosu perlat cu alb sau negru) am dat un exemplu s-ar face liniste pe strada cand treci:D

Bafta si mult succes in continuare!!!:flower:

marty88 13-12-10 09:51

Quote:

Originally Posted by CypOR (Post 3864219)
Zinc-ul il dai in general peste sudura proaspata ca sa nu oxideze pana se aplica stratul de protectie...gen grund etc.

Dar dupa ce cureti rugina inainte de toate procesele enumerate, dai cu Inhibitori de Rugina (sau rust converter pe google)
Ai sa gasesti diferiti producatori iar aici difera calitatile, probabil.
un link de la cei cu 4x4 care au probleme mai mari cu rugina
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=38985&page=3

Si eu am folosit kelfos si am masina vopsita de 2 ani si nu a iesit nimic pe sub vopsea. Singurul dezavantaj e ca este la bidon de 5l ~ 200 ron, dar sun sigur ca mai poti strange 2-3 si sa impartiti cantitatea si costurile. Mai e si problema stocului la ei din ce am vazut...adresa o aflii acolo la linkul ala.

Si atunci ordinea este asa:

curat bine pana la tabla unde e rugina matuiesc cu smilgher peste tot dai rust converterul si peste fara sa il cureti dai cu grund(pensulabil) EXCLUS zinc(sprei) (nu stiu care este mai bun, dar le am pe amandoua)dupa dau 2-3 straturi de vopseasi 1-2 straturi de lac?

si zinkul este protector si intai cureti zona cu feruginol lasi 6-7 ore dp care dai cu spray de zink dp ce cureti insistent cu o laveta abraziva dai su sprau de zink grund si aia e mai ales la podea mai dai si cu antifon sau vopsea cauciucata

Zeta 13-12-10 21:41

mihai.ghetto: multumesc:oops: o sa te mai stresez eu cu intrebari:D 8)

CypOR: multumesc, ma voi uita pe acel forum cu multa atentie

pustiu_FUG: lupele...ma voi apuca eu de ele (dar sa am timp deocamdata sunt la munca pana pe 24 nu prea am cand:sad:) sunt curioasa daca reusesc sa le fac eu...in cazul in care le stric le duc la Jock sa le repare:twisted:

iar jantele...100% sunt ale mele..sambata ajung in bucuresti:drunk::drunk:

marty88: pregateste-te si tu cu zinc, grund, feruginol, vopsea cauciucata ...o sa ai nevoie:-P

NXdev 13-12-10 21:42

Ma bucur sa aud asta :X, MAXIIIIM

Zeta 13-12-10 21:43

eu ce sa mai zic...doar ca..innebunesc daca trebuie sa astept atat de fiecare data cand fac ceva:sad:

NXdev 13-12-10 21:46

Nu-i nimic , mai induri si tu cateva zile, apoi, poti lua cina pe ele :D, o sa merite din plin asteptarea...ah ce masinuta norocoasa..

marty88 14-12-10 01:43

ma pregatesc ma pregatesc :D......iar ma apuk de munca....ca tot imi ziceau ai mei...da u nu te duci si u la munca pe timp de iarna....uite k akum ma duc :)

Я7B. 14-12-10 10:31

Si ce se mai aude zeta?? a iesit de la tinichigiu iepuroiul??

marty88 14-12-10 11:51

Quote:

Originally Posted by Я7B. (Post 3896370)
Si ce se mai aude zeta?? a iesit de la tinichigiu iepuroiul??

nu este iepuroi numai 1 a fost iepuroi :D rabbit

Я7B. 14-12-10 11:54

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3896578)
nu este iepuroi numai 1 a fost iepuroi :D rabbit

My bad .... =))

:D:twisted::twisted::twisted:

Zeta 14-12-10 22:55

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3895330)
Nu-i nimic , mai induri si tu cateva zile, apoi, poti lua cina pe ele :D, o sa merite din plin asteptarea...ah ce masinuta norocoasa..

..eu cred ca o sa dorm cu ele in pat o saptamana:-P

..din pacate nu a venit de la tinichigerie:cry:

Я7B. 15-12-10 00:09

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3898639)
..eu cred ca o sa dorm cu ele in pat o saptamana:-P

..din pacate nu a venit de la tinichigerie:cry:

eu nu mai am rabdare sa vad ce iese :| .... dar tu ...:rolleyes2:twisted:

b3nny 15-12-10 09:02

Poze cu ce s`a mai lucrat la masina ? :lol: ...

B-99-SAA 15-12-10 09:05

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3899204)
Poze cu ce s`a mai facut la masina ? :lol:

Cu doua posturi mai sus a scris proprietara ca masina e inca la tinichigerie si ca nu a ajuns inapoi, iar in afara de asta nu a facut nimc, si tu ceri poze cu "ce s-a mai facut la masina". Ori ai vrut si tu sa faci un post aiurea, ori nu te-ai spalat pe fata dimineata... :-|

Я7B. 15-12-10 09:47

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3899214)
Cu doua posturi mai sus a scris proprietara ca masina e inca la tinichigerie si ca nu a ajuns inapoi, iar in afara de asta nu a facut nimc, si tu ceri poze cu "ce s-a mai facut la masina". Ori ai vrut si tu sa faci un post aiurea, ori nu te-ai spalat pe fata dimineata... :-|

Dc esti rautacios lasl sa se bage si el in seama .... Oricum o sa iasa ... :twisted:

jock 17-12-10 14:02

...mai usor cu offtopicul :bat:

...a venit mosu si la zeta"...asteptam pozele ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:17.

- Copyright 2026 4Tuning