Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Rs1800 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/208844-ford-fiesta-rs1800.html)

vlad_strumph 17-11-11 09:27

Re: Ford Fiesta Rs1800

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4719970)
vlade, la ce masina mare ai nu incape decat max prima strofa pe spate, si vezi ca nu stii ce ne pregateste miu si poate citesti IL-cat o pune el-MIU pe nr lui din spate pe 400m ;)

Ba,7000E (logan) =>94 cp.......7000E (urs) => 114 ca au trecut 2 ani si a mai invatat mecanica....nu imi fac griji :))))

alex_77_marius 17-11-11 19:09

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719835)
Te critic pentru ca ...am arcuri:) si da,am tacheti hidraulici...
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

Am inteles,nu le am eu cu chiulase la masini dastea straineze.De unde 7000 eur ma?

vlad_strumph 18-11-11 01:34

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4721479)
Am inteles,nu le am eu cu chiulase la masini dastea straineze.De unde 7000 eur ma?

Cand vii acasa sa iti arat o masina adevarata in lucru?:)

GTA 18-11-11 01:41

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4722283)
Cand vii acasa sa iti arat o masina adevarata in lucru?:)

Mah eu am zis ca in iarna asta bag masina la tine in garaj insa nu am spus nimic de lucrat la ea...

vlad_strumph 18-11-11 01:44

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4722287)
Mah eu am zis ca in iarna asta bag masina la tine in garaj insa nu am spus nimic de lucrat la ea...

Cioran ce sa zic;))

rzn_vl 18-11-11 21:20

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4719835)
Te critic pentru ca ...am arcuri:) si da,am tacheti hidraulici...
Sper sa iti iei urs,ca am inteles ca esti interesat...ma gandeam sa scriu pe spate la fiesta Luceafarul,banuiesc ca pe 402m ai timp sa citesti macar primele strofe,si tot asa,ne dam de cateva ori il termini...:)

tare asta:)))))esti nebun frate:)))

vlad_strumph 21-11-11 17:29

5 Attachment(s)
Se lucreaza...

rzn_vl 21-11-11 20:55

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4730679)
Se lucreaza...

frumos frumos...imi plac jantele tale mult rau....si culoarea a iesit foarte bine :D o sa dea bestial verdele ala pe masina:D sincer sa fiu chiar ma bucur ca ai o fiesta ca a mea si ca vrei acelasi lucru ca si mine,doar ca la mine e cam problema cu banii ca as vrea mult sa o fac aproape ca a ta...asta e situatia...te pup ai grija de tine si spor la munca in continuare.

vlad_strumph 21-11-11 23:40

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4731241)
frumos frumos...imi plac jantele tale mult rau....si culoarea a iesit foarte bine :D o sa dea bestial verdele ala pe masina:D sincer sa fiu chiar ma bucur ca ai o fiesta ca a mea si ca vrei acelasi lucru ca si mine,doar ca la mine e cam problema cu banii ca as vrea mult sa o fac aproape ca a ta...asta e situatia...te pup ai grija de tine si spor la munca in continuare.

Ms frumos.Ne auzim...

Progres:)

alex_77_marius 22-11-11 19:34

Smecherie ce ai facut tu acolo :D nu bagi niste tevi si la partea din fata sau te gandesti ca adaugi greutate prea multa in plus?Bafta!

GTA 22-11-11 23:17

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4733641)
Smecherie ce ai facut tu acolo :D nu bagi niste tevi si la partea din fata sau te gandesti ca adaugi greutate prea multa in plus?Bafta!

Astea-s termoficarea pentru iarna,alte tevi la vara pentru AC :D

vlad_strumph 23-11-11 00:08

Quote:

Originally Posted by alex_77_marius (Post 4733641)

E roll-cage de strada numai,intarire a sasiului si in caz de o pun cu rotile in sus...cel putin logic...iar referitor la comentariul lui Inaltu,il pun sa isi ceara scuze public pentru cele spuse mai sus;)

GTA 23-11-11 02:01

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4734419)
E roll-cage de strada numai,intarire a sasiului si in caz de o pun cu rotile in sus...cel putin logic...iar referitor la comentariul lui Inaltu,il pun sa isi ceara scuze public pentru cele spuse mai sus;)

Bine mah,scur...aaa scuza-ma.Apropos,daca iei semnul ala pe care l-ai doborat in noaptea asta mai iese si restul de rollcage :D

bellu_84tim 23-11-11 07:43

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4733251)
Progres:)

mai cheama-ma si pe mine cand te duci pe la garaj sa mai fac si eu progrese cu a mea

vlad_strumph 23-11-11 10:26

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4734586)
mai cheama-ma si pe mine cand te duci pe la garaj sa mai fac si eu progrese cu a mea

Acum plec...diseara o scot pe traseu sa vad cum se misca:)
Inaltule,apreciez gestul,semnul deja face parte din viata mea:))

GTA 23-11-11 12:32

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4735028)
Acum plec...diseara o scot pe traseu sa vad cum se misca:)
Inaltule,apreciez gestul,semnul deja face parte din viata mea:))

Azi pe la 12 il plantau unii la loc :))

vlad_strumph 23-11-11 16:20

6 Attachment(s)
Calitatea precara este doar a pozelor... :)

bellu_84tim 23-11-11 16:23

verdele era mai frumos daca era mai deschis

vlad_strumph 23-11-11 17:01

1 Attachment(s)
Asa se vad in lumina puternica...

GTA 23-11-11 17:07

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4735800)
verdele era mai frumos daca era mai deschis

Si BMW-ul era mai bun daca era Mercedes,dar in viata nu le poti avea pe toate.

Stai linistit Vlade ca arata bine.

bellu_84tim 23-11-11 17:09

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4735894)
Si BMW-ul era mai bun daca era Mercedes,dar in viata nu le poti avea pe toate.

Stai linistit Vlade ca arata bine.

si cu amg de 6.0 e o rusine sa te bata un urs de 4.0. dar macar tu ai mercedes :)

bellu_84tim 23-11-11 17:12

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4735873)
Asa se vad in lumina puternica...

stiu ca vazusem poza, dar poate si din cauza ca e masina neagra ar fii dat mai bine mai deschise

GTA 23-11-11 17:14

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4735901)
si cu amg de 6.0 e o rusine sa te bata un urs de 4.0. dar macar tu ai mercedes :)

Spre deosebire de altii mie nu mi-e rusine cand pierd,doar recunosc si trec mai departe.Se pare insa ca la astia cu BMW exista o "suferinta" care vine odata cu masina...:twisted:

bellu_84tim 23-11-11 17:15

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4735911)
Spre deosebire de altii mie nu mi-e rusine cand pierd,doar recunosc si trec mai departe.Se pare insa ca la astia cu BMW exista o "suferinta" care vine odata cu masina...:twisted:

pt ca tu esti invatat sa pierzi tot timpul mai eduard ;)

GTA 23-11-11 17:22

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4735916)
pt ca tu esti invatat sa pierzi tot timpul mai eduard ;)

Buna asta :),sunt cu masina la bar daca ai vreo idee :oops: ,altfel nu stiu de unde ai tras concluzia respectiva.

PS.Ce ziceai ca scria pe spatele la Honda aia de 2L pe care visai ca o bati cu Bemveu ala 3.5??

LE.Daca in primavara te bate si Vlad cu 1.8...are mamaia la tara nevoie de o cotineatza....

vlad_strumph 23-11-11 17:24

Mai deschis nu exista verdere,restul erau galbene...pe paleta de culori...o sa vezi...iar referitor la discutiile inutile care imi polueaza topicul tot ce am de spus este ca aveti 60 de ani impreuna si tot nu va maturizati...
Eu va bat pe amandoi,imi pare rau :)

bellu_84tim 23-11-11 17:33

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4735932)
Buna asta :),sunt cu masina la bar daca ai vreo idee :oops: ,altfel nu stiu de unde ai tras concluzia respectiva.

PS.Ce ziceai ca scria pe spatele la Honda aia de 2L pe care visai ca o bati cu Bemveu ala 3.5??

LE.Daca in primavara te bate si Vlad cu 1.8...are mamaia la tara nevoie de o cotineatza....

concluzia am tras-o din intrecerile tale anterioare
nu i-am vazut spatele hondei prea bine si te rog nu mai folosi gluma lui vlad )))
daca ma bate vlad la anu tot respectul pt munca si investitia lui
pt buni a ta du-i calibra aia cu 15000 e investitie fara pretul de achizitie si care arata de parca a trecut prin 2 razboaie

GTXR 23-11-11 22:10

Ai ajuns foarte departe...fata de cum ai luato,felicitari.

vlad_strumph 23-11-11 23:44

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 4736659)
Ai ajuns foarte departe...fata de cum ai luato,felicitari.

Multumesc frumos,saptamana viitoare o sa cumpart Megasquirt si sper ca de craciun sa iau axe...atunci sper sa se schimbe radical mersul...

Renault RS 24-11-11 20:40

Quote:

Originally Posted by bellu_84tim (Post 4735960)
concluzia am tras-o din intrecerile tale anterioare
nu i-am vazut spatele hondei prea bine si te rog nu mai folosi gluma lui vlad )))
daca ma bate vlad la anu tot respectul pt munca si investitia lui
pt buni a ta du-i calibra aia cu 15000 e investitie fara pretul de achizitie si care arata de parca a trecut prin 2 razboaie

Nici aici nu va linistiti :)))). In primul rand daca vrei sa iti mearga masini bagi bani in ea nu gluma si bagi bani in piese nu vopsea sau etichete. Dupa cate stiu eu calibra aia a batut Astra bertone de 450cp cu 2 TIR-uri .

https://www.youtube.com/watch?v=ixbCs...e_gdata_player

Iar cat priveste honda aia....corect , nu prea i-ai vazut spatele.....era prea departe la un moment dat .

As vrea sa iti vad masina in ungaria vlade !!!!

Andu_focus 24-11-11 21:12

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 4738299)
Nici aici nu va linistiti :)))). In primul rand daca vrei sa iti mearga masini bagi bani in ea nu gluma si bagi bani in piese nu vopsea sau etichete. Dupa cate stiu eu calibra aia a batut Astra bertone de 450cp cu 2 TIR-uri .

Iar cat priveste honda aia....corect , nu prea i-ai vazut spatele.....era prea departe la un moment dat .

...450 de cai imaginari poate....:rolleyes2

Renault RS 24-11-11 21:44

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 4738420)
...450 de cai imaginari poate....:rolleyes2

Cauta masina , chiar avea 450cp. Era si protv-ul , ii luase interviu . Omul era fita tot.

GTA 24-11-11 22:11

Sa revenim totusi la Fordul lui Vlad,avea...n-avea...Bellu viseaza curse anterioare...unde am pierdut cu Urs M5 si Audi RS4 si in mintea lui asta inseamna ca am fost obisnuit sa pierd etc...

Ce este important aici este Fordul lui Vlad.Restul sa-si faca topic si sa arate ce pot.

PS.Vali tu stai linistit cu topicul,la tine nu stau masinile asa mult incat sa fie nevoie de topic :).

vlad_strumph 25-11-11 01:21

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4738582)
Sa revenim totusi la Fordul lui Vlad,avea...n-avea...Bellu viseaza curse anterioare...unde am pierdut cu Urs M5 si Audi RS4 si in mintea lui asta inseamna ca am fost obisnuit sa pierd etc...

Ce este important aici este Fordul lui Vlad.Restul sa-si faca topic si sa arate ce pot.

PS.Vali tu stai linistit cu topicul,la tine nu stau masinile asa mult incat sa fie nevoie de topic :).

Ideea e urmatoarea,nu aveti bani sa ma sprijiniti si in alt mod decat cel moral...gen...financiar?:))

bellu_84tim 25-11-11 07:54

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4738582)

mai gta, eu nu am inteles ce legatura ai gasit tu de la faptul ca eu am zis ca ar fii dat jantele lui vlad mai bine daca erau un verde mai deschis pana la "Si BMW-ul era mai bun daca era Mercedes" si am dat si eu cateva replici la care eram sigur ca te vei ataca :). si ce crezi??? te-ai atacat :)). hai sa terminam cu poluarea topicului pt ca noi ne atacam cel mai bine fata-n fata. ne vedem pe la bar la o discutie aprinsa

bellu_84tim 25-11-11 08:02

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 4738299)

sunt constient ca trebuie investitie pt performanta dar deocamdata n-am gasit pomul ala in care cresc banii sa-i culeg eu
daca bertonele ala avea 450cp la roata pe dino inseamna ca gta e fiul lui SUPERMAN
ma abtin
si eu vreau sa faca vlad masina POWER

rzn_vl 25-11-11 08:35

Se poate si sustinere financiara:P daca pune fiecare om de`aici cateve sutici,se pot strange sa ajutam un prieten la nevoie;) si mai terminati cu atacurile estea inutile,pentru ca sunt destule alte forumuri sau pe mess unde va puteti lua la hartza.Mai bine hai sa sarim pe vlad cu o vorba buna si sa`i uram bafta in continuare pentru ca are nevoie:D Toata stima pentru munca ta fratello :X sper ca intr`o buna zi sa ne putem intalni si sa le punem una langa alta sa le tragem in poza:)) te`am pupat

vlad_strumph 26-11-11 19:15

Quote:

Originally Posted by rzn_vl (Post 4738997)
Se poate si sustinere financiara:P daca pune fiecare om de`aici cateve sutici,se pot strange sa ajutam un prieten la nevoie;) si mai terminati cu atacurile estea inutile,pentru ca sunt destule alte forumuri sau pe mess unde va puteti lua la hartza.Mai bine hai sa sarim pe vlad cu o vorba buna si sa`i uram bafta in continuare pentru ca are nevoie:D Toata stima pentru munca ta fratello :X sper ca intr`o buna zi sa ne putem intalni si sa le punem una langa alta sa le tragem in poza:)) te`am pupat

Multumesc frumos :)

sfert 26-11-11 22:48

Cel mai bine , decat sa investesti in axe mai bine iei un dirential blocant , este destula putere pe fata ca sa o poti pune jos pe toata , muta bateria in spate (mai echilibrezi masina) , renunta la admisia aia cu filtrul ala sport ca este mai slaba decat cea originala ... frane numai zic :)) ... bafta :D

vlad_strumph 26-11-11 23:30

nu inteleg de ce a trebuit sa vorbesti asa ironic...in fine...baterie nu o mut caci masina e echilibrata mult mai bine asa,a fost in spate si se simtea pe plecare,viraje si pana si drumuri denivelate...axele sunt prioritare,blocantul este pe lista,insa ma descurc fara el momentan,eu caut putere in perioada asta si un diferential nu mi-o ofera..sper sa iau cutie cu tot cu blocant...franele dupa parerea mea ar fi o prostie sa le schimb,nu am simtit niciodata nevoia unui uprade pe partea asta,avand in vedere faptul ca este usurata,iar improvitatiile sunt pentru masinile facute pe bordura,eu incercand sa nu ma bag in aceasta categorie...admisia sa iti spun sincer,este inzecit mai buna decat cea originala care lucreaza la o temepratura mult mai mare,fiind deasupra evacuarii,este copiata dupa kitul KN ,doar ca are si aluminiu,cu atat mai bine...te rog daca mai ai vreun sfat,nu ezita sa postezi,insa fi domn...

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning