![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
2 Attachment(s)
Uite sa iti faci o idee.
P.S. data viitoare sa faci pozele drepte ca mi-am sucit gatu':lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Laser frate:twisted::lol: ce sa fac si eu si mi-a venit in minte sa fac niste pleoape din autocolant negru:lol: eu zic ca au iesit cat de cat bine, nu prea se observa, ca e si culoarea masinii inchisa:D
|
Salutare, am o intrebare...ce ziceti daca mi-as cumpara niste prelungiri de bara? Ar da bine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ar da bine si cu ceva jante de aliaj...
|
1 Attachment(s)
Mai bine ii umbli la suspensie putin si nu mai pui prelungiri la bari , eu zic ca arata mult mai bine;)
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine ii pui jenti cum a zis unu si fara prelungiri ca nu te asuta cu nimic decat iti rugineste tabla parerea mea ;) |
1 Attachment(s)
Poti merge si pe drumurile noastre cu suspensie mai joasa daca esti putin atent.
P.S. Sa o vad asa in primavara;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Multumesc mult pentru VT-uri AG-20-MCA ;) sa speram ca cu ajutorul lui Dumnezeu o sa ajunga asa, poate vine Mos Craciun si la ea cu un bad-boy8)[/QUOTE]
Bad boy-ul il faci cu o investitie de maxim 50-60 lei in afara de vopsit. Grila o faci cu un flex fara nici o investitie. Suspensia te duce ceva mai mult da o rezolvi tu, e pacat sa nu o faci ca o schimba radical. Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Suspensia te duce ceva mai mult da o rezolvi tu, e pacat sa nu o faci ca o schimba radical. Bafta[/QUOTE] Da, cam asta ar fi ideea prin primavara...acum sa vedem si ce $ avem :D ca fara ei nu se poate:D Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
uite, daca ai pus poza dreapta si nu pe colt am vazut mai bine ca mai trebuie sa mai lucrezi putin la linii ca nu sunt in prelungire.
Bafta |
Quote:
|
omu vrea sa zica ca masina nu are line ... sau "liniile e nashpa"
si nu, nu poti sa te iei de mine pt ca a mea e in service :twisted: |
Quote:
|
Quote:
deslipeste linia aia las-o simpla |
Quote:
|
scuze ca am nascut aceasta polemica. Chiar la ornamentele de plastic ma refeream. Avand in vedere ca se poate alinia n-ar fi rau sa o faci. Am avut si eu un 1300 si m-am chinuit mult dar le-am asezat pe toate ... usi, ornamente si mai ales chedere sa nu intre vajul.
Bafta |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Toate ca toate, cu bune cu rele...vnf-ul functioneaza in parametrii normali:D se pare ca nu mai curge caloriferul, motorul merge bine :D o sa ii schimb pana de sarbatori si uleiul :D Am pus antigelul+apa distilata, sa nu mai faca piatra prin pompa de apa si circuit....recomand antigelul acela, este cel mai bun ;) este si gros si bun ;) |
[QUOTE=Cosmin-SNR;3888734]Bandourile le-am gasit foarte foarte greu si nu renunt la ele...la mine mai sunt destepti care deschid usile langa masina si da in ea....
bandourile alea sunt bune protectoare doar pt usile de dacie da ce te faci daca deschide unu langa tine cu un golf sau mai stiu eu ce masina cu usi rotunde = 0 deci daca e sa o iei o iei oricum BAFTA oricum |
[QUOTE=Marian06tzw;3888775]
Quote:
Merci Marian, dar eu le tin acolo si pentru aspect, si pentru siguranta usilor... |
Mi-se pare mie sau acolo langa masina ai o fundatie pentru un garaj:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Se pare ca a venit iarna si la VNF :D, a venit si Mos Craciun cu 2 gume de iarna, maine urmeaza sa le pun :twisted: pe spate raman cele de vara, sa se dezvolte mai bine pe sosea :twisted: si sambata daca nu apare nimic fac si deschiderea la portbagaj, mi-am achizitionat ce imi trebuia :D:arrow:
Si niste poze de sezon:evil: |
Am o intrebare, am 2 fire in compartimentul motor, daca pun pe sonda aia de la pompa de frana imi sta aprins martorul " (!) " din bord cel de langa ceata, din partea dreapta, ce poate sa fie martorul ala? Mi-a spus cineva, ca defectiune la sistemul de franare si bla bla bla...ce-as putea sa le fac sa nu mai stea aprins cand am firul pus acolo?:paper:
|
il resetezi, desfaci cu cheia de tot si apoi il pui la loc
|
sau le lasi naibi asa cum sunt... eu le am scoase de 2 ani... frane am deci totul e ok
|
Quote:
Multumesc Relu_GTT Quote:
P.S: Misto capota ai acum:lol::lol::lol::lol::lol: |
sunt de la servo directie firele alea nu ai treaba cu ele :lol:
|
Quote:
Cu toate ca azi a fost, frig azi am facut deschiderea la portbagaj multumiri lui Marian_TZW pentru pozele, si explicatiile acordate mi-au fost de folos:D poze sunt dar trebuie sa mi le dea un prieten:D Imi poate spune cineva cum fac ca atunci cand apas pe butonul de la deschidere portbagajul sa se deschida pana la capat? Mi-a spus Marian(tzw) sa strang cateva spire din arcurile de la portbagaj, dar in zadar...nu merge...o alta modalitate stiti?:???: P.S: Cine vrea deschidere la portbagaj automata(cei cu dacia 1310 L) sa ma anuntati :lol: acum fac, si nu scump;) (aici chiar a zis marian ca dupa ce o sa vad cu ce se mananca o sa fac la tot satu`=)) :lol: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning