![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
De un mini concurs de VT nu are chef nimeni...haideti ma sa facem si noi ceva:-)
|
se apuca careva si de masina lui juana ? :)
ca saracutzu` om e cam nerabdator ... sa vada ce putetzi scoate |
2 Attachment(s)
Am refacut golful...iam dat alta culoare si cateva mici modificari...pareri?
|
2 Attachment(s)
De data asta un audi rs4...pareri??
|
Frumos Rs4.Lucrezi foarte bine.Cu asa lucrari nu prea avem chef de concurs :P. Dar....fie eu ma risc :P..hai baieti dati poza stock si vedem ce iese la fiecare.
|
deci toata stima Arnold pt rs-ul ala...e exagerat de fain. asa trebuia sa-l faca cei de la audi si era beton...asa cum l-au facut ei e fain...cum l-ai facut tu e superb. uite iti dau o poza cu opelul meu si pastreaza tema de pe rs sa vedem ce ar iesi...cularea de jos sa fie albastru si sus rosu...ca sunt stelist si de aia..ms
|
sa te vad under vt cum faci un vectra sa arate cu un rs4 facut de tine:P
2 Attachment(s)
deci..vectra..care sa aiba tema rs4-lui tau...jos albastru...sus rosu lui
propun k sa se faca un concurs intre toti vt-isti de aici si masina sa fie ce-a a lui ben!aveti timp 1 sapt! juana_man :D |
Mersi pt aprecieri ben23half...pe saptamana viitoare o sa fie gata si opelu tau,sper ca o sa iti placa:-)
|
2 Attachment(s)
ben23half...opelu asa cum ai dorit jos albastru sus rosu,asta a iesit in 2 ore de munca...are multe greseli,dar sper ca iti place:D
|
UNDER VT prea multe culori ai pus,trebuia si capota sa o faci rosie si sa o prelungesti peste faruri un pic.....ce ziceti?
|
Ii de acord cineva cu concursul de VT propus de juana_man,se mai baga cineva?eu oricum refac opelu dupa gusturile mele...cred ca o sa iasa mai bine decat prima:-)
|
BRAVOS....deci imi place mult...o mica sugestie..capota rosie si cum zice raul plelungita un pic peste faruri si oglinzile alea sa fie cromate
|
in orice caz...esti bun ...la 16 ani esti super tare...tot asa
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am promis masina lui ben refacuta...astept pareri
|
toata stima arnold...super tare si asta...e fain ca ai pastrat linia initiala a masinii...si jantele sunt super faine...se potrivesc toate...ai gusturi nu gluma...bara fata exact asa am sa o fac la comanda si o sa-i pun numele ...bumper under VT...FELICITARI INCA ODATA
|
Mersi Ben:D ...si mie imi place cum a iesit...poate culoarea nu se potriveste,daca ai vreo idee...zi ce culoare crezi ca iar sta mai bine si se rezolva
|
felicitari under vt...o iesit fain opelu...
|
culoare...ti-am zis...nu ma intereseaza decat...ROSU si ALBASTRU...sunt stelist dinala rau....si numa asta visez...rosu si albastru...nici o alta culoare sa nu fie pe ea...nici negru.. nimik..
|
1 Attachment(s)
ben,rosu si albastru fara negru...
|
Acuma da...a iesit fain ....
|
da fain...da trebuia sa lasi rosu al ei...RED MAGMA...ca e litru aproape 100 de euro in betesig....da vad ca nu-ti palce rosu ala!
|
daca se poate sa ma bag si eu, nu ar arata mai bine ori rosie cu linie ( poate chiar fulger sau flacara) albastra pe lateral, sau albastra cu variantele astea rosii? designul e superb....
|
da byrons..vad ca fuge imaginatia...da nu ar arata rau cu un fulger...sincer m-am indragostit de modelul asta de opel...cu greu m-as desparti de el. abia astept sa fie banii stransi sa pun in practica ideile de desgin ale lui under VT
|
ii cool o sa incerc si eu
|
2 Attachment(s)
de data asta un passat4...ceva simplu
|
bravo .. foarte fain lucrat
sa speram ca asa o sa ajunga si a lui holdo ;) |
ce nu imi place ca ii prea jos...chiar un pic daca ar fi mai sus
|
2 Attachment(s)
Dupa passat un audi a3...astept parerile voastre
|
fain a3 a la under VT! duce spre nuvolari si auri R8 la faruri si parte frontala!
esti tare.... |
1 Attachment(s)
hai sa vedem ce stii sa faci cu astra GTC...mie unu imi place mult modelul asta de astra...sa vedem ce poate iesi din ASTRA under VT!
|
dupa parerea mea este un design care te lasa sa te joci putin mai tare cu formele masinii...dar sa vedem ce va iesi!
|
ben23half...o sa fac un astra GTC...da nu cred ca poza asta o modific pt ca nu mi se pare ideala pt VT e prea colorata si stearsa
|
2 Attachment(s)
..........
|
fainut...locurile alea unde is proiectoarele ar putea fi lucrate mai bine...in rest..spor la vt
|
da...fain GTC...felicitari....
|
2 Attachment(s)
un vw jetta cam putine modificari...pareri?
|
da..fainutz tunningul..pacat ca masina asta e un passat mai mic ca si dimensiuni si cu 2 mii de euro mai ieftin...
|
e prima masina facuta de tine juana? nice...
|
arata bine incearca sa vezi daca arata bine cu capota badboylook
|
oho ... s-o apucat si nenea juana de vt ... bv
ca mici retusuri ar trebui spoileru` fatza ...ca zici ca zgarie asfaltu` ... pleoapele care is cam nenaturale .. si aripa spate unde se intalneste cu roata ... nah` oricum ... e foarte bine pentru prima masina :) spor in cotinuare la asa ceva ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning