![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
E de vis...insa daca tot a scos evacuarea in lateral trebuia sa "aranjeze" si locasul esapamentului din spate :)
|
Quote:
|
Poza 2....sub prag se vede esapamentul ;)
|
Cip, refa volanul negru pe care ti l-am dat de rezerva. Este mult mai dragut decat ce ai gasit :P
|
Quote:
|
salut..ma poate ajuta cineva cu interior de capri mk1 in stare buna sau stie cineva de unde pot achizitiona si eu niste piele maro sau bej?
astept aici raspuns sau pe pm! |
Un tapiter incredibil de bun este grecul din Constanta, poate au mai auzit si altii de el... Nu stiu, mai aduci masinuta la mare, sa ti-o faca? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca citeai atent de la inceput thredul poate aveai acum alta parere!:D:D si sincer nu vreau sa ma contrazic cu tine,cu toate ca as putea...dar ar fi in defavoarea ta! |
Jeez... people! Look at the bright side! Ce este acolo in fata, tapiteria textila de pe mijloc, se poate inlocui destul de usor de catre un tapiter.
Anyway, mai era si varianta cu bancheta aceea frumoasa de spate pe care ti-am dat-o, cu aspect de Mustang... locuri divizate :D |
Quote:
|
Quote:
Mie unul mi se pare cam multisor 2000 euro, mai ales ca ai avut destul de munca la masina aia, dar, e doar parerea mea, nu inseamna ca si am dreptate, poate ca sunt eu in urma cu preturile, ... poate nu, Fara sa vreau , incerc sa fac o comparatie cu fordul meu care e cam mancat de rugina si necesita putin mai multa munca decat a fost necesar la al tau, dar in rest, nu e mare diferenta. Am citit de la inceput povestea, incepand din Aprilie 2009 de pe forumul Clubford, de la vechiul proprietar, unde spune cu cat l-a cumparat si care era starea mecanica de atunci. Dar nu prea vad ce ar putea sa fie in defavoarea mea, tinand cont de faptul ca eu nu vreau decat 3000 de lei ( 750 euro) pe el, iar mecanica e impecabila, chiar nu necesita absolut nici o interventie. Doar carburatorului original nu am reusit sa-i dau de cap, atat. In rest, tot ce am schimbat la masina asta, am schimbat pentru ca era defect sau nu mai merita reparat. Eu sunt de parere ca nu tin pe masina un geam spart doar ca e original. Prefer fuctionalitatea masinii si aspectul original. In fine, te invidiez pentru ca te-ai putut tine de pasiunea ta, imi pare rau ca nu esti fan si de mk2. Cu toate astea, daca ai drum prin bucuresti si vi dinspre alexandria, te invit sa-ti arunci o privire. E in drum, nu ocolesti. Peace. |
Quote:
respect8)8) |
Quote:
Tot ce e posibil, daca zici tu... :D merci pt ajutor, dar mk2-ul meu e destul de cunoscut, asa ca daca il vrea careva, o sa vina sa il ia. Daca nu, mai sunt si altele. peace. |
dupa multe discutii pro si contra masina o sa capete sistem turbo!
ambreiaj sport,2 galerii noi de admisie si un filtru super sport de la kn avem ca targhet 160 cp. vom lucra si la rigiditate,trebuie sa gasesc si o bara stabilizatoare,suspensia va fi lasata 5 cm! |
Daca maresti difuzoarele supapelor, schimbi axa cu came, carburatorul (un holley de 350 cfm), pompa de benzina electrica, evacuarea (serpisori), admisie (maresti difuzoarele) si eventual te joci putin la compresie, aia e... aspirat 160 cp.
Acum depinde ce iti doresti mai mult: turbo sau asiprat. Eu as pune turbo doar daca stiu ca ma leg la cap pentru o crestere semnificativa. |
6 Attachment(s)
da..sa vad...caut ceva care sa implice mai putine schimbari .
cred ca mi-am gasit si un volan pe masura pt masina ,anume un MOMO SUPER INDY -LIMITED EDITION ,ceva mai rar dar de efect....cu bunavointa altui impatimit al retromobilelor....va las sa va dati cu parerea... deci....MOMO SUPER INDY,-lemn de mahon...mai astept sa imi vina butucul pe masura..incredibil cum s-a pastrat lemnul din el.. ASTEPT PARERI... |
13 Attachment(s)
despre MOMO SUPER INDY...Ceva cu istorie...
|
Ei, asa mai merge! :-)
|
Salut si felicitari pentru masinuta! Poate te intereseaza am 2 proiectoare de ceata CARELLO diametrul sticlei de 15cm iar pe sticla e stantata sigla Ford. Pt detalii da un click aici:
http://fiat.3xforum.ro/post/2595/1/V...toare_CARELLO/ |
Quote:
am niste prieteni care poate ii intereseza asa ceva ,o sa le zic.. |
super volanul
sa il stapanesti sanatos |
super banc...prea tare sa nu vi-l zic..
Eram în avion..mă plictiseam.Şi ghici cine se aşează lângă mine?Mutu frate.Mă gândesc cum să mă bag în seamă fără să par un fan disperat şi-mi vine-n cap prenumele lui..Adi.Il caut pe Facebook,îi recunosc poza,îi umblu pe profil. Şi văd ce-i place.Ghici ce? Cocaina frate.Ce fac.Şoptesc”Băi ce-ar merge o linie acuma”cât... să mă audă.Băi şi scoate punga frate..facem 3 liniuţe..ne facem praf..Ne împrietenim şi pe Facebook .... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu cum de nu am vazut pana acum aceasta poza... Am gasit-o pe un forum dedicat Constantei vechi... si culmea! Ford Capri in fata hotelului Riviera din Mamaia!!! :shock:
Imagine din 1978 |
Quote:
ps.ex propietarul este un super baiat.pacat de masina ca a maritat-o... |
71 era rekordul negru ?
|
Eheee, stiam Cip. Asta este, mare pacat ca nu a ramas in tara :(
Ma bucur ca iti place poza din Mamaia, de pe vremuri... si ce vremuri... |
8 Attachment(s)
pentru ca a fost cuminte...capriul meu a primit urmatoarele piese noi noutze...
caseta de directie,bielete si bascule superioare...:D:D mmmmmm... |
Quote:
|
MAMAAA!!! Cip, unde ai gasit caseta?! Felicitari!!!
|
Eu am luat-o pe a mea de la magazin (noua). A costat ~ 600 lei, in urma cu ~2 ani.
|
Quote:
eu zic ca a fost un pret echitabil in cond in care mi-a dat si celalalte piese noi... |
Quote:
Nu tin minte sa fi dat mai mult de 700 lei, deci in niciun caz 1400. Am cumparat-o de la magazin, asa ca ai putea sa te interesezi la un magazin sa vezi exact cum sta treaba. Oricum, daca ai dat 650 pe toate alea, cred ca este mai mult decat ok. Din cate stiu exista o singura traversa de V6 pentru toate MK-urile si un singur model de brat inferior=dimensiune, deci nu are relevanta. |
Quote:
|
Deci el a luat-o pentru 1600 L4?
|
Quote:
|
Quote:
|