Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/161938-intalnire-dacia-9-loc-2010-a.html)

RRedman 13-04-10 23:12

Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3275828)
Am facut o varianta de sticker(desen vectorial)...ramane de finisat.....desenul este la prima mana.
Astept pareri...

Am facut ceva si pe culoare(mai sunt cateva detalii de aranjat):
O sa fac si alte variante...mergand mai mult spre retro(cand o sa mai fie timp).
Astept parerile voastre, discutam, pana ajungem la o varianta ok pentru toata lumea.
Se pot face stickere, parasolare, stickere pentru usi la dimensiuni mai mare,orice.In Bucuresti va pot face legatura cu o companie care se ocupa cu productia publicitara, pentru o serie mai mare(poate fac si un discount).Vedem.

nelutz69 14-04-10 00:59

1 Attachment(s)
mie imi place, cred ca ai facut deja ce trebuia.... :rolleyes2

http://s2.4tuning.ro/?mmid=05d287bfb598ecd53
aleg pe culoare albastru, sau alb/negru:twisted: si prefer pe portiera....

PS: nu uitati de legaturile cu alti pasionati posesori de Dacii de pe celelante forumuri...

RRedman 14-04-10 12:30

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 3276241)
mie imi place, cred ca ai facut deja ce trebuia.... :rolleyes2

http://s2.4tuning.ro/?mmid=05d287bfb598ecd53
aleg pe culoare albastru, sau alb/negru:twisted: si prefer pe portiera....

PS: nu uitati de legaturile cu alti pasionati posesori de Dacii de pe celelante forumuri...

Va rog sa nu printati stickerele, pana nu fac si ultimele modificari.O sa postez un pdf, cu dimensiunile si pozitionarea lor pe masini(ex portiere).E bine sa avem toti stickerele aplicate in acelasi locuri.

Goose 14-04-10 13:03

Sa inteleg ca pana la urma are loc intalnirea. Poate se stabileste si locatia unde are loc intalnirea . Mai asteptam sa vedem cum evolueaza discutia pe forum.

Muttley 14-04-10 13:47

Citesc si ma minunez... si rad!!!
Dragilor, exista o ordine... Ca atunci cand mergi la baie, nu te speli la coor si te dai cu talc inainte de a da animalu' afara din tine.
Urmeaza sa stabiliti care aduce micii si care berea. Ca doar puteti sa va adunati in spatele blocului la "iti doresc pozitiv", locatia nu conteaza.

Oricum, p-undeva-i bine, astfel se lamuresc unii daca merita efortul sau nu :)

George RHD 14-04-10 13:57

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 3277368)
Citesc si ma minunez... si rad!!!
Dragilor, exista o ordine... Ca atunci cand mergi la baie, nu te speli la coor si te dai cu talc inainte de a da animalu' afara din tine.
Urmeaza sa stabiliti care aduce micii si care berea. Ca doar puteti sa va adunati in spatele blocului la "iti doresc pozitiv", locatia nu conteaza.

zeul nostru ...respect pozitiv

Muttley 14-04-10 14:12

Ho ma, ca p-aia cu spatele blocului am zis-o "pozitiv".

LKS 14-04-10 15:35

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 3277368)

Aici cam ai dreptate...

LUCI BV 89 WRC 14-04-10 20:41

si Muttley are dreptate dupa cum am mai spus si eu trebuie o organizare si apoi restu!!!!trebuie vorbit cu toata lumea si sa cadem toti de acord la o intelegere!si cu sticker-ul nu va grabiti mai aveti un pic de rabdare !!!!!!!!!!!!!!!!

RRedman 14-04-10 20:58

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 3278605)
si Muttley are dreptate dupa cum am mai spus si eu trebuie o organizare si apoi restu!!!!trebuie vorbit cu toata lumea si sa cadem toti de acord la o intelegere!si cu sticker-ul nu va grabiti mai aveti un pic de rabdare !!!!!!!!!!!!!!!!

Eu nu ma grabesc cu stickerul....vreau sa va dau o mana de ajutor, pe partea de stickere & stuff, in limita timpului meu liber.Daca se mai ofera si altcineva e ok, din partea mea, nu e graba.
Bineinteles ca sunt anumiti pasi de facut inainte.Totul trebuie sa aiba o ordine.Oricum nu se impiedica nimeni de stickere, daca sunt facute de dinainte.

nelutz69 14-04-10 21:16

.. organizarea trebuie sa o faca baietii din Brasov, ei sant gazde si mi se pare normal...ei cunosc bine zona,....cei ce bat sute de km pana acolo au deja destula bataie de cap cu organizarea timpului liber in acea perioada si planificarea drumului dus-intors...... :twisted:
...nu vad vreun rost sa imi dau eu cu parerea de la 400km ce va si si cum va fi... nu cunosc pe nimeni de pe forum ca sa pot spune cine e indicat sa organizeze sau nu .... daca ma hotarasc sa vin, fac stickeru il lipesc si plec inspre Brasov .... ce voi gasi acolo aia va fi bine primit ......:-)

...cautati locatii comode, largi si neaglomerate chiar in afara localitatii, centrele comerciale sant si asa aglomerate de clientii marketurilor... in fine, voi cei din Brasov santeti in masura sa analizati ce e mai bine de facut... si am incredere ca santeti niste baieti cool, dar asta doar daca colaborati si faceti o echipa unita acolo mergand pe aceeasi lungime de unda... si nu uitati sa colaborati si cu ceilanti de pe celelante forumuri....

Va doresc succes! ...

LUCI BV 89 WRC 14-04-10 23:37

da nelutzu ai dreptate esti singurul ce si-a exprimat punctul de vedere!sper ca de aici sa inceapa si restu sa inteleaga ideea!
Nelutzu cel putin eu si anul trecut am incercat sa fie bine dar din cauza anumitor persoane treaba nu a mers cum trebuie de aceasta incercam sa fie o adunare acum de comun acord fiecare masina sa fie grupata dupa categoria din care face parte 1300 clasica,modificata,1310 la fel clasica modificata,apoi nova supernova solenza si logan toate la fel!
eu asa gandesc sa fie ceva ca sa vina lumea de pe peste tot sa fie organizat sa pot face un plan la lumea ce vine sa ii putem aseza in parcare sa fie frumos si de bun gust parerea mea !
pt ca locul pe care il vreau eu este chiar la intrare in bv dinspre dn1 cam la 5km de mers inainte,usor de ajuns!eu incep sa cer parere despre aceasta intalnire o sa incerc sa vedem si pe dacia club desi sigur din cate sper eu sa iasa nu va iesi mai nimic ...dar sunt increzator!
cu baietii din bv o sa incerc sa vb cu 2-3 baietii sa ma ajute!atat momentan mai asteptam pareri bune rele!

LUCI BV 89 WRC 14-04-10 23:54

INCA O MICA PROBLEMA DIN NU STIU CE CAUZE AM UITAT PAROLA DE PE DACIA CLUB!daca ar putea cineva sa ma ajute ori sa imi posteze ce am scris pe dacia club ar fi de mare ajutor pt ca timpul nu prea imi permite sa recuperez parola !multumesc!

popasan 15-04-10 00:30

Sper sa fie bine
http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...post&p=2383554

Muttley 15-04-10 07:05

http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Reg&CODE=10

George RHD 15-04-10 14:47

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 3278743)
.. organizarea trebuie sa o faca baietii din Brasov, ei sant gazde si mi se pare normal...ei cunosc bine zona,....cei ce bat sute de km pana acolo au deja destula bataie de cap cu organizarea timpului liber in acea perioada si planificarea drumului dus-intors...... :twisted:
...nu vad vreun rost sa imi dau eu cu parerea de la 400km ce va si si cum va fi... nu cunosc pe nimeni de pe forum ca sa pot spune cine e indicat sa organizeze sau nu .... daca ma hotarasc sa vin, fac stickeru il lipesc si plec inspre Brasov .... ce voi gasi acolo aia va fi bine primit ......:-)

...cautati locatii comode, largi si neaglomerate chiar in afara localitatii, centrele comerciale sant si asa aglomerate de clientii marketurilor... in fine, voi cei din Brasov santeti in masura sa analizati ce e mai bine de facut... si am incredere ca santeti niste baieti cool, dar asta doar daca colaborati si faceti o echipa unita acolo mergand pe aceeasi lungime de unda... si nu uitati sa colaborati si cu ceilanti de pe celelante forumuri....

Va doresc succes! ...

aici nu e ca in celelate judete de ex ca in buc unde toti sunt uniti se putea face ceva frumos si aici la bv da aici e un fel de bla bla treaca mearga mi-ar placea undeva pe bloc sau intr-o gradina de pe vreun bloc prefer etaju 4 mult pozitiv by zeus

Muttley 15-04-10 17:57

Tu faci misto?
Ca la punctuatii, exprimare si alte alea nu esti talentat si nu prea se-ntelege.
Deci faci misto sau chiar vrei pe bloc?

George RHD 15-04-10 20:12

pai nu am scoala deloc sunt analfabet...pe bloc sau beciii

Muttley 15-04-10 20:23

Asta se vede.
Ori daca vrei sa faci panarama pe topicul asta poate ar trebui sa te mai gandesti. Unii vin la-ntalnirea asta de la sute de km. Iti cam bagi pl-n gura lor cu ce faci.

RRedman 15-04-10 21:06

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 3281762)
pai nu am scoala deloc sunt analfabet...pe bloc sau beciii

Hai totusi sa revenim la o discutie mai practica...sunt oameni care vor sa vina la Brasov, de la sute de km. distanta, iar noi deraiem in subiecte din astea suprarealiste.:???:

LUCI BV 89 WRC 15-04-10 21:56

multumesc cata pt interventia pe dacia club te rog raspundei baiatului de pe dacia club cu intalnirea la brasov pt cei ce sunt din bv ca nu are rost pt ca noi stim ce trebuie facut!
si ceilalti sa mai scrie in continuare pe forum,Muttley tu ce sugerezi,in afara de faza cu george :)) !!!

SpeedClass 15-04-10 22:01

Organizarea cu masinile imi place si mie...o sa fie primul an in care o sa particip si eu,culmea...pe 12 mai e ziua mea,ar fi un cadou super sa fiu la aceasta intrunire:)aoleu....tocmai m-am dat de gol,tre' sa aduc de baut =))

morcov_ssl 15-04-10 22:36

si cand o sa va treziti o sa fie dimineata exact ca anul trecut..............toti vorbiti aiurea...... daca o sa vin si anul acesta la intalnire pun pariu ca or sa fie iar 25 de masini..... sa fim seriosi la cate dacii sunt in romania..... pai ar trebui sa umplem parcarea de la carrefour in 5 minute, dar va garantaz ca sunt foarte multi pe forum/uri care vorbesc nu aiurea.... foarte aiurea.... deci mai mult ca sigur or sa fie catava dacii la intalnire.....
deci LUCI ca sfat nu te mai agita cu organizarea ca nu o sa reusesti nimic ... sau daca toto or sa vina dacii multe nu conteaza ca e logan, nova, etc macar bagale la gramada ca sa se vada cat mai multe.....
eu unul nu vreau sa promit ca vin dar din cate vad momentan sigur o sa lipsesc sau poate va fac o surpriza sa demontez o capota, o janta si numarul de la batrana si sa vin sa le expun la intalnire... oricum poate o sa fiu mult mai special si mult mai apreciat ca am ajuns la brasov, decat ca altii sa ma laud aiurea...

LUCI BV 89 WRC 15-04-10 22:42

tot ghenar ai ramas ma in pana mea fiti-ar noptiera a drecu' in loc sa incerci si tu sa fi pro esti contra !!!!toate tipurile de dacie vor fi primite si vor fi aranjate pe categori dupa cum am zis si totul va fi bine pus la punct daca lumea este serioasa,dar daca toti incep cu chestii ca ala vine si numai vine si mai mult au atitudinea ta de "GICA CONTRA" incep sa iti dau dreptate ca iara ca anul trecut voi ramane tot eu cu frigiderul plin!ideea este ca toate sunt dacii si toate sunt apreciate!!!deci eu propun sa fac o lista sa se inscrie lumea frumos ce ce vin sigur sa stiu eu care si cum vin!!!
NUME PRENUME MARCA MASINI NR INMATRICULARE SI UN NR DE TEL!!!!
sa vedem ce iese!

Andu_RacE 15-04-10 22:49

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3282409)
deci LUCI ca sfat nu te mai agita cu organizarea ca nu o sa reusesti nimic ... sau daca toto or sa vina dacii multe nu conteaza ca e logan, nova, etc macar bagale la gramada ca sa se vada cat mai multe.....

Daca incepem sa gandim astfel, atunci chiar ca nu o sa fie nimeni in niciun an. O singura "scanteie" daca se da intr-un an, iar aici ma refer la organizare buna, sa fie frumos si toate alea, ce vor baietii astia sa faca, atunci ai sa vezi ca o sa inceapa sa vina si altii.
Se vorbeste aiurea, este adevarat, dar nu toti vorbesc aiurea. Daca este facuta din timp o organizare si se stie din timp tot ce se va intampla,atunci o sa vina lume, daca nu se discusta si nu o sa se stie nimic, atunci e normal sa nu vina nimeni, ca doar nu vin pana acolo ca m-a dat mama afara din casa si nu am ce sa fac, nu? Bafta!

LUCI BV 89 WRC 15-04-10 23:04

pana pe data de 25.04.2010 daca se va intocmi lista cu cei ce vor veni sigur cum v-am rugat eu mai sus o sa ma duc sa vorbesc de parcarea aceea recent amenajata foarte mare si imprejmuita frumos!!!!si apoi voi vorbi si cu cei din brasov ca fiecare sa aiba cate ceva de facut sa iasa treaba buna!!!!!

morcov_ssl 15-04-10 23:15

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 3282451)
Daca incepem sa gandim astfel, atunci chiar ca nu o sa fie nimeni in niciun an. O singura "scanteie" daca se da intr-un an, iar aici ma refer la organizare buna, sa fie frumos si toate alea, ce vor baietii astia sa faca, atunci ai sa vezi ca o sa inceapa sa vina si altii.
Se vorbeste aiurea, este adevarat, dar nu toti vorbesc aiurea. Daca este facuta din timp o organizare si se stie din timp tot ce se va intampla,atunci o sa vina lume, daca nu se discusta si nu o sa se stie nimic, atunci e normal sa nu vina nimeni, ca doar nu vin pana acolo ca m-a dat mama afara din casa si nu am ce sa fac, nu? Bafta!

pai eu daca am apucat sa zic ca merg undeva...... fac tot posibilul sa merg..... sunt foarte multi care se lauda ca merg si la intalnire te trezesti ca nu o sa fie nimeni..... eu unul nu merg anul acesta din diferite motive .... si mai bine spun ca nu merg decat sa spun ca merg si sa nu fiu prezent..... da mai bine cand spui ca nu si pana la urma toto ajungi...... iar treaba cu GICA CONTRA e din cauza guralivilor ccare se lauda aiurea..... eu in general am incercat sa ajung peste tot sa reprezint masina asta si clubul....

LUCI BV 89 WRC 15-04-10 23:29

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3282527)
pai eu daca am apucat sa zic ca merg undeva...... fac tot posibilul sa merg..... sunt foarte multi care se lauda ca merg si la intalnire te trezesti ca nu o sa fie nimeni..... eu unul nu merg anul acesta din diferite motive .... si mai bine spun ca nu merg decat sa spun ca merg si sa nu fiu prezent..... da mai bine cand spui ca nu si pana la urma toto ajungi...... iar treaba cu GICA CONTRA e din cauza guralivilor ccare se lauda aiurea..... eu in general am incercat sa ajung peste tot sa reprezint masina asta si clubul....

da ma ai si tu dreptatea ta te inteleg si pe tine!!!unii ar trebui sa tina cont si de replica ta!!!!!(nu degeaba esti batran ma)dar totusi te asteptam si pe tine cu taraba aia ruginita sa o vedem cu placere!!!!nu vii tu sa il vezi pe varu de la tara?

SpeedClass 16-04-10 09:57

[QUOTE=LUCI BV 89 WRC;3282430!ideea este ca toate sunt dacii si toate sunt apreciate!!!deci eu propun sa fac o lista sa se inscrie lumea frumos ce ce vin sigur sa stiu eu care si cum vin!!!
NUME PRENUME MARCA MASINI NR INMATRICULARE SI UN NR DE TEL!!!!
sa vedem ce iese![/QUOTE]

Unde trebuie sa completam astea???aici pe acest thread????

RRedman 16-04-10 11:17

Astazi am retusat stickerele, le-am salvat in format pdf.Cand este cazul, le postez.Mai intai sunt altele de facut.

SpeedClass 16-04-10 11:33

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3283444)
Astazi am retusat stickerele, le-am salvat in format pdf.Cand este cazul, le postez.Mai intai sunt altele de facut.

Aceste stikere le face cineva sau trebuie sa ne descurcam singuri??????

RRedman 16-04-10 11:49

Quote:

Originally Posted by SpeedClass (Post 3283478)
Aceste stikere le face cineva sau trebuie sa ne descurcam singuri??????

In principiu, aici se posteza variantele gata pentru printare, iar dupa, fiecare cum poate.Printatul pe autocolant nu e mare inginerie, cred ca in orice oras este cel putin un print shop, sau ceva asemanator, mai mic sau mai mare.
Pentru Bucuresti, am sa pun cateva adrese de print shop-uri.Se duce fiecare cu ele pe stick, le printeaza si hop pe masini.

SpeedClass 16-04-10 11:51

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3283507)
In principiu, aici se posteza variantele gata pentru printare, iar dupa, fiecare cum poate.Printatul pe autocolant nu e mare inginerie, cred ca in orice oras este cel putin un print shop, sau ceva asemanator, mai mic sau mai mare.
Pentru Bucuresti, am sa pun cateva adrese de print shop-uri.Se duce fiecare cu ele pe stick, le printeaza si hop pe masini.

Am inteles,merci.

Alex4u 16-04-10 12:00

nu stiu ce sa zic........am citit toate paginile si fiecare are o opinie proprie...??? si totusi cand ne putem calma si discuta pentru a stabili un loc o ora si totul....sunt frumoase si stikerele dar prima sa stabilim totul.....numai bn...

RRedman 16-04-10 12:06

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3283526)
nu stiu ce sa zic........am citit toate paginile si fiecare are o opinie proprie...??? si totusi cand ne putem calma si discuta pentru a stabili un loc o ora si totul....sunt frumoase si stikerele dar prima sa stabilim totul.....numai bn...

Bineinteles, sunt multe de facut inainte(stabilirea locatiei, etc...).Eu am facut stickerele acum, pentru ca mai tarziu, mai mult ca sigur, nu am timp sa le fac.Odata facute nu incurca pe nimeni.

bolidu' 16-04-10 15:27

si pe daciaclub se vorbeste de intalnire!ar trebui colaborat ca sa iasa ceva :http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...0#entry2386240

RRedman 16-04-10 15:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3284022)
si pe daciaclub se vorbeste de intalnire!ar trebui colaborat ca sa iasa ceva :http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...0#entry2386240

Pentru ca si baietii de pe DaciaClub sa stie despre ce sticker este vorba:
Aici sunt toate versiunile, cand o sa postez pdf-urile fiecare isi alege culoarea potrivita pentru masina lui.

LUCI BV 89 WRC 16-04-10 20:32

cei ce vin sigur sunt rugati sa isi lase datele aici pe forum sau sa imi trimita un mesaj privat cu ele ca sa pot face lista,dar repet cei ce vin sigur!!!!
dupa ce sunt listele facute si nr de pers este relativ mare atunci incepem sa facem propaganda facem si stickere si tot si atunci voi vb si de locatia din Brasov,parcarea de care am spus!!!!
eu din pacate nu pot intra pe dacia club va rog sa continuati voi discutiile acolo:)multumesc!!!!!!

nelutz69 16-04-10 21:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3284022)

colaborarea trebuie legata de catre cei din Brasov, ei trebuie sa faca legatura intre membrii celor 2-3 forumuri... :-) Luci? ce zici?

------- sa va povestesc ceva... :twisted:

Am fos mai demult la Frankfurt, si m-am nimerit la o intrunire lunara a celor pasionati de VW.... multa lume, vorbeau intre ei, chefuiau, radeau si isi laudau fiecare masinile...
.... dar ce ma impresionat a fost ca la intalnire, fiecare a venit cu ceva din garajul lui ce nu mai folosea, jante,capace de roti,diverse piese, embleme, ceasuri de bord,volane. si te miri ce... ca de exemplu, colectie machete de masini.....uni vindeau, altii faceau Troc.... am putea face si noi asa, eu am ceva piese de Dacia 1300 Clasic... ... :-)

... eu de exemplu caut un radio vechi ce erau pe primele Dacii...

Cum suna? :?::?::?:

tm86srg 16-04-10 21:48

Problema la toata intalnirea asta e ca foarte lume de pe forum nu stie despre aceasta intalnire. Pe cel putin 2 persoane am intrebat daca vin si nu au stiut despre ce e vorba. Nu stiu prin ce modalitate s-ar putea face propaganda acestei intalniri, eventual trimis cate un PM posesorilor de dacia.

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning