![]() |
Re: A race car is born
Se poate construii regulator de presiune reglabil din cel de Opel,etc.
Dacia Nova cu turbo STN are asa ceva si merge perfect. A fost pus regulatorul si pompa de benzina a lui STN pe DES. |
Poi si acum zici ma baiete. :) ne-ai lasat sa ne chiuim atat... Acum daca te-ai apucat zi tot ce stii. Ce probleme au mai avut cum le-au rezolvat. Ce piese au folosit, de la ce model de masina ?
|
Quote:
|
Quote:
Si sa il strangi sau sa il desfaci.Daca il strangi se comprima arcul din interior si tzine mai mult inchis pt. un boost mai mare.Eventual schimbi si arcul cu unul mai tare. |
ce se mai aude cu turbo.........se mai face ceva...sau ??
|
mi-a venit alt carburator din germania si acum merge ceva mai bine masina... inca astept sa vad cum e cu consumul. oricum. se mai ineaca... trebuie sa-l desfac si sa-l curat tot..
|
Salut! Am un sfat: pune aprindere cu 4 bobine de inductie , una pentru fiecare cilindru comandate electronic cu senzor hall... Ar trebui sa mai castigi ceva putere si s-ar putea sa iti mearga mult mai bine motorul la turatii ridicate :D.In plus avand amestec mai bogat eu zic ca aprinderea clasica nu prea mai face fata
si asta ar putea sa fie unul din motivele pentru care se ineaca motorul.Cu toate astea un regulator de presiune nu ar strica.... |
Quote:
ceva noutati :rolleyes2 |
nenea e plecat in america, revine in cateva zile in tara...si termina proiectul
:) |
am venit din america, insa nu au venit piesele... sper sa vina cat mai repede
|
Quote:
|
se pare ca nu
|
se intampla....am ales sa refac motorul din cauza problemelor de presiune la ulei... n-am abandonat proiectul.... totul e sub control
|
ne bucuram sa auzim asta ;) bafta
|
Mai cu tupeu nene ! Prin Bucuresti nu mai ajungi ?
|
:) mai intai sa termine si porma sa`l vedem cu ea prin bucuresti ... te asteptam
|
Quote:
|
ai murit sefule .. sau adio oltean?
|
nici n-am murit, nici fara oltean n-am ramas.... inca lucrez la chestii de finetze, am rectificat volanta, mi-am facut fuzete la comanda pentru jantele de 14" in 4 prezoane, totul va fi ok. La multi ani la toata lumea!
|
cat te`au dus fuzetele? m`ar interesa si pe mine 2 fata 2 spate :) mersi si sarbatori fericite
|
habar n-am cat costa modificarea... is modificate cele originale si nu poate sa coste prea mult...
|
pozeee pozeeee pozeeee :D
|
abia astept sa pun poze...dar putina rabdare... sa am ce sa arat :)
|
oake... 8-> i'm waiting!!
|
daca termin proiectul si totul e ok, am sa-l vand la un pret mai mult decat "pont". vreau sa ma apuc de alt proiect...si tot asa :D poate umplu tara de proiecte de-ale mele... eu am facut asta din pasiune, insa pentru ca la noi nu exista o politica a colectionarilor de masini, costurile pentru a tine o colectie de proiecte sunt mult prea ridicate...
|
La multi ani ... si inca te asteptam la Bucuresti ! Don't be a stranger !
|
cand vin pe-acolo sun. la multi lucian... am nevoie de colaboratori pentru lambo doors si alarme cu engine starter si turbo timer. daca stii pe cineva interesat contacteaza-ma.
|
Pai hai sa incepem colaborarea. Discutam privat ?
|
Quote:
Bafta continuare eu ti-am urmarit proiectul de la inceput din umbra...felicitari... |
oare chiar ar merita o astfel de investitzie ?
|
spark nu merita daca nu ai alte cateva masini si bani sa-i bagi in ea doar ca sa te distrezi ;) nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ce-am facut eu.... masina a sarit din 4000 euro deja
|
Quote:
sa vedem... noi poze,....;) |
Pai chiar mai arata-ne si noua poezele....
|
nu am poze concludente ca inca sunt separate piesele... dar imdeiat cum am ceva notabil, ii trag niste poze... nu merita doar pentru jante sa-i fac un rand de poze... poate dupa ce-i pun lambo doors
|
Quote:
priveste si la celelalte topicuri de pe aceasta sectiune..ca poze aici nu s-au mai aratat de ceva timp..;) cam de 9 luni.... |
nu arata diferit, o sa-i fac poze... are jante 14" de aluminiu 4X100 cms si anvelope 185x70 avalon
|
man bafta sper sa realizezi ceea ce iti doresti cu lambo doors alea nush cum arata pe oltcit nu am vazut niciodata oricum bafta si sa ne ti la curent cu ce-i mai faci
|
Quote:
|
asta nu se stie oricum bogdane u ai fakut treaba buna cu aia 3000
|
ai bagat 3000, dar sunt convins ca n-ai facut revopsire, reconstructie la motor, eu am schimbat tot ce se putea prin ea... si scaune si cutie de viteza cumparate, o turbina stricata si refacuta, acum daca as face de la capat as da maxim 1500 s-o fac... ca stiu ce si cum... dar hai sa nu facem acum discutia despre cati bani am bagat eu in ea ca e cel mai putin important... ne vedem la legale si mai discutam
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning