Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story) (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/152284-ford-probe-2-0-16v-pink-probe-story.html)

todea 06-02-10 00:04

Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)

O sa fie super bestial combinatia alb, roz din punctul meu de vedere se potriveste perfect foarte bine ai gandit dinou;) bravo tie.Iti doresc dum bun sa ajungi cu bine in Ungaria si speram sa ne aduci noutati.Bafta in continuare.

JusT_SaY_BoBo 06-02-10 00:11

drum bun in ungaria!cu volanu ce ai de gand?este pretentios tare interiorul alb??

todea 06-02-10 00:12

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3055529)
intradevar todea asa este si aceste femei merita numa cuvinte de lauda numai ca sa stii ca nu toti gandesc asa am intalnit si persoane care au comenta asa "femeie nebuna nu are ce face cu bani si timpu arunca banii pentru nimic nici nu poate merge cu masina la cat de joasa e"

Da ai dreptate mai sunt si persoane care spun aceste lucruri :D dar sa ne gandim ca e un lucru pe care alti nu pot sa il faca si deacolo vin critice, si pareri proaste , sincer decat sa practic "barfe pe la porti" sau plimbarile prin baruri si cheltuirea banilor pe alcol si tutun prefer sa bag banii putini pe care ii am in masini care imi aduc o satisfactie mult mai mare

andoGSI 08-02-10 16:01

Cel mai dragut probe:)
jos palaria...astept scaunele:X
can't wait to see them:D

crysty.bobok 18-02-10 16:44

Frumoasa masinuta...

Imi poti spune si mie cat te-au costat suspensiile Low rider si unde le-ai montat..?

Astept un Pm d la tn ...

PinkProbeLady 18-02-10 20:10

Multumesc.
Ai PM

PinkProbeLady 18-02-10 20:12

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3064872)
Cel mai dragut probe:)
jos palaria...astept scaunele:X
can't wait to see them:D

Multumesc Ando! Tu cum stai, ai inceput sa prezinti masina?

PinkProbeLady 18-02-10 20:18

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3055719)
drum bun in ungaria!cu volanu ce ai de gand?este pretentios tare interiorul alb??

Ms de urari.
Si volanul va fi alb, totul va fi alb, mocheta, vonan, etc dar le fac pe rand in functie de posibilitati.
Legat de intretinerea albului, eu cum ma ocup de piese auto si mai mesteresc la masinile mele cate ceva este pretentios, se murdareste la fel ca si negrul doar ca pe alb se vede :lol:, dar baietii care imi fac interiorul mi-au dat o solutie cu care sa curat pielea foarte usor, sincer, nu e greu de intretinut dar e pretentios.

Silencer Power 18-02-10 21:32

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2956563)
Citesc, invat si deabea astept sa o pun pe Mia (Mx5-ul) "pe picioare", sa sudam satelitii si sa invatam sa ardem cauciucurile.

E ceva mai complicat tuningul decat aspectul... oricum, sunt niste chestiuni foarte importante care scapa ochiului neavizat, dar care pot fi corectate.

In rest, tine-o tot asa, masina arata din ce in ce mai bine. Sa-i feliciti pe baietii care realizeaza tot ce avem placerea sa vedem in acest topic.

PinkProbeLady 19-02-10 00:32

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 3100759)
E ceva mai complicat tuningul decat aspectul... oricum, sunt niste chestiuni foarte importante care scapa ochiului neavizat, dar care pot fi corectate.

In rest, tine-o tot asa, masina arata din ce in ce mai bine. Sa-i feliciti pe baietii care realizeaza tot ce avem placerea sa vedem in acest topic.

Mazda are topicul ei unde se vor vedea modificarile pe percurs in functie de posibilitati.
Detaliaza si argumenteaza te rog :) detalile pe care nu le-am observat. m-ar ajuta foarte mult un sfat daca gresesc undeva. Si de data aceasta am rectificar greselile pe care nu le-am observat inainte sau nu am avut posibilitatea de a le remedia.
Masina in exterior este pregatita de mine si de un baiat pana ajunge la vopsit. Acolo este preluata de vopsitor. Multumim, felicitarile ajung unde trebuie :D

andoGSI 19-02-10 16:04

Am inceput sa il prezint ramo:)
uite-te la link si vezi:D
astept o micuta apreciere :P

PinkProbeLady 28-02-10 17:15

6 Attachment(s)
Cateva poze de la vopsitor.
- Ialele usi inchise
- Mica parte de rugina de la usa a fost indepartata, sper pentru totdeauna.

andoGSI 28-02-10 17:20

sigur pt totdeauna:D
nice work....
bafta in continuare

Gyo*TDS 02-03-10 14:46

ambitios proiectul tau..frumos Pinky :)
usile sunt shaved?;)

PinkProbeLady 02-03-10 20:06

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3139065)
ambitios proiectul tau..frumos Pinky :)
usile sunt shaved?;)

Multumesc.
Usile nu vor fi chiar shaved, am inchis ialele dar nu si manerul, daca te uiti in pozele anterioare, pe prima pagina vei vedea ca Probele are ialele separat de manerele de la usi. De manere nu ma ating, sunt la nivel cu usa, nu ma deranjeaza.

Gyo*TDS 02-03-10 20:12

my bad...,acum am observat yalele sunt separate de maner :)
hai...succes si sa iasa cum iti doresti tu:D

PinkProbeLady 02-03-10 20:13

Mersi mult!

valyh 04-03-10 10:01

ramo ce se mai aude de scaune?inca nu sunt gata?:rolleyes2felicitari inca o data pentru masina...si spor la modificat in continuare!

PinkProbeLady 04-03-10 12:24

Scaunele vor fi gata doar saptamana viitoare, a ajuns greu ata (pink) si incalzirea. Bancheta de spate este deja gata dar nu am inca poze. Poate saptamana viitoare merg sa le aduc acasa, oricum si Probele este inca, la vopsitor.

Multumesc mult

andoGSI 04-03-10 12:32

Astept poze:X
sigur o sa iasa ceva frumos,nu ma indoiesc:)

PinkProbeLady 04-03-10 12:59

Cine stie Ando ... nici macar eu nu le-am vazut. Dar sper si eu.

andoGSI 04-03-10 13:03

Pana acuma ramo,totul a iesit super deci nu are de ce sa nu iasa bine acuma,mai ales k baietii la care se fac is meseriasi:)
so don't worry>:D<
iti tin pumnii oricum:)

valyh 04-03-10 13:03

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3145935)
Cine stie Ando ... nici macar eu nu le-am vazut. Dar sper si eu.

eiii...daca arata atat de bine bordul si fetele la usi normal ca vor iesi bine si scaunele..stai linistita ;)

NEo007 04-03-10 17:43

http://www.nissan200sx.dk/Udvendig/S...0Eyes/bn1a.jpg

Sleepy look la faruri :D Nu iti place? :)

Gyo*TDS 04-03-10 18:33

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3146813)

hmm...mie unu` mi se pare interesant 8)

PinkProbeLady 04-03-10 22:02

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3146813)

Imi place si chiar nu e greu de facut doar ca nu se mai pot face reglajele ok.
La Probe vine chair mai jos decat la nissan, cilica etc. Uite
http://www.modifiedcars.com/pix/cars...16139_5793.jpg

julaikos 04-03-10 22:14

asta se poate face cu un buton ca si cel de geamuri electrice,si sa comanzi din acel buton deschiderea farului,practic sa anulezi sistemul lui care ridica/coboara farurile in functie de cum sunt aprinse,sau un fel de by-pass,doar ca nu stiu cum e sistemul farului sa-ti spun exact ce si cum

PinkProbeLady 04-03-10 22:20

Am butonul acela din fabrica, trebuie modificat doar releul care deschide farul (este si o schita pe net) sau mai simplu este kit pentru asa ceva sa nu mai modific nimic. Dar e mai mult de fun nu de circulat ca mult nu mai vezi, am cunostinte care au facut asta. Sunt mai multe inconveniente, sti cum e, custom e custom.
Acum am faruri clare si xenon, in sfarsit, asa ca ma mai bucur de ele asa. :D

PinkProbeLady 04-03-10 22:24

Si de asta sa ridic in sus si jos ca pe un geam, cat vreau eu, inca nu am auzit, si nu stiu cum se face. dar asa ar fi o chestie.

julaikos 04-03-10 22:36

ca sa nu stau eu sa caut,daca ai un manual de reparatii sa vad schema electrica mi-ar fi de mare folos,nu stiu exact cum e sistemul care misca farul,dar daca este un motoras care coboara/ridica farul in functie de polaritatea cu care este alimentat se poate face foarte simplu
si nu trebuie sa mergi neaparat noaptea cu ele asa,dar ziua sau pe inserat prin oras sau pe vreun drum luminat,cred ca ar fi interesant de vazut ;)

PinkProbeLady 04-03-10 22:57

Nu am manual de reparatie, dar este un motoros care ridica si coboara invartindu-se intr-un singur sens folosind un sistem biela/manivela, care se opreste in pozitia de jos si farul e inchis, ii dai impulsul se opreste rotatia bielei la 180 grade si farul este deschis.

PinkProbeLady 04-03-10 23:12

Acum am tot cautat, am gasit un kit pe ebay, nu pun link ca nu stiu daca e voie aici, e cu pretz etc. Cred ca asta e gata facut, cum spui tu, nu?

Mod for Ford Probes + 8 Free Mods

With this modification you will be able to adjust your headlights to any height you wish or leave them at the stock light look. Your lights will be 100% adjustable to your desired height, as you can see in all the pictures. THE HOTTEST MOD THERE IS.

You will receive all the hardware and parts necessary (complete harness) to give your Probe the Sleepy Eye Look. You will also receive very detailed and easy to follow step by step directions, with detailed COLOR pictures and images. This is the original directions that I made over 5 years ago. (2003). This kit is the easiest and quickest to install. Anyone can do in less than 20 minutes. I have 100’s of satisfied customers and I give full support for each customer.

julaikos 05-03-10 00:14

cred ca ar fi mult mai profi un astfel de kit,acum depinde si ce pret are...
daca vrei da-mi te rog linkul pe privat

legat se sistemul de la probe cu biela manivela
am gasit ca ar arata cam asa
http://www.fordprobestore.co.uk/stor...upleftside.jpg
si s-ar putea sa fie fara inversare de tensiune,dar sa fie ca la stergator si sa fie nevoie de alt releu care sa controleze miscarea farului... e de studiat :D

NEo007 05-03-10 16:45

Si eu sunt pentru Sleepy Look doar pe parcursul zilei :) Noaptea.. eyes wide open :D

PinkProbeLady 06-03-10 01:20

@ julaikos:

Ti-am dat PM cu linkul.
Da cam asa arata sistemul, acum nu mai stiu in cate prinderi dar asa ceva este.

Daca este asa cum spui tu sistemul (pot regla eu cat sa deschid farul) acela de pe ebay merita, ca foarte scump nu e. Si smecherie si isi si face treaba bine pe timp de noapte :D.

ObeLix 06-03-10 08:02

o asteptam la bucuresti :P:) :P sper sa fie si ea prezenta . oricum abea astept sa vad modificarile care le-ai adus .

CobraArt 07-03-10 21:36

Tare ce faci tu pentru o fata,bravo!
Bafta in continuare cu masina... :)

player77 08-03-10 00:13

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 3158216)

bv....bv..bv ....o singura intrebare am...am citit toate replicile de cand ai inceput treadul tau...esti sigura ca nu esti ajutata de cineva?sincer ma indoiesc si ma crucesc cand vad cate si mai cate stii.....si cat de tehnic vb.....:D:D oricum bv pt proiect....daca este al tau,daca nu bv pt cel care il concepe...financiar,tehnic si sufletesc...
mai rar asa fata ca tine..zau...
see yaaa

PinkProbeLady 08-03-10 01:31

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3152271)
o asteptam la bucuresti :P:) :P sper sa fie si ea prezenta . oricum abea astept sa vad modificarile care le-ai adus .

Inca o parte din Probe este la vopsitor, de el depind acum, marti ar trebui sa duc acasa si cealalta parte a lui :D sa vedem cum ma descurc si poate ne vedem acolo, dar nu promit nimic. Oricum va fi under construction.

Quote:

Pentru o fata? Este vorba de Probe?

[QUOTE=player77;3158777]
Quote:

Bafta in continuare cu masina... :)[/QUOTE

bv....bv..bv ....o singura intrebare am...am citit toate replicile de cand ai inceput treadul tau...esti sigura ca nu esti ajutata de cineva?sincer ma indoiesc si ma crucesc cand vad cate si mai cate stii.....si cat de tehnic vb.....:D:D oricum bv pt proiect....daca este al tau,daca nu bv pt cel care il concepe...financiar,tehnic si sufletesc...
mai rar asa fata ca tine..zau...
see yaaa

Da, stiu si vad cum reactioneaza lumea in jurul meu fiind femeie (si aici vorbesc in numele tuturor femeilor care au legatura cu o masina, o simt o intretin si asa mai departe), persoanele care nu ma cunosc intradevar le vine greu sa creada, dar sa fim realisti nu sexul conteaza, ci pasiunea care la mine s-a nascut cu multi ani in urma si a crescut pe parcurs, intradevar cu ajutoare care m-au sustinut si au crezut in mine.

Acum sa elucidam "problema" asta. Detin un magazin de piese auto (Sc Auto Pink Srl) din 2006 care este situat in incinta unui service auto cu vechime de 20 de ani, unde am avut ocazia sa am in mana cam toate piesele care formeaza o masina si oameni care nu au avut rusine ami arata cum se monteaza o piesa x pe o masina. In magazinul meu intra clienti zi de zi care imi cer piese, cu ajutorul programelor am invatat foarte mult in decursul anilor. La inceput cand mi-am cumparat masina evident avea probleme, baietii mi-au ridicat-o pe elevator unde normal curiozitatea fiind mare am inceput sa intreb: ce-i aia, ce-i ala, ce-i alalalt, de ce curge aici si multe altele. Am ajuns sa imi cunosc masina pana in cele mai adanci amanunte, sa o simt, sa o intretin sa ii cumpar cea ce are nevoie si fiind foarte orgoliasa voiam si eu sa pun mana, sa scimb piesele de care aveam si eu puterea sa o fac, unde nu puteam sa desfac un surub ceream ajutor, evident (am 45 kg) ca ex rotile pe care pun cheia si sar pe ea nevand puterea de a desuruba. Am invatat sa cunosc aceasta masina destul de bine, din nefericire am avut si un accident in urma careia a trebuit demontata toata, scos motorul si dusa la tinchigerie, farurile erau zob deacolo stiu si ce e motorasul, unde este amplasat etc. Dand un motor jos de pe o masina, trebuie si montat inapoi, instalatie electrica, mufe, vacumuri, furtune etc, aici am avut norocul sa fiu ajutata de o persona la care ii multumesc foarte mult, care m-a ajutat cu toate sculele din service, macara, etc. Am invatat la propria masina ca nu este atat de greu de scos un motor de pe o masina pe cum crede lumea, intradevar a durat, 3 ore si ceva asta pentru ca voiam si eu sa cunosc toate componentele, sa stiu cum se da jos un electromotor, sa stiu cate suruburi are, sa stiu de ce trebuie scos uleiul din cutie cand se dau jos planetarele si asa mai departe. Dupa cum se vede sunt ajutata MULT, am avut norocul sa am langa mine prieteni, mecanici si oameni de milioane care nu au facut diferenta. Nu cred ca am spus eu undeva ca fac eu singura tot la masina, chiar daca as vrea, find femeie nu am puterea necesara, ca teoretic putem invatat toti. Si voi ca barbati cereti ajutorul mecanicilor, prietenilor si asa mai departe, asa si eu. Sunt om.

Acum revenind la masina si la cine si cum a proiectat acest proiect. In general lumea radea la visele mele si da proiectul meu, am cautat mult si de mult timp un body kit care intr-un final l-am gasit in state pentru care iar am fost ajutata nopti si zile de INTERNET. Unde am dat si de probeaddiction.com un sait unde poti gasi cam orice pentru aceasta masina. Ajungand body kitul care nici cum nu se potrivea am apelat la Kid Tuning din Arad sa ma ajute sa il montez si in al remodela dupa stolurile mele din cap ... dupa care masina a fost preluata de vopsitor. Masina, kitul, jantele, culoarea, tot proiectul vine din inima mea nu din vocile din exterior. Dar repet sunt ajutata, la mecanica, fibra, vopsitorie.

Dar oricum ar fi, nu am facut threadul asta pentru a ma lauda cat si cum fac eu la masina, eu pur si simlu sunt ca voi doar ca am parul lung si corpul diferit de al vostru. Paiunea e aceasi, imi iubesc masina mai mult decat orice, nu am cumparat-o nici nu am primit-o cadou de la taticul, am contruit-o pe masura in care mi-am permis financiar si sufleteste. Pentru asta traiesc. Asta imi place, cu asta muncesc, asta fac de dimineata pana seara tarziu. Sunt acolo langa masina oriunde ar fi, sila pe capul oamenilor, vopsitor etc, pun mana, nu mi-e rusine ... ca asta imi place, chiar daca de multe primesc una peste mana sau sunt trimisa acasa ca sunt stresanta, oricum nu plec.

Totusi incercati sa ma priviti ca pe un om care iubeste o masina, ca asta sunt. Sunt exact ca si voi. Tot ce iti trebuie este pasiunea, devotamentul, respectul, si doua adunaturi de suruburi si piulite care inseamna TOT (leaga totul)

ObeLix 08-03-10 07:53

as putea sa o aduc si eu pe a mea under construction dar nare rost ... eu vreau sa fie cat mai impecabila ... nu vreau sa rada iar lumea de ea ;) ... bafta eu totusi sper sa ajungi ... eu unu-l nustiu daca ajung pe la 4 tuning .. dar vedem .

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning