![]() |
Re: Peugeot 206 Gr.A Rally car Build
Am fost si eu intr-o zi la Brasov , a fost chiar mis to , pacat ca a aparut aceea prb si nu a-ti avut cum sa vebiti si voi ! :(
|
6 Attachment(s)
E gata!
|
nu era mai usor si mai practic sa dati tot bordul jos si sa puneti doar un tahometru, si evident ceva ceasuri cu temp ulei, presiune ulei, temp apa???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
intrerupatorul rosu e contactul genereal in caz de accident, Cutia e in H nu secventiala( costuri) |
Te ajut eu cu stickereala... Te astept la mine la atelier.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
merci |
Quote:
|
sambata seara care vine :drunk:
numarul vostru de concurs cum a fost atribuit? |
Quote:
|
mno sa zicem ca ati ajuns la 25% din drum, acum mai aveti 25% sa gasiti sponsori si 50% sa iesiti campioni, BAFTA
|
Stateam sambata si meditam in curte(in ferneziu) cand meditatia mea este disturbata de un sunet neobijnuit, cand ma uit mai bine vad un Peugeot 206 gri care avea un hang de parca se tinea proba speciala pe baraj. Banuiesc ca voi erati.... Niste cifre legate de hp si cuplu imi dati si mie ??? :D
|
Masina dupa o perioada destul de lunga de stat in garaj a ajuns la mine:D
Multumesc Claudiu pentru tot ajutorul si sper sa continui cu succes treaba inceputa de tine:D:D Voi pregati masina pentru coasta pentru ca doar la VTM voi alerga cu ea....pentru asta urmeaza in viitorul apropiat cateva modificari la motor si cutie...oricum te tin la curent si iti multumesc inca odata pentru sfaturi. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning