Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14547-prototype-project-tuning-and-styling.html)

ERY 08-03-07 16:07

Re: PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling

Si alea ca a lu PIA ?

ct77pia 09-03-07 10:14

ala alui pia? e unicat

absstrakt 12-03-07 18:58

imi poti da o adresa unde e magazinul? nu sunt din constanta dar spre sfarsitul lunii o sa fiu in CT. ai angel eyes ccfl ? la ce pret? passat 3bg 2002. mersi fain

ERY 13-03-07 09:02

De pe Tepes Voda faci dreapta pe Mihaileanu. La 20 de metrii pe partea dreapta o sa vezi firma.

zS3S 13-03-07 10:55

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 794411)
imi poti da o adresa unde e magazinul? nu sunt din constanta dar spre sfarsitul lunii o sa fiu in CT. ai angel eyes ccfl ? la ce pret? passat 3bg 2002. mersi fain

1.in urma cu cateva pagini si posturi gasesti adresa si chiar si harta cu legenda:) Str.Stefan Mihaileanu nr.45
2.Angel eyes-urile sunt in jur de 300euro,preturile variind infunctie de producator:Raid HP,Fk,Autostyle,InPro,etc.,etc...

CT99WUW 13-03-07 11:35

Inele de centrare din plastic pentru niste jante Dezent , gasim?Salutari.

mutu2006 13-03-07 12:03

1 Attachment(s)
asa ceva,dar adaptat pentru SuperNova..si daca se poate preciza un pret!Multumesc anticipat..

X-Ray-Eyes 13-03-07 12:42

Quote:

Originally Posted by mutu2006 (Post 795499)
asa ceva,dar adaptat pentru SuperNova..si daca se poate preciza un pret!Multumesc anticipat..

Avem bara aceasta , este 100 euro ... pretul cu discount ... normal ar fi 150 euro si este ptr E30 , E36 sau E46.
Modificarea pentru a putea fi adaptata la SuperNova nu te costa mai mult de 1 milion.

metal_militia 13-03-07 18:01

faruri si stopuri pt Mercedes E din ala ochios W210 aveti??? daca da ce modele? astept raspuns pe PM sau aici...mersi :rolleyes2

zS3S 14-03-07 10:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 796114)
faruri si stopuri pt Mercedes E din ala ochios W210 aveti??? daca da ce modele? astept raspuns pe PM sau aici...mersi :rolleyes2

Angel eyes de la InPro -399Euro+TVA
Stopuri clare negre InPro-179Euro+TVA

CT99WUW 14-03-07 21:44

Quote:

Originally Posted by CT99WUW (Post 795458)
Inele de centrare din plastic pentru niste jante Dezent , gasim?Salutari.

Inele de centrare din plastic pentru niste jante Dezent , gasim?Salutari

X-Ray-Eyes 14-03-07 23:43

Quote:

Originally Posted by CT99WUW (Post 798432)
Inele de centrare din plastic pentru niste jante Dezent , gasim?Salutari

Cam greu ...
Sa iti dau un sfat ... daca ai un strungar bun , cu 10 LEI ti el face rapid ... masori diametrul interior al jantei si exterior al inelului de pe butuc ...
Ca sa iti gasesc inele de plastic imi trebuiesc si mie dimensiunile alea ... si nu cred ca te avantajeaza ca dai pe ele 15-20 lei in loc sale faci in 30 minute la un strungar ... Nu ?
Asta ca un sfat ...o idee ... eu asha as face ...

kirin 16-03-07 21:13

btw,vintile nu-mi dati ? ce aveti pe stock ?

naka66vio 16-03-07 21:53

mar interesa o grila fatza de bora fara semnul vw exact cum este prezentata pe www.vwforum.ro daca te uiti la un golf acolo arata exact cum se face si zic asa pt ca doresc sa se acopere si gaura care ramane in capota .te rog uitate acolo sa vezi cum e si daca ai sau poti face asa ceva e perfect.deci nu vreau sa sudez la capota sau sa vopsesc toata capota ceva care sa acopar gaura aia ci vreau exact ceva ca pe vwforum sau asemanator

zS3S 17-03-07 11:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 802108)
mar interesa o grila fatza de bora fara semnul vw exact cum este prezentata pe www.vwforum.ro daca te uiti la un golf acolo arata exact cum se face si zic asa pt ca doresc sa se acopere si gaura care ramane in capota .te rog uitate acolo sa vezi cum e si daca ai sau poti face asa ceva e perfect.deci nu vreau sa sudez la capota sau sa vopsesc toata capota ceva care sa acopar gaura aia ci vreau exact ceva ca pe vwforum sau asemanator

Grile fara semn VW Bora:
-Mattig 89euro+TVA
-Bonrath 63euro+TVA
-FK neagra 48+TVA
carbon look 55+TVA
chrome style 60+TVA
-Rieger plasa fagure 169+TVA

Cat despre uitat pe site-uri ,nu vreau sa fiu rautacios dar daca ai fi specificat adresa mai exacta era mai simplu, acolo sunt zeci de topicuri ....

kirin 17-03-07 12:04

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 802036)
btw,vintile nu-mi dati ? ce aveti pe stock ?

reloaded !

naka66vio 17-03-07 15:55

Quote:

Originally Posted by zS3S (Post 802705)
Grile fara semn VW Bora:
-Mattig 89euro+TVA
-Bonrath 63euro+TVA
-FK neagra 48+TVA
carbon look 55+TVA
chrome style 60+TVA
-Rieger plasa fagure 169+TVA

Cat despre uitat pe site-uri ,nu vreau sa fiu rautacios dar daca ai fi specificat adresa mai exacta era mai simplu, acolo sunt zeci de topicuri ....

pai adresa este exacta pe prima pagina e pe www.vwforum.rto arata cum sa faci o astfel de grila si pe mine ma intereseaza sa fie exact ca aia adica sa acopere si golul care ramane in capota daca ai asa ceva si acopera si golul ramas in capota mar interesa cu ciguranta multumesc

CeReS 18-03-07 22:50

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 802746)
reloaded !

fi putin mai explicit, te rog

kirin 18-03-07 22:57

Quote:

Originally Posted by CeReS (Post 805240)
fi putin mai explicit, te rog

am luat de la voi un set de wolfrace-uri.
ce vintile pun la gume ?

X-Ray-Eyes 18-03-07 23:32

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 805265)
am luat de la voi un set de wolfrace-uri.
ce vintile pun la gume ?

Nu au venit cu vintile ... sunt 200.000 lei vechi la orice vulcanizare ... Iti recomand sa le montezi in Ovidiu , la vulcanizarea de la iesire pe dreapta spre Kogalniceanu.
Au pret bun si nu am avut niciodata pb cu ei cu zgariatul jantelor.

kirin 18-03-07 23:42

ms.in oras sa inteleg ca nu imi recomanzi nimik

X-Ray-Eyes 19-03-07 00:33

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 805322)
ms.in oras sa inteleg ca nu imi recomanzi nimik

Ba da ... dar am impresa ca e mai scump ...
Dupa podul de la BIG , cum te duci spre Palas , la 100 metri pe dreapta este o vulcanizare mare ... A-Z sau ceva de genul ... nu mai stiu ...
Si aia lucreaza bine ... tot la fel ... nu au fost probleme ...au scule bune ...
In rest , prin oras gasesti numai vulcanizari cu aparate de cacao ... zgarie foarte elegant buza de la janta ...

quick_5hifter 19-03-07 02:26

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 805379)
...vulcanizari cu aparate de cacao ... zgarie foarte elegant buza de la janta ...

Da, perpetua-m-as in cavitatea lor bucala... sunt unul dintre fericitii posesori ai unei zgarieturi pe janta "made-in-vulcanizare" in RRomania...aveti grija pe unde va umflati rotile/schimbati gumele etc....
edit: pot sa fac o "lista neagra" cu o parte dintre vulcanizarile naspa :lol:

gabitu2007 19-03-07 08:43

cine ma ajuta si pe mine cu un program de tuning virtual ? plz nu ma lasati asa :)

kirin 19-03-07 11:40

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 805425)
Da, perpetua-m-as in cavitatea lor bucala... sunt unul dintre fericitii posesori ai unei zgarieturi pe janta "made-in-vulcanizare" in RRomania...aveti grija pe unde va umflati rotile/schimbati gumele etc....
edit: pot sa fac o "lista neagra" cu o parte dintre vulcanizarile naspa :lol:

ar fi bine s-o faci.

un prieten de-al meu a patit-o cu janta zgariata ... iar nea` marin miliardaru de la vulcanizare i-a luat una noua

kirin 19-03-07 12:09

Quote:

Originally Posted by gabitu2007 (Post 805592)
cine ma ajuta si pe mine cu un program de tuning virtual ? plz nu ma lasati asa :)

e bun orice program care modifica pozele

quick_5hifter 19-03-07 17:20

Andrei, se pot comanda la voi niste centuri Sparco in 4-5 puncte? poti sa-mi dai un pret estimativ cu taxe incluse, pentru 2 bucati? as trece pe la magazin, dar cred ca v-ati saturat de mine :lol:

off-topic - in legatura cu vulcanizarile naspa de care ziceam, iata cateva exemple:

->cea de pe eliberarii, unde mi s-a intamplat de 2 ori anul asta sa "nu avem aer", insa nu asta m-a deranjat: venisem cu jantele si cu niste cauciucuri cu buza de protectie, si le-a luat aproape o ora sa le monteze pe jante...aparatura lor nu e facuta pentru astea cu buza de protectie, sau e prea uzata...baietii care lucreaza acolo sunt ok, n-am nimic cu ei, desi, pentru acelasi procedeu ca mai sus, dar la cateva zile dupa ce mi-am revopsit jantele, le-am atras atentia in mod insistent sa nu le zgarie, insa inevitabilul s-a produs....si s-a produs din nou....si de atunci nu mai calc pe-acolo (PS: nu erau vopsite la spray)

->tot pe aproape, dar pe soveja, undeva intre zonele camp si pod butelii, pe dreapta cum mergi spre pod, baietii de acolo arunca cu rotile tale de parca ti le-au dat ei cadou, iar daca le zici sa le manipuleze mai cu grija, ii ofensezi foarte tare si te trateaza cu sictir. pe langa asta, nu gasiti sa cumparati de acolo nici capace de ventile, nici ventile....ceea ce nu mi se pare normal la o vulcanizare.

->cea de langa liceul energetic mi se pare o mare aberatie inca de cand dai cu ochii de ea: e situata IN PANTA :rolleyes2 iar mie mi-au facut presiunea la roti dupa calculele lor, adica indicatorul de presiune arata 1 atmosfera, si lucratorul spunea ca de fapt sunt 2 atm., ca stie el "doza". in plus, e un pericol sa iesi din masina in zona aia, si de asemenea personalul de acolo este expus pericolului in fiecare minutel, din cauza traficului din zona.
-la aceasta vulcanizare ar mai fi de adaugat si preturile cam mari, comparabile cu cele de la Seat, in conditiile in care serviciile lor nu se compara cu ale celor din urma mentionati...

->as vrea sa dau si 2 exemple cu plus, si anume cea de pe th. burada, intre i.c.bratianu si coltul cimitirului, situata pe partea dreapta cum mergi spre gara. baietii de acolo lucreaza cu grija si rabdare, si cred ca au cele mai mici preturi din oras.
->de asemenea, pe atelierelor este o vulcanizare mai modern utilata, si acolo nu ti-e frica sa nu te murdaresti cand te atingi de ceva din greseala...pe langa asta, cred ca e singura din constanta unde poti sa-ti pui azot in roata, iar preturile de asemenea sunt decente.

mii de scuze pentru off-topic! propun crearea unui nou topic, intitulat "servicii diverse" sau ceva asemanator, unde sa mutati ceea ce am scris eu in legatura cu vulcanizarile, si unde sa facem liste cu "+/-" la service-uri, vopsitorii, magazine de piese auto si nu numai etc. - nu mi-am permis sa fac singur topicul, ca poate in realitate nu este atat de util cum il consider eu.

EXISTA UN TOPIC DE GENUL ASTA CREAT AICI. - ERY

CeReS 20-03-07 00:03

OK, s-a inteles ideea, dar nu mai faceti offtopic aici, va rog

Alex putem sa-ti aducem centuri in 4-5 puncte. Si de la Sparco si de la alte firme mai ieftine. O sa primesti maine preturile, dar cel mai bine ar fi sa treci pe la firma (ca sa gasesti in cataloage ce-ti place)

zS3S 22-03-07 16:40

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 806388)
se pot comanda la voi niste centuri Sparco in 4-5 puncte? poti sa-mi dai un pret estimativ cu taxe incluse, pentru 2 bucati?

-centura Sparco cu 3 prinderi =114euro+TVA
-centura Sparco cu 4 prinderi =121euro+TVA
-centura Sparco cu 5 prinderi =242-1042euro+tva
Pretul este per bucata si variaza la cateva din ultimele modele,acestea fiind omologate F.I.A.

p3rv3r5ul 22-03-07 21:57

aveti pe cineva sa lucreze foarte foarte bine in fibra? astept un raspuns aici sau pe PM si trec maine pe la voi sa va povestesc despre ce este vorba. multumesc

CT-87-ADY 24-03-07 11:31

As dori si eu va rog o oferta de arcuri sport pt. un Audi A3 sportback 2005.
si ce modele de pleoape aveti pt Audi a6 2001-2004. modelult cu facelift.

multumesc!

zS3S 27-03-07 10:52

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 815344)
As dori si eu va rog o oferta de arcuri sport pt. un Audi A3 sportback 2005.
si ce modele de pleoape aveti pt Audi a6 2001-2004. modelult cu facelift.

multumesc!

Arcuri sport A3 sportback 2005:
-H&R = 643euro+TVA
-KW = 189euro+TVA
-Vogtland =184+TVA
-Weitec = 149+TVA
Pleoape disponibile momentan doar pt.modelele A6 97-01

CT-87-ADY 27-03-07 12:09

ai idee daca las amortizoarele de serie... si pun arcuri sport...
care ar fii rezultatul?

se coboara putin garda la sol?

ERY 27-03-07 17:10

Da se coboara...dar fu-ti mai repede amortizoarele tale....nu este recomandat.Mai bine strange bani si ia-ti set.

CT-87-ADY 27-03-07 17:46

asa auzisem si eu...
merci de sfat!

ERY 27-03-07 17:58

No Problem

CT-87-ADY 28-03-07 00:27

bari stabilizatoare aduceti?

miticip 28-03-07 09:54

Va salut . Cine ma poate indruma spre un Power T-Box , in Constanta .
As dori sa il montez pe un Opel Vectra B ,1,7 TD . Nu vreau chiptuning si doar Power box .
Va multumesc

YZF-PWR 29-03-07 13:52

salut baieti , o intrebare un kit exterior ( praguri , spoiler fata/spate ) pentru ursulet ceva mai ieftin gasiti ? ( masina in 2 usi )

zS3S 03-04-07 10:20

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 823434)
salut baieti , o intrebare un kit exterior ( praguri , spoiler fata/spate ) pentru ursulet ceva mai ieftin gasiti ? ( masina in 2 usi )

Gasim...dar asta implica sa ne faci o vizita ...sunt destule optiuni si cred ca ai vrea sa si vezi ce ai putea sa cumperi...

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning