Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

DTH 21-12-10 02:56

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3915547)
nu inteleg cu ce sa ma oftic daca ma amuza si zic uite ce pot spune unii oameni ... doar ca ma gandesc la reactia voastra ... si am dc sa zic ceva rad e ok , e ceva normal ... cum si u razi acum cu punctul tau de vedere ... trb sa intri mai adanc in problema .. cu ochii posibil sa-i deschizi u??? intrebarea asta ti-ai pus-o? poate omul asta vrea sa spun altceva? nu sa inchid ochii si sa visez nu stiu ce .o seara placuta !

Nu mai bine te chinui tu puţin să scrii normal , să putem īnţelege şi noi ceva din ce īncerci tu acolo ?! Nu mă amuză sincer nimic din ce ai scris doar că īn loc să dorm mă chinui să īnţeleg la ce vrei să te referi ...dar lasă , nu-ţi mai dau satisfacţie de a face offtopic ...te las īn basmele tale cu ochi īnchişi ...suntem vii , deschide ochii ! ;)

morpheusmaster 21-12-10 12:00

duds...u lost me :| totally!!!

Sasha 21-12-10 16:13

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3900467)
or exista femeie care sa nu le intereseze banu sau sexu ? >:)):))sa nu vrea nimic de la nimeni .. sa vrea totu de la ea .. sa nu fie nevoita sa-si puna curu la bataie pt bani , sau sa le stea capu 70% la sex?? scz nu am stat sa citesc tot topicu dar mi-a venit o idee in cap si am zis ca poate gasesc un raspuns .. ma refer la o Femeie care sa-si inteleaga cu adevarat scopul pe planeta asta ? ca defapt viata asta nu se refera doar la materie ...pt ca materia vine din non materia si non materia e mult mai imp decat materia ??? intelege cineva sau vb doar pt "cinematografu" meu

multumesc anticipat

bun, pai de la ea..prin ea...prin sau datorita puterilor ei ajunge la ce vrea sa aiba...adica sexul sau banii, sau amandoua :)

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3901230)
bai fatboyslim :)) ...
ce zici tu acolo??

fetele din ziua de azi vor bani
femeile din ziua de azi vor iubire
toate vor sex
PUNCT
:d

ce inseamna pt tine fetele si ce inseamna femeile... ?
un exemplu: o pustoica de 16 ani nu o poti numi femeie desi e disperata dupa dragoste, corect?
exemple 2: una de 30 de ani materialista, 100% pt si dupa bani... o numim fata sau femeie?
sex nu vor toate, vor numai alea care au avut parte de sexul bun in viata lor si le-a placut.
PUNCT :)

Mustang 21-12-10 16:29

Eu zic sa lasati tigarile alea ca dauneaza grav perspectivei!

Slim29 21-12-10 23:17

Sasha-pai sexul si banii vin de la sine ... pt tine totul in viata asta inseamna sexul si banii ? cand spui ca pe o femeie o duce capu la ce te referi?? la faptu ca isi ia un barbat cu bani sau pt sex? nu ar trebuii sa realizeze si ea ceva .. sa isi puna valoarea in practica ?? valoarea feminina inseamna sex si bani? sa aiba niste acte pe numele ei ?? pe munca si valoarea ei ?? intelegi unde bat ?? sa iti traiesti viata nu inseamna neaparat sex , distractie si bani :))
Actul sexuala se face doar cu pielea ?? ce-a mai mare actiune se desfasoara in psihicul noastru , dupa aceea poti lua in considerare pielea .

Mustang-dauneaza grav celor cu o perspectiva GENERALA(intalnita la marea majoritate a oamenilor) .. deci trebuie sa am aceeasi perspectiva? poate privesc lucrurile altfel. daca esti un cunoscator cred ca ai auzit ca in triburi se folosea pt diverse ritualuri ca si tutunul dar este de o vibratie ft joasa. nu cred ca are rost sa intru mai adanc in subiect , consider ca este de ajuns .

Sasha 22-12-10 03:13

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3918012)
Sasha-pai sexul si banii vin de la sine ... pt tine totul in viata asta inseamna sexul si banii ? cand spui ca pe o femeie o duce capu la ce te referi?? la faptu ca isi ia un barbat cu bani sau pt sex? nu ar trebuii sa realizeze si ea ceva .. sa isi puna valoarea in practica ?? valoarea feminina inseamna sex si bani? sa aiba niste acte pe numele ei ?? pe munca si valoarea ei ?? intelegi unde bat ?? sa iti traiesti viata nu inseamna neaparat sex , distractie si bani :))
Actul sexuala se face doar cu pielea ?? ce-a mai mare actiune se desfasoara in psihicul noastru , dupa aceea poti lua in considerare pielea .

[...]

tu cand spui bani te gandesti doar la treaba ca ea isi ia un barbat pt bani?
crezi ca nu exista femei care au altceva in cap, adica bani, dar nu sa depinda de un barbat, bani, cariera, bani facuti si munciti de ea, sa stii ca si despre asta e vorba nu numai de fraierit barbati si luati bani de pe ei :)

Mustang 22-12-10 12:50

Sa ne intelegem...

1. ma pisu pe droguri (usoare, profunde, tigari, spanac) - mi se par cele mai cacacioase scuze (la fel si bautura) sa le iei ca sa "te simti bine" si ca sa devii "profund". In plus toata tara asta care a ajuns sa consume droguri usoare, o face de trend! Cum toate pi$dele se dau bisexuale - ca deh, e trend -, dar daca sunt puse fata in fata cu o lesbiana pusa pe fapte... dau inapoi in cel mai penibil mod!

2. faceam referire la derapajul imens pe care l-ai avut o bucata buna pe topicul asta.

Slim29 22-12-10 23:58

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3919121)
Sa ne intelegem...

1. ma pisu pe droguri (usoare, profunde, tigari, spanac) - mi se par cele mai cacacioase scuze (la fel si bautura) sa le iei ca sa "te simti bine" si ca sa devii "profund". In plus toata tara asta care a ajuns sa consume droguri usoare, o face de trend! Cum toate pi$dele se dau bisexuale - ca deh, e trend -, dar daca sunt puse fata in fata cu o lesbiana pusa pe fapte... dau inapoi in cel mai penibil mod!

2. faceam referire la derapajul imens pe care l-ai avut o bucata buna pe topicul asta.

:)))))sunt de accord cu tine , cum am spus ce rost are . pa trend stai linistit.. mai bine iti tii gura , eu unde nu cunosc nu ma bag . ai scris o groaza fara sa zici nimic ... in continuare fac derapaje pe aici nu vezi ??? :shock::shock:
imi pui si o manea ? :)) si dupa uitate la marijuana national geographic sau marijuana nation , fa-ti o idee si dupa vin-o cu un coment util

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3918317)
tu cand spui bani te gandesti doar la treaba ca ea isi ia un barbat pt bani?
crezi ca nu exista femei care au altceva in cap, adica bani, dar nu sa depinda de un barbat, bani, cariera, bani facuti si munciti de ea, sa stii ca si despre asta e vorba nu numai de fraierit barbati si luati bani de pe ei :)

nu bani dar sa castige ceva de pe urma lor . de cativa ani studiez psihicul si gandirea mai multor persoane si raman putin uimit de cum le circula treaba prin cap .. si cat de usor pot fii influentate de diverse prostii .. nu sunt psiholog nici nu vreau , dar pt studiu propriu .. stai linistita ca multi barbati au intr-o latura profunda mai "ascunsa materialele" , nici ei nu vor sa o creada si mai ales sa o recunoasca.

valitataye 23-12-10 00:47

Slim cred ca ar fi bine sa lasi putin mai mult OFF-Topicul deoparte...ca deja sa deviat foarte mult de la subiect:rolleyes2

Mustang 23-12-10 07:33

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3920443)
:)))))sunt de accord cu tine , cum am spus ce rost are . pa trend stai linistit.. mai bine iti tii gura , eu unde nu cunosc nu ma bag . ai scris o groaza fara sa zici nimic ... in continuare fac derapaje pe aici nu vezi ??? :shock::shock:
imi pui si o manea ? :)) si dupa uitate la marijuana national geographic sau marijuana nation , fa-ti o idee si dupa vin-o cu un coment util

nu bani dar sa castige ceva de pe urma lor . de cativa ani studiez psihicul si gandirea mai multor persoane si raman putin uimit de cum le circula treaba prin cap .. si cat de usor pot fii influentate de diverse prostii .. nu sunt psiholog nici nu vreau , dar pt studiu propriu .. stai linistita ca multi barbati au intr-o latura profunda mai "ascunsa materialele" , nici ei nu vor sa o creada si mai ales sa o recunoasca.

Iti pun cate manele vrei... se pare ca-ti plac!
Ia vezi-ti tu de treaba... daca vrei sa demonstrezi ca toate femeile "e" curve... si nu isi vad decat interesul material... poti posta si in alt fel.
Cred ca persoana care ar trebui sa isi tina "gura" esti tu! Tu ai intrat cu "gherle" si vad ca o tii incontinuu ca o moara stricata.

In plus, prima data eu postasem sa lasati tigarile alea pentru ca era un offtopic deja grasun... da' vad ca tu te intreci cu bunul simt.

Spui ca unde nu cunosti, nu te bagi?! Fii atent mai atent la ce aberezi.

Slim29 23-12-10 12:23

Felicitari postu asta mi-a placut! :paper: mai ajutat enorm :)) multumesc mult ... gata m-am trezit la realitate..:)) hai pa ultimu post .. pt restu exista goagal..
Nu inteleg de ce te pui la mintea pa trend!!!???

aleks 23-12-10 19:32

Slim, cuvāntul "pa" nu există, există doar "pe"
īncheiaţi discuţia şi evitaţi să va mai atacaţi, că nu foloseşte nimănui tot circul...

VWfan01 09-08-12 00:36

Nu vă mai certați! Cel puțin romāncele iubesc īn egală măsură atāt banii cāt și sexul. Īntre sex și bani nu pot să aleagă..

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning