![]() |
Re: Cea mai puternica masina condusa de voi
Range rover sport supercharged 480cp compresor mecanic...hmmm:X
|
4 Attachment(s)
Astazi am avut deosebita placere a conduce acest superb Cadillac CTS de 3.6 litri V6....Niste cifre:
-311 cai@6400 RPM -374 NM @ 5200 RPM -0-100 in 6.3 secunde :D -viteza maxima : 250 declarat de producator, eu am mers cam 195(pe ceas) cu ea...Tractiunea e spate sau nu? Ca pe unele siteuri am vazut ca e spate, pe altele ca e fata:)) Modelul asta pe care l-am condus din pacate este automat....m-a impresionat faptul ca si in modul sport,unde se schimbau treptele pe la 6800RPM nu se crea soc la schimbarea treptei... Masina are cam 1700 de KG...este foarte mare...foarte comoda...Sunetul motorului este demential....se aude ca un muscle car futuristic..nu stiu cum sa va explic...nu e ragetul ala al unui muscle car veritabil,dar are o oarecare tenta :D Masina este foarte stabila,slalom la 120-130 de pe banda 1 pe 3 si inapoi...si pe o ploaie destul de puternica...franele "prind" super bine ca sa zic asa...e o masina superba per total.. Am atasat si un film, luat de pe net ce-i drept,pt. ca nu am stat sa filmez in timp ce conduceam..mai ales la high speeds... https://www.youtube.com/watch?v=98EJaQPzSZ8 |
Nu prea merge termenul de muscle car : "It generally describes a 2-door rear wheel drive mid-size car with a large, powerful V8 engine, and at an affordable price"
|
eh,m-am lasat si eu dus de val, eram foarte incantat de sunetul motorului, am corelat cu faptul ca e americana si uite ce a iesit :)) Sorry.
|
porsche 911 gt2 alb 2009 model
si un r8 negru 2008 aaaaa si masina mea....;);):-P in continuare. |
Da care este cea mai puternica masina condusa si TUNATA de voi, dupa propria idee, combinatie transmisie / suspensie / motor?
La mine e 475 CP + NOS pe motor LT1 V8 cu T.C.I. Street Fighter Transmission, Vmax 280 km/h. Mai mult nu am mai avut curaj si asta pe stand ca pe sosea n-am unde. :cry: |
Quote:
La mine cea mai puternica masina condusa a fost un Audi 1.9TDi de 131CP. |
Quote:
|
Quote:
|
cu tt lui CZR .............senzatie suprema
|
Audi A8 , motor 4.2 TDI, 2007, autostrada soarelui, 280 km/h, depasit doar de Bentley Continental GT (avea peste 300)
|
Quote:
|
Cea mai puternica masina care am condus-o a fost fosta mea masina, un hyundai coupe de 2000 16v 102kw. Am mers cel mai tare pe autostrada cand veneam din spania cu 190 km/h .
|
Avea limitatorul scos... si crede`ma .... 280....
|
280 pe bord e posibil
|
cea mai puternica cu care am mers a fost a mea dar nu stiu puterea exacta - sper sa aflu in curand - oricum e mare
|
Quote:
|
Quote:
|
io nu inteleg cum 280 p autostrada soarelui cand mie la 200 mi se dezmembreaza masina la cat de prost e asfaltu
|
intereseaza-te si o sa imi dai dreptate. Audi A8 cu motor de 4.2 cu limitator scos... 280 maxim
|
da`i un search pe youtube... audi A8 4.2 TDI quattro ... si mai vb dupa aceea :)
|
Quote:
|
brothere ... cat poti sa suferi fratele meu? si eu mergeam 300 cu m5 acum 5 ani.... si merg si acum 300 cu rs4... si sunt altii care merg 300 cu masini cu care nu ai crede in viata ta ca se poate...ia exemplu MTJ caruia ii cad rotile si merge 300....si mai sunt masini care mergeau prin 2000-2001 cu 310....ca de exemplu rs4 lu boris , cel cu BYE la numar si tot nu se facea atata TAM-TAM....am inteles cu totii ca ai o masina frumoasa si tare....dar gata ajunge serios
|
Quote:
no comment |
iar nu intelegi...suferi prea tare aia e singura problema
|
bmw e36 192cp al unu prieten(nu prea am vazut ce poate)...X6 3.5i al unei colege, sa va spuns si faza...m`am urcat in ea..am mers si eu frumos, era masina fetei nu puteam sa o omor..plus ca eram pe un drum de tara..dar face tipa la un moment data...da`i Cata!! ca asta e 4x4 :))(si normal ca i`am dat cat a putut ea)...sincer ma asteptam la mai mult de la un 3.5I...am mai condus de f multe ori un Ford Probe 2.2 turbo 150cp care chiar imi place cum trage...
|
Quote:
|
cred ca se comporta mai bine cu un diesel....pe x6
|
2.5 12v Turbo
|
passat 1.9 tdi 131 cp
|
TRABANT 29cp :lol:
Golf IV 1.8T 240 cp:twisted: |
eu sunt un posesor de dacie,dar masina de firma este un seria 760 li si e senzatie,mai avem prin curtea firmei un 645 cabrio care am avut ocazia asta vara sa ma duc pana la mare cu el sa-l duc pe sefu si la intoarcere cox:) e senzatie.mai avem un x5 4.4 an 2002si un x5 4,8 an 2004 senzatie amandoua,4,8 a consumat un rezervor pana la mare,mai exact 73 litri.si am mai avut ocazia sa merg cu un lexus LS 600h L senzatie si asta dar are la butoane de zici ca e avion:).mai avem in firma si un amarat de a6 3.0 quatro din 2004 care a fost softat de un sef nebun si tobele de inox mai multe facut la el,si saraca masina sta in parcare de vreo 3 ani nu circula nimeni cu ia,ce o mai duc la spalatorie din cand an cand,trage grav si asta.
|
Quote:
p.s : unde lucrezi ? :D |
la o firma de distributie,cu patroni rusii:D
|
sl 55 amg
ml 63 amg gl 420 cdi land cruiser v8/5700cc benzina avalon v6 3500 hummer limo infiniti ex35 bmw x6 3.5si x5 4.8is;4.4i 745i mustang gt500 f250 heavy duty 6700 v8 diesel,big foot,bulldog e.m.s. dodge ram 5700 v8 nu stiu ce parere au altii dar NO 1 = sl55amg 2 = land cruiser/ml63/dodge ram/ford f250 3 = x5 4.8is/mustang si sa nu incepeti:sunt sofer la o firma importatoare de auto din state. |
wow,ai avut ceva bijuteri pe mana.
|
Quote:
un x5 de 4.4i si un GL 420 CDI am condus si eu ... raiu' pe pamant:D |
hmmm :) greu de zis cred ca un opel vectra :))
|
Diesel power :D
VOLKSWAGEN TOUAREG 5,0 TDI AUDI Q7 4,2 TDI |
Quote:
Multa lume avea parere proasta despre Landcruiser ... pana s-a urcat la volanul unui Landcruiser pe benzina .... si-au schimbat parerea 100%. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning