![]() |
Re: pt cei care vor sa faca parte din grupul RENAULT
Si buburuza mea:) https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...5-402-zif.html
|
2 Attachment(s)
hop si eu printre francezi cu a mea: 2.0 16v echipare privilege, in poze cu rotile de iarna
|
3 Attachment(s)
Am venit si eu cu Renault-ul meu Clio 1.5 dCI din 2003
|
Bine ai venit Ioana.Intrebarea mea catre organizator este: O sa avem si noi intalniri sau pur si simplu suntem grup/club/comunitate doar "online" pentru ca e aiurea...nu o spun cu rautate dar ca si membru astept sa se organizeze ceva,pana si cei de la "Lighean(Logan) Club" ne-au luat-o inainte!
|
Ai dreptate toate cluburile organizeaza intalnirii si noi ar trebui sa facem ceva undeva unde sa poata veni toti membrii dornici undeva in centrul tarii Sibiu zic eu ....................sau alte pareri si ceva organizatori poate.........!!!??
|
se organizeaza intalniri si la posesorii de renault. intrati pe forumul renault si vedeti acolo la fiecare localitate in parte unde si cand au loc intalnirile. Spre exemplu in bucuresti sunt vinerea la polivalenta.Nu stiu sigur dar am impresia ca o data pe an este si o intalnire nationala.
|
pt cei care vor sa faca parte din grupul RENAULT
1 Attachment(s)
Renault 5 GTR 90 1.2 8v
|
mai exista si clubclio.ro in fiecare joi la ora 20:00 la academie...acum iarna ne vedem prin real vitan
|
1 Attachment(s)
My M2 CC :headfones
|
1 Attachment(s)
Clio 1.5 DCI 65 Ursi 2004
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
La ce culoare are antigelul de renault da trebuie solicitare MISA:)))
|
My Megane coupe 1.6 16v 2002 https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...e-1-6-16v.html
|
5 Attachment(s)
Salut, baieti! Iata si masinuta mea. E destul de simpla: Renault Clio 1 tip RT, motor de 1.4L si 55 kW (adica 74.6 CP), este din 1993 si este un hatchback in 2 usi. Mai special, daca pot spune asa, este paint-ul, fiind unul custom. Desi nu e mare lucru, totusi e original si unic. La vremea si locul potrivit, vor veni mai multe poze si detalii.
Deocamdata, solicitarea mea este pentru integrarea in grupul RENAULT. |
Salut my renault ...:D link https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post4970363 :D
|
Quote:
|
|
10 Attachment(s)
salut!pun si eu cateva poze cu masinuta mea:)
|
3 Attachment(s)
My Renault Symbol 1.5 Dci
|
3 Attachment(s)
posesor de curand de renault megan 2.1 bicorp,motor 1.5 , masina se va prezenta intr'un topic nou dar dupa ce ii voi aduce cateva modificari,vopsea,jante etc
|
1 Attachment(s)
Bine v-am gasit dragi posesori de reno.
Vin si eu cu al meu Megane Coupe 1.6 16v 2001 |
1 Attachment(s)
Salutare Ma alatur si eu voua cu Batrana Mea (Renault Megane Classic ) 1998 Motor 1.6 16v https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post5093177
|
|
2 Attachment(s)
Am si eu un Renault batranel :D
|
4 Attachment(s)
Renault clio 1.2 new project
|
vreau si eu in club Renault
|
2 Attachment(s)
vreau si eu in club Renault. jantele O.Z. nu mai sunt pe masina am optat pt unele de opel mai late. renault twingo 1993 motor 1239 cmc batranica cu suflet inca tanar. diverse imbunatatiri de la modelele mai noi si este inca in proces de inoire nu ne prea mai lasa vrema in schimb
|
3 Attachment(s)
|
Frumos 21 ,sunt cu ochii pe topicul tau ;)
|
multumesc!
in limita posibilitatilor mele (adica incet) voi incerca sa duc masina asta asa cum sunt sigur ca nu mai exista alta in tara la noi.....si nu stiu daca si in europa..... nu o spun eu ci o vad la toti mecanicii si la toate magazinele de piese auto care par sa nu fi vazut vre-una vreodata:)))) |
|
4 Attachment(s)
leguma mea:D renault laguna 1, fabricatie 1994, motor 1.8.
am cateva planuri de viitor, jante bbs si o suspensie mai joasa:d. bine inteles dupa ce o voi inscrie in ro. |
Eu nu mai am nici un renault. Pot iesi din grupul Renault?
|
4 Attachment(s)
Salut din nou baieti. Dupa ce acum cativa ani am fost proprietar de Renault Megane Coach 1.1 din anul 1996, dupa ce am trecut pe la un Fiat Bravo si o Alfa Romeo 156, am ajuns la un Renault Scenic 1.6 16v 107cp, an 2000 . Inca nu am apucat sa ii fac poze (abia aseara l-am achizitionat), asa ca voi posta pozele din anuntul unde l-am gasit.
*Din respect pentru 4tuning si pentru proprietarii/administratorii acestui site, am mascat in paint watermarkul site-ului de pe care am luat pozele O zi buna ! |
care este roulul topicului ? un topic unde posesorii Renault posteaza poze/linkuri cu masina lor !?
daca da,e naspa ! ... meeting''uri se organizeaza !? "club renault" ... stiu ca cei de la clubclio se intilnesc saptamanal dar voi,noi !? ;)) ... acest topic este defapt Renault Caffe !? |
Quote:
|
Quote:
|
Deja mi-am permis libertatea de a imi face Topic cu proiectul meu :D. Rog sa fiu si eu acceptat in Usergroup-ul Renault. https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post5341783
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning