![]() |
Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?
Acelasi drum cu viteza de 120-130 afara si 80-90 in localitati, am facut o ora si 40 de minute. Daca merg regulamentar, oare cat faceam??? 2 ore??? Nu mi se pare normal sa mergi cand ai 110 viteza maxima cu 80 si in localitati cu 40-50. Astia sunt aia care incurca traficul si din ce stiu eu ar trebui amendati.
E bine sa fii prudent la volan, dar nu ii incurca pe altii. Cat despre cei care vor sa alerge, sa-si faca loc, nu sa streseze lumea. |
Quote:
|
Scuza-ma ca iti spun, dar eu am ajuns sa merg pe banda 1 mai repede decat cei de pe banda doi, si aveam 100km/h. Stai linistit ca nu tre sa ma apuc sa alerg cu masina sa demonstrez cine stie ce. Doar spun ca ar trebui cei care conduc incet sa stea pe banda 1, iar banda 2 sa fie libera.
Cat despre asa zisii racer-i, cine vrea sa alerge din partea mea sa-si faca loc, fara sa deranjeze. |
adevaru ca multi dorm pe a 2 banda si chiar incomodeaza .sunt cate unii/unele care merg in pararel cu cel de pe banda 1 si tin in spatele lor o coloana intreaga .
|
7 Attachment(s)
Päi cum sa încep ?
Era o zi frumoasa de primavara :lol:, azi, am fost la cumpäräturi cu prientena...si ii zic : "Intra tu in magazin ca ma duc sa vad daca am inchis masina" cand mergeam pe trotuarul de la parcare...ghiciti ce s-a intamplat ? Un fenomen esuat la naturii ca altfel nu am cum sa o numesc m-a loveste in plin :-| vroia sa parcheze cu spatele si a scapat picioru pe acceleratie...ptr. ca i-a sunat telefonul... au venit baietii de la Politie, au luat dovezi , bla bla bla..tot ce trebuie si acum tanti cu telefonul o sa imi plateasca in jur de 800/1000 € :D + aparatul de incasat de la Market :lol: Niste poze de la câteva zgarieturi :-|...m-a lovit cu lateralu masinii fix in rotula de la genunchi :evil:... Nu certuri, nu tipete ... nu stie sa conducä ...sa plateasca ;) |
eh, hai ca nu e grav :p
|
La marimea mea, nu prea e grav...dar dacä era vre-un copil sau si un om matur mai firav, il strivea de zid...parerea mea tot aia a ramas ;)
"Femeile ar trebuii sa facä scoala de condus, printre tancuri, sa se fereasca si ele de tancuri cum ne ferim si noi de ele pe strada" :rolleyes2:rolleyes2;) |
Quote:
Eu zic ca sunt si destui barbati care n-au habar de nici cea mai mica urma de idee despre cum se conduce. O problema care am intalnit-o la barbati mai ales, dar si la femei, care cred eu ca e cel mai grav este ca, unii chiar cred ca stiu sa mearga si ca ce fac ei e bine. Cu toate ca sunt paraleli cu ideea de sofat. |
Quote:
|
femeile conduc prudent :D
|
adica se spala pe dinti cu pasta aromata cu prune?
|
rog insistent sa fiu data in consemn! daca se vede undeva suzie,sa fie clar ca :
nu conduc prudent!nu sunt rautacioasa! nu sunt neatenta! vin parca pe sub asfalt, pentru ca nu apuci sa vezi masina mea cit e de mica si nesemnificativa, dar cu prima ocazie cind nu ai depasit sunt cu 2 masini deja in fata ta. nu imi pasa de nimeni, poti sa imi faci semne sau sa risti tot ca sa imi arati ca esti mai tare, chiar nu imi pasa! imi cunosc bine limitele si conduc mereu fortindu-le. btw...vineri am primit sentinta judecatoreasca.pana acum in tara noastra nu prea a fost sofer condamnat pt vatamare corporala din culpa,in cazul in care nu a atins fizic masina respectiva. well..totusi s-a intimplat.dupa accidentul produs acum 2 ani, in care din cauza unui taximetrist care a intors peste dublă linie continua, dupa ce a observat cu stupoare ca si pe banda 1 mai circula masini, am fost nevoiti sa o luam catre sant,fara sa atingem masina lui, am facut masina dauna totala,eu m-am ales cu invaliditate permanenta la bratul stang in proportie de 40%,fostul meu sot cu spitalizare si rani peste 8 zile..bla bla...domnul taximetrist E VINOVAT!!!a primit 1 an inchisoare cu suspendare,plata daunelor materiale cam 100 mill si daune morale 40 mill.evident cele 20 de mill,pentru bratul meu m-i se pare bataie de joc...dar sunt multumita,pentru ca a parasit locul accidentului si daca nu venea atunci smurd-ul repede eu nu mai supravietuiam. cind are cineva un caz asemanator,unde protagonistul este o femeie,va rog frumos sa imi povestiti.pana atunci,sa traiasca taximetristii si barbatii care conduc in stilul "taximetrist" si urla ca din gura de sarpe daca vad o femeie la volan. recunosc,sunt enervante! dar nu sunt mortale! e o diferenta,totusi!;) |
Quote:
Eu cunosc, pe trecerea de pietoni, a lovit si a fugit. Ca sa numai zic, de vitezomanele de prin satu asta numit bucuresti care cred am observat au inceput si ele, dupa cum spui tu, sa conduca in stilul taximetristilor. Saptamana trecuta imi venea s-o bat pe una, care tot urla din masina sa ma misc mai repede pe trecerea de pietoni (mergeam incet ca mi-era frica sa nu apara vreunu dupa masina ei sa ma uneasca cu asfaltu). Eu unu urasc soferii si soferitele care s-au nascut in masina. Pentru ei pietonii sunt niste chestii. |
Bărbaţii adorm mai des la volan decât femeile
http://www.adevarul.ro/editor_files/...58%2854%29.jpgRiscul ca un bărbat să adoarmă la volan este de două ori mai mare decât în cazul unei femei susţine un studiu efectuat de o companie australiană de asigurări. Riscul este sporit de faptul că 72% din şoferii intervievaţi obişnuiesc să conducă mai mult de două ore şi jumătate fără pauză. Doar 60% din femeile care şofează au declarat că au acelaşi obicei riscant. Potrivit statisticilor, în Australia, 20% din accidentele rutiere au loc din cauza adormirii la volan. Psihologii recomandă şoferilor să nu plece la drum obosiţi, să se oprească cel puţin din două în două ore într-o parcare şi să coboare din autoturism pentru a face câteva mişcări uşoare de relaxare. |
2 ore jumate inseamna MULT??? =))
Prea tare asta.... In Bucuresti daca te chinui un pic atata faci pana la destinatie numai :p Si cand pleci la drum lung ce faci? te opresti la fiecare 2 ore jumate sa dormi 10min, sau cum? Tare.............. |
Quote:
|
Quote:
|
Are dreptate omu`..... una e sa opresti 2tone la o viteza de 50+, alta e sa se opreasca 50 de kile.... Eviti accidente, eviti multe.
Eu una as elimina toate semafoarele puse NUMAI pentru pietoni.. stau noaptea la semafoare fara sens. Sunt de parere ca la trecerile de pietoni ar trebui sa se puna numai semafoare cu rosu-verde(cele pentru pietoni) iar pentru soferi doar lampa galben intermitent, atunci cand e verde semaforul lor. Astfel eviti sa pierzi timp aiurea, cand nu trece nimeni pe strada. |
Daca nu exista intersectie, nu vad rostul unui semafor automatizat!
Prin semaforul automatizat ma refer la semaforul care isi schimba singur culoarea (temporizat) fara a fi nevoie de apasarea unui buton din partea unui pieton. La strazile in cauza (fara intersectie - drum drept) mi se pare normal sa fie acest semafor - care sa fie actionat din buton. Motive? Pe timp de noapte, culoarea semaforului se vede mult mai bine decat un pieton. De asemenea, la galben intermitent si trecere de pietoni sunt destul de putine persoane care chiar calca frana preventiv, sa nu calce vreo persoana angajata in traversarea strazi. (ce texte de curcan am :lol::lol::lol::lol:) Deci sunt pro semafoarelor actionate prin buton pe strazi unde nu exista intersectie. Acum... 'aideti sa revenim la subiect. Cum "conduce" femeile? |
Instaurarea primei de casare pentru a sustine principala piata automobilistica europeana, Germania, a avut un efect neasteptat, de a atrage femeile intr-un sector predominant masculin
"De la crearea Republicii Federale, piata automobilelor noi a fost piata barbatilor", scrie Ferdinand Dudenhöffer, expert al sectorului auto tinand de cel mai cunoscut institut de cercetare german, CAR. Doar 35% dintre detinatorii de permise de conducere din Germania sunt femei, acestea contabilizand doar 32% dintre cumparatorii de automobile. Conform calculelor CAR, "micul miracol feminin", cum este denumit fenomenul, a dus la majorarea acestui raport la nivelul record de 39%, relateaza AFP. Motivul este simplu - instaurarea primei de casare, ce prevede varsarea unei sume de 2.500 euro in conturile celor care renunta la automobilul vechi pentru a cumpara unul nou. Aceasta initiativa guvernamentala favorizeaza in principal automobilele de dimensiuni mici, detinute in general de femei, afirma Dudenhöffer, citat de AFP. Insa acest efect va fi de scurta durata, este de parere expertul. Chiar daca in 2009 raportul femeilor prezente pe piata va atinge un nivel record, este vorba doar despre "un foc de paie", proportia urmand a se reduce, putand atinge un nivel similar de crestere doar in 2020. |
Quote:
N`ai cu cine domne`...Niste tarani! |
1 Attachment(s)
Măi băieţi, care postaţi aici şi lucraţi la masinidedama.ro?
Nu de alta, dar nu-i frumos furtul aşa pe faţă :p Poftim imagine, poate vă zice poll-ul de acolo de pe site ceva :lol: |
eu pot spune ca stilul meu de condus e mai prudent, ma uit de 2 ori inainte sa ma bag, cu totul ca-mi mai si place sa o calc la semafor...
asta apropo de cele 107 voturi care spun ca suntem neindemanatice la volan: vreau sa ies de pe cedeaza si pe prioritate trec masini la greu...dupa un timp (cand inca curg masinile pe prioritate) se aude un claxon insistent din spate. de cate ori ma uit in retrovizoare este un barbat cel care claxoneaza aiurea! cazul 2: in craiova exista un baietas fooooaaarte periculos la volan si nu pentru ca merge agresiv...pur si simplu este antitalent...asa ca nu trebuie sa generalizam |
Eu am intalnit si femei!BABE mai ales in matizuri urate...
|
Quote:
|
Claxonul din spate...babele sunt totusi femei nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau am putea să nu ne mai înţepăm şi să depăşim momentul :)
|
daca e sa o luam asa nici eu n-am inteles ce a vrut omul sa zica...poate om fi toti prosti sau...
|
Quote:
Quote:
In fine , scuze de off...nu mi-a venit nimic in minte ca sa nu fac off ;) |
Quote:
Deja prea multe posturi pentru o intrare incompletă :) Păreri noi, ceva?:) |
hai ca fac eu on: aseara cand ma intorceam acasa se arunca un scuterist in fata mea...barbat...no comment
|
Scuteristii sunt inconstienti de multe ori.
Nu tine de sofat masina pe langa asta. Exemple plauzibile nu "e"? |
vrei sa-ti zic cati taximetristi mi-au taiat calea si cand ii claxonam ma injurau?
|
Nu ştiu la voi cum e, dar prin zona asta au început să se întoarcă de la muncă de afară, în concediu, străinezii... E dezastru total iar o lună de zile, nu contează cine-i la volan, bărbaţi, femei, e jale maximă. Tre' să stai cu ochii în patru...
|
Ana... cu taximetristii sunt zeci de mii care au probleme. Nu-i vorba ca nu stiu sa conduca, e vorba de tupeu si de nesimtire.
Eu ma refer la incompententii care au probleme la parcari, care nu stiu sa se uite in oglinda si pocnesc alte masini incercand sa intre din parcare, tembeli care agata garduri cu usile iesind/intrand intr-un spatiu delimitat cu gard... D'astea. |
in majoritatea cazurilor numai cu barbati am avut probleme (din cauza superioritatii masculine de obicei)...daca vrei sa ti le enumar pe toate umplem 10 pag :lol:
|
Quote:
|
Scuze pt felul in care m`am exprimat mai devreme!Nu credeam ca dezlauntui un datai haosul :))
Cat despre parcari...acum o luna imi aduc aminte cum opreste un Citroen C1 in fata blocului, sa parcheze si el saracul sa`si ia un cico, cine stie.Loc de parcare era si pt o berlina.Face ceva manevre acolo, iar in felul in care le facea eram sigur ca e femeie, dar dintr`o data crederile mi`au fost spulberate, zambetul mi`a fost inlocuit cu un ras puternic in timp ce (pampam) portiera se deschide coboara un tip metrosexual cu jeans stransi cat mai puternic pe ...hm cu ochelari de soare si apa cu zahar in cap. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning