![]() |
:peace:
Esti nebun ? Si mai nebun e asta care a zis de marmura .. Ai idee cat te costa asha ceva ? mai bine pui gresie !!! :peace: |
era doar o gluma :dance:
nu sunt kiar asa nebun :lol: |
Re:
Quote:
Anyway ... poate o sa toarne si in poligon in P.T. asfalt sa faca parcarea piesa ... ca doar vin turistii in vara asta ... :peace: |
atat timp cat va depinde de primarie nu cred
poate doar sa o ia cineva sa o amenajeze si nu ca loc de intalnire ptr noi ci parcare cu plata parerea mea |
Re:
Quote:
Pacat ca nu avem oameni cu idei ... Poate reusim sa vb noi cu cei de la primarie sa vedem daca se poate face ceva in priviinta asta ... |
Andrei, taxele ptr parcare sunt 10 000 masina/ ora numai in timpul zilei (tarifele din oras ) si probabil daca kiar face asa o va ocupa pe toata adica si in centru nu numai pe margini si nu se mai poate face NIMIC in parcare
poate de la toamna ca nu o sa puna taxe si iarna :P |
frateee stii cum se invarte Imprezza ... pfffff in port ... i`a dat ceres de am ramas cracanat .. super piesaaaa .. se invartea pur si simplu pe loc :)) ... erau nush daca stiti dacia aia cu muzica ( cei care vin in port o stiu .. o dacie galbena cu muzica pe ea belea )tipii din ea au oprit muzica si s`a auzit .. de fapt s`au auzit in cor 3 inshi : MAMAAAA sa`mi bag pul@
|
loool
si poate multe alte kestii :lol: |
unde se invarte ba frate ca io nu am vazut nici un subaru pe acolo.. E unu care scrie mic cnc .. da o tura si pleaca... Si mi se pare mie ca are si niste impresii in cap:)) acum daca esti tu ala Ceres. Asta e.:P Dai o bere sa te cred ca nu e asa
|
eu sunt ala
iar kestia cu impresiile... fiecare crede ce vrea cand vin si nu e nimeni cunoscut ce ai vrea sa fac ???? sa stau in masina si sa sparg seminte singur ??? |
Tipu e super de treaba URSULE , stai calm si nu se plimba ca impresaru si sparge seminte .. de fiecare data cand pleaca din port o arde pe stradutza 1-a si a-2a ...
Si ii fuge masina destul de rau ... !!! Am simtzit-o si eu pe pielea la Astra mea !!! :peace: |
Pt. CeReS: Se zice Imprezar :D. Eu nu-l cunosc personal dar cam asa procedez si eu atata timp cat nu cunosc pe nimeni acolo. Ma invart putin si ii dau un cox scurt pe straduta. Si cam atat. Poate ne-om baga in seama si noi :D :roll:
|
CeReS sper sa nu te deranjeze gluma mea. Daca da imi cer scuze deja :D
|
nu are de ce sa ma deranjeze
nu inteleg gluma lui URS (ce ar trebui sa fac cand nu stiu pe nimeni acolo) din cei care posteaza pe 4tuning nu il cunosc decat pe Psycho si pe X-Ray restul nici nu prea stiu ce masini au (in afara de 2-3 de la X-team) daca vreti puteti sa va bagati in seama cu mine ca nu sunt asa \"impresar\" parerea mea :)) |
Ai trecut in seara asta pe langa mine si pe langa BUT la Policlinica 2 in fata ...
Ce iti \" horcaie\" tobele .. A racit Subaru ? :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning